peri majestic the real

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Τα ίδια δεν έκανε και ο Στουρνάρας της Μπίλντερμπεργκ ;; Θα απελευθερώσουμε το χρήμα που βρίσκεται κάτω από τα στρώματα δεν μας έλεγε;; Φτάσαμε σε σημείο δεκάδες χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι να ζούνε με 100 ευρώ τον μήνα!!! Εξαιτίας των φόρων!!!

 


2 σχόλια:

  1. ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ

    ''H Filio Williams, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της Helen, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες.

    Μυτιλήνη 2015. Χιλιάδες απεγνωσμένοι άνθρωποι από εμπόλεμες περιοχές φτάνουν στη Λέσβο και σε άλλα νησιά του Αιγαίου. Έχουν γλυτώσει από τον θάνατο, τη βία και την ταπείνωση. Δεν έχουν πατρίδα, δουλειά, φίλους. Μερικοί δεν έχουν πια ούτε όνομα. Έχουν διατρέξει κάθε λογής κινδύνους, για να φτάσουν στην Ελλάδα. Είναι ταλαιπωρημένοι, αβέβαιοι, μετέωροι.

    Μυτιλήνη 1922. Ακριβώς η ίδια εικόνα στην Λέσβο και στα άλλα νησιά του Αιγαίου. Χιλιάδες απελπισμένοι άνθρωποι, ηλικιωμένοι, μικρά παιδιά, γυναίκες, φτάνουν στα νησιά από την κατεστραμμένη Σμύρνη και την υπόλοιπη Μικρασία. Μόνη διαφορά πως είναι Έλληνες με Οθωμανικά διαβατήρια.

    Τρομερό????

    το να συνδέεις την καταστροφή της Σμύρνης με την λαθρολαγνεια αποδεικνύει για αλλη μια φορα γιατι η ελληνικη κοινωνία αποτελειται απο έναν τελειωμένο και παρακμιακο λαο που αυτοκτονεί συνειδητά ...οταν προπαγανδίζεις τον λαθροεποικισμο ακόμα και σε ενα ευαίσθητο ιστορικο θεμα αυτή η χωρα εχει τελειωσει δεν υπάρχει καμια ελπιδα!!!

    Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπομονή έρχεται η σειρά σας να αποτέλεσετε το 2022 τη νέα μετανάστευση θα είστε για την Ελλάδα ανεπιθύμητοι λόγω των πατριωτικων σας αποψεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...