peri majestic the real

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Οι χθεσινές αποδοκιμασίες σε βάρος του Κ. Μητσοτάκη στην Πεντέλη , δείχνουν ότι η αντίστροφη πορεία έχει αρχίσει οριστικά. Το κεντρικό ερώτημα που προκύπτει είναι πότε θα διαλυθεί η βουλή! Οι Έλληνες πρέπει να αντιληφθούν ότι ο Μητσοτάκης είναι ένας σαμποτέρ της απληστίας. Μια βιτρίνα ένα συνεχές δούλεμα είναι η συγκεκριμένη παράταξη που πρέπει πολύ απλά να χαθεί για πάντα. Η Ν.Δ του Μητσοτάκη θεωρεί τους δεξιούς πολίτες και ψηφοφόρους της, μιάσματα και πολίτες Β’ κατηγορίας. Όλα τα golden boys που χρυσοπληρώνονται σε υψηλόμισθες θέσεις εταιρειών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, είναι άνθρωποι προερχόμενοι από το βενιζελικό πασοκ, παιδιά γνωστών πασόκων σημιτικών, που διέπρεψαν στην καριέρα τους κυνηγώντας τους Νεοδημοκράτες!

  

Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, δεν υπάρχει με την Ν.Δ. Αυτό το κόμμα πρέπει να χαθεί για πάντα. Αυτό το κόμμα είναι που παντρεύει τους Κασσελάκηδες με ΠΑΣΟΚΟΥΣ Δημάρχους!  Που ξεπουλά το Αιγαίο! Που μας ρημάζει με την ακρίβεια!

 Ο Τσίπρας και ο Σύριζα ηττήθηκαν. Τώρα πρέπει να ηττηθεί ο εκφραστής της Μαρξιστικής woke κουλτούρας στην Ελλάδα, ο ανάλγητος Μητσοτάκης με την κλίκα του.

Κάνω έκκληση σε όλους τους αγνούς πατριώτες, να τολμήσουν, να μιλήσουν με συγγενείς και φίλους.  

O Μητσοτάκης πρέπει να φύγει...και μαζί του να διαλυθεί για πάντα η Νέα Δημοκρατία ΄..Αυτό το μεγάλο ψέμα της μεταπολίτευσης..

3 σχόλια:

  1. Χμ........ Πατρίδα θρησκεία οικογένεια θέλετε, αν αυτά τα χουντικά και φασιστικά τε είχε , που τα έχει αναμφίβολα , η ΝΔ κανένα πρόβλημα , άραγε που ανήκουν ιδεολογικά οι προερχόμενοι από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη ; είναι τίποτε κρυφοκομμουνιστές ; εδώ βαπτίσατε τον Μητσοτάκη μαρξιστή, τελικά βγάλτε παρωπίδες και μάσκες, βγείτε στο ξέφωτο να γνωριστούμε, αφήστε τις κορώνες και δεν κτυπάτε την ΝΔ αλλά το πρόσωπο , δεν κτυπάτε την εφαρμοζόμενη πολιτική την νεοφιλελεύθερη, θα μας τρελάνετε στην τελική, αν γίνουν εκλογές και ακυρωθεί ο Μητσοτάκης, το καθεστώς δεν έχει εναλλακτική ; ρε πάτε καλά. όποιος και να μπεί, τα θελήματα της πρεσβείας θα υιοθετεί, εκτός και στο βάθος θέλετε λύσεις ερπύστριας, γύψου, κλπ μην ντρέπεστε πετάξτε τις προβειές σας, βγείτε από το θολωμένο σας ιδεολογικό μαντρί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να καταλάβω η έκκληση στους αγνούς πατριώτες, κάντο λιανά , τι σημαίνει αγνός πατριώτης, φέρε ένα παράδειγμα ποιόν θεωρείς αγνό έλληνα πατριώτη, φώτισε λίγο για να γίνεις κατανοητός, πχ θεωρώ τον εαυτό μου πατριώτη αφού είμαι νομοταγής, εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, οκ δεν είμαι και πολύ της θρησκείας, πληρώνω τις φορολογικές υποχρεώσεις, δεν φοροδιαφεύγω, είμαι εραστής της ελευθερίας και των ορίων του καθενός, προσπαθώ να είμαι δίκαιος, τίμιος, αληθινός, έχω το δικαίωμα της καλόπιστης κόσμιας και με επιχειρήματα κριτικής, δεν λειτουργώ τουλάχιστον έτσι νομίζω πεζοδρομιακά , δλδ θεωρώ όντως ότι είμαι πατριώτης, μακρυά από μένα τα τρίπτυχα πατρίς θρησκεία θύρα 13 και φαμελιά, άλλωστε ιστορικά αυτά τα εθνικοπατριωτικά της εθνικοκαπηλείας πληρώσαμε και συνεχίζουμε να πληρώνουμε, βέβαια οι πατριώτες του καναπέ δεξιάς και ακροχουντικοφασιστικής απόχρωσης που ζητάτε να σηκωθούν από την ραστώνη του καναπέ και να αποκαθηλώσουν την ΝΔ την σημερινή ώστε να μας πάνε σε πιό ακραίες λύσεις , αφήστε δεν θα πάρουμε, κάντε υπομονή θα σηκωθούν από τον αναπαυτικό καναπέ τους όταν γίνει καμία στραβή που απεύχομαι, καμία εχθροπραξία , τότε θα σηκωθούν σαν αγνοί γνήσιοι έλληνες να αναχωρήσουν για Νείλο και όταν περάσει η μπόρα επιστροφή για ξεκούραση στην Μυκονοοοοοοοοο.Τραιανέ πόσο δίκιο έχεις , αλλά οι κοινοί θνητοί και πτωχοί τω πνεύματι που να σε καταλάβουν.!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ να διαλυθεί αλλά με τι θα αντικατασταθεί ; η χούντα με το πατρίς θρησκεία οικογένεια πούλησε την Κύπρο το 1974, ήταν αμερικανοκίνητη, οι συνταγματάρχες σωτήρες ήταν αμερικανόδουλοι κλπ η ιστορία δεν ξαναγράφεται , αν κάποιοι επικίνδυνα αφελείς πιστεύουν ότι μπορούν να την βάλουν στο πλυντήριο είναι για τον καιάδα.Κατάλαβα λοιπόν ποιοί είναι οι αγνοί πατριώτες, τους πατριδοκάπηλους της Μικρασιατικής καταστροφής, τους γερμανοντυμένους συνεργάτες των ναζί στην κατοχή, η ιστορία τους ΄έχει κατατάξει στο κεφάλαιο ανθέλληνες προδότες, αν αυτοί είναι το νέο αίμα που θα επανακινήσει την δεξιά παράταξη , ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω, νεκραναστάσεις και έξοδο σκελετών από το χρονοντούλαπο ο λαός , ο αγνός έλληνας πατριώτης δεν θα το επιτρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.