peri majestic the real

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Η λύση δεν είναι οι επιδοτήσεις, τα Φωτοβολταϊκά και το ΕΣΠΑ αλλά η παραγωγή. Θα πρέπει να μειωθούν οι εισαγωγές από άλλες χώρες εκτός Ευρώπης. Αν πάρει μπρος η παραγωγή τα υπόλοιπα έρχονται...Το είδατε πουθενά γραμμένο;

 

Σαν να μην πέρασε μια μέρα από τα μνημόνια. Δεν μάθαμε τίποτα δυστυχώς. ..στην Γαλλία οι αγρότες πέτυχαν να βάλουν ένα φρένο στην εισαγωγή φρούτων και λαχανικών που έχουν καλλιεργηθεί με την χρήση του παρασιτοκτόνου thiaclopride. 
 
Και η Ελλάδα;; Το Νοέμβριο, η Ιταλία απαγόρευσε την παραγωγή και την πώληση συνθετικού κρέατος. Και η Ελλαδα; Τι κάνει; Ποια αιτήματα έχει;
 
 Επίσης οι αγρότες στην Ευρώπη ( Γαλλία-Ιταλία) ζητάνε τον περιορισμό της εισαγωγής σιτηρών από την Ουκρανία. Μαζικός έλεγχος των αλυσίδων σουπερμάρκετ και της βιομηχανίας τροφίμων που παρακάμπτουν τον νόμο για τις δίκαιες απολαβές των αγροτών με την βοήθεια των κεντρικών πρακτορείων προμηθειών/αγορών εκτός συνόρων ή από αγορές σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κληρονομικές φορολογικές ελαφρύνσεις για να διατηρηθούν από γενιά σε γενιά οι αγροτικές επιχειρήσεις. Είδατε κάτι ανάλογο στην Ελλάδα ως αίτημα; Ποια Ελλάδα; Η Ελλάδα έχει ξεπουληθεί στα μνημόνια. ΟΛΗ η Αγροτική γη είναι στις Τράπεζες υποθηκευμένη.

Τι κάνουν; Χαζεύουν την λουμπίνα...

5 σχόλια:

  1. Και εσύ τι κάθεσαι και ασχολείσαι,με το καρναβάλι. Κατάντησαν όλοι μαζί(ακόμα και αυτοί που αντιδρούν αλλά ασχολούντε) ένα κουτσομπολίστικο έργο όλην την ζωή μας. Μιά καθημερηνότητα γελοία,που ασχολούμαστε γιατί δέν ασχολούντε με τίποτα άλλο,και μας κατευθύνουν,σαν τα προβατα.
    Ολο κουτσομπολίστικα στο γυαλί και όλα "σελέμπριτυς" .. Πρωθυπουργοί υπουργοί τσόντες βίζιτες,ένα πράγμα όλα. Ολοι "διάσημοι" και όλοι κωλοτρυπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιλάμε για πραγματικό τρελοκομείο. Για ανθρώπους με πρόβλημα στο νοητικό. Δεν αντέχεται τίποτα...
      peri

      Διαγραφή
  2. Τά έχετε χαμένα ΟΛΟΙ. Γράφετε,ανεβάζετε,διαπιστώνετε..Λόγια,λόγια,λόγια..Στο κενό. Μια χαζή κατάσταση που διαιωνίζεται ,παιρνά ο καιρός,και μέσα στα σκατά συνεχώς.
    Τι χάνετε τον χρόνο σας; Αφού σε όποιο θέμα και να επικεντρωθείτε,θα είανι με "κενά". Θα υπάρχει κενό για να μπορέσουν να κάνουν αυτό που τους δυναμώνει. "ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ"..Κερδίζουν κάθε ημέρα χρόνο. Και ό κόσμος είναι στάσιμος.
    .. ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΙΧΩΣ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ..
    ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.
    ΣΙΩΠΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ "ΣΗΚΩΣΤΕ" ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ.
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ
    Η ΜΟΝΗ ΦΩΝΗ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ
    ΚΑΜΜΙΑ ΚΛΑΨΑ..
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
    Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συνεχίσω να στο γράφω μέχρι να μαλλιάσει όχι η γλώσσα μου αλλά το δάκτυλο επί του πληκτρολογίου. μακάρι θα ήταν όντως ευχή και προσδοκία κτυπώντας , ακυρώνοντας,σβήνοντας από τον πολιτικό χάρτη τα πρόσωπα εκπροσώπους ενός ολόκληρου συστήματος εξουσίας που εδράζεται σε νεποτισμό και παράγει αστοχίες και παθογένειες, να ανατρέπονταν το σύστημα που υπηρετούν, θα έλεγα ότι όσοι κομίζουν αυτήν την συλλογιστική μάλλον υπηρετούν και οι ίδιοι το σύστημα που υποτίθεται μόνο στα λόγια ακυρώνουν και στην ουσία απλά εξυπηρετούν εμμονές στα πρόσωπα .Περι δεν μπορώ να δεχτώ ειλικρινά και ως σκέψη με ξεπερνάει ,να θεωρείς ότι το σύστημα εξουσίας δεν έχει εναλλακτικές, προφανώς ιστορικά γνωρίζεις πόσους πρωθυπουργούς, πόσα κόμματα, πόσα πρόσωπα από το πολιτικό προσωπικό δεν έθεσε μετά την μεταπολίτευση στον κάλαθο ανακύκλωσης , ο δε συστημικός Χουντίνη πόσα νέα πρόσωπα άφθαρτα, με μπόλικο λάιφ στάιλ,με ολόκληρο τον μηχανισμό των μέσων μαζικής αποβλάκωσης να στηρίζουν τις νέες αφίξεις , έφερε στην πολιτική σκηνή, με ρητορική πότε συμβιβαστική , πότε ανατρεπτική πχ θα σκίσω τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα αρθρο και την επόμενη με την βοήθεια της επάρατης δεξιάς και της σοσιαλδημοκρατίας μαζί έφεραν και ψήφισαν νέα μνημόνια κλπ κλπ. Ολο αυτό το πλέγμα βέβαια δεν έγινε μόνο του,συμμετείχε και ο νεοέλληνας μην τον βγάζουμε από το κάδρο, ίσως να είναι και ο κομβικός υπεύθυνος με την ανεξήγητη πολιτική του στάση και επιλογή, δλδ και εσύ , όπως και εγώ σκεφτόμαστε μα πως είναι δυνατόν ο πολίτης να μην αντιλαμβάνεται ποια είναι η αιτία της ακρίβειας και να μην λαμβάνονται μέτρα ανακούφισης ή ποιος είναι ο υπεύθυνος για την κατάσταση που τον πνίγει, δεν είναι δυνατόν να σιχτιρίζει πρόσωπα και όχι αυτόν που κινεί τα νήματα πίσω από την κουρτίνα αθέατος αλλά που όλοι γνωρίζουμε ποιός είναι, πως είναι δυνατόν να νομιμοποιεί και την επόμενη να ψελλίζει δεν θα το ματακάνω. Επομένως Περι η εμμονή στην αποκαθήλωση προσώπων και όχι των πολιτικών που εφαρμόζουν, πραγματικά με προβληματίζει, είναι σαν να καταδικάζει κάποιος μετά βδελυγμίας το έγκλημα που συντελείται με την συλλογική τιμωρία ενός ολόκληρου λαού στην Γάζα και όταν τα καραβάνια προσφύγων αποτέλεσμα της γενοκτονίας έρθουν πρός την μεριά μας να αρχίσουμε το τροπάριο των λαθραίων κλπ απάνθρωπες συμπεριφορές, από την μια καταδίκη από την άλλη μισανθρωπισμός, και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. Παρτετο χαμπάρι οι επαναστάτες της φακής, το σύστημα που έχετε στο απυρόβλητο γεννά τα πρόσωπα που καυτηριάζετε και το ίδιο σύστημα έχει την δυνατότητα με τον στημένο δικομματισμό να φέρνει νέα δίνοντας ανακουφιστικές ανάσες επιβίωσής του.Βέβαια δεν είμαι εγώ που θα βάλω φραγμό σε όλους όσους έχουν αυταπάτες, έχουν το δικαίωμα να διακινούν φρούδες ελπίδες, έχω όμως το δικαίωμα να καταθέσω τον προβληματισμό μου , γιατί πράγματι αυτή η εμμονή καταντά ένα προβοκατόρικο μύθευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οκ Περι τα περί τρελοκομείου, αλλά δεν μας λές τίνος ιδιοκτησία είναι το κλουβί με τις τρελές , που μετά την ψήφιση του νόμου από τους δικομματικούς, θα βγούν στο ξέφωτο.Να ξέρεις η εναντίωση στον νόμο του γάμου ομόφυλων ζευγαριών έχει δύο αναγνώσεις την καθαρά πολιτική με βάση ιδεολογικές διαφοροποιήσεις εδραζόμενες στα επιστημονικά δεδομένα κλπ και η άλλη που πηγάζει από το νεφελώδες , συντηρητικό , υποκριτικό τρίπτυχο πατρίς θρησκεία οικογένεια, που οι ίδιοι που το έχουν ως θέσφατο διαχρονικά το έχουν καταπατήσει και που δεν είναι επί του παρόντος να αναλυθεί άλλωστε το ξέρεις αυτό πολύ καλά. Θα μου πεις εύλογα , είναι σημεία των καιρών ; προφανώς και όχι , είναι κατά την γνώμη μου αποτέλεσμα μιας ολόκληρης στάσης ζωής, μιας φιλοσοφίας που χρόνια πολλά άρχισε να εξυφαίνεται μέσα από τα ηλεκτρονικά μμε , μέσα από μια έρπουσα στρατηγική τεχνητού " εμβολιασμού " νοητικού αποδοχής των νέων δεδομένων, προφανώς όλοι ανεξάρτητα φύλου, θρησκείας, χρώματος, σεξουαλικού προσανατολισμού έχουν ίσα διακαιώματα, προφανώς η δική μου προσωπική ελευθερία τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου, προφανώς χρειάζεται ο καθένας μας να απαντήσει στο ερώτημα που τίθεται στην συνείδησή του, αναρωτώμενος αν αναγνωρίζει ή όχι μια αξία σημαντικότερη από τον εαυτό του,προφανώς θα πρέπει χωρίς αγκυλώσεις και εμμονές να ψάξει και να ανιχνεύσει που οφείλεται η συνεχής κατρακύλα, η έκπτωση των αξιών, η πολιτιστική υποβάθμιση,οι καθεστωτικές λογικές,η παρακμή και εν τέλει η παράνοια που διαχέεται γύρω μας και όλοι κάνουμε τον κινέζο σφυρίζοντας αδιάφορα. όλοι μιλούν για δικαιώματα και ελευθερίες, μόνο που δεν έχουν εμπεδώσει ότι η ελευθερία είναι να είσαι ο εαυτός σου χωρίς την άδεια κανενός, ψιλά γράμματα Περι για τους κοινούς θνητούς που θεωρούν ελευθερία να μπαίνουν σκύβοντας στο παραβάν να επιλέγουν ελεύθερα και με την επιλογή τους να μαντρώνουν τους υπόλοιπους για μια τετραετία. Ενδεχομένως κάποιοι τις αιρετικές μου απόψεις να τις θεωρήσουν απόψεις φωστήριας λογικής, απόψεις έωλες και μη ορθοποδούσες οκ θα δεχτώ την μήνη λέγοντας ο χρόνος θα δείξει αν έχω δίκιο ή άδικο, ειλικρινά θα χαρώ όσο και αν ακούγεται οξύμωρο να είμαι λάθος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή