peri majestic the real

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Διαδίδουμε ΤΡΑΙΑΝΟΥ είναι το ελάχιστο που έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνουμε.


 H "γιορτή" της Δημοκρατίας, έχει τον βορίδη να σε σπρώχνει να εμβολιαστείς. Απλή λογική. Σκάνδαλα στούς καθολικούς ξανά, και αυτό δείχνει πώς κάπου υπάρχουν αντιδράσεις ,για αυτό και "σκάνε" τα σκάνδαλα. Προκειμένου να τις κάμψουν τούς βγάζουν τα άπλυτα τους στήν φόρα. Γιορτή της "Δημοκρατίας", είναι αυτό! Γιορτή τής αλητείας ,πού δυστυχώς ακόμα ζεί ,αφού δέν έχουν όλοι οι άνθρωποι τήν ίδια αντίληψη. Και πάνω σε αυτό ποντάρουν. Στούς αφελείς και στους υποστηρικτές τής Νέας Τάξης. Σε αυτούς δλδ ,που με την Νέα τάξη "πήραν' λόγο και δύναμη. Τα δεδομένα της Νέας τάξης, είναι το εντελώς παράλογο ,το αφύσικο, το ανοικοκύρευτο μοντέλο, του τεμπέλη που κοίτα από ψηλά ,περιμένει τον εύκολο τρόπο να βγάλει χρήμα, δεν δούλεψε ΠΟΤΕ .

Μόνο που τούς ακούς αντιλαμβάνεσαι για τί αλητεία μιλάμε. Λίγο "μάγκικο¨ στυλ, λίγο "αλλού" ύφος, που σε παραπέμπει στο "κάτι θέλω να σού πώ και εσύ απλά δέν το πιάνεις γιατί είσαι από "χαμηλό επίπεδο γνώσης",καί όλα αυτά από ΌΤΙ ΠΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Οι σοβαροί άνθρωποι θά έπρεπε να είχαν πετάξει τίς τηλεοράσεις απο τα παράθυρα. Οτι δείχνουν είναι άρρωστο και σάπιο. Ότι μα ότι. Από τις ενημερώσεις ,μέχρι τίς διαφημίσεις . Έχουν εισβάλει στα ξένα σπίτια με το έτσι θέλω και ,περνάνε ότι έχουν στο άρρωστο κεφάλι τους.

Οποίος δέν έχει μελετήσει σωστά ,όποιος έχει άγνοια ,μπορούν εύκολα να του διαμορφώσουν ΑΠΟΨΗ και ο ίδιος να πιστεύει πως έχει ΓΝΩΣΗ. Εκεί είναι το πρόβλημα.


Έχουν μιά τακτική ,οι σιωνιστές . "Πες ένα μεγάλο ψέμα.. το επαναλαμβάνεις για καιρό.. στο τέλος όλοι θα σε ακολουθήσουν σε αυτό." Μεγάλη μάχη δίνεται αυτές τίς ώρες. Το κακό εναντίον του καλού.. το Μεγάλο ψέμα, εναντίον της αλήθειας. Το σκοτάδι εναντίον του Φωτός. Ο φασισμός -στο όνομα πάντα της "αγάπης" -για την υγεία μας- εναντίον της Δημοκρατίας και της ατομικής ελευθερίας. Όπως κάποτε οι σταυροφόροι εξαπέλυσαν θάνατο στο ..."όνομα του Χριστού". Πάντα τό ίδιο έκαναν και εξακολουθούν να το κάνουν.

Κάποιοι ακολουθούν στήν "νέα σταυροφορία" ,που ετούτην την φορά δεν αφορά τους "άραβες" και την ανατολική αυτοκρατορία, αλλά τήν ίδια την Χριστιανική και ΌΛΑ τα εδάφη της. Κάποιοι αφελείς . Κάποιοι μορφωμένοι αμόρφωτοι, δέν αντιλαμβάνονται το μεγάλο κόλπο. Ευτυχώς πού έχει φροντίσει ΑΛΛΟΣ για την σωτηρία της γης. 

Ευτυχώς πού άλλος ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΊΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

Κόμπλεξ κακία και μιζέρια. Το σκηνικό της εποχής. Εξυπνάδες από ανόητους και φαμφάρες . Βήμα στον κάθε άρρωστο πνευματικά και ψυχικά. Αφού οι "οδηγοί" είναι τέτοιοι ,τέτοιος κατιμάς θα μιλάει και στην βάση της πυραμίδας. Σημάδια των καιρών.. Των έσχατων καιρών. αυτών δλδ που ζούμε λίγο πρίν το τέλος του Κοσμου. Εχει "βάθος" οσα ζει ο άνθρωπος αυτές τις στιγμές. Εχει πόνο και αδικία .Έχει το μαύρο να γίνεται άσπρο και το άσπρο να το μαυρίζουν ..Εχει τον "Θεό" να μην τον αναγνωρίζουν και να ακολουθούν τον "διάβολο".(Κάποιοι ίσως δεν αντιλαμβάνονται πως Θεός -διάβολος, δεν είναι πρόσωπα, αλλά δύο έννοιες που πρεσβεύουν κάτι) Και ίσως για αυτό μπερδεύονται

Διαδίδουμε ΤΡΑΙΑΝΟΥ είναι το ελάχιστο που έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να κάνουμε. Κάθε στιγμή όπου σταθούμε.. Ο χειρότερος άνθρωπος αυτές τις ώρες θα τον αμφισβητήσει θα τον ακυρώσει. Αυτός που το κάνει ,ναι είναι ότι πιο άχρηστο ον πάνω στην γη. Και αυτό γιατί ναι μεν δεν τον έχει κατανοήσει, αλλά ακυρώνει την μόνη ΣΩΤΗΡΙΑ μας .Άρα η βλακεία του η αφέλειά του η άγνοια του, είναι επικίνδυνη, και πρέπει να μην του δοθεί ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Ο ΛΟΓΟΣ.

Ειναι ο όχλος που του "έδωσαν " τον λόγο για να κάνει κακό στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ειναι ο φασισμός που την απειλεί, με την δικαιολογία την ίδια την δημοκρατία. Ενώ η δημοκρατία έχει ΚΑΝΟΝΕΣ! Λέει "ΣΚΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ" 

Η δημοκρατία δίνει λύσεις και δεν φλυαρεί, δίχως αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...