peri majestic the real

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

«Δεν νομίζω ότι θα είχα μια τέτοια κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον πρωθυπουργό,δεν νομίζω ότι θα το ήθελα.Θα μπορούσα να βρεθώ μαζί του σε μια δικαστική αίθουσα, στο γραφείο του δεν θα πήγαινα σε καμία περίπτωση»

 Image

4 σχόλια:

  1. Πλέον δέν μ αρέσει η κυρία Καρυστινού ,ύποπτος είναι ο ρόλος της. Τα ουσιώδη τα κάνει γαργάρα,και μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
    Γιατί δεν έχει κανει αναφορά στην ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ; Θ α ρωτήσεις τι σχέση έχει ! Πώς "αγόρασε" διυλιστήριο στήν Ιταλία; Τι σχέση έχει η Ιταλία με την τρενοσε; Ποιοί θα έχαναν έσοδα,εάν δέν λειτουργούσε το τρένο,λόγω καθηστέρησης ολοκληρωσης τών μέτρων; Γιατί η Ελλάδα δέν έχει κέρδη απο την λειτουργία τού τρένου! Σέ άλλον ανήκει,εν προκειμενω σέ κάποιον "επενδυτη" Που έχει βάλει βιτρίνα πως είναι Ιταλιάνος. Για ποιους φρόντιζε ο Μητσοτάκης ,και έστελνε στόν θάνατο κοσμάκη; Μιλάμε τώρα για δικαίωση απο την ΕΕ,αυτήν που γιά την "πανδημία" έκανε τα πάντα,με σκοπό να καταστραφεί όλη η Ευρώπη. Εκεί δέν "είδε" έγκλημα; Αυτή θα δικαιώσει τά θύματα τών Τεμπών; Τόσα πράγματα δέν είδε η ΕΕ που συμβαίνουν από τήν ιδρυση της ,και τώρα θα "δικαώσει" ; Θα τιμωρήσει την Ιταλία; Γιατί δεν ρώτησε τι δουλειά έχει η Ιταλία να έχει σιδηρόδρομο σε άλλη χώρα; ΣΥΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΤΕ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ..
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ..ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ.
    ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΔΙΚΑΩΣΗ ΤΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΛΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΞΗΛΩΣΟΥΜΕ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΤΕΥΕΙ ΜΑΡΟΥΛΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ.
    Η ΕΕ είναι ένα μόρφωμα,που κουμάντο κάνουν οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ,μαριονέτες τους είναι αυτοί που παριστάνουν τούς ηγέτες τών χωρών ,που δήθεν "εκπροσωπούν". Τό ίδιο που συμβαινει με την "δικαιοσύνη" στην Ελλάδα που είναι "μέλος" της ,συμβαίνει και σε όλα τα μέλη της..
    ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η Μερκούρη δήθεν επί χούντας-της δικής τους χούντας- πήγαινε στά Παρίσια γιά να "δικαιωθεί" η χώρα..
    Πάντα βρίσκουν αφελείς η πονηρούς. Ενα από τά δύο είναι σίγουρα. Δέν είδαμε και τίποτα συνταρακτικό. με τον Αρβανίτη περιφέρεται στίς Βρυξέλες. Πόντους παίρνει ο Αρβανίτης εν όψη "ευρωεκλογών",που και αυτές έχουν πλέον τελειώσει με τοσο δούλεμα που έφαγαν όλοι οι λαοί της δήθεν ενωμένη ευρώπης. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισως αυτο να εξηγει τη διαφορετικη "οπτικη" της σχετικα με το ολοκαυτωμα στο Ματι επι ΣΥΡΙΖΑ και το τι εγραφε στα social. Φευ, karma is a bitch που λενε και στο χωριο μου....

      Διαγραφή
  3. Αξ ι ο π ρ ε π ε ι α ήθος αυτό το πρότυπο θέλουμε για μια υγιή κοινωνία, δυστυχώς άλλα πρότυπα μας πλασάρει το ανάλγητο καπιταλιστικό σύστημα του κανιβαλισμού, της παράνοιας, της ευτέλειας και της ξεφτίλας, και ψάχνουμε να εντοπίσουμε αν φταίει το 41% ή ολόκληρη η κοινωνία που έχει προ πολλού απολέσει τον προσανατολισμό της , την ποιότητα των στόχων της, βολοδέρνει να βρεί αν όντως είναι στην σωστή πλευρά της ιστορίας, που ποτέ δεν ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...