peri majestic the real

Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Κανένας ιδιοκτήτης δεν τρέχει. Οι περισσότεροι ΔΕΝ έχουν για να τρέξουν. Κρυφός στόχος του Μητσοτάκη είναι οι εξοχικές κατοικίες (πατρικά σπίτια) μέσα από εξαντλητικά πρόστιμα. Το έχουμε γράψει χιλιάδες φορές. ΔΕΝ μας θέλουν.

 



Τρίτη 23 Απριλίου 2024


Πρόκειται για ληστές, άτιμους και αισχρούς με απολύτως αρρωστημένα μυαλά.

Στόχος τους είναι να χαθούμε για πάντα....Να φύγουμε νύχτα από την Ελλάδα...Να γίνουμε μια ανάμνηση..Όπως ανάμνηση γίνεται και η Γάζα αλλά με βίαιο τρόπο. Αλλά το ίδιο είναι...με διαφορετική τεχνογνωσία.  

2 σχόλια:

  1. μαλακααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πανδημία μας άφησε πέραν των παρενεργειών και μια παρακαταθήκη, το ζήτημα της ατομικής ευθύνης θα το θυμάσαι , η ατομική λοιπόν ευθύνη παίρνει σάρκα και οστά σήμερα με τα ζητήματα της πυροπροστασίας. Μετακυλίεται στον πολίτη η ευθύνη, για να μην αδικήσω όντως υπάρχει ευθύνη με τα ακαθάριστα οικόπεδα και προφανώς με το γενικότερο και διαχρονικό έλλειμμα πυροσβεστικής παιδείας στην κοινωνία, αλλά θεωρώ ότι υπάρχει και ευθύνη της πολιτείας με αυτό το περί ακαθαρίστων που με την νομοθεσία σήμερα λαμβάνει μια οριζόντια και κάθετη διάσταση.Θα ήταν πιστεύω καλύτερο και πιο ανταποδοτικό, να ελέγχεται από επαϊοντες η επικινδυνότητα ενός οικοπέδου ευρισκομένου εντός πόλεων και οικισμών και στην συνέχεια να ζητείται ο καθαρισμός από τον ιδιοκτήτη.Φέτος ένα καλοκαίρι κρίσιμο, θα ακούσουμε την ενεργοποίηση του 112 και το δόγμα των εκκενώσεων οικισμών που δυνητικά απειλούνται από πυρκαγιά, όμως η εκκένωση δεν είναι υποχρεωτική , οπότε αν κάποιος εγκλωβιστεί θα είναι ευθύνη δική του για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις.Για να μην γράφεις, ότι όλα είναι στον αυτόματο πιλότο και εγώ να σου ανταποδίδω συμφωνώντας μην ξεχνάς και τον πόντιο Πιλάτο δλδ τον ανευθυνουπεύθυνο που πάντα καλύπτεται με ένα απλό πλύσιμο των χεριών, αποποιούμενος των ευθυνών του, κάτι που μας έμεινε από το κάλεσμα στην πανδημία " πλένουμε καλά τα χεράκια μας με αντισηπτικά κλπ που με μαθηματική ακρίβεια στο τέλος θα υπάρξει σταδιακή αποστείρωση της κοινωνίας για τα τεκταινόμενα , που θα οδηγήσει στην ύπνωση και την ασφάλεια του καναπέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή