peri majestic the real

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Εκεί που υπάρχει συμφέρον. Έχουμε φθάσει στην κορύφωση της πανδημίας και ....Dolce Vita. Τα ίδια είναι όλη η Ελλάδα....

Ουσιαστικά σταμάτησα να κάνω blogging από τον Σεπτέμβρη του 2020. Δεν ήθελα να εμπλακώ σε όλη την ιστορία με την πανδημία. Το άφησα. Δεν μου άρεσε το σκηνικό όπως δεν μου αρέσει και τώρα. Δεν ήθελα να παρακολουθήσω τον ηθικό κατήφορο ορισμένων. Και δεν έκανα λάθος. Όταν γράφεις για ψευτοπανδημίες είναι λάθος. Η πανδημία υπάρχει και είναι επικίνδυνη και θέλει προσοχή. Αντί τα blog να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές έγιναν οι γραφικοί κομπάρσοι. Έδωσαν βήμα στους βλάκες, γερό πάτημα στο σύστημα των μνημονίων που μιλά για συνωμοσιολόγους. Όταν εν μέσω πανδημίας, ο αδίστακτος Τσίπρας σου κατεβάζει κόσμο παράνομα στο κέντρο, και εσύ γράφεις για ερπετά και 666 υπάρχει θέμα... Όταν ο Μητσοτάκης για δικούς του πονηρούς λόγους καθυσtερεί να πάρει μέτρα, απλώνει χιλιάδες άρρωστους ανισόρροπους λάθρο σε όλη την επαρχία σε πρώην στρατόπεδα με την βοήθεια των Δημάρχων.. σφυρίζει αδιάφορα που τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από κορωνοιό χωρίς εξαερισμό και εσύ μου γράφεις για μάγισσες και κακές μάσκες που δεν πρέπει να φορά κανείς, τότε δεν υπάρχει κάτι να κάνεις....

Τα μαζεύεις και φεύγεις. Βλέπεις ότι δεν σε παίρνει ρε παιδί μου να μείνεις...δεν είναι στο στυλ σου. Τα πάντα έχουν τελειώσει. Είσαι ένας ξένος που κάποτε έκανες το λάθος να πιστέψεις ότι μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο μέσα από ενα μπλοκ. Ένας τρελαμένος Δον Κιχώτης θύμα της άγνοιας κινδύνου, πλαισιωμένος  τελικά από ύπουλα φίδια...από αρρωστημένους κομπλεξικούς.

Καθημερινά έχουμε 80 θανάτους. Τον Δεκέμβριο είχαμε φτάσει τους 100. Είχαμε κάτι ανάλογο ποτέ; Μόνο στην κατοχή!! Κι ομώς, τα μπλοκς  περί άλλων τυρβάζουν. Μπλοκς που "νομίζεις" ότι τελικά καπου χρωστάνε. Ένα κύκλωμα όχι και τόσο νέο!! 

Είναι τραγωδία. Είναι η πτώση του ανθρώπου. Συνέπεια ριζικού εκφυλισμού του ανθρώπινου πνεύματος.

Εδώ μιλάει η κατάντια πλέον. To ψέμα. Η χυδαιότητα πίσω από μια οθόνη.

Αυτά τα λίγα...

Καμία Παγκόσμια διακυβέρνηση δεν έρχεται. Είναι κόλπο. Την πατήσαν.. Ενα επικοινωνιακό τρικ ήταν...

Μέσω του κορωνοιού λεηλασία γίνεται. Αναδιανομή του πλούτου. Χάνονται με βάρβαρο τρόπο ζωές και περιουσίες. Περιουσίες που θα καταλήξουν σε ξένα χέρια.  Αυτός είναι και ο στόχος και όχι το τσιπάκι στον κώλο....

peri majestic

Eίμαι βαθύτατα ουμανιστής. Μεγάλωσα με άλλα ιδανικά από ορισμένους. Δεν μπορώ τώρα να αλλάξω.

Καλή συνέχεια στο αδιέξοδο....

5 σχόλια:

  1. "Δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν μετά από χρόνια μαθευτεί ότι οι κυβερνήσεις των μνημονίων έβαζαν πράκτορες να παριστάνουν τους "ελληνόψυχους" πατριώτες blogger!! Καίγοντας ΟΛΑ τα λογικά επιχειρήματα...απλών πατριωτών! Τίποτα δεν είναι παράξενο όταν ολόκληρο ίντερνετ έχει έρωτα με τον ακροδεξιό υπόκοσμο"

    έτσι μπράβο!! είναι κυκλώματα! κυνηγάνε κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσυπογράφω και με τα δ'υο χερια την παρέμβασ'η σου,ανήκω σε αυτούς τους εχέφρωνες οι οποίοι παραδέχονται την ύπαρξη του κορονοιού αρνούμενοι να αποδώσουν την πανδημία σε μηχανοραφίες που εξυφαίνονται απο σκοτεινούς ατραπούς που πισω βρίσκονται εβραίοι, ο Σόρος και Ο Μπιλ Γκειτς, να κινούν τα νήματα απο το παρασκήνιο.Θεωρώ αυτονόητο επιπροσθέτως ΄'οτι οι αξιακοί κώδικες καθε κοξκνωνίας κρίνονται πρωτίστως από την βαρύτητα την οποια προσδιδει στην ανθρώπινη ζωή.Συνεπως εξοργίζομαι με τους παρακμιακούς και χαμηλοτάτου επιπέδου αμοραλιστές, οι οποιοι ισχυριζονται ελαφρά τη καρδία πως κορονοιοός δεν υπαρχει , μια απλη λοιμωξη είναι δεν θα χαλασει δα και ο κοσμος αν πεθάνουν μια ωρα αρχ΄θτερα τα γερόντια που ουτως ή άλλως βρίσκονται ηδη με το ένα ποδάρι στο βασίλειο του Πλούτωνα. Συντασσομαι και με σενα που μαλλον την ίδια αποψη κομίζουμε, με ολους που εχουν αναφαίρετο δικαιωμα να βιώσουν με αξιοπρέπια όσα χρόνια απομένουν εως ότου ο λεμβούχος ψυχοπομπος τους διαπορθμεύσει στην αντίπερα όχθη της αχερουσίας λιμνης οπως ευστοχα διατυμπ[ανιζε προφιλες μου προσωπο, για να ανδειξει τον σημαντικο ρτόλο που παιζει ο εκτελών λειτουργημα νεκροθαφτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσυπογραφω την ανάρτηση. εσυ δηλωνεις ουμανιστής , και εγω οτι ανηκω σε αυτούς που πα;ραδεχονται την υπαρξη του κορονοιου, αρνούμενοι να αποδωσουν την πανδημία σε μηχανοραφίες που εξυφαίνονται απο σκοτεινούς ατραπούς με τον Μπιλ Γκειτς και τον Σορος και γιατι οχι τους εβραιους, να κινουν τα νήματα απο το παρασκήνιο. Θεωρω επιπροσθετως οτι οι αξιακοι κωδικες καθε κοινωνίας, κρινονται πρωτιστως απο την βαρύτητα την οποια προσδιδει στην ανθωπινη ζωη.Συνεπως εξοργιζομαι με τους παρακμιακους και νοητικα ασχετους αμοραλιστες. οι οποιοι ελαφρά τη καρδία,ισχυρίζονται οτι δεν υπαρχει ιος, μια παλη γριπουλα είναι, δεν θα χαλασει ο κοσμος αν π[εθανουν πριν την ωρα τους τα γερόντια που ουτως ή αλλως ηδη βρίσκονται με το ένα ποδαρι στο βασίλειο του Πλουτωνα.Συντασσομαι αναφανδόν και εδω θα συνφωνήσεις, με τα γερόντια και οχι μονο , αναγνωρίζοντας το αναφαιρετο δικαιωμα να βιώσουν με αξιοπρέπεια οσα χρόια απομένουν εως οτου ο λεμβουχος οπως παλαιόθεν προσφιλες μου προσωπο ελεγε στοχευμένα, τους διαπορθμευσει στην αντιπερα οχθη της αχερουσίας λιμνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είπεν ο "περικλέτος",ο οποίος σήμερα δηλώνει, "σοφιστής" .Γελάω απίστευτα.
    Ολα τα γερόντια τρόμαξαν μην πεθάνουν απο τον κοροιδοιο! Από μάιο ώς οκτώβρη,άλλαξαν τα νέα ,με τόσες πληροφορίες.. Και πού είσαι ακόμα! Η βλακεία σκοτώνει και όχι ο ιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άντε ρε δρόμο! που τάχα μου θέλετε να αλλάξετε και τον κόσμο! μια χαρά τα λέει ο περι

      Διαγραφή