peri majestic the real

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Που είναι ο Μητσοτάκης να μας πει την άποψή του; Ο Άδωνις μήπως; Ο Παπανδρέου; Ο Σαμαράς; Ο Τσίπρας; Ο Καμμένος; Δεν μιλάμε για ένα τυχαίο πρόσωπο. Δεν μιλάμε για μια τυχαία χώρα. Μιλάμε για τον στρατηγικό σύμμαχο της Ελλάδας. Και ο Γιόαβ Γκάλαντ στους καταζητούμενους για εγκλήματα πολέμου. Ο φίλος του Νίκου Δένδια.....

Στο Ισραήλ ο Νίκος Δένδιας - YouTube
 

'Εχουμε υπογράψει SOFA με εγκληματίες Πολέμου!! Πάντα σύμφωνα με το Διεθνές Δικαστήριο!


https://noumer.blogspot.com/2023/10/sofa_20.html

Η τριήμερη επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στο Ισραήλ, η οποία ολοκληρώθηκε την Τρίτη, επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον στον στρατιωτικό – αμυντικό τομέα, η συνεργασία των δύο χωρών έχει προχωρήσει σε βαθμό εντυπωσιακό.

 Ευάγγελος Αποστολάκης: «Ο Κασσελάκης ήθελε ρεπορτάζ στη Μακρόνησο, κάναμε  "καταδρομική" επιχείρηση με φουσκωτό 10 μέτρων»

1 σχόλιο:

  1. Στην τοξική δημόσια τηλεόραση, είδα ότι οι δημοκράτες φιλεύσπλαχνοι αμερικανοί κατασκεύασαν μια προβλήτα στην Γάζα για μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στον ΄'αμαχο πληθυσμό της Παλαιστίνης. Ρεσιτάλ υποκρισίας και κυνισμού, αφού την ίδια στιγμή η αμερικανική κυβέρνηση με την στήριξη και του Τράμπ, για να μην στεναχωρεθεί το ισραηλινό λόμπι,ενέκρινε αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στον Νετανιάχου, δλδ από την μια το υποτιθέμενο ανθρώπινο πρόσωπο και από την άλλη το αιματοβαμμένο και κάποιοι ακόμα θεωρούν ότι βρίσκονται στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή