peri majestic the real

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

.....στον θάλαμο 235, είναι η Ελλάδα....

Ο ένας σκοτώνει για λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας, ο άλλος μαχαιρώνει σύζυγο και τον αδερφό της μέχρι θανάτου κάπου στη Μακρινίτσα, ο Μένιος κλέβει κρατικό χρήμα, απειλώντας υπουργό, απασχολώντας σύμπασα την ελληνική διακυβέρνηση, ενός πρωθυπουργού διεφθαρμένου εκτός τόπου και χρόνου. Ενας χυδαίος ψεύτης με πολύ μίσος απέναντι στους αυτόχθονες κατοίκους αυτής της έρμης χώρας. Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας και νυν αρχηγός της αντιπολίτευσης αφού ξεπούλησε με χαμόγελο ειρωνικό τη Μακεδονία και έσπρωξε μελλοντικά μνημόνια για δεκαετίες, σπρώχνει παράνομες διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας κάνοντας πλάκα. Για πολιτικό όφελος. Έχουν τιγκάρει οι φυλακές από εισαγομένους φονιάδες. Μαζέψαμε ότι περιθωριακό κυκλοφορεί στον κόσμο με τζάμπα κάθε κοινωνική παροχή και προτεραιότητα για τα λεφτά!! Για τις επιδοτήσεις από την Ε.Ε.  Επίπεδο μηδέν! Κάθε πόλη και λάθρο. Κάθε κωμόπολη και Δομές Φιλοξενίας με Πακιστάνους, Αφγανούς, σομαλούς, Σενεγαλέζους, υπό το βλέμμα των αδίστακτων ΜΚΟ να γυρεύουν την νέα πατρίδα τους... μια χώρα με εφιαλτική ανεργία. Με ανθρώπους χωρίς μέλλον. Μια γενική απάθεια. Μια ανατριχιαστική παράνοια σε κάθε σου βήμα.

Τι διαβάζουμε σήμερα; Διαβάζουμε ότι ένας ακόμη Αλβανός αφαίρεσε με τον δικό του αλβανικό Βαλκανικό τρόπο μια ακόμη ζωή. Την ζωή ενός άτυχου Έλληνα πολίτη που έδινε μάχη να κρατηθεί στην ζωή με τα χρόνια να του βαραίνουν την πλάτη.....διότι τον ενοχλούσε ο θόρυβος...ενός αναπνευστήρα στον θάλαμο 235 του Ερυθρού Σταυρού εν μέσω πανδημίας ( που όλοι οι πατριώτες του κώλου αμφισβητούν μέσα από τα social media παίζοντας το παιχνίδι της κυβέρνησης).

Ευθύνη λοιπόν έχει η κυβέρνηση  που έφτασε τα πράγματα ως εδώ διασωληνώνοντας ασθενείς σε κοινούς θαλάμους !! Σε πιο σοβαρά κράτη, δημιούργησαν νοσοκομεία εκστρατείας, όπου τουλάχιστον όλοι οι διασωληνωμένοι βρίσκονται σε κοινούς χώρους. Εδώ είδατε κάτι ανάλογο; Όχι. Γιατί; Απλά η ζωή δεν μετρά, αλλά και από την άλλη μεριά, έχει χωθεί τόσο σκατό στην χώρα που σε πιάνει τρόμος στην ιδέα να βρεθείς face to face με την παρακμή.

Ένας νεκρικός θάλαμος είναι η χώρα μας. Χαμένων ευκαιριών και κάθε ελπίδας. Ανθρωποι εγκλωβισμένοι στις αυταπάτες τους.

στον θάλαμο 235, είναι η Ελλάδα...μια παγωνιά χωρίς να φυσά αέρας που διαπερνά τους τοίχους...μια ατέλειωτη σιωπή, με απέραντες σκέψεις...από κάπου πολύ βαθιά και πολύ σκοτεινά.

Καλή συνέχεια στο αδιέξοδο....

Ολοι μαζί πορευόμαστε προς την καταστροφή...

 peri majestic

1 σχόλιο: