peri majestic the real

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Για όνομα του θεού διώξτε τον αντινατιβιστή Deranged σαμποτέρ Πρωθυπουργό πριν είναι πολύ αργά. Πριν καταφέρει να φέρει τους άλλους 2 αντινατιβιστές Κρητικούς στα πράγματα. Η Ελλάδα καίγεται. Η Ελλάδα λεηλατείται. Η Ελλάδα πεθαίνει. Μαραζώνει...


Εκτός… «κάδρου» η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στη φωτογραφία με τον Μητσοτάκη – Σε πρώτο πλάνο ξανά η Μαρία Σπυράκη

12 σχόλια:

  1. Ψυχεδέλεια..Μιά μόνον λέξη γιά την εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρακτηριστικό της φωτο, η έπαρση και η αλαζονεία, ελέω του 41%,προκαλεί ρωγμές στους αρμούς του κρανίου τουλάχιστον όσων ακόμα παραμένουν εχέφρωνες και ορθολογικά σκεπτόμενοι, από το κρανίο λοιπόν που διεισδύει ο μολυσμένος τοξικός αέρας νεοφιλελεύθερης πνοής, όστις σαστίζει το όποιο μυαλό διαθέτει κανείς, εκείνο μεταφέρει ασαφείς εντολές στους νευρώνες της γλώσσας, ώστε να διαπερνούν το έρκος των οδόντων αλήθειες που σε άλλη περίπτωση θα έμεναν για πάντα κρυφές. Η υπέρμετρη έπαρση λιπαίνει ενίοτε τους μεντεσέδες των γνάθων δημιουργώντας απύλωτα στόματα, που φωνασκούν αϊ σιχτίρ τενεκέδες εσείς και οι νομοταγείς νοικοκυραίοι του 41 %.Προφανώς Περι δεν σιχτιρίζω και τους απέχοντες που απλά συνέδραμαν να διπλασιάσουν το ποσοστό δλδ αναγωγικά με τον αριθμό των ψήφων που έλαβε η κυβερνώσα δεξιά το ποσοστό της θα ΄ήταν 22% αν δεν υπήρχε η αποχή, με την αποχή διπλασιάστηκε και μάλιστα αυτοδύναμα, αλλά τα έχω με τους άμεσα νομιμοποιητές που έδωσαν άφεση αμαρτιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιάνω τον εαυτό μου να σκέπτεται αλήθεια πόσο υποκρισία διαχέεται, με την διαχρονική στήριξη αμφότερων των μονομάχων στις ΗΠΑ δλδ της Τραμπικής ακροδεξιάς και της λάϊτ δεξιάς του Μπάϊντεν μέσω του πανίσχυρου εβραΙκού λόμπι, ο Νετανιάχου προχωρά στην γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού, βέβαια τον στηρίζουν και οι δυτικοί υποτακτικοί που πάντα βρίσκονται στην σωστή πλευρά της ιστορίας που οι ίδιοι κατασκευάζουν, Κάπως έτσι το Ισραήλ παραβιάζει επιδεικτικά κάθε νομικό και νομιμοποιητικό περιορισμό δλδ γράφει στα παλαιά των υποδημάτων του και αγνοεί αμέτρητα ψηφίσματα και καταδίκες του ΟΗΕ,καθώς και την διεθνή κατακραυγή, ταυτόχρονα από θέση ισχύος με ξένα κόλλυβα δίνει τελεσίγραφα εκκένωσης αμάχων, άραγε να πάνε που ; ,από μια περιοχή που με κανέναν τρόπο δεν του ανήκει, προσφεύγει δε στην αρχαΙκή πλήν όμως γνώριμη από τους ναζί και τους δυτικούς αποικιοκράτες τακτική της συλλογικής ευθύνης, την οποία εφαρμόζει με ιουδαΙκή ευλάβεια. Μάλιστα ανάμεσα στις προτάσεις που ακούστηκαν για την οριστική επίλυση του Παλαιστινιακού ήταν και ο διωγμός ενός ολόκληρου λαού στην έρημο ή ένα πυρηνικό κτύπημα στο γκέτο της Γάζας δλδ η ισοπέδωση , η εθνοκάθαρση ενός ολόκληρου λαού, δυστυχώς ο πολιτισμένος αν όντως είναι πολιτισμένος κόσμος , ατενίζει με θλίψη τα τεκταινόμενα, άβουλος μπροστά στην ανθρώπινη θηριωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν μιλας για.....Τραμπικη ακροδεξια και λαϊτ δεξια του Μπαϊντεν ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ "ΛΑΙΤ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕΣ" ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ;

      Διαγραφή
  4. Αλήθεια Περι αν ένας πρωθυπουργός κριθεί από το εκλογικό σώμα αναλώσιμος, πιστεύεις ότι λύθηκε το γενικότερο πρόβλημα που ταλανίζει μεταπολιτευτικά την ελληνική κοινωνία ; δλδ με απλά ελληνικά, θεωρείς ότι φταίει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα ή αυτό που συνεχώς σου σκιαγραφώ ως τις πληγές του Φαραώ δλδ το δικομματικό στημένο παιχνίδι , στο οποίο προφανώς οι πολίτες έχουν πέσει στην παγίδα του μικρότερου κακού ; Εχω την αίσθηση ότι η εμμονή σου στα πρόσωπα λειτουργεί προβοκατόρικα ή στην ευμενέστερη εκδοχή αποπροσανατολιστικά, επιμένεις να βλέπεις ως πρόβλημα το πρόσωπο και όχι την πολιτική που εφαρμόζεται και που με μαθηματική ακρίβεια μας έχει οδηγήσει ως κοινωνία στα τάρταρα. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω, αφού όπως καλά αντιλαμβάνεσαι ο συστημικός αρχιτέκτονας , ο εντεταλμένος να θωρακίζει το υφιστάμενο σύστημα εξουσίας από εχθρούς που δυνητικά το επιβουλεύονται και που στην ουσία είναι ο λαός, που σήμερα απλά κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ή όταν αφυπνίζεται απλά νομιμοποιεί τους ίδιους μνημονιακούς παίχτες δίνοντας άφεση αμαρτιών στους μονομάχους του δικομματισμού, μάλλιασε το δάκτυλό μου επί του πληκτρολογίου να σε εγκαλώ πλειστάκις για τις φρούδες και έωλες διαπιστώσεις σου και συγκεκριμένα όταν αφήνεις να αιωρείται ότι η λύση μάνα εξ ουρανού θα έρθει από έναν θεόσταλτο μεσσία ή στην τελική αν φύγει ο σημερινός και έρθει ο άλλος ιδίας κοπής επιλογή του αρχιτέκτονα. Αρχοντα ανατροπές δεν έρχονται από το πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί το σήμερα, ούτε προφανέστατα από αχυράνθρωπους του συστήματος που περιφέρουν τα φύκια προκειμένου οι δουλοπάροικοι να τα δούν ως μεταξωτές κορδέλες, δεν μπορείς να ευελπιστείς αλλαγές δομικές με υλικά κατεδάφισης πεπαλαιωμένα, αν διαφωνεί ο Διηνέκης ας καταθέσει τις σκέψεις του, εσύ Περι το γνωρίζω δεν διαφωνείς απλά είπαμε διαπιστώνεις άνευ λύσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1013 τώρα που το σκέφτομαι ξανά , όντως έχεις δίκιο ο δικομματισμός στις ΗΠΑ είναι καραμπινάτος ακροδεξιάς πολιτικής, έπεσα έξω στην λαίτ εκδοχή των δημοκρατικών, άλλωστε στις εκλογές ψηφίζει συμμετέχοντας ένα ποσοστό της τάξης του 30% το υπόλοιπο απέχει , αλλά κυβερνήσεις έχει και μάλιστα άνευ συνεργασιών. Η πολιτική λοιπόν που εφαρμόζουν είτε οι ρεπουμπλικάνοι είτε οι δημοκρατικοί είναι γνωστή, στήριξη των σιωνιστών, τεμαχισμός της Γιουγκοσλαβίας, Ουκρανία και το φιλοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου,Συρία, Λιβύη, Ιράκ, Βιετνάμ, Κορέα,Αφγανιστάν,Λατινική Αμερική, χούντες και στρατιωτικά πραξικοπήματα, ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 437 τι να απαντήσω ρε τραμπάκο, με αποστόμωσες δλδ με κάλυψες ακροδεξιέ λαθραίε ελληνάκο, ασε τα τεκταινόμενα στο Αμέρικα ασχολήσου με τα ενταύθα, οκ και οι δύο τραμπ και μπαιντεν στηρίζουν με χέρια και πόδια τον νετανιάχου, τώρα αν θεωρείς ακροδεξιό τον σιωνιστή τότε ακροδεξιοί είναι και οι πλανητάρχες όποιας εκδοχής, κατά τα λοιπά να σου ευχηθώ μόνιμες απόκριες στη ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11:06 μ.μ. και 6:22 π.μ.

    Ακου ρε φιλε για να τελειωνουμε.
    Την Αμερικη την κυβερνανε εβραιϊκες οργανωσεις και κατ' επεκτασιν οι εβραιοι κυβερνουν ολο το κοσμο μεσω Αμερικης. Το μπαχαλο που γινεται στην Ουκρανια σημερα ειναι αποκλειστικα εβραϊκο "οικοδομημα" γιατι αν ρωτησεις τους πραγματικους Αμερικανους ουτε που ξερουν προς τα που πεφτει η Ουκρανια. Το ιδιο και με το μπαχαλο που εκαναν οι αμερικανοι σε Ιρακ, Συρια, Αφγανισταν, Λιβυη ολα τα κρατη εχθροι του Ισραηλ. Χωρια που εχουν λυσσαξει να βαλουν τους αμερικανους να επιτεθουν στο Ιραν.
    Ο Τραμπ (φαινομενικα δειχνει να τους υποστηριζει) αλλα στην ουσια ειναι απροβλεπτος για δαυτους γι αυτο και του εκλεψαν την εκλογικη νικη το 2020 γιατι ηξεραν οτι δεν θα επετρεπε τον πολεμο στην Ουκρανια που ειχαν σχεδιασει και εβαλαν στον Λευκο Οικο το γερο-σαπιο κατρουλη Μπαϊντεν.
    Αυτα που σου γραφω ειναι του δημοτικου κι οποιος δεν τα ξερει καλυτερα να μην ασχολειται με την πολιτικη γενικως. Κανε γκουγκλ τα αρχικα AIPAC να δεις τι θα σου βγαλει.
    Αλλα μην πας σε εβραιοσελιδες γιατι αυτοι ξερουν να καλυπτονται.
    Ή πηγαινε εκει: https://www.unz.com/pgiraldi/shutting-down-aipac/ να παρεις μια γευση


    Ο 14 Μαρτίου 2024 στις 10:13 π.μ.
    25 χρονια στην Αμερικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tελικά ποιός κυβερνά αυτό τον τόπο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περι μην σκας και μαραζωνεις. Η ευρεια μαζα του πληθυσμου ουτε ΘΕΛΕΙ ουτε ΜΠΟΡΕΙ να αλλαξει την κατασταση διοτι ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ απο αυτη.

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή