peri majestic the real

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Yπάρχει μια ομερτά με εντολή Μαξίμου. Κανένα ΜΜΕ δεν μιλά για το ενδεχόμενο να στείλουμε αεροπλάνα στην Ουκρανία. Κανένα ΜΜΕ δεν μιλά για το ενδεχόμενο να στείλουμε Έλληνες πιλότους στην Ουκρανία. Στα ύπουλα θα μας φέρουν σε μεγάλο αδιέξοδο. Το Βέλγιο θα διαθέσει στο Κίεβο μαχητικά αεροσκάφη F-16..

 

Ο Ελληνικός Λαός πρέπει επιτέλους να ξυπνήσει και να στείλει ένα «μήνυμα» στην Ευρώπη …Ένα μήνυμα ισχυρό, το οποίο μπορεί να γίνει μήνυμα όλων των Ευρωπαίων, οι οποίοι είναι εξίσου θύματα των διεφθαρμένων φασιστών και ΝΑΖΙ που διευθύνουν τις Βρυξέλες …Ένα μήνυμα του «ΕΩΣ ΕΔΩ»!!! …«ΤΕΛΟΣ»! …Ή θα αλλάξουν το «λειτουργικό» τής διεφθαρμένης, ανίκανης και παράλυτης Ε.Ε. ή θα το κλείσουν το «χαφιεδομάγαζο», γιατί δεν έχει πλέον νόημα ύπαρξης …Δεν έχει νόημα ύπαρξης ο «ουραγός» τής CIA, του ΝΑΤΟ ή της Mossad !!! Περί αυτού πρόκειται …Εάν η Αποχή στις εθνικές εκλογές ήταν πράξη αυτοχειρίας για τον λαό, η ΑΠΟΧΗ από τις Ευρωεκλογές των άχρηστων και των διαπλεκόμενων είναι «Πολιτικό Μήνυμα» με σαφές περιεχόμενο και συγκεκριμένους παραλήπτες!!!

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ #PFIZER - ΟΜΕΡΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ - YouTubeΕίναι άλλο πράγμα με την ΑΠΟΧΗ σου ν’ αφήνεις τα «κλειδιά» από το εθνικό σου «αυτοκίνητο» στα χέρια άχρηστων «Κούληδων» και «Αλέξηδων» και άλλο πράγμα με την ΑΠΟΧΗ να δηλώνεις σε τρίτους ότι, ως λαός, απλά δεν ανεβάζεις το «αυτοκίνητό» σου επάνω στο «σκάφος» τους, εάν δεν αλλάξουν τους κανόνες ασφαλείας σ’ ό,τι αφορά τη λειτουργία του! Μικρό το κακό σε κάθε περίπτωση, εφόσον έτσι κι αλλιώς θα σε «ανεβάσουν» ακόμα και με τη βία! …ΔΕΝ θ’ αλλάξει η τύχη τής Ελλάδας από την ΑΠΟΧΗ στις Ευρωεκλογές! Έτσι κι αλλιώς ΚΑΜΙΑ πολιτική δεν επηρεάζεται απ’ αυτούς που θα «στείλει» ο λαός στις Βρυξέλες εξαιτίας τής συμμετοχής του στις διαδικα­σίες! Ακόμα κι αν αυτοί διορίζονταν απευθείας από τα κόμματα ή τη Γιουροβίζιον, το ίδιο αποτέλεσμα θα παρήγαγαν …Μια καλοστημένη παράσταση ηλιθίων είναι, που απλά έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και τίποτε παραπάνω! …Οι περισσότεροι απ’ αυτούς που πηγαίνουν εκεί ως Ευρωβουλευτές, μέχρι να μάθουν να διαβάζουν τα νομικά κείμενα που τους βάζουν μπροστά τους οι λομπίστες για να ψηφίσουν, τελειώνει η θητεία τους. Αυτοί, οι οποίοι παραμένουν στις θέσεις τους για περισσότερα χρόνια, είναι εκείνοι που επίτηδες δεν «μαθαίνουν» να διαβάζουν!!!

Γι’ αυτόν τον λόγο οι Έλληνες πρέπει να πούνε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην Ε.Ε. της Διαπλοκής!

…Να στείλουν ένα εκκωφαντικό ΜΗΝΥΜΑ στους λαούς τής Ευρώπης, οι οποίοι είναι πολύ ισχυρότεροι απ’ αυτούς!

…Να δηλώσουν «ΝΑΙ στην Ευρώπη τής ειρήνης και της ευημερίας» αλλά «ΟΧΙ στους ΝΑΖΙ των Βρυξελών»!

…Μέχρι αυτό το «ΝΑΙ» να βρει κάποτε το «λειτουργικό» εκείνο, το οποίο θα το κάνει χρήσιμο για τους Ευρωπαίους πολίτες!

…ΑΠΟΧΗ, μέχρι να ξανασχεδιαστεί το ευρωπαϊκό σύστημα με βάση τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι τα συμφέροντα των φασιστών, των πολεμοκάπηλων, των εμπόρων και των τοκογλύφων!

…ΑΠΟΧΗ, με νόημα και περιεχόμενο!

…Όχι άλλο «κάρβουνο»!

…Όχι άλλη «σαβούρα» στην πολιτική σκηνή τής Ευρώπης, η οποία επηρεάζει τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων!

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε Νετανιάχου: «Η Ευρώπη στέκεται στο πλευρό του Ισραήλ» - ΒΙΝΤΕΟΠρέπει να γκρεμίσουμε το «μαγαζί» τού μοχθηρού Σβαμπ και της διεφθαρμένης Φον Ντερ Λάιεν. Πρέπει να τελειώνουμε με τις Βρυξέλες των ανώμαλων, των αλκοολικών και των διεφθαρμένων!

Η Ευρώπη «πεθαίνει» εξαιτίας τους και αποτελεί ΥΒΡΗ και μόνον που τολμάνε να ζητάνε την επανεκλογή τους, χωρίς να προτείνουν την παραμικρή αλλαγή!

Η Ελλάδα, με το τεράστιο ιστορικό και πολιτιστικό της «βάρος» μπορεί με τη στάση της απέναντι στον «βόθρο» των Βρυξελών να επηρεάσει τους ευρωπαϊκούς λαούς και να γίνει το αίτιο μεγάλων εξελίξεων.

Παναγιώτης Τραϊανού

 https://traianou.gr/2024/05/euroekloges_apoxi.html

1 σχόλιο:

America’s Christian Zionists: Israel’s strategic weapon?

  How Israelis Live So Easily With Occupation - Gideon Levy