peri majestic the real

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Δικαιολογημένα υπάρχει αναστάτωση. EMA για εμβόλιο AstraZeneca: «Προκαλεί θρόμβους - Κίνδυνος έως και 2 βδομάδες μετά» Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων επιβεβαίωσε αυτό που όλοι ήξεραν εδώ και μέρες, πως το εμβόλιο της AstraZeneca το οποίο είναι το εκλεκτό της ελληνικής κυβέρνησης ( το στηρίζει ο Τσιόρδας) και αγαπημένο του ΣΥΡΙΖΑ ( βλέπε Φίλης) προκαλεί θρομβώσεις! Τελικά τους ενδιαφέρει η ανθρώπινη ζωή;;

 



Ο EMA σήμερα επιβεβαίωσε ότι το εμβόλιο της AstraZeneca συνδέεται με κάποιες περιπτώσεις θρόμβων, οι οποίες είναι όμως σπάνιες.

Είπατε τίποτα; 

Υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του εμβολίου της AstraZeneca κατά του Covid-19 και των θρομβώσεων, αλλά δεν είναι ακόμα σαφής η αιτία ανέφερε σήμερα υψηλόβαθμός αξιωματούχος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ), σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero» ο επικεφαλής εμβολίων του Οργανισμού, Μάρκο Καβαλέρι, σημείωσε πως «κατά τη γνώμη μου, μπορούμε να το πούμε τώρα, ότι είναι σαφές ότι υπάρχει σχέση με το εμβόλιο. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμα τι προκαλεί αυτήν την αντίδραση ».

«Υπάρχει μια σύνδεση, αλλά πρέπει να καταλάβουμε πώς προκαλείται» συμπλήρωσε ο Καβαλέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αξιωματούχος ανέφερε στην εφημερίδα ότι ο ευρωπαϊκός ρυθμιστικός φορέας θα έκανε σχετική δήλωση μέσα «στις επόμενες ώρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου