peri majestic the real

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Η μεγάλη ανατριχίλα της ζωής....


 Είναι ένα μεγάλο οργανωμένο κύκλωμα. Ένας υπόκοσμος εντός της κοινωνίας. Αυτό το κύκλωμα παρακολουθεί τα πάντα. Έχει παντού ανθρώπους κάθε κατηγορίας. . Από το 2009 και μετά βρίσκεται σε συναγερμό. Θέλει να ξέρει τα πάντα. Είναι ένα είδος Matrix. Αν ένα πολιτικό πρόσωπο έχει τάσεις προς π.χ. την ομοφυλοφιλία, το κύκλωμα θα κινηθεί αστραπιαία για υλικό. Δεν αφήνει δηλαδή τίποτα στην τύχη. Υπάρχει ομάδα εργασίας. Πάντα υπήρχε. Μετά τα μνημόνια έχει αποκτήσει ασυλία. 

Δεν υπάρχουν τυχαίες συναντήσεις μες στη νύχτα. Δεν υπάρχουν χαζοχαρούμενα άβγαλτα αγοράκια που ρουφάνε για πρώτη φορά κόκες.. Ούτε άβγαλτες παρθένες πουτάνες. Ούτε απονήρευτοι περαστικοί. Δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι. Καλόκαρδοι Καλλιτέχνες , "επιτυχημένοι" επιστήμονες...ούτε ανατρεπτικοί Παπαφλέσσες

Δεν υπάρχουν επαναστάτες... Και οι ήρωες είναι νεκροί.

Η Ελλάδα είναι βυθισμένη σε μεγάλη αμαρτία...

..σήμερα ολοένα και περισσότερο  η εποχή μας θυμίζει την εποχή του πατερούλη...του μουστάκια...ακόμα και τα "τυχαία συμβάντα" έχουν μια δόση υποκρισίας.  Γιατί απλά δεν είναι τυχαία.  

Πάμε λίγο πίσω. Θα θυμηθούμε την  περίπτωση του Καλλιτέχνη Μάντελσταμ, ο οποίος πιστεύοντας ότι είχε να κάνει με καλούς φίλους, κορόιδευε και χλεύαζε τον μουστάκια....Διάβαζε σε κλειστό κύκλο φίλων τα αστεία ποιήματά του, κάποιος από αυτούς ένα βράδυ τον κατέδωσε. Ο χαφιές δεν αποκαλύφθηκε ποτέ. Ίσως να μην ήταν μόνο ένας.  Ο Μαντελστάμ από τους κορυφαίους ποιητές του 20 αιώνα, δεν έμελλε να βγάλει χειμώνα. Πέθανε από τύφο σε ένα Γκούλαγκ και τάφηκε σε ένα ομαδικό τάφο κάτω από τον πάγο. Η εξουσία εκδικείται και σε πιάνει στον ύπνο.

 Η περίπτωση του φιλέλληνα  Μαντελστάμ  άνοιξε την όρεξη και για άλλες διώξεις. . Ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Ποιητές, καλλιτέχνες...μεροκαματιάρηδες. Το τρομακτικό εκείνη την εποχή ήταν ότι εντός του κλειστού κύκλου, σε παρακολουθούσε το καθεστώς. Αρκετοί αιφνιδιάστηκαν. 

Ο κλειστός κύκλος...η απόλυτη ελευθερία...είναι μια φούσκα.. ένας  ψεύτικος κόσμος..

Οι φίλοι δεν είναι φίλοι και οι παρέες ερήμωσαν. Οι σύντροφοι δεν είναι σύντροφοι. Οι εραστές δεν είναι εραστές. Οι γιατροί δεν είναι οι γιατροί που θα ήθελες. Εχουν αλλάξει. Θυμίζουν δασκάλους με βέργα. Το κινητό του διπλανού στη δουλειά παράξενα εστιάζει πάνω σου...νοιώθεις ότι σε φωτογραφίζει, άσε που ο διπλανός φαίνεται και λίγο ψιλοgay...στο ιντσταγκραμ σε ρωτάνε με μάγκικο ύφος τι σεξουαλικά χόμπι έχεις και αναρωτιέσαι που βρήκαν το θάρρος ....τι ψώνια κάνεις και αν αγαπάς τον ψηφιακό κόσμο που ανατέλλει....τι άποψη έχεις για πολιτικά πρόσωπα που δεν έχεις αντικρίσει ποτέ στην ζωή σου.. αν ζεις μόνος, αν αγαπάς τα ζώα και τους μετανάστες...ενώ τα κρύα βράδια του χειμώνα το ΑΤΜ σε καλωσορίζει με το επίθετό σου...βράδυ Κυριακής, και τα Δημαρχεία όλη της χώρας είναι ανοιχτά. Κάποιοι άνθρωποι με  μαύρες καμπαρντίνες ψάχνουν το ΑΜΚΑ των ψηφοφόρων τους. 

Μιλάνε σε κάποιους security και κάτι φαίνεται να δείχνουν με νευρικότητα . Αυτό το κάτι είναι τα κινητά τους.  Είναι οι εκλογές των "προοδευτικών". Φωνές, κραυγές και ο πράσινος ήλιος στα χέρια μικρών αγοριών με ξυρισμένα κεφάλια και χτυπημένα Tattoo στον λαιμό.. Προσπαθείς να αλλάξεις δρόμο. Μα, είναι ανώφελο. Μια κάμερα ασφαλείας ενός φούρνου, σε παρακολουθεί. Εστιάζει πάνω σου. Χάνεσαι σε ένα υγρό σοκάκι με καφετέριες άδειες και χωρίς μουσική. Τέτοια εποχή πριν χρόνια έπινες και ένα σφηνάκι amaretto στα όρθια. Κάπνιζες και ένα τσιγάρο. Μα, όλα αυτά είναι παρελθόν. Ενας μεσήλικας με αιθέρια άσπρα μαλλιά, κι ένα τραγίσιο γενάκι κάτι θέλει να σου πει. Όχι δεν σε χαιρετά. Θέλει να σου κάνει  παρατήρηση γιατί δεν φοράς την μάσκα σου. Μα ούτε κι αυτός την φορά. Τον αποφεύγεις με τρόπο....ενώ σε ρωτά επίμονα που εργάζεσαι...αυτό το επίμονα σε τρομάζει...σου θυμίζει έναν νευρικό τύπο στο Twiτter.

Ναι. Είναι ο μεγάλος τρόμος. Η μεγάλη ανατριχίλα της ζωής. 

Είναι ο ολοκληρωτισμός που δεν κατάλαβες......ότι υπάρχει δίπλα σου...ένας υπόκοσμος που σε παρακολουθεί χωρίς να το γνωρίζεις....

Είναι η Νέα Τάξη.  

Γερή καρδιά...

Άξεστοι, με έπαρση, ορμάνε σαν αγέλη σε όποιον έχει αντίθεση γνώμη από την δική τους. Αυτό δείχνει πέρα των άλλων τρόμο να ακουστεί κάτι άλλο από αυτό που πληρώνονται να κάνουν πλύση εγκεφάλου στο κοινό τους. Δείτε το βίντεο με πολύ μεγάλη προσοχή. Προσπαθούν από την αρχή να κοροϊδέψουν. Να γελοιοποιήσουν. Το ύφος τους ειρωνικό..

Ναι. Είναι ο μεγάλος τρόμος. Η μεγάλη ανατριχίλα της ζωής. Είναι ο ολοκληρωτισμός που δεν κατάλαβες......ότι υπάρχει δίπλα σου...ένας υπόκοσμος που σε παρακολουθεί χωρίς να το γνωρίζεις.... Mιλάμε για "γιορτή δημοκρατίας"

6 σχόλια:

  1. "Ερχεται" ο "νέος" βενιζελικός ανδρουλάκης. Ο καθηστερημένος με το ποδήλατο,δέν τραβάει,και είπαν να σώσουν τήν κατάσταση και τον Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Νέος","ωραίος" ..."καθαρός"..Τον πληρώναμε για τας ευρώπας να παριστάνει τον "σοφό" ,να πάρει τό διδακτορικό του ανάμεσα στά σκουπίδια της Ευρώπης,και να μάς "ερθει" "λαμπερός" .Σαν τα μπακίρια του παζαριού. Η "κληρονομιά" τού πράσινου ήλιου τέλειωσε γιά τον γόνο.Πρός το παρόν! Εχει από πίσω εγγόνια η οικογένεια της εβραίας Τσάντ. Ο Βενζελικός ανδρουλάκης,θα κρατήσει ζεστό τόν θρόνο γιά τούς απογόνους του βλάκογιώργου.Από ζώα εδώ μέσα άλλο τίποτα. Οταν τελειώσουν αυτά και οι βλακείες τους ,τότε θα υπάρξει ελπίδα .
    Πάντως ο Πάπας τί μάς "εδωσε"? Το "μήλο"?..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο καρδιάς να ευχηθώ περαστικά στο Γ Τραγκα , για την δοκιμασία που υφίσταται, ειλικρινά όταν με το καλό βγεί απο αυτη τη περιπέτεια, ηθελα να ηξερα ποιά θα είναι τα πρώτα του λόγια στην εκπομπή του, ειλικρινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς οι ευχές μου δεν εισακούστηκαν, αφού δεν τον λυγισε το σύστημα τον λυγισε η λοίμωξη, όλα συντείνουν ότι αν είχε εμβολιαστεί σήμερα δεν θα ηταν αυτό το τραγικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2021/12/exofillo21-12.jpg

    Η μεγάλη ανατριχίλα της ζωής! τα πρότυπα δεν είναι πρότυπα αλλά αλήτες. έχουμε να κάνουμε με μαφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H "γιορτή" της Δημοκρατίας, έχει τον βορίδη να σε σπρώχνει να εμβολιαστείς. πρέπει να είσαι ανόητος για να το κάνεις την ώρα που βλέπεις ΠΟΙΟΙ ειναι αυτοί πού θέλουν να σε εμβολιάσουν,και άρα υποψιάζεσαι πώς δέν είναι για καλό! Απλή λογική. Σκάνδαλα στούς καθολικούς ξανά,και αυτό δείχνει πώς κάπου υπάρχουν αντιδράσεις ,για αυτό και "σκάνε" τα σκάνδαλα.Προκειμένου να τις κάμψουν τούς βγάζουν τα άπλυτα τους στήν φόρα. Γιορτή της "Δημοκρατίας",ειναι αυτό! Γιορτή τής αλητείας ,πού δυστηχώς ακόμα ζεί ,αφού δέν έχουν όλοι οι άνθρωποι τήν ίδια αντίληψη. Και πάνω σε αυτό ποντάρουν. Στούς αφελείς και στους υποστηρικτές τής Νεας Τάξης. Σε αυτούς δλδ ,που με την Νέα τάξη "πηραν' λόγο και δύναμη. Τά δεδομένα της Νέας τάξης,είναι το εντελώς παράλογο ,το αφύσικο,το ανοικοκύρευτο μοντέλο,του τεμπελη που κοιτα από ψηλά ,περιμένει τον εύκολο τρόπο να βγάλει χρήμα,δεν δούλεψε ΠΟΤΕ .
    Μόνο που τούς ακούς αντιλαμβάνεσαι για τί αλητεία μιλάμε. Λιγο μάγκικο¨στυλ,λίγο "αλλού" ύφος,που σε παραπέμπει στο "κάτι θέλω να σού πώ και εσύ απλά δέν το πιάνεις γιατί είσαι από "χαμηλό επίπεδο γνώσης",καί όλα αυτά από ΌΤΙ ΠΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Οι σοβαροί άνθρωποι θά έπρεπε να είχαν πετάξει τίς τηλεοράσεις απο τα παράθυρα. Οτι δείχνουν είναι άρρωστο και σάπιο. Οτι μα ότι. Απο τις ενημερώσεις ,μέχρι τίς διαφημίσεις . Εχουν εισβάλει στα ξένα σπίτια με το έτσι θέλω και ,περνάνε ότι έχουν στο άρρωστο κεφάλι τους.
    Οποιος δέν έχει μελετήσει σωστά ,όποιος έχει άγνοια ,μπορούν εύκολα να του διαμορφωσουν ΑΠΟΨΗ και ο ίδιος να πιστευει πως έχει ΓΝΩΣΗ. Εκεί είναι το πρόβλημμα.
    Εχουν μιά τακτική ,οι σιωνιστες . "Πες ενα μεγάλο ψέμμα... το επαναλαμβάνεις για καιρό.. στο τέλος όλοι θα σε ακολουθήσουν σε αυτό." Μεγάλη μάχη δινεται αυτές τίς ώρες. Το κακό εναντίον του καλού.. το Μεγάλο ψέμμα,εναντίον της αλήθειας. Το σκοτάδι εναντίον του Φωτός. Ο φασισμός -στο όνομα πάντα της "αγάπης" -για την υγεία μας- εναντίον της Δημοκρατίας και της ατομικής ελευθερίας. Οπως κάποτε οι σταυροφόροι εξαπέλησαν θάνατο στο ..."ονομα του Χριστού".Πάντα τό ίδιο έκαναν και εξακολουθούν να το κάνουν.
    Κάποιοι ακολουθούν στήν "νεα σταυροφορία" ,που ετούτην την φορά δεν αφορά τους "αραβες" και την ανατολική αυτοκρατορία,αλλά τήν ίδια την Χριστιανική και ΌΛΑ τα εδάφη της. Κάποιοι αφελείς . Κάποιοι μορφωμένοι αμόρφωτοι,δέν αντιλαμβάνοντε το μεγάλο κόλπο. Ευτυχώς πού έχει φροντίσει ΑΛΛΟΣ για την σωτηρία της γής. Ευτυχώς πού αλλος ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΊΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ
    Κόμπλεξ κακία και μιζέρια. Το σκηνικό της εποχής. Εξυπνάδες από ανόητους και φαμφάρες . Βήμα στον κάθε άρρωστο πνευματικά και ψυχικά. Αφού οι "οδηγοί" είναι τέτοιοι ,τέτοιος κατιμάς θα μιλάει και στην βάση της πυραμιδας. Σημάδια των καιρών..Των έσχατων καιρών. αυτών δλδ που ζούμε λίγο πρίν το τέλος του Κοσμου.Εχει "βάθος" οσα ζεί ο άνθρωπος αυτές τις στιγμές. Εχει πόνο και αδικία .εχει το μαυρο να γινεται άσπρο και το άσπρο να το μαυρίζουν ..Εχει τον "Θεό" να μην τον αναγνωρίζουν και να ακολουθούν τον "διάβολο".(Κάποιοι ίσως δεν αντιλαμβάνοντε πως Θεός -διάβολος,δεν ειναι πρόσωπα,αλλά δύο έννοιες που πρευσβευουν κάτι) Και ίσως για αυτό μπερδεύοντε.
    Διαδιδουμε ΤΡΑΙΑΝΟΥ ειναι το ελάχιστο που έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνουμε. Καθε στιγμη οπου σταθούμε.. Ο χειροτερος άνθρωπος αυτές τις ώρες θα τον αμφισβητήσει θα τον ακυρώσει. Αυτός που το κάνει ,ναι είναι ότι πιο άχρηστο ον πάνω στην γή. Και αυτό γιατί ναι μεν δεν τον έχει κατανοήσει,αλλά ακυρώνει την μονη ΣΩΤΗΡΙΑ μας .Αρα η βλακεια του η αφελεια του η άγνοια του,είναι επικίνδυνη,και πρέπει να μην του δωθεί ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Ο ΛΟΓΟΣ.
    Ειναι ο όχλος που του "εδωσαν " τον λόγο για να κάνει κακό στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ειναι ο φασισμός που την απειλεί,με την δικαιολογία την ίδια την δημοκρατια. Ενω η δημοκρατια έχει ΚΑΝΟΝΕΣ! Λέει "ΣΚΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ" Η δημοκρατια δίνει λύσεις και δεν φλυαρεί ,δίχως αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...