peri majestic the real

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

ΠΑΟΚ ΟΛΕ με Ευρωεκλογές, περιοδείες και Ποντιακή γενοκτονία..

 Ο Μητσοτάκης έτοιμος να πετάξει κουβέρτα στην ερπύστρια της δικαιοσύνης για  χάρη του ΠΑΟΚ | in.gr

https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_86.html
 
  
Για την ακρίβεια έχουν βγει όλοι αυτοί έξω; 
Για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας; 
Για την ανεργία; 
Για την εργασιακή εκμετάλλευση; 
Για τον πόλεμο στην Ουκρανία;
Για την βίαιη αποκρατικοποίηση του Αιγαίου; 
Για την βίαιη φτωχοποίηση;
Για τα ψέματα του Μητσοτάκη; 
Για τους χιλιάδες νεκρούς στα νοσοκομεία;
Η λοβοτομή είναι η χειρουργική επέμβαση που χρησιμοποιήθηκε κατά το παρελθόν για την 
αντιμετώπιση  ψυχικών παθήσεων και διανοητικών διαταραχών...
..σήμερα δεν χρειάζεται αυτό το είδος λοβοτομής.
Η μεγάλη λοβοτομή σήμερα είναι να είσαι οπαδός κάποιας ομάδας...
....να χτυπάς Tattoo και να ακούς Τραπ..
Το Μαξίμου γιορτάζει !!

3 σχόλια:

  1. Στάση ζωής η αποφυγή της τοξικής τηλεόρασης, όμως προεκλογική περίοδος γαρ και αναγκαστικά ρίχνεις και μια ματιά, ειλικρινά ο γέλωτας αυθόρμητα επιστρέφει στα χείλη με όλα όσα βλέπεις. Αναντίρρητα Περι και λοιποί κρατικοδίαιτοι της παρούσας ιστοσελίδας,τα χέρια διαδραματίζουν πρωτεύοντα ρόλο στο σαβουάρ βιβρ και αν θυμάσαι κάτι ως παρακαταθήκη μας άφησε η περίοδος της πανδημίας, με την ατομική ευθύνη πλυσίματος των χεριών κλπ, όμως θα συμφωνήσεις ότι τα χέρια παίζουν και ρόλο στους κώδικες επικοινωνίας που ο νέος αρχηγός εκ αμερικής ορμώμενος,τα έχει του χεριού του, τουτέστιν την παίζει στα δάκτυλα την επικοινωνία.Προφανώς όταν εγκαταλείπεις την Αμέρικα για να σώσεις έναν λαό από χέρι χαμένο,οφείλεις να εκθειάζεις τα χούγια του, αλλά δεν είσαι και υποχρεωμένος να τα υιοθετείς, δικαιούσαι λοιπόν να παραμένεις αμόλυντος, στις δε προεκλογικές περιοδείες, αναφέρεται διαρκώς στα " χέρια του μόχθου που είναι καθαρά " και σφίγγει εκατοντάδες χέρια στα πλαίσια του επικοινωνιακού παιχνιδιού, μπροστα στις τηλεοπτικές καμέρες, αλλά η ρουφιάνα η κάμερα, τον συνέλαβε ενίοτε να σκουπίζει τα δικά του χέρια από το παντελόνι.Κάπου εκεί χάθηκα αναπολώντας το τραγούδι του Τσιτσάνη, το αθάνατο άσμα " είναι πικρά , είναι βαριά και ολίγον βρομερά θα συμπλήρωνα,τα ξένα χέρια, Τα ξένα χέρια είναι μαχαίρια "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.facebook.com/PanagiotisTraianou/

    Αυτο γραφει ο Παναγιώτης ..
    "ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ "....
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ .
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι ακόμα ένθερμος οπαδός του Βολταίρου, επομένως δέχομαι ακόμα και την αποχή ως πολιτική πράξη, προφανώς δεν αποδέχομαι ότι οι συμμετέχοντες νομιμοποιούν, γιατί το ξανάγραψα , άσχετα αν κάποιοι το προσπερνούν, και η αποχή με ΄βάση τον εκλογικό νόμο που είναι ραμμένος να ντύνει θωρακίζοντας το σύστημα εξουσίας, αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ενισχύει τον δικομματισμό, οκ δέχομαι απλά ότι η αποχή χρυσώνει το προσωπικό αφήγημα του απέχοντος. Αλλωστε Περι, στα στημένα ή μη δημοσκοπικά ευρήματα, ακούμε την επιλογή του " Κανένα ", κατά την γνώμη μου μπορεί να δηλώνει απογοήτευση ή κούραση του πολίτη, αλλά ταυτόχρονα είναι και μέρος του λεγόμενου απολιτίκ παιχνιδιού , του ¨όλοι ίδιοι είναι ". Σε αυτόν τον χυλό της ισοπέδωσης είναι που ευδοκιμούν τα ακροδεξιά αφηγήματα, από εκεί και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερη οντότητα και έχει το δικαίωμα της πολιτικής επιλογής, αλλά Περι συμφωνήσαμε, με μια συνθήκη που λέει αν οι εκλογές άλλαζαν και ήταν αιτία ανατροπών, τότε το σύστημα εξουσίας θα τις είχε απαγορεύσει,βέβαια αν το σύστημα φοβόταν την αποχή να είσαι σίγουρος ότι θα είχε την εκλογική διαδικασία υποχρεωτική, αλλά προφανώς θέλει την εύλογη οργή και τον θυμό των πολιτών, να την οδηγήσει σε αποχή και παραίτηση, ώστε ανέμελα και χωρίς κλυδωνισμούς να κυβερνά για εμάς χωρίς εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι εφημερίδες που δεν έχουν γράψει το παραμικρό για την εποπτεία συνολικά της ελληνικής οικονομίας, για τον «αφελληνισμό των ελληνικών Τραπεζών». Η μάχη για την σταθερότητα των εισοδημάτων, των μισθών και των συντάξεων, περνά μέσα από τον ΜΗ μηδενισμό του ΦΠΑ. Και αυτό γιατί αν μηδενιστεί ο ΦΠΑ θα κοπούν κι άλλο οι συντάξεις μιας και Η Ελλάδα ΔΕΝ παράγει. ΜΟΝΟ ξεπουλά. Η Ελλάδα ανήκει ολοκληρωτικά στο ΔΝΤ. Έχει χάσει την ανεξαρτησία της. Η Ισπανία δεν μπήκε στα μνημόνια. Δεν θυσίασε μέχρι θανάτου, τον λαό της. Η ακρίβεια του Μητσοτάκη είναι δολοφονική. Είναι εμμονική. Είναι κρατική βία ( σε ένα λαό χτυπημένο από τα μνημόνια). Φέρνει Λιμοκτονία και Κακοποίηση. Δεν έχει σχέση με τον απόλυτο μηδενισμό του ΦΠΑ που έτσι κι αλλιώς ο Ελληνικός λαός δεν ζήτησε. Όλα τα προιόντα έχουν ΦΠΑ. Η ακρίβεια του Μητσοτάκη έχει σχέση με το μέλλον του ελληνικού λαού. Με την επιβίωσή του....η κυβέρνηση είναι ανάλγητη και αντιλαική γιατί αυτό θέλει το αφεντικό!