peri majestic the real

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Αναμενόμενο...Όρεξη να έχουν οι Έλληνες για «δούλεμα»!

                      Τα Νέα / «Μυστικός δείπνος Τσίπρα - Παπανδρέου στο Στρασβούργο»

Για τον ίδιο λόγο κι ο «μίμος» τού Ανδρέα Παπανδρέου συναντήθηκε στο Στρασβούργο με τον Γιώργο Παπανδρέου! …Τσίπρας και Παπανδρέου συναντήθηκαν στας Ευρώπας ως νεόπλουτοι εκατομμυριούχοι των Μνημονίων, για να τακτοποιήσουν τα «ιδιοκτησιακά» τους «σύνορα» στη «μετακασσελάκεια εποχή»! …Όπως κάποτε είχαν συναντηθεί οι γέροι Καραμανλήδες με τους Μητσοτάκηδες ή τους Παπανδρέου μακριά από τα «βλέμματα» των Ελλήνων …Τα γνωστά βενιζελικά «κόλπα» ενός αιώνα συνεχών προδοσιών κι «αντιπαροχών»! Τους προβληματίζει η επόμενη «ημέρα» …Τι θα κάνουν μετά τον «gay τυφώνα» τής πολιτικής βλακείας, ο οποίος θα δημιουργήσει πολύτιμα «συντρίμμια», τα οποία θα πρέπει να μοιραστούν στους δικαιούχους τους! …Πρέπει να προστατεύσουν τα «μαγαζιά» τους, για να τα παραδώσουν κάποια στιγμή στα παιδιά τους!

Ήδη άρχισε να φαίνεται το «σενάριο» της νέας κατάστασης, εφόσον οι τελευταίες δημοσκοπήσεις εμφάνισαν τον Ανδρουλάκη πίσω από τον Μητσοτάκη και μπροστά από τον Κασσελάκη. Όλα πηγαίνουν με βάση το σχέδιο των «αφεντικών»! Από τη στιγμή που μπόρεσαν κι εξασφάλισαν μια πολύ δύσκολη —λόγω Μνημονίων— δεκαετία με το ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, τώρα τους είναι πολύ ευκολότερο να επανέλθουν δριμύτεροι. Αφού επιβίωσαν από το μίσος και την οργή τού λαού απέναντι στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ Εβραίους συνεργάτες τού Στρος Καν, τώρα, που έχει περάσει ο χρόνος, όλα αυτά έχουν χάσει την «έντασή» τους …Τώρα είναι ώρα να επανεμφανιστεί το ΠΑΣΟΚ …Το «αυθεντικό» …Το «πατριωτικό» …Όχι το «κακό» των Σημίτηδων, των Βενιζέλων, των Λοβέρδων και των Καηλίδων …Το παλιό, των Παπανδρέου και των πρασινοφρουρών, που «αγωνίστηκαν» και κατά τής Χούντας …Των «μουστακαλήδων» σαν τον Χαραλαμπόπουλο τού «άντρακλα» Ανδρέα! …
 
Αυτό, που φώναζε «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»! …ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ» οι νέοι «παπατζήδες»! …και μάλιστα με τη «ροζ γατούλα» από απέναντι!
 
Η «μοιρασιά» τού Αιγαίου θα γίνει «Ευκαιρία» για τους «πατριώτες» τής «Ελλάδας που «ανήκει» στους Έλληνες» να «δοξαστούν», καταγγέλλοντας! …Θα γίνει ευκαιρία να κερδίσουν εκλογές. Πάλι θα ξεκινήσει το παιχνίδι τού δικομματισμού, όπου ο ένας θα καταγγέλλει τον άλλο για προδοσία και όλοι θα είναι «κολλητοί» μεταξύ τους. 
 
Αυτό το ΠΑΣΟΚ θα διαδεχθεί σύντομα τη ΝΔ, μέχρι να γίνει ξανά το αντίθετο …Θα αρχίσουν οι Παπανδρέου τις «πάσες» με κάποιους από τους συγγενείς Μητσοτάκη —οι οποίοι βρίσκονται σε «αναμονή» για τη διαδοχή— και από εδώ πάνε και οι άλλοι.

Αυτός είναι ο σχεδιασμός τής Μετά-μεταπολίτευσης …Όρεξη να έχουν οι Έλληνες για «δούλεμα» 

Κατάλαβε ο αναγνώστης ποιοι «κρύβονται» πίσω από τις «κιλότες» τού Κασσελάκη; Ποιοι τον έφεραν σαν «αλεξιπτωτιστή» κι άρπαξαν το κόμμα από τα χέρια των «συντρόφων»; Από πού αντλεί αυτό το απίστευτο θράσος του; Αυτός, που δήθεν στο παιδικό του δωμάτιο είχε αναρτήσει την επιγραφή «Πρωθυπουργός»; Βέβαια δεν μας είπαν εάν αυτή η επιγραφή ήταν γραμμένη με στρασσάκια —όπως κάνουν όλα τα κοριτσάκια—, αλλά αυτό δεν έχει πλέον καμία σημασία …Μας «δουλεύει» ο ροζ κομπάρσος …Ο «Κρητίκαρος», τον οποίο μέχρι τώρα η οικογένειά του τον είχε μόνιμα «παρκαρισμένο» στις ΗΠΑ —γιατί ήταν «τοιούτος» και τους ντρόπιαζε και τώρα βγαίνει σύσσωμη να μας πει το πόσο τον «καμαρώνει».

Το μέλλον των επόμενων γενιών κρίνεται τους επόμενους μήνες! Εάν τους «βγει» ο σχεδιασμός κι επαναφέρουν το ΠΑΣΟΚ, η Ελλάδα θα καταστραφεί τις επόμενες δεκαετίες …και πιθανόν να κινδυνεύσει με «θάνατο» ο ίδιος ο Ελληνισμός …Ένας Ελληνισμός αιώνων θα «ξηλωθεί» από την πατρίδα του, γιατί οι «αντινατιβιστές» «ηγέτες του» θέλουν να τον διώξουν απ’ αυτήν, για να «προοδεύσει» στο εξωτερικό. Ένας Ελληνισμός αιώνων θα αντικατασταθεί από ΛΑΘΡΟμετανάστες, τους οποίους αυτοί οι «ηγέτες» έχουν συμφωνήσει με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ να εγκαταστήσουν στη γη τού Περικλή, του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα …Το τρομερό «παιδί» τού ανθρώπινου πολιτισμού θα κινδυνεύσει από ΤΡΕΛΟΥΣ Μητσοτάκηδες, ΒΛΑΚΕΣ Παπανδρέου, ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ Τσίπρες κι ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ Κασσελάκηδες …Δυστυχώς!!!

Παναγιώτης Τραϊανού
 
Traianou.gr

2 σχόλια:

  1. Δέν έχουν πρόβλημα.. Κάθε φορά θα πηγαίνουν στίς κάλπες,και ας είναι οι ίδιοι,και οι ίδιοι. Γιατί να μην το συνεχίσουν λοιπόν αφού τό κόλπο τους πιάνει στούς πανηλίθιους;
    Είδες τί μουγκαμάρα έπεσε με τήν αποχή; Καί σε καμιά περίπτωση δε΄ν είναι το 50% που λένε. Ηταν τόση μεγάλη η αποχή,που δέν μ΄πορεσαν να το κρύψουν,και το ξεστόμισαν για 50 %. Μέ όσους συμετείχαν,τά έφτιαξαν πάλι. ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΖΗΜΙΑ.
    Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ 26%.! Ας λένε ότι θέλουν .26% καθηστερημένους Ελληνόφωνες έχουμε. Γιατί με το μυαλό που κουβαλάνε θα τούς δουλεύουν εκατον πενήντα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή