peri majestic the real

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Πολύ χαμηλό επίπεδο. Μέσα σε αυτό νοσηρό περιβάλλον καλείσαι να ζήσεις. Να κάνεις οικογένεια. Να δουλέψεις. Να ψυχαγωγηθείς. Όχι. Δεν γίνεται. Η Ελλάδα έγινε πλέον μια τριτοκοσμική χώρα με εντολή των κομμάτων της βουλής. Αυτός ήταν και ο στόχος.

 Η Ελλάδα εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια έχει αλλοιωθεί.  Γεμάτη με αλβαναριά, Ρομά, γεωργιανούς και λοιπά "είδη" της ανθρώπινης φυλής! Αν τους πας κόντρα για κάποιο θέμα; Θα έχεις πρόβλημα..

 Όχι, δεν ζεις. Τρίχες!

1 εκατομμύριο ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ είναι μόνο οι "αλβανόφωνοι" πρώτης και δεύτερης γενιάς στην Ελλάδα ενώ οι λαθρομετανάστες από Αφρική και Ασία (Πακιστανοί, Άραβες, Νιγηριανοί, Σουδανοί κλπ) ξεπερνούν κατά πολύ το 1,5 εκατομμύριο!

 Δεν χρειάζεται κάνας ειδικός αλγόριθμος, απλά μια βόλτα σε Ομόνοια και πέριξ, Πατήσια, Κυψέλη, Αχαρνών, Σεπόλια, Ν. Ηράκλειο, Περισσός, Παγκράτι κλπ, όπου βλέπει κανείς χωρίς δυσκολία να κυκλοφορούν στους δρόμους χιλιάδες αλλοδαποί, τα μαγαζιά να έχουν ξενόγλωσσες επιγραφές και αλλοδαπούς μέσα, τα ΜΜΜ γεμάτα από άντρες και γυναίκες.. στις Πολυκατοικίες τα ίδια.. τα Σχολεία τίγκα στους Αλβανούς δεύτερης γενιάς!! Τρόμος!!

Ηλεία, Αχαΐα, Κορινθία, Αργολίδα, προάστια Θεσσαλονίκης, Ήπειρος, Κρήτη; Πανικός!

Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία σας για να καταλάβετε το Μάτριξ στο οποίο σας έχουν βάλει να ζείτε και να νομίζετε ότι εσείς ψηφίζετε και εσείς κυβερνάτε και γιατί η Ελλάδα δεν είναι πλέον Ελλάδα αλλά Ελλαδιστάν!

Το θέμα δεν είναι ρατσιστικό. Το θέμα είναι κοινωνικό. Όλες αυτές οι ομάδες είναι πλέμπα, λούμπεν στοιχεία , χαμηλού επιπέδου με μεγάλο κόμπλεξ. Η αλβανοποίηση της Ελλάδας, που ξεκίνησε επί ΝΔ, έχει ολοκληρωθεί. Οι αξίες  έχουν πέσει πολύ.  Όχι ό,τι οι δικοί μας είναι καλοί και άριστοι. Αυτοί κι αν έχουν αφομοιωθεί με την παρακμή. Αν μιλήσουμε για εγκληματικότητα, στην Κηφισιά γίνεται τεράστια διακίνηση ναρκωτικών από ανήλικους.  Χαμός. 

Θέλει μεγάλη προσοχή η Ελλάδα...ειδικά αν μεγαλώνεις παιδί. Γενικά εύκολα μπορείς να μπλέξεις. Να τυραννηθείς. Να χαθείς. Είναι η καθημερινότητα...και οι γιατροί που κάνουν εφημερίες γνωρίζουν πολύ καλά...

  Τα πάντα είναι άρρωστα!

1 σχόλιο:

  1. Το ότι τα γυφταριά θα κλέβανε και σαπούνια δεν το περίμενα.
    https://x.com/EOM_memes/status/1843633540275265571

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Flesh And Blood