peri majestic the real

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Αχαλίνωτο μίσος

 Εντολή Τσίπρα! Κατεβάστε αυτό το άρθρο από το διαδίκτυο!! «Γραβάτα δεν  φοράς, σταυρό δεν κάνεις, αλλά…» – Makeleio.gr

Mε αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, το Ινστιτούτο που ίδρυσε ο Αλέξης Τσίπρας και το Ίδρυμα «Ζόραν Ζάεφ» του πρώην πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας διοργανώνουν μία Διεθνή Διάσκεψη για την «Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» στις 17 και 18 Ιουνίου στην Αθήνα.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών και θα περιλαμβάνει 8 πάνελ συζήτησης. Δύο θεματικές για τα Βαλκάνια και δύο για τις περιφερειακές εξελίξεις και τον ρόλο των διεθνών οργανισμών για την προώθηση της ειρήνης. Μία θεματική θα αφορά την κλιματική κρίση και την πράσινη ατζέντα, μία τις εξελίξεις στην ευρωπαϊκή και ελληνική οικονομία και δύο θα αφορούν το μέλλον της Ευρώπης και την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς. Θα συμμετάσχουν προσωπικότητες από τον διεθνή, τον ευρωπαϊκό, τον βαλκανικό χώρο και την ευρύτερη περιοχή, πρωθυπουργοί, πρώην πρόεδροι, πρωθυπουργοί και υπουργοί, Ευρωπαίοι επίτροποι, ακαδημαϊκοί, διακεκριμένοι επιστήμονες, διευθυντές Ινστιτούτων κ.ά.

Στο πλαίσιο της Διάσκεψης θα απονέμεται κάθε χρόνο ένα βραβείο Ειρήνης, το «Βραβείο των Πρεσπών», σε μια προσωπικότητα για την προσφορά της στην ειρήνη. 

Το πρώτο βραβείο θα απονεμηθεί φέτος στον ειδικό απεσταλμένο του γ.γ. του ΟΗΕ, Matthew Nimetz, για την πολύχρονη προσφορά του στην ειρήνη.

Πηγή in.gr

Αναρωτιέμαι τι άτομα είναι χωμένα εντός του κοινοβουλίου.. 

Εννοείται ΚΑΜΙΑ ψήφο στο Σύριζα..

 

“Θερμοπύλες”… του ανθρώπινου πολιτισμού είναι η Μακεδονία σήμερα

2 σχόλια:

  1. αναρωτιεσαι πραγματι η μας τσεκαρεις?
    μαθε λοιπον αν πραγματι δεν ξερεις.
    περιπλανομενες κατσαριδες με περιτομη (με ελληνικα ονοματα).
    βενιζελικοι και κατσαπλιαδες χαφιεδες
    δηλαδη ολοι η αφροκρεμα του βοθρου
    ο μελισσοκομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράφεις "ενοείται καμία ψήφος στον Συριζα ¨" , αντιφάσκεις όμως με την πολιτική στάση της αποχής, γράφοντας καμία ψήφος εμμέσως πλήν σαφώς καλείς σε συμμετοχή με ταυτόχρονη θέση να μην ψηφιστεί ο Συριζα,την εναλλακτική πρόταση ενάντια στα μνημονιακά κόμματα του δικομματισμού ακόμα αναμένω,αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω άρχοντα, αλλά είπαμε καλές και ανέξοδες οι κενοφανείς και πρόδηλες διαπιστώσεις για την κατάσταση της πατρίδας , αλλά από το αδιέξοδο πως θα βγούμε μούγκα στην στρούγκα, γιατί δεν νομίζω να αντέχει κριτικής η φυγή από την χώρα , αλήθεια για που αφού το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας σε όλο τον πλανήτη κινείται με τον νεοφιλελευθερισμό και όταν ταρακουνιέται βγάζει και από τις ντουλάπες τους σκελετούς μπαμπούλες της ακροδεξιάς εκδοχής ως φόβητρο για την πλέμπα , μια ακροδεξιά με προβειά κοινοβουλευτική με σύνθημα πατρίς θρησκεία οικογένεια, ισχυρό κράτος, ελεύθερη οικονομία, ναι στο ΝΑΤΟ και ΕΕ , στήριξη των σιωνιστών, δουλοπρέπεια προς το μεγάλο κεφάλαιο. Αρα ασταλα βίστα σύντεκνε , στην τελική καταστάλαξε με στέρεη πολιτική θέση και στάση , διαφορετικά ακολούθησε την μοιρολατρία που εκπέμπει ο νομοταγής και συμβιβασμένος Μάνκο, τον αρχαιολάτρη Διηνέκη τον αφήνω για λίγο στο απυρόβλητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εναντι 18 εκατομμυρίων από την Engel & Völkers. Καταλάβατε;;; H Engel & Völkers μετρά περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας ως παγκόσμια εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον τομέα της μεσιτείας ακινήτων.

    16 Μαΐου 2023 Στον Τόμας Φλορ ( Thomas Flohr ) , Ελβετό επιχειρηματία, κατέληξε το ακριβότερο διαμέρισμα της πρωτεύουσας, που πωλήθηκε ...