peri majestic the real

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Έκλειψη Ηλίου! …στις 8 Απριλίου.

 Έκλειψη ηλίου: Πότε θα γίνει και σε ποιες περιοχές θα είναι ορατή - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr

Έκλειψη Ηλίου! …στις 8 Απριλίου.

Τι σχέση έχει η έκλειψη με τον καρκίνο τού βασιλιά Καρόλου …και την ταυτόχρονη καταστροφή τής γέφυρας της Βαλτιμόρης;

Μήπως ο Θεός ήδη «υπέγραψε» το τέλος τής προτεσταντικής περιόδου τής Χριστιανικής Αυτοκρατορίας;

Γι’ αυτούς που αρέσκονται στις «περιπλανήσεις» στο διαδίκτυο θα δούνε ότι υπάρχει ένα θέμα, το οποίο τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε «έξαρση» κι ανησυχεί πολύ την παγκόσμια κοινή γνώμη. Ειδικά την κοινή γνώμη τής κοινωνίας των ΗΠΑ, εφόσον την αφορά άμεσα. Το θέμα αυτό είναι ένα αστρονομικό φαινόμενο, το οποίο έχεις τις αστρολογικές του ερμηνείες …Ένα φαινόμενο, το οποίο στη μέγιστη έντασή του θα εξελιχθεί στην κυριολεξία «επάνω» στις ΗΠΑ …Ένα τρομερά εντυπωσιακό φαινόμενο σε μια κλίμακα που κάνει τον άνθρωπο να αισθάνεται μικρός και θνητός …Ένα μοναδικό φαινόμενο, το οποίο δεν έχει ξαναγίνει ΠΟΤΕ, εφόσον μέσα σε λίγα μόνον χρόνια διασταυρώνονται επάνω από τις ΗΠΑ δύο «τροχιές» δύο ολικών ηλιακών εκλείψεων, οι οποίες σχηματίζουν το γράμμα «Χ» στα ελληνικά και το «Τ» στα εβραϊκά.

Λίγες ημέρες μας χωρίζουν από αυτήν την ολική έκλειψη Ηλίου. Ένα φαινόμενο μεγαλειώδες, το οποίο υποτίθεται έχει πλέον την επιστημονική του εξήγηση, αλλά, όπως φαίνεται, δεν παύει να τρομάζει τους ανθρώπους, όπως συνέβαινε και στους αιώνες τής απόλυτης άγνοιας. Η στατιστική τής ιστορίας φαίνεται ότι δικαιολογεί αυτούς τους φόβους 

 

…Τους δικαιολογεί, εφόσον η εμφάνιση τέτοιων φαινομένων δείχνει να σηματοδοτεί την έναρξη άσχημων εξελίξεων για τα συστήματα εξουσίας και τους ισχυρούς ανθρώπους που επηρεάζει άμεσα …Δυσοίωνα είναι τα πράγματα για εκείνους που μια έκλειψη με τη σκοτει­νή της «πέννα» «χαράζει».

Ο ισχυρός σ’ αυτήν την περίπτωση είναι οι ΗΠΑ. Αυτές είναι που βρίσκονται υπό την επιρροή αυτής της έκλειψης και ο λαός τους βρίσκεται υπό καθεστώς φόβου! …Ο ευσεβής χριστιανικός λαός τους, γιατί —όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να το «αποκρύψουν» πίσω από τις WOKE νοοτροπίες— αυτός ο λαός είναι βαθύτατα χριστιανικός!

Αυτός λοιπόν ο λαός, ο οποίος έχει ως κορυφαία γιορτή του το «Thanks giving», έχει «θυμηθεί» σήμερα όλες τις παλιές δοξασίες που αφορούν τις «δοσοληψίες» του με τον Θεό και φοβάται για την τύχη του …Φοβάται ότι θα χάσει την εύνοια του Θεού, την οποία τόσο πολύ δείχνει να εκτιμά …Φοβάται και το δείχνει …Φοβάται, γιατί τις προηγούμενες φορές, που οι ΗΠΑ «έζησαν» μια τέτοια έκλειψη, ήταν βουτηγμένες σε αιματηρές πολεμικές συγκρούσεις. Φτάσαμε στο σημείο —και μάλιστα στην αυγή τής τρίτης χιλιετίας— να έχουμε φαινόμενα μαζικής υστερίας, τα οποία θυμίζουν Βαβυλώνα και Μεσαίωνα …Κυβερνήτες διαφόρων Πολιτειών των ΗΠΑ αντί να καθησυχάζουν τους πολίτες, τους προετοιμάζουν για το «Τέλος τού Κόσμου» …Τους ενθαρρύνουν να συγκεντρώσουν τρόφιμα και προμήθειες, για να αντέξουν για ένα διάστημα στα σπίτια τους, χωρίς να βγουν έξω απ’ αυτά. Κλείνουν τα σχολεία, για να μείνουν τα παιδιά στα σπίτια τους και συμβουλεύουν τον κόσμο να μην απομακρύνεται από αυτά.

2017 & 2024 Solar Eclipses - Book of Mormon Evidence

Όλα αυτά εξαιτίας μιας έκλειψης, η οποία ολοκληρώνει έναν τρομερά περίεργο συμβολισμό. Μέσα σε ελάχιστα χρόνια γίνεται αυτό, το οποίο μπορεί να μην έχει συμβεί ποτέ άλλοτε και επίσης μπορεί και να μην συμβεί ποτέ ξανά …Σχηματίζεται επάνω στο «κορμί» τους ένα τεράστιο «Χ», σαν κι αυτό που χρησιμοποιούμε για να «διαγράψουμε» κάτι από μια λίστα …Ένα «Χ», το οποίο στην κυριολεξία πιάνει απ’ άκρη σ’ άκρη τις ΗΠΑ, σαν να θέλει να τις «διαγράψει» από τον παγκόσμιο χάρτη. Όταν αυτό το «Χ» γίνεται από τον Ήλιο και άρα από μια «πένα» που μόνον ο Θεός μπορεί να χρησιμοποιήσει, τότε τα αποτελέσματα θα είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ και ΟΡΙΣΤΙΚΑ γι’ αυτούς που τους αφορούν. Πόσο μάλιστα όταν μέσα στο σκοτάδι αυτού του φαινομένου θα περάσει «τυχαία» —και θα εμφανιστεί στον Ουρανό των ΗΠΑ— ένας κομήτης με το όνομα «Διάβολος». Αυτό το τελευταίο δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικό όπως καταλαβαίνουμε.

Μέσα σ’ αυτό το γενικό κλίμα αναμονής και φόβου ήρθε και η καταστροφή τής γέφυρας της Βαλτιμόρης ν’ «αποτελειώσει» την κατάσταση. Όλα αυτά, όσο ψύχραιμα κι ορθολογιστικά να τα δει κάποιος, δεν παύουν να είναι εντυπωσιακά και να προκαλούν κάποιους πολύ άσχημους συνειρμούς. Οι κακές «συμπτώσεις» σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί, εφόσον επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους. «Σύμπτωση» στον σκοτεινό Ουρανό η συνάντηση με τον κομήτη «Διάβολο» και «σύμπτωση» στη Γη εξαιτίας μιας «διαβολικής» βλάβης, η οποία οδήγησε σε μια σύγκρουση πλοίου με γέφυρα; Μια καταστροφή όπως αυτή της γέφυρας της Βαλτιμόρης στα αρχαία χρόνια θα κινητοποιούσε τους πάντες και θα προκαλούσε τρόμο στις ηγεσίες των μεγάλων αυτοκρατορικών συστημάτων …Ο πιο κακός «οιωνός» που θα μπορούσε να προκύψει για ένα σύστημα, το οποίο ήδη έχει μπει σε θεϊκή «δυσμένεια»!

Γιατί όμως μιλάμε για «κακό οιωνό» και τι σημαίνει «οιωνός»; «Οιωνός» θεωρείται ότι είναι ένα «σημάδι», το οποίο δείχνει τη βούληση του Θεού …Ένα «σημάδι», το οποίο «απευθύνεται» σ’ αυτόν που αφορά η «βούληση» αυτή …Ένα «σημάδι» τόσο ισχυρό κι εντυπωσιακό, που μόνον με θεία παρέμβαση μπορεί να συμβεί και «δείχνει» τις οριστικές αποφάσεις τού Υπέρτατου Νου —είτε αυτές είναι καλές είτε κακές γι’ αυτόν που αφορούν— …Ένα «σημάδι» πολύ χαρακτηριστικό στη «στόχευσή» του και βέβαια τον «συμβολισμό» του, ώστε να μην μπορεί να αγνοηθεί και βέβαια να παραβλεφθεί από τους αποδέκτες του. Στην κυριολεξία ένα «συστημένο» μήνυμα! Όταν λοιπόν στην περίπτωσή μας μιλάμε για «Θεό» και «δυσμένειες», τι πιο συμβολικό από το να γκρεμιστεί μια «γέφυρα»; …Μια «γέφυρα», η οποία συμβολίζει την επαφή και την επικοινωνία μεταξύ δύο πλευρών. Όταν λοιπόν μια μεγάλη και πολύ σημαντική για τη λειτουργία τού συστήματος γέφυρα «γκρεμίζεται» στα καλά καθούμενα, αυτό είναι πολύ κακό «σημάδι», γιατί δείχνει την απώλεια «επαφής» μεταξύ των δύο πλευρών! …Δείχνει τη θέληση της μίας πλευράς να διακόψει βίαια κι απόλυτα την επαφή με την άλλη!

Gross, Hairy, Male Pervert at LGBTQ Pride Parade Sexually Gyrates In Front Of Kids - Conservative People Outraged Τώρα, που οι ευσεβείς Αμερικανοί φοβούνται την έκλειψη Ηλίου, αυτήν την κατάρρευση της γέφυρας τη θεωρούν «σημάδι». Φοβούνται, γιατί δεν είναι και οι ίδιοι ικανοποιημένοι με τους εαυτούς τους. Φοβούνται, γιατί και οι ίδιοι θεωρούν ότι έχουν πάρει —ειδικά τον τελευταίο καιρό— τον λάθος «δρόμο». Διαισθάνονται ότι πρέπει ν’ αλλάξουν «πορεία» και κοιτάνε στον Ουρανό για «σημάδια». Νιώθουν την ανάγκη ν’ αναζητούν καθημερινά ένα σαφές «μήνυμα» από τον Θεό. Ταυτόχρονα, φοβούνται μήπως πάρουν κάποιο κακό μήνυμα απ’ Αυτόν …Ένα μήνυμα όπως αυτό που δόθηκε κάποτε στους ανθρώπους τής Νινευή …Σαν κι αυτό που είχε γράψει το «χέρι» τού Θεού σ’ έναν τοίχο τού παλατιού της και την ενημέρωνε για το άσχημο μέλλον της …Ένα άσχημο μήνυμα του Θεού, που είχε ενημερώσει τους ανθρώπους τής Νινευή, οι οποίοι ήταν οι «Αμερικανοί» τής εποχής εκείνης …Τους απόλυτα κυρίαρχους του τότε κόσμου, οι οποίοι είχαν χάσει τον «προσανατολισμό» τους και νόμιζαν πως ήταν απρόσβλητοι από κάθε είδους απειλή.

Αυτό είναι που έχουν πάθει τώρα οι Αμερικανοί. Φοβούνται, γιατί —όπως και η ιστορική Νινευή— το κράτος τους αντλεί την ισχύ του από την αρπαγή και τη θηριωδία που έχει επιβάλει επάνω στη Γη! Φοβούνται το αίμα που σκορπίζει το κράτος τους στη Γη! …Το ανθρώπινο αίμα, που το χύνει αυτήν τη στιγμή για ν’ αυξήσει τα κέρδη του. Γνωρίζουν ότι εξαιτίας των δικών τους συμφερόντων γίνεται η τεράστια ανθρωποσφαγή στην Ουκρανία! Γνωρίζουν ότι με τις δικές τους «πλάτες» οι Βαβυλώνιοι Εβραίοι κατασφάζουν τα παιδιά στη Γάζα! Φοβούνται, γιατί βλέπουν καθημερινά ότι, λόγω της WOKE ιδεολογίας που έχει κατακλύσει την κοινωνία τους, ζούνε τα σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα και διαισθάνονται ότι θα τιμωρηθούν για τις επιλογές τους.

Αυτοί, που απλά για τα κέρδη ερήμωσαν το Ιράκ, φοβούνται ότι ο Θεός μπορεί να έχει αποφασίσει γι’ αυτούς την τύχη τής Νινευή, που βρίσκεται στο Ιράκ . Όποιος αντικρίζει τα ερείπια της Νινευή, θυμάται τα λόγια τού Προφήτη Σοφονία, τα οποία περιγράφουν την απόφαση του εξοργισμένου Θεού: «Και θέλει καταστήσει την Νινευή εις αφανισμόν, τόπον άνυδρον ως η έρημος. Και ποίμνια θέλουσι βόσκεσθαι εν μέσω αυτής, πάντα τα ζώα των εθνών· και ο πελεκάν και ο ακανθόχοιρος θέλουσι κατοικεί εν τοις ανωφλίοις αυτής· η φωνή αυτών θέλει ηχήσει εις τα παράθυρα· ερήμωσις θέλει είσθαι εν ταις πύλαις, διότι θέλει γυμνωθή από των κεδρίνων έργων . . . Πώς κατεστάθη έρημος, κατάλυμα θηρίων!» — Σοφον. 2:13-15

Happy New Year! 30 photos that perfectly sum up New Year in Britain | Metro News Αυτά σκέφτονται οι Αμερικανοί, γιατί ζούνε παρόμοιες καταστάσεις …Ζούνε κι αυτοί σε ένα κράτος, το οποίο το έχουν μετατρέψει οι ηγέτες τους σε μια αμαρτωλή κι ανθρωποκτόνα Νινευή. Φοβούνται κι αυτοί μια πιθανή «Κρίση» τους από τον Θεό! …Ένα Θεό, ο οποίος είναι εξοργισμένος από την κακή χρήση που έκαναν στη δική Του Γνώση και «μάτωσαν» την ανθρωπότητα …Έναν Θεό που δεν Τον σεβάστηκαν και «βυθίστηκαν» και οι ίδιοι στην αμαρτία και στην ακολασία, αναζητώντας μόνο τον πλούτο και τη ζωώδη ηδονή. Φοβούνται ότι θα κριθεί η «βασιλεία» τους, όπως κρίθηκε κάποτε η βασιλεία τού πανίσχυρου Βαλτάσαρ. “Μενέ, Μενέ, Θεκέλ και Φαρσίν” ήταν το μήνυμα του Θεού …και αυτό το ερμήνευσε ο Δανιήλ: «Μενέ» σημαίνει ότι ο Θεός αρίθμησε τις μέρες τής βασιλείας του και την τερμάτισε. «Θεκέλ» σημαίνει ότι ζυγίστηκε στη ζυγαριά και δεν βρέθηκε σωστός. «Φαρσίν» σημαίνει ότι η βασιλεία του θα δοθεί στους Μήδους και στους Πέρσες.

Μια τέτοιου είδους —και για τους ίδιους λόγους— καταστροφή περι­μέ­­νουν οι Αμερικανοί. Η κατα­στροφή τής «κοσμο­κρά­τειρας» Νινευή τρομάζει τους Αμερικανούς και αυτή η καταστροφή είχε γίνει κάτω από το «σκοτάδι» μιας κοσμο­γονικής ολικής έκλειψης Ηλίου, όπως αυτή που περιμένουν να συμβεί στην πατρίδα τους …Μια έκλειψη, της οποίας το «μονοπάτι» είναι γεμάτο με περίεργες «συμ­πτώ­σεις»! …Όχι μία ή δύο, αλλά οκτώ πόλεις με το όνομα «Νινευή» θα σκεπάσει με «σκότος» η έκλειψη Ηλίου στο «πέρασμά» της πάνω από τις ΗΠΑ.

Από τη στιγμή που αυτό το αναμενόμενο αστρολογικό φαινό­μενο τρομάζει τους Αμερικανούς, τι απομένει; …Να δούμε εάν ο φόβος αυτός έχει κάποια βάση. Άρα, περιμένουμε να δούμε εάν υπάρχουν τα αντίστοιχα «σημάδια» ότι ένα τέτοιο φυσικό φαινόμενο θα έχει κάτι παραπάνω να «δώσει» από ένα απλό εντυπωσιακό θέαμα. Άρα, αναζητούμε τους οιωνούς για να καταλάβουμε το «πρόσημο» αυτού του φαινομένου. Στο παρελθόν όλα τα μεγάλα ανθρώπινα συστήματα εξουσίας είχαν τους περίφημους οιωνοσκόπους και με βάση τις δικές τους εισηγήσεις έπαιρναν τις σημαντικές αποφάσεις που τα αφορούσαν, εφόσον σε κάθε περίπτωση ήθελαν να εξασφαλίσουν την εύνοια του Θεού σ’ ό,τι αφορούσε τις επιλογές τους.

Αυτό είναι καθοριστικό για τα αυτοκρατορικού τύπου συστήματα, γιατί οι ηγεσίες αυτού του τύπου των συστημάτων «συνδέονται» ΠΑΝΤΑ με την έννοια του Θεού! …Συνδέονται με την έννοια της θείας «αποστολής» και όταν υπάρχουν «αποστολές» υπάρχουν και οι αναπόφευκτες «Κρίσεις» γι’ αυτούς που τις αναλαμβάνουν. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή ένας ηγέτης ενός τέτοιου συστήματος να μην είναι ταυτόχρονα και Αρχιερέας του. Όταν ασκείς εξουσία «ελέω Θεού» —γιατί υπηρετείς το Θέλημά Του—, είναι δεδομένο πως γνωρίζεις κι αποδέχεσαι ότι σε κάποια στιγμή θα Κριθείς! Συστήματα, όπως αυτό των ΗΠΑ, τα οποία ξεπερνάνε τα όρια των επικρατειών τους κι επηρεάζουν τη γενικότερη πορεία τής ανθρωπότητας, είναι βέβαιο ότι θα κριθούν όταν πλησιάζει το τέλος τής αποστολής τους. Όταν λοιπόν ασκείς εξουσία, παριστάνοντας τον «εκλεκτό» τού Θεού, είναι τρομακτικό το γεγονός ν’ αποκαλύπτεται ένας οιωνός, που δείχνει ότι έπεσες στη «δυσμένειά» Του.

Τέτοιος κακός οιωνός είναι η πτώση μιας γέφυρας …Πόσο μάλλον η πτώση τής σημαντικότερης γέφυρας των ΗΠΑ και η οποία έγινε σε ανύποπτο χρόνο —στην κυριολεξία από το «πουθενά»—. Γιατί αποτελεί οιωνό η τύχη μιας γέφυρας; …Γιατί η γέφυρα συμβολίζει την ηγεσία τού συστήματος αυτού το τύπου. Όταν «πέφτει» μια τέτοια γέφυρα, είναι σαν να «γράφει» το «δάχτυλο» του Θεού τη μοίρα τού αυτοκράτορα. Είναι η ώρα τής Κρίσης γι’ αυτόν, εφόσον θα «μετρηθεί» και θα «ζυγιστεί» από τον ίδιο τον Θεό …Γιατί ο εκάστοτε αυτοκράτορας αυτών των συστημάτων είναι ο «ενδιάμεσος» μεταξύ Θεού κι ανθρώπων! …Είναι η «γέφυρα» μεταξύ τού φυσικού κόσμου και του υπερβατικού κόσμου! Γι’ αυτόν τον λόγο οι αυτοκράτορες είχαν ΠΑΝΤΑ ως κορυφαίο αρχιερατικό τους τίτλο τον τίτλο τού «Pontifex Maximus»! …Ο μέγιστος γεφυροποιός ο ίδιος και μεταφορικά η «μέγιστη γέφυρα» για τους υπηκόους!

Για την ηγεσία των ΗΠΑ —κρυφή ή φανερή— αυτό είναι ο ΑΠΟΛΥΤΑ αρνητικός «οιωνός»!!! Απλά, για να το καταλάβει κάποιος αυτό, θα πρέπει να έχει ένα «βάθος» κι ένα «εύρος» γνώσης, το οποίο δεν είναι σύνηθες. Να καταλάβει τον λόγο που οι ΗΠΑ, ενώ τυπικά είναι ένα κοινό εθνικό κράτος, στην πραγματικότητα είναι αυτοκρατορικού τύπου σύστημα. Οι ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή είναι οι εκφραστές τής Προτεσταντικής Εποχής …Αυτοί φέρουν —και άρα διαχειρίζονται— την πολιτική και στρατιωτική εξουσία τού Χριστιανισμού στο σύνολό του! Όμως, η δύναμή τους δεν είναι αυθύπαρκτη …Τη δύναμή τους την αντλούν απ’ ευθείας από το βρετανικό «στέμμα»! Γιατί; …Γιατί από μόνες τους οι ΗΠΑ δεν έχουν το απαιτούμενο πνευματικό και θρησκευτικό «περιεχόμενο», για να παίξουν αυτόν τον ρόλο. Ως αυτοκρατορία, έχουν ανάγκη τη «σύνδεση» με το «Θείο» και γι’ αυτόν τον λόγο είναι μόνιμα προσδεμένες με το βρετανικό «άρμα»! Διαφορετικά ΔΕΝ εξασφαλίζεται το «God Bless America»! H αμερικανική αυτοκρατορία είναι «μετάλλαξη» και έκφραση της βρετανικής, γιατί διαφορετικά ΔΕΝ θα μπορούσε να επιβληθεί στον κόσμο μέσα σε λίγες δεκαετίες! …Η σύνδεσή τους με τη Βρετανία είναι εκείνη που τους δίνει τη δυνατότητα να ασκούν την «Πλανηταρχία» τους.

London Bridge | History, Old London Bridge, New London Bridge, & Facts | Britannica Ο Θρόνος τής Αγγλίας έχει αυτήν τη δυνατότητα, γιατί ο κάτοχός του είναι ταυτόχρονα και «ενδιάμεσος» με τον Θεό …Ο βασιλιάς τής Αγγλίας είναι ταυτόχρονα και Αρχιερέας τού Προτεσταντισμού. Είναι ο «Πάπας» τού Προτεσταντικού Δόγματος …Είναι ο βασιλιάς των βασιλέων των προτε­σταντικών κρατών και άρα και των ΗΠΑ …Είναι ο αυτοκράτορας της Τρίτης Ρώμης …Ο ανώτατος άρχοντας του γερμανικού Προτεσταντισμού, ο οποίος απλά για λόγους στρατηγικής εμφανίζεται διαιρεμένος, ενώ δεν είναι τέτοιος! Αυτός είναι ο Pontifex Maximus του Προτεσταντισμού. Στο όνομα αυτού του Ποντίφικα ασκεί αυτοκρατορική εξουσία ο εκάστοτε Πρόεδρος των Προτεσταντικών ΗΠΑ. Αυτός είναι μόνιμα ο ηγέτης των κυρίαρχων WASP και η Έδρα του βρίσκεται στην Τρίτη Ρώμη τού Γιορκ.....

 

Εξαιτίας λοιπόν αυτών των ιδιοτήτων του —και για να μεταφέρεται μυστικά κωδικο­ποιημένη γνώση— πάντα ταυτίζεται με μια γέφυρα πολύ σημαντική για την επικράτειά του …Μια γέφυρα, η οποία να συνδέεται με τον ίδιο προσωπικά και τη ζωή του …Ο κάθε Ποντίφικας με μια ξεχωριστή γέφυρα, γιατί είναι ξεχωριστός και ο ίδιος. Γι’ αυτόν τον λόγο ο θάνατός του εκάστοτε Ποντίφικα, ο οποίος συνδέεται με την προσωπική του γέφυρα, υποχρεωτικά ανακοινώνεται με την «πτώση» της. Όταν πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ —και Αρχιέρεια της Αγγλικανικής Προτεσταντικής Εκκλησίας—, η ανακοίνωση του θανάτου της —ανάμεσα στους «εκλεκτούς»— μεταδόθηκε με το κωδικό μήνυμα «η Γέφυρα του Λονδίνου «έπεσε»! …Αυτός ήταν ο τίτλος που την εξέφραζε απόλυτα, εφόσον η ίδια ήταν γέννημα θρέμμα τού Λονδίνου, έχοντας γεννηθεί στο Μέιφερ και κατοικώντας σε όλη της τη βασιλική θητεία στο Λονδίνο …Μια γέφυρα που —να θυμίσουμε— έχει «θεμε­λι­ωθεί» επάνω στα ρωμαϊκά θεμέλια της γέφυρας που κατασκεύασαν οι Ρωμαίοι Αυτοκρά­τορες στον ποταμό που συνδέει την Πρωτεύουσα της Αυτοκρατορίας με τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ουαλία: Ανοίγει ξανά η ιστορική κρεμαστή γέφυρα του Menai - eobserver.co.uk Τα ανάλογα αφορούν και τον Κάρολο …Και ο Κάρολος χαρακτηρίζεται ως Pontifex και άρα παρομοιάζεται με Γέφυρα …Τη Γέφυρα Μενάι, η οποία μπορεί να τον χαρακτηρίσει απόλυτα και είναι αυτήν της Ουαλίας, εφόσον ο μακροβιότερος πρίγκιπας στην ιστορία τής ανθρωπότητας έζησε σχεδόν όλη του την ενήλικη ζωή ως «Πρίγκηπας της Ουαλίας» …Μια γέφυρα, η οποία συνδέει την «καρδιά» τού «πριγκιπάτου» του με διπλό τρόπο με τον Ατλαντικό Ωκεανό. Τώρα, που λίγους μήνες μετά την ορκωμοσία του ανακοι­νώθηκε η θανατηφόρος ασθένειά του, είναι θέμα χρόνου να επανα­ληφθούν οι αντίστοιχες «κωδικο­ποιήσεις». Όταν πεθάνει αυτός ο Pontifex, ο θάνατός του θα ανακοινωθεί στους «εκλεκτούς» ως «πτώση» τής Γέφυρας Μενάι!

Εάν λοιπόν οι βασιλείς τής Βρετανίας είναι το πνευματικό, θρησκευτικό και πολιτιστικό κέντρο τού Προτεσταντισμού, τότε το πολιτικό και στρατιωτικό κέντρο το αναζητούμε στις ΗΠΑ …Στις ΗΠΑ, οι οποίες πνευματικά «κηδεμονεύονται» από το Λονδίνο, αλλά που ασκούν την απόλυτη πολιτική, οικονομική και στρατιωτική εξουσία τής αυτοκρατορίας …Στις ΗΠΑ, οι οποίες έχουν αναλάβει το πρακτικό μέρος τής διαχείρισης του «Ποντιφικάτου» …Στις ΗΠΑ, που, μπορεί —όπως όλοι οι Πρόεδροι των ΗΠΑ— να υποβάλουν τα σέβη τους στον βασιλιά τής Αγγλίας ως «υπήκοοί» του, αλλά δεν παύουν να είναι και οι ίδιοι Ποντίφικες! …Ποντίφικες, οι οποίοι έχουν την «εξουσία» να δίνουν τα «blessing» τους στις ΗΠΑ …Εξ ού και το «God Bless America»! Όταν δηλαδή ο εκάστοτε Πρόεδρος των ΗΠΑ τελειώνει τον λόγο του με τη φράση «God bless you all», δεν το κάνει ποιητική αδεία …Είναι στην αρμοδιότητά του ως Αρχιερέας και Ποντίφικας να «ευλογεί» στο όνομα του Θεού και απλά —για τυχόν λόγους αντιδράσεων και κάλυψης— το κάνει να φαίνεται σαν μια απλή «ευχή»!

Αυτές οι «αυτοκρατορικές» και μέχρι τώρα «ευλογημένες» ΗΠΑ βρίσκονται στο «στόχαστρο» της έκλειψης. Οι Χριστιανοί ευσεβείς πολίτες τους είναι αυτοί που νιώθουν ότι «απειλούνται» από το τεράστιο φαινόμενο της έκλειψης του Ηλίου …Νιώθουν ότι ήρθε η ώρα να Κριθούν …Νιώθουν ότι υπάρχει περίπτωση ακόμη και να «πεθάνουν» ως παράγοντες της παγκόσμιας εξουσίας. Όταν τα γνωρίζεις όλα αυτά, φυσικό είναι να σε τρομάζει ένα μοναδικό αστρολογικό φαινόμενο, το οποίο επαναλαμβάνεται και μέσα σε ελάχιστα χρόνια βάζει «Χ» στις ΗΠΑ …Αυτό είναι ένα σημάδι «θανάτου»! …Ένα σημάδι που δείχνει τον θάνατο μιας αυτοκρατορίας και πιθανότατα τη γέννηση μιας νέας! Έτσι συμβαίνει πάντα στη ζωή …Ο θάνατος μιας κατάστασης είναι η γέννηση μιας άλλης! …Το τέλος μιας διαδρομής είναι η αρχή μιας άλλης! Έτσι γίνεται και με τα συστήματα που υπηρετούν τη Θεία Βούληση και το ένα διαδέχεται το άλλο, για να υπηρετηθεί η Θεία Βούληση, που εξυπηρετεί πάντα τον άνθρωπο! …Πάντα έτσι γινόταν και έτσι θα γίνει και σήμερα!…

…Αυτό ήταν κάτι το οποίο είχε γίνει στην εποχή τής αυτοκρατορίας τής Νινευή, όταν αυτή —κάτω από το «σκότος» μιας έκλειψης Ηλίου— «έπεσε» στα χέρια των Περσών! …Κάτι, το οποίο είχε γίνει στην εποχή τής εκστρατείας τού Αλεξάνδρου κατά τής Περσικής Αυτοκρατορίας, όταν αυτή —κάτω από το «σκότος» μιας έκλειψης Ηλίου— «έπεσε» στα χέρια των Ελλήνων! …Κάτι, το οποίο είχε γίνει στην εποχή τής Πτώσης τής Ανατολικής Αυτοκρατορίας, η οποία —κάτω από το «σκότος» μιας έκλειψης Ηλίου— έπεσε στα χέρια των Οθωμανών και άνοιξε ο «δρόμος» για την Τρίτη Ρώμη! …«Έπεσε» η Κωνσταντινούπολη και «σηκώθηκε» η Υόρκη τού Μέγα Κωνσταντίνου! …Η Νινευή άνοιξε τον δρόμο για τη Βαβυλώνα …αυτή για τη Ρώμη …τη Νέα Ρώμη και την τωρινή Τρίτη Ρώμη!

Η ιστορία της γέφυρας Key Bridge, του μηχανικού θαύματος της Βαλτιμόρης τη δεκαετία του 1970 | in.gr Παντού με αυτές τις εκλείψεις «χτυπήθηκαν» αυτοκρατορίες και οι αυτοκράτορές τους! …Οι «ενδιάμεσοι» του Θεού! …Οι Αυτοκράτορες! …Οι Ποντίφικες! …Αυτοί είναι που πεθαίνουν! …Αυτοί είναι που «πέφτουν» ως γέφυρες! …Ο Βαλτάσαρ στη Νινευή, για ν’ ανοίξει ο «δρόμος» για τη Βαβυλώνα! …Ο Δαρείος στη Βαβυλώνα, για ν’ ανοίξει ο «δρόμος» για τη Ρώμη! …Ο Κωνσταντίνος στην Ορθόδοξη Νέα Ρώμη, για ν’ ανοίξει ο «δρόμος» για την Τρίτη Ρώμη! Τώρα έρχεται η σειρά τού Pontifex της Προτεσταντικής Αυτοκρατορίας και του «αντιπροσώπου» της …Η «πτώση» τής Γέφυρας της Βαλτιμόρης αυτό τον «θάνατο» σηματοδοτεί!!!…

Η «πτώση» μιας γέφυρας, η οποία αποτελεί τον απόλυτο όρο του «συμβολισμού». Η πτώση τής γέφυρας του Φράνσις Σκοτ Κι, ο οποίος συνέθεσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, ακριβώς την ώρα τής γέννησής τους μέσα στο αίμα αλλά και τη χαρά! …Η πτώση τής γέφυρας που θεωρούνταν η «ναυαρχίδα» των αμερικανικών υποδομών και σύμβολο της ισχύος τής αμερικανικής οικονομίας! …Η πτώση τής γέφυρας του συστήματος που ασκεί την οικονομική και πολιτικοστρατιωτική εξουσία τής Προτεσταντικής Αυτοκρατορίας! …Η πτώση τής γέφυρας που ενώνει το οικονομικό κέντρο τής αυτοκρατορίας με το πολιτικοστρατιωτικό επάνω σ’ έναν νοητό «σταυρό» …Ενώνει τη Νέα Υόρκη με την Ουάσιγκτον, αλλά και την Ουάσιγκτον με τον ωκεανό!!! Σε ποιο σημείο; …Εκεί όπου βρίσκεται η Υόρκη …των ΗΠΑ …Στην «πλάτη» αυτής της γέφυρας βρίσκεται το «είδωλο» της Τρίτης Ρώμης τής Βρετανίας.

 

 Όμως, αυτή η γέφυρα δεν έχει τον συμβολισμό της μόνον για το σύστημα που κρίνεται …Έχει τον συμβολισμό της και για τον ίδιο τον αυτοκράτορά του. Η γέφυρα αυτή συνδέεται με την καταγωγή τού θλιβερού Μπάιντεν …Είναι η γέφυρα του ποταμού που ενώνει τον ωκεανό με την «καρδιά» της αυτοκρατορίας του, την Ουάσιγκτον. Είναι η γέφυρα που ενώνει τον θρόνο του με την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σκράντον …Ανάμεσα από την Ουάσιγκτον και την Πολιτεία τού Ντελαγουέρ, της οποίας υπήρξε Γερουσιαστής. Σε αυτόν τον «σταυρό» τής ζωής τού Μπάιντεν στεκόταν αυτή η «γέφυρα». Αυτή ήταν που «συνέδεε» τον Μπάιντεν με τον «προορισμό» τής ζωής του. Αυτή ήταν η «γέφυρα» που ταυτιζόταν με τον Pontifex των ΗΠΑ. Εάν δηλαδή έπρεπε να διαλέξουμε μια σημαντικότατη γέφυρα, η οποία να συνδέεται απόλυτα τόσο με το κράτος των ΗΠΑ όσο και με τον ηγέτη τους, δεν θα βρίσκαμε καταλληλότερη απ’ αυτήν. Αυτήν επέλεξε κι ο Θεός για να στείλει το «μήνυμά» Του …Για να «υπογράψει» πάνω στη Γη το ίδιο «Χ» που θα υπογράψει στις 8 Απριλίου στον Ουρανό.

Ο αναγνώστης καταλαβαίνει λοιπόν από πού προέρχεται ο φόβος των Αμερικανών και πώς αυτός ο οιωνός είναι πραγματικά εφιαλτικός! Στην κυριολεξία ο Θεός έβαλε την «υπογραφή» του με τη γέφυρα που κατέρρευσε …Άλλο ένα «Χ» πριν τη μεγάλη έκλειψη του Απριλίου!!! Σε άλλες εποχές —τόσο αιματοβαμμένες και δυσοίωνες— ήδη οι Αυτοκράτορες θα είχαν βγάλει στους δρόμους τους ιερείς τους να «ξορκίσουν» το κακό …Ματαίως, αλλά θα προσπαθούσαν! …Ματαίως, γιατί, όταν ο κακός «οιωνός» σηματοδοτεί μια απόφαση του Θεού, αυτή η απόφαση ΔΕΝ αλλάζει. Οι αποφάσεις τού Θεού δεν αλλάζουν ποτέ! …Αποφάσεις, οι οποίες ΔΕΝ μπορούν να «κρυφτούν» κάτω από το «χαλί» τού δήθεν «τυχαίου» και του «άσχετου»! Αυτό δηλαδή που επιχείρησε να κάνει ο πανικόβλητος Μπάιντεν, όταν έσπευσε —λίγες ώρες μετά το τρομερό αυτό συμβάν— να δηλώσει ότι είναι «τυχαίο» και ότι θ’ αποκατασταθεί τάχιστα ως μη γενόμενο! Πριν δηλαδή αποφανθούν οι μυστικές υπηρεσίες και τα συνεργεία των μηχανικών για το συμβάν έτρεξε ο γέρο Μπάιντεν να μας «διαβεβαιώσει» πως ήταν ένα τυχαίο γεγονός και ότι ο ίδιος προσωπικά θ’ αγωνιστεί ν’ αποκαταστήσει τη ζημιά.

Ένα χέρι γράφει στον τοίχο ΜΕΝΕ, ΜΕΝΕ, ΘΕΚΕΛ και ΦΑΡΣΙΝ  

O φουκαράς ο Μπάιντεν «πέθανε» κι ούτε που το ‘χει καταλάβει!!! …Ενώ έχει «ενημερωθεί» από τον Θεό ότι η βασιλεία του έχει μετρηθεί και ότι ο ίδιος έχει «ζυγιστεί», αυτός —σε «πείσμα» αυτής της απόφασης— ακόμα μαζεύει χρήματα για να επανεκλεγεί… Μαζί μ’ αυτόν θα κριθούν και οι κρυφοί συνεργάτες του …Οι Σιωνιστές Εβραίοι! Οι δόλιοι και δολοφονικοί «Μαρδόνιοι», οι οποίοι κρύβονται «πίσω» από τον σύγχρονο «Δαρείο», δεν θ’ αποφύγουν τη δική τους Κρίση …Πήραν μία φορά στο «λαιμό» τους τη Βαβυλώνα και τώρα κάνουν το ίδιο και με την Τρίτη Ρώμη. Τώρα κι αυτοί θα «μετρηθούν» και θα «ζυγιστούν» και ΔΕΝ θα τους αρέσει!!! …Ειδικά με τα εγκλήματα που κάνουν ταυτόχρονα στην Ουκρανία και τη Γάζα και τα οποία τα «χρεώνουν» στις προτεσταντικές ΗΠΑ! Δεν θα τους βοηθήσει η «προσφορά» των κόκκινων μοσχαριών που θέλουν να θυσιάσουν, για να εξασφαλίσουν την εύνοια του Θεού! Δεν γνωρίζουμε εάν η «εξαφανισμένη» Μίντλετον είναι η σύγχρονη «Εσθήρ», αλλά αυτήν τη φορά κανένας δεν θα μπορέσει να τους «σώσει»!


Παναγιώτης Τραϊανού

Traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΟΚ ΟΛΕ με Ευρωεκλογές, περιοδείες και Ποντιακή γενοκτονία..

  https://noumer.blogspot.com/2024/05/blog-post_86.html