peri majestic the real

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Από το κείμενο Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία February 26, 2022

 Τριντό: «Κάθε μέρα σκέφτομαι να παραιτηθώ»

Στον Καναδά έπεσαν οι «μάσκες» …και δεν ήταν αυτές της Πανδημίας. Στον Καναδά διαπίστωσε όλος ο κόσμος, πως όλες εκείνες οι δήθεν «θεωρίες» για την τεχνολογική εξέλιξη, που θα βοηθούσε τον άνθρωπο στην καθημερινότητά του, ήταν όλα ψέματα. Όλα αυτά ήταν η «βιτρίνα» μιας παγκόσμιας και ύπουλης πολιτικής, η οποία εκμεταλλευόταν την τεχνολογική εξέλιξη, για να δημιουργήσει μια νέα και πρωτόγνωρη για τα παγκόσμια δεδομένα κατάσταση σ’ ό,τι αφορά την οικονομία και τα δεδομένα της …Μια κατάσταση ασφυκτικού ελέγχου, όπου η εξουσία θα γνωρίζει τα ΠΑΝΤΑ για τους ΠΑΝΤΕΣ ανά πάσα στιγμή μέσα σε δευτερόλεπτα …Στον Καναδά «έσπασε» αυτή η «βιτρίνα» τού «καλού», η οποία πολλές φορές ανάγκαζε το σύστημα να «καταριέται» τους «συνωμοσιολόγους», οι οποίοι «έβλεπαν» παντού «κακό» …«Έβλεπαν» τα πάντα εκ του πονηρού κι «έβλεπαν» «δήθεν» κινδύνους στην ελευθερία τού ανθρώπου.

Όλα αυτά, όμως, ήρθαν στον Καναδά κι «αποκαλύφθηκαν» με τον πιο απόλυτο τρόπο. Αποδείχθηκε ότι το σύστημα εξουσίας πράγματι έχει σκοπό να κάνει εναντίον των πολιτών όλα αυτά για τα οποία καταγγέλλεται από τους «συνωμοσιολόγους». Το σύστημα εξουσίας πράγματι θέλει να εκμεταλλευτεί για τα δικά του συμφέροντα την τεχνολογία όσον αφορά τον έλεγχο των πληθυσμών …Να μπορεί να «βλέπει» ανά πάσα στιγμή όχι μόνον ποιοι το απειλούν ή το αμφισβητούν, αλλά και τι έχουν ως περιουσία τους …Όλα μπροστά στα «μάτια» τού συστήματος μέσα σε δευτερόλεπτα. Όμως, το χειρότερο είναι ότι με το πάτημα ενός «κουμπιού» μπορεί να «διαγράψει» και τις τραπεζικές καταθέσεις όποιου πολίτη το ενοχλεί …Μπορεί να «διαγράψει» τα περιουσιακά στοιχεία τού ίδιου αυτού πολίτη …Σπίτια, χωράφια, αυτοκίνητα κλπ. μπορούν με ένα «delete» να μείνουν «ορφανά» στο επίπεδο της ιδιοκτησίας και οι ιδιοκτήτες τους θεόφτωχοι.

Όποιος είναι εχθρός τού συστήματος εξουσίας και των δούλων του, εμφανίζεται στην οθόνη ενός υπολογιστή και με ένα «delete» χάνει κάθε δυνατότητα να επιβιώσει ως ανθρώπινο όν …Αυτό είναι που δοκιμάστηκε στον Καναδά με μια σχετική επιτυχία, εφόσον δεν έγινε καμία παγκόσμια κινητοποίηση γι’ αυτές τις απειλές, οι οποίες είναι ένα έγκλημα κατά τής ανθρωπότητας. Αυτό έκανε ο Τριντό σε μια πρόβα-τζενεράλε στο ασφαλές περιβάλλον τού Καναδά και χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις, προκειμένου να δει ο ίδιος —και βέβαια τα αφεντικά του— το αποτέλεσμα των απειλών αυτών. Η επιλογή τού Καναδά δεν ήταν τυχαία. Σ’ αυτόν τον «ασφαλή» για το σύστημα Καναδά δοκιμάστηκαν όλες αυτές οι μέθοδοι, τις οποίες στο μέλλον θα επιχειρήσει να εφαρμόσει το σύστημα εις βάρος των ανθρώπων και προκειμένου να ελέγξει τις αντιδράσεις του …Να ελέγξει την αντίδρασή τους σε περίπτωση εξέγερσης, αλλά να ελέγξει και την «παραγωγή» των πιθανών εχθρών του εξαιτίας των αντιδράσεων αυτών —κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό—.

Στον Καναδά ήταν εύκολο να γίνει το «πείραμα», γιατί απλά τα δεδομένα τούς επέτρεπαν να ρυθμίσουν τις εντάσεις τού «πειράματος» χωρίς τον φόβο μιας μεγάλης εκτροπής. Επειδή υπήρχε ένα συγκεκριμένο αίτημα των διαμαρτυρόμενων πολιτών σε θέματα της «Πανδημίας» και δεν ήταν μια γενικού ενδιαφέροντος αντίδραση επάνω στην οικονομική κρίση, γνώριζαν το πότε θα έπρεπε να σηκώσουν το «πόδι» από το «γκάζι». Εάν δηλαδή σε κάποια στιγμή έβλεπαν ότι χάνεται ο έλεγχος, θα ακύρωναν την «υποχρεωτικότητα», η οποία έβγαλε τον κόσμο στους δρόμους και τα πράγματα θα επανέρχονταν στην προηγούμενη κατάσταση.

Ο πλούτος τής καναδικής κοινωνίας και η ασημαντότητα —για τα ζωτικά συμφέροντα του συστήματος— της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, έκανε ελεγχόμενο το κοινωνικό «πείραμα». Εάν έβλεπαν τεράστια και παγκόσμια κοινωνική αντίδραση στο «πείραμα» του Τριντό, θα τα «μάζευαν» όλα και θα έψαχναν για άλλη λύση. Αυτό όμως ήταν κάτι, το οποίο τους το επέτρεπε ο συνδυασμός τού εύρωστου Καναδά και της ασημαντότητας του θέματος της «Πανδημίας». Στην Ευρώπη, για παράδειγμα, όπου τα αιτήματα του κόσμου είναι πολύ περισσότερο πολιτικά και πολύ πιο σύνθετα, δεν θα μπορούσε να δοκιμαστεί αυτό, γιατί δεν θα υπήρχε «γυρισμός» για κανέναν. Ακόμα κι ένα «θρασίμι» σαν τον Μακρόν δεν θα μπορούσε να «τσαντίσει» τόσο πολύ τους «κιτρινογιλεκάδες» Γάλλους, οι οποίοι με μια τέτοια φασιστική απόφαση μπορεί και να «έκαιγαν» τη Γαλλία ολόκληρη …κι από εκεί να έπαιρνε «φωτιά» η Ευρώπη.

Ο Καναδάς γι’ αυτόν τον λόγο έγινε ένα ασφαλές «εργαστήριο» για ένα πολύτιμο για την εξουσία κοινωνικό «πείραμα» με «διδακτικό» κι «εκφοβιστικό» στόχο. Ο Τριντό για πρώτη φορά στην ιστορία τής ανθρωπότητας απείλησε τους διαδηλωτές με πλήρη «αφανισμό» τους. Απείλησε τους αντιδραστικούς «φορτηγατζήδες» με «κατάσχεση» ηλεκτρονικού τύπου ΟΛΩΝ των περιουσιακών τους στοιχείων και όχι μόνον …Απείλησε να «διαγράψει» από την ιδιοκτησία τους τα φορτηγά και τις τραπεζικές τους καταθέσεις …Μέχρι και τις οικογένειές τους απείλησε να «διαγράψει», αποσπώντας τους τα παιδιά από τη γονική επιμέλειά τους …Απείλησε με τον ίδιο τρόπο ακόμα και τους πολίτες εκείνους, οι οποίοι θα είχαν τη φαεινή ιδέα να βοηθήσουν στο απλό ανθρώπινο επίπεδο τους διαδηλωτές. Όλα αυτά με το πάτημα ενός «κουμπιού» …Ηλεκτρονικά …Χωρίς ν’ ανοίξει «μύτη» …Χωρίς να χρειαστεί κάποιος να σπρώξει κάποιον άλλον, προκειμένου να τον απομακρύνει από την εστία του …Όπως περίπου γίνονται σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, τους οποίους κανένας δεν μπορεί να σταματήσει.

Who is Melissa Lantsman? Justin Trudeau Accuses Jewish MP of Supporting  'Swastika Wielders' Ταυτόχρονα, όμως, έκανε και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Ο ίδιος ο Τριντό —δηλαδή τ’ αφεντικά του— αποφάσισε μόνος του και ποιος θα «καρπωθεί» πολιτικά την κοινωνική αντίδραση σε περίπτωση που αυτή εκδηλωθεί. Ξεσηκώθηκε ένα μεγάλο μέρος τής κοινωνίας, για να διαμαρτυρηθεί και η αγωνιστική «πίστωση» πήγε εκεί όπου αποφάσισε ο Τριντό να πάει …Όχι εκεί όπου αποφασίζει ο κόσμος που αντιδρά, αλλά εκεί όπου αποφασίζει εκείνος, ο οποίος προκάλεσε την αντίδρασή τους. Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους παγωμένους δρόμους τής Οτάβα κι αυτή, η οποία «καρπώθηκε» το κέρδος τής αντίδρασης, ήταν μια Εβραία πολιτικός με το όνομα Melissa Lantzman …Ένα ΤΙΠΟΤΕ, που δεν είπε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, αλλά πήγε «ταμείο», για να τα εισπράξει ΟΛΑ. Γιατί; …Γιατί έτσι αποφάσισε ο Τριντό. Χωρίς να υπάρχει λόγος, τής έκανε μια «πάσα» για ΝΑΖΙ και σβάστικες και η εκπαιδευμένη Εβραία —η οποία δεν είπε ΤΙΠΟΤΑ και ΠΟΤΕ— μας είπε το γνωστό «ποίημα» των Εβραίων …Άλλη μία «πονεμένη» απόγονος των «επιβιώσαντων» του Ολοκαυτώματος. Αυτό και μόνο αρκούσε, ώστε η σημερινή κρίση στον Καναδά να βγάλει μία και μόνον «επώνυμη» της αντίδρασης …Παγκόσμια φίρμα έγινε το εβραϊκό ΤΙΠΟΤΕ, γιατί απλά πήρε την «πάσα» από τον Τριντό, για να μας πει ποια είναι. Δανείστηκε μια φράση τού Τριντό και με την «πάσα» του έγινε παγκόσμια πολιτική φίρμα …Τόσο απλά.

Αυτό είναι το γνωστό κόλπο των Σιωνιστών …Μονά-ζυγά δικά τους. Οι δικοί τους άνθρωποι κυβερνάνε, προκαλώντας τις κοινωνικές αντιδράσεις και οι ίδιοι βάζουν τους επίσης δικούς τους ανθρώπους να πάρουν την «πίστωση», για να ηγηθούν αυτών των αντιδράσεων. Οι Αμερικανοσιωνιστές ήταν εκείνοι, οι οποίοι χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ, και οι Εβραίοι πήραν την «πίστωση» της ναζιστικής θηριωδίας. Οι Αμερικανοσιωνιστές —τύπου Κίσινγκερ— προκάλεσαν την ελληνική Χούντα, και ο Εβραίος Παπανδρέου πήρε την «πίστωση» του αντιδικτατορικού αγώνα, χωρίς εκείνη την εποχή να βρίσκεται καν στην Ελλάδα. Ολόκληρη γενιά Γάλλων ξεσηκώθηκε στον «γαλλικό Μάη» και ο μόνος που έφαγε «γλυκό ψωμί» για όλη του τη ζωή απ’ αυτό ήταν ο Εβραίος Κον Μπετίτ. Το ίδιο έκαναν τώρα και στον Καναδά …Πάγωναν οι Καναδοί στους δρόμους για το δίκιο τους και σε κάποιο ζεστό γραφείο κάποιοι αποφάσισαν ότι ένα εβραϊκό «βλήμα» θα καρπωθεί πολιτικά την πίστωση» αυτού του ξεσηκωμού.

How to save money using technology | Fin24Αυτά όλα είναι πάγιες τακτικές των Σιωνιστών από την εποχή που μόνοι τους δημοσιοποιούσαν τα δικά τους «Πρωτόκολλα της Σιών», για να τα «αποδώσουν» στις μυστικές υπηρεσίες τού Τσάρου και με τον τρόπο αυτόν όχι μόνον να τα προστατεύουν, αλλά και να τα χρησιμοποιήσουν για να βλάψουν κάποιους άλλους. Η μεθοδολογία, η οποία ακολουθήθηκε στον Καναδά, δικαίωσε με τον τρόπο αυτόν όλους εκείνους, τους  οποίους μέχρι σήμερα η Νέα Τάξη ονόμαζε «συνωμοσιολόγους» …Όλους εκείνους, οι οποίοι έβλεπαν τον κίνδυνο από τη «λαχτάρα» τής εξουσίας να εξυπηρετήσει τους πολίτες με την ψηφιοποίηση των πάντων …Για το «καλό» τους …Για να ξέρουν «οι πολίτες» τι «έχουν» υπό την κατοχή τους ανά πάσα στιγμή …με το πάτημα ενός κουμπιού …Για να «μην» τρέχουν στα γκισέ των τραπεζών …Για να «μην» τρέχουν στις ουρές των υποθηκοφυλακείων. Δυστυχώς, όμως, μ’ αυτήν την ψηφιοποίηση γνώριζε και το σύστημα εξουσίας τι «έχουν» στην κατοχή τους οι πολίτες …και αυτό ήταν το πρόβλημα, όπως αντιληφθήκαμε με το πραγματικό παράδειγμα του Καναδά.

Αυτό είναι που αποκαλύφθηκε στον Καναδά …Αποκαλύφθηκε ότι αυτοί οι «καλοί» άνθρωποι, οι οποίοι —για το «καλό» μας— «φακέλωσαν» τα περιουσιακά μας στοιχεία, μας «φακέλωσαν» και τους ίδιους …Μας ψηφιοποίησαν κι εμάς τους ίδιους …Τις ζωές μας …Τους ανθρώπους που γνωρίζουμε …Για να γνωρίζουν ποιος «ταξιδεύει» και πού …Ποιος επιτρέπεται να ταξιδεύει …Ποιος μπορεί να κατοικήσει και πού …Ποιος σχετίζεται με ποιον …Τα πάντα στη διάθεσή τους. Από παντού συγκεντρώνουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Από τα GPS των κινητών τηλεφώνων μέχρι τα POS των ηλεκτρονικών πληρωμών, τις οποίες έχουν επιβάλει σε όλα τα καταστήματα.

 Εκατομμύρια κάμερες έχουν εγκατασταθεί σε αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και τερματικούς σταθμούς λεωφορείων και τους πληροφορούν OnLine για ό,τι μας αφορά …Μία πληροφορία ψάχνει ένας πολίτης στο κινητό του τηλέφωνο κι ενημερώνονται οι πάντες για το τι ακριβώς ψάχνει …Από υπηρεσίες κι εργοδότες μέχρι πλασιέ εμπορικών καταστημάτων. Στέκεται κάποιος στην άκρη τού δρόμου και οι υπολογιστές ενημερώνουν τις «αρχές» για την ακριβή θέση τού πολίτη. Μιλάμε για οργουελικές καταστάσεις …Καταστάσεις, οι οποίες έγιναν για το «καλό» μας, αλλά τώρα στον Καναδά αυτό το «καλό» κάπως «μάζεψε» και μάλλον αποδείχθηκε καλό μόνον για την εξουσίας

Όλα αυτά είναι επιτεύγματα των Σιωνιστών τοκογλύφων. Ξεκίνησαν από την ανάγκη τους να ελέγχουν τους πελάτες τους και σιγά-σιγά αυτό επεκτάθηκε σε όλους τους τομείς τής ζωής μας. Δεν είναι τυχαίο που ΟΛΟΙ αυτοί οι παράγοντες, οι οποίοι συνδέονται μ’ αυτές τις εμπιστευτικές πληροφορίες, είναι Σιωνιστές κι απόλυτα συνδεδεμένοι με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Μοσάντ …Από το Facebook και τη Google —που τις ξέρουν όλοι— μέχρι τα πιο εξεζητημένα κι απόρρητα λογισμικά, τα οποία «παγιδεύουν» τηλέφωνα, τηλεοράσεις, υπολογιστές και μπορούν να κάνουν τον κάθε πολίτη έναν «Καρντάσιαν», ο οποίος έχει πράκτορες ως αυτόπτες «μάρτυρες» της προσωπικής του ζωής. Όλα αυτά είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εφόσον χρησιμοποιούνται εν αγνοία της και εις βάρος της.

Temporary CCTV cameras to be installed after shop staff harassed | Your  Local Guardian

Στον Καναδά όλα αυτά αποκαλύφθηκαν σε κοινή θέα. Θέλοντας το σύστημα εξουσίας να κάνει προκαταβολικά μια επίδειξη δύναμης σε όλους όσους θα ήθελαν μελλοντικά ν’ αντιδράσουν, άνοιξε τα «χαρτιά» του …Άνοιξε τα «χαρτιά» του κι αποκάλυψε τη διαστροφή του …Την πραγματική διαστροφή του …Μιλάμε για διεστραμμένους, οι οποίοι θα πρέπει να τιμωρηθούν με τον ίδιο τρόπο που σκέφτηκαν να τιμωρήσουν τους αθώους κι ανύποπτους πολίτες …Τους πολίτες, τους οποίους τους «ξεγέλασαν» και μπήκαν στις πατρίδες τους, στις επιχειρήσεις τους, στις περιουσίες τους και στις κρεβατοκάμαρές τους. Θέμα χρόνου είναι ν’ αποδειχθεί με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ. Αυτοί είναι οι χειρότεροι κι απεχθέστεροι εχθροί, που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα το ανθρώπινο είδος …Αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οι ίδιοι σκέφτηκαν και μελέτησαν να τιμωρούν τους ανθρώπους.

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να τιμωρείς κάποιον με τα ίδια του τα μέσα, τα οποία έχει εφεύρει ο ίδιος, για να τιμωρεί τα θύματά του …Κάποιον Εβραίο Σιωνιστή, ο οποίος πιστεύει στο «μωσαϊκό» «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» …Να «αρρωσταίνεις» τον εγκληματία αυτόν, ο οποίος πήρε μια σύριγγα, για ν’ «αρρωσταίνει» μαζικά αθώους ανθρώπους …Να δηλητηριάζεις τον εγκληματία αυτόν, ο οποίος πήρε ένα αποτελεσματικό δηλητήριο, για να δηλητηριάζει μαζικά αθώους ανθρώπους. Μπορείς να το κάνεις αυτό, γιατί δεν υπάρχουν καθόλου τύψεις να σε βασανίσουν απέναντι σ’ αυτούς τούς κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα εγκληματίες. Δεν μπορεί ούτε και το ίδιο το θύμα να διαμαρτυρηθεί και να επικαλεστεί τους ανθρώπινους νόμους και την ηθική …Τι να πει και τι να ισχυριστεί το κτήνος, όταν αναγκάζεται να υποστεί αυτά, τα οποία ο ίδιος με το διεστραμμένο μυαλό του έχει σκεφτεί να κάνει σε αθώους ανθρώπους;

Κάτι τέτοιο κινδυνεύουν να πάθουν οι Σιωνιστές σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τού Κόσμου. Η ίδια η θρησκεία τους «περιγράφει» τη δίκαιη τιμωρία γι’ αυτού του είδους τις περιπτώσεις. Αποκαλύπτονται τα εγκλήματά τους και οι προθέσεις τους και είναι αδύνατον ν’ αποφύγουν τις συνέπειες των επιλογών και των πράξεών τους …Των εγκληματικών τους επιλογών και πράξεων. Με το «πάτημα» ενός «κουμπιού» θα κατέστρεφαν τους πολίτες που θ’ αντιδρούσαν και με τον ίδιο τρόπο μπορούν πλέον να καταστραφούν και οι ίδιοι, εάν αντιδράσουν στη δική τους καταστροφή …Με το πάτημα ΕΝΟΣ «κουμπιού» μπορούν —και μάλιστα σύντομα— να διαγραφούν οι περιουσίες και οι τραπεζικές καταθέσεις ΟΛΩΝ των Σιωνιστών Εβραίων, οι οποίοι βρίσκονται εκτός τού Ισραήλ. Με το πάτημα ΕΝΟΣ «κουμπιού» θα μπλοκαριστούν ΟΛΑ τους τα ακίνητα, τα οποία δεν θα μπορούν ούτε να τα πουλήσουν ούτε να τα μεταβιβάσουν σε κανέναν. Δεν θα αφεθεί στην κατοχή τους ούτε ένα σεντς …ούτε ένα οικόπεδο.

Οι λαοί όχι απλά δικαιούνται ν’ ανακτήσουν αυτά τα οποία τους αφαιρέθηκαν, αλλά είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν, γιατί θα δώσουν «λόγο» στις επόμενες γενιές. Δεν είναι μόνον ότι τους έκλεψαν οι Σιωνιστές …Τους «μάτωσαν», όπως κανένας άλλος βάρβαρος Ταμερλάνος δεν μπόρεσε ποτέ να το κάνει …200,000,000 νεκρών «πλήρωσε» η ανθρωπότητα για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο …100,000,000 νεκρών «κόστισε» το σιωνιστικό «φόβητρο» του κομμουνισμού …Άγνωστο αριθμό νεκρών από τότε που μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο …Πολύ αίμα έχει πληρώσει η ανθρωπότητα, για να παριστάνουν τους έξυπνους και τους «πετυχημένους» οι διάφοροι Σόρος, Μπάφετ και τα λοιπά «σκουπίδια» …Πολύ «αρρώστια» έχει εισπράξει ο χριστιανισμός από εκπορνευτές τύπου Επστάιν και Μάξγουελ …Δεν υπάρχει αθλιότητα, διαφθορά, εκβιασμός και δολοφονίες, που να οδήγησαν κράτη και λαούς στην καταστροφή και τα οποία να μην είναι μεθοδευμένα από το κύκλωμα αυτό …Ο παγκόσμιος κοινωνικός «βόθρος» είναι ψηφιοποιημένος σε σκληρούς δίσκους τής Μοσάντ και της ΣΤΑΖΙ.

Όλα αυτά τα εγκλήματα έγιναν εκούσια, για να «κονομήσουν» οι Σιωνιστές …Για να εκβιάσουν ηγεσίες κρατών …Για να «πουλήσουν» «δάνεια» …Για ν’ αρπάξουν «υποθήκες» …Για να διαλύσουν κράτη και λαούς …Για να καταστρέψουν ανθρώπους και οικογένειες. ΤΙΠΟΤΕ απ’ όσα κατέχουν δεν το κατάφεραν με νόμιμο τρόπο κι ως εκ τούτου ΤΙΠΟΤΕ δεν πρέπει ν’ αφεθεί στην κατοχή τους …Πρέπει από παντού να φύγουν όπως ήρθαν …Με μόνο κεφάλαιο τους μύκητες των ποδιών τους και τις ψείρες των κεφαλών τους …Όπως ακριβώς «ξεχύθηκαν» για πρώτη φορά στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Εάν αποκαλυφθούν τα εγκλήματά τους και το «δούλεμά» τους, ακόμα και η επιβίωσή τους θα απαιτήσει από την ανθρωπότητα να επιδείξει μέγα ανθρωπισμό και πολιτισμό …Με τα βιομετρικά τους στοιχεία θα πρέπει να ελέγχονται για τους χώρους όπου κινούνται και κατοικούν …Πουθενά αλλού εκτός από το Ισραήλ …Όπου κι αν κινούνται εκτός Ισραήλ, θα πρέπει να συλλαμβάνονται —όπως γίνεται παντού με τους «λαθρομετανάστες»—. Όλα θα πρέπει γίνουν με τα τεχνολογικά μέσα, τα οποία οι ίδιοι επέβαλαν στην ανθρωπότητα …Με συνοπτικές διαδικασίες θα μάθουμε όλα όσα τους αφορούν…Καταγραφή των πάντων κι επεξεργασία των απόλυτων μεγεθών !!!

Πρέπει να ευχαριστούμε τους Σιωνιστές, οι οποίοι ανέπτυξαν την τεχνογνωσία αυτή, για να μπορεί η ανθρωπότητα να τους ελέγξει και να τους απομονώσει για πάντα …Να απαλλαγεί από τη βδελυρή συνύπαρξη με τους πιο «νοσογόνους» κοινωνικούς παράγοντες που γνώρισε η ιστορία από την εποχή τής Αιγύπτου και των Φαραώ μέχρι σήμερα …Να μην τους δώσει ευκαιρία να «ξεφεύγουν» σε άγνωστους προορισμούς με χρήματα σε μασούρια, «ραμμένα» στις φόδρες των ρούχων τους …Να μην αλλάζουν κουρέματα κι ονόματα με τον πάγιο τρόπο που τον κάνουν, για να «μεταμορφωθούν» …Να μην μπορούν με την εκπόρνευση των γυναικών τους να «επιταχύνουν» στον «δρόμο» τους προς την «επιτυχία». Η τεχνολογία θα δώσει λύσεις σε όλα αυτά …Η δική τους τεχνολογία …Η τεχνολογία που ανέπτυξαν, για να «ισοπεδώσουν» τον άνθρωπο μέσα στα συστήματά τους …Μέσα σε μια στιγμή …Με το πάτημα ενός κουμπιού. Ευκαιρία να δούμε και ποια είναι η μεγαλύτερη «μπάζα» που έχει καταγραφεί στην ιστορία τής ανθρωπότητας από την πιο οργανωμένη και πολυπληθή «συμμορία» από καταβολής Κόσμου …Να καταμετρηθεί η λεία τους μέσα σε κάθε κράτος και ν’ αποδοθεί στους λαούς, οι οποίοι υπήρξαν θύματα της κτηνωδίας τους.

Τα καλύτερα «έρχονται» για τον κόσμο …δυστυχώς γι’ αυτούς, οι οποίοι ήθελαν να του δώσουν τα «χειρότερα». Δεν πρέπει να φοβάται τίποτε ο κόσμος. Ό,τι «βλέπει» σήμερα και τον τρομάζει είναι μια τρομοκρατική «παράσταση», η οποία σύντομα θα τελειώσει, χωρίς να κάνει ζημιά σε κανέναν. Όταν μέσα σ’ ένα δωμάτιο μπαίνουν δύο «ηθοποιοί» για να «παλέψουν», ακόμα κι αν έχουν επάνω τους πραγματικά «όπλα», δεν θα τα χρησιμοποιήσουν ποτέ, γιατί απλούστατα θα σκοτωθούν καί οι δύο. Από τη στιγμή που η ανθρωπότητα μπήκε στην εποχή των πυρηνικών όπλων, στην ουσία «σώθηκε», γιατί ο πόλεμος έπαψε πλέον να έχει χρηστική αξία γι’ αυτούς, οι οποίοι επί αιώνες τον χρησιμοποιούσαν σαν «εργαλείο» …Το τέλειο «εργαλείο», για να κάνουν «reset» στις ρυθμίσεις τού συστήματος …Να «ξεφορτωθούν πληθυσμούς και άρα «υποχρεώσεις» …Να γκρεμίσουν αυτά, τα οποία θα ξαναχτίσουν και άρα εισπράττοντας «ανάπτυξη» κλπ.. Σήμερα δεν υπάρχει αυτή η πιθανότητα και η δυνατότητα. Μόνον εάν θέλει ν’ «αυτοκτονήσει» η ανθρωπότητα μπορεί να μπει στην περιπέτεια ενός πυρηνικού πολέμου κι αυτό δεν θα γίνει ποτέ …Δεν θα αφεθεί κανένας να το κάνει…

Αυτό, το οποίο περιμένουμε τώρα, είναι η επόμενη ημέρα τής νέας «Διάσκεψης της Γιάλτας». Το «θέατρο», το οποίο ήταν να παίξουν, για να «τρομάξουν» τον κόσμο, το «έπαιξαν». Αυτό, το οποίο απομένει, είναι να δούμε εάν θα τρομάξουν τον κόσμο με ένα παλιό «θρίλερ» ή θα τον κάνουν να γελάσει με τη νέα «κωμωδία». Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί, όταν θα πρέπει να εφαρμόσουν τους σχεδιασμούς τους …Όταν θα πρέπει να άρουν τα περιοριστικά μέτρα τής «Πανδημίας» κι αναγκαστικά θα φανούν οι οικονομικές της συνέπειες στις εθνικές οικονομίες …Όταν θα πάνε οι τοκογλύφοι και θα ζητάνε με τους «Τόμσεν» τού Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου «γη και ύδωρ» από τους ευρωπαϊκούς λαούς και θα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν τους νέους «Αγανακτισμένους» …Πόσο είπαμε ότι είναι τώρα το δημόσιο χρέος τής Ιταλίας; …Της Γαλλίας; …Των «νοικοκυραίων» του προτεσταντικού Βορά; Υπάρχει κανείς απ’ αυτούς, ο οποίος να μπορεί να διαχειριστεί τα οικονομικά δεδομένα τής επόμενης ημέρας τής «Πανδημίας»;

 O Ε.Μακρόν σέρνει την Ευρώπη στην άβυσσο του πολέμου της Ουκρανίας: «Δεν  πρέπει να είμαστε δειλοί – Να πολεμήσουμε» – Pronews.gr

Αυτούς θα κληθούν ν’ αντιμετωπίσουν οι Σιωνιστές και τώρα θα τους έχουν όλους μαζί «απέναντι». Δεν θα είναι σαν τους Έλληνες απομονωμένοι και να τους «δείχνουν» με το «δάκτυλο» σαν «τεμπέληδες» τα σιωνιστικά διεθνή ΜΜΕ. Τώρα θα πρέπει να λεηλατήσουν τους «νοικοκυραίους» …Τώρα τους λείπουν τρισεκατομμύρια, για να «μπαλώσουν» τις «τρύπες» τους. Μόνον η «διάσωση» της Ιταλίας απαιτεί γύρω στα 10 τρις και η Γαλλία είναι πολύ χειρότερα. Πάνω από 40 τρις δολάρια πρέπει να βρουν από τις μετά-Κόβιντ ιδιωτικοποιήσεις και δεν βλέπουμε πρόθεση των Ευρωπαίων να τους τα διαθέσουν. Τόσα τους χρειάζονται, για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση σε περίπτωση που αρχίσει η παγκόσμια «φούσκα» να ξεφουσκώνει. Τόσα τους χρειάζονται, για να διατηρήσουν την «επιτυχία» τους εκεί που την έχουν «φτάσει». Χωρίς αυτά τα χρήματα απλούστατα δεν έχουν τις περιουσίες που σήμερα εμφανίζουν. Τα δισεκατομμύρια των Ζούγκεμπεργκ και Μπάφετ υπάρχουν μόνον επάνω στην «επιφάνεια» της «φούσκας» κι αυτό μόνον για όσο διάστημα αυτή είναι «τεντωμένη».

Τώρα αρχίζει και «σοβαρεύει» το πράγμα …Τώρα, που θα πρέπει να πουν στους Ευρωπαίους ότι αυτοί πρέπει να εργάζονται μέχρι τα 100, για να πάρουν σύνταξη …Να εργάζονται 10 ώρες, γιατί οι 8 δεν θα φτάνουν …Να πληρώνουν συμπληρωματική ιδιωτική ασφάλιση, γιατί η σύνταξη δεν θα φτάνει ούτε καν για το ηλεκτρικό ρεύμα τού «καθαρού» φυσικού αερίου …Να πληρώνουν τα νοσοκομεία, γιατί το δημόσιο σύστημα υγείας πρέπει να ξεπουληθεί, ώστε να ξεπληρωθούν τα δημόσια «χρέη» …Να πληρώνουν «ενοίκιο» στα δικά τους σπίτια, γιατί οι «δανειστές» δεν συμπληρώνουν τους τόκους τους …Να πληρώνουν καύσιμα σε τιμές «καλλυντικών» …Να παγώνουν τον χειμώνα, γιατί οι «δανειστές» θα βάζουν «καπέλο» φόρων στο φυσικό αέριο …Να απολύονται από τις θέσεις εργασίας τους μόνον με βάση τις ανάγκες των επιχειρήσεων και χωρίς καμία αποζημίωση …Να στερηθούν το σύνολο των κεκτημένων δικαιωμάτων τους ως εργαζόμενοι …Να οριστεί κατώτατος μισθός, ο οποίος θα «υποβιβάζει» τις σημερινές ανεπτυγμένες χώρες στα επίπεδα της Κίνας …Για το «καλό» τής Δημοκρατίας …Για την «ανταγωνιστικότητα» και την «ελευθερία» τού Δυτικού Κόσμου.

Τώρα θα δούμε εάν πιάσουν οι απειλές τύπου «Τριντό». Τώρα, που θα μπουν όλοι οι Ευρωπαίοι στην «κόλαση», στην οποία οι Σιωνιστές έβαλαν την Ελλάδα, θα δούμε πόσο «έξυπνοι» είναι οι σχεδιασμοί τους. Μέχρι τώρα όλα πηγαίνουν όπως τα σχεδιάζουν, γιατί απλούστατα η «μπάλα» βρίσκεται στο δικό τους «γήπεδο» …Δικοί τους οι στρατοί και δικές τους οι προβοκάτσιες. Έχουν το πλεονέκτημα της πρώτης κίνησης, και την έκαναν. 

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ …ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ …ΟΤΑΝ ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ» ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ !!!…

…Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ τού Σιωνισμού θα εξαφανιστεί,

γιατί πλέον υπάρχει το …ελληνικό «εμβόλιο» !!!…

…βγαλμένο από την «κάμινο» των Μνημονίων !!!

Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...