peri majestic the real

Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

One and One

3 σχόλια:

  1. Στις μουσικές επιλογές δεν το συζητώ, έτη φωτός, χρειάζεται λοιπόν και η μουσική επένδυση σε ένα τόσο ζοφερό περιβάλλον που ζούμε, αλλά φτάνει να μας κάνει να χαμογελάσουμε μάλλον όχι θα έλεγα , αν και είμαι πεπεισμένος ότι η μοναδική χαμένη μέρα μας είναι αυτή που δεν έχουμε χαμογελάσει, Αλλά Περι πως να χαμογελάσουμε ; με τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας, με την θηριωδία στην Γάζα, με τους θεατρινισμούς περί ουκρανικής τη βοηθεία του ΝΑΤΟ νίκης του ηθοποιού;. Ας ανατρέξουμε στη έννοια της χριστιανικής υποκρισίας, η αποκαλούμενη διεθνής κοινότητα άραγε υπάρχει ;είναι κατά την γνώμη μου, μια λέσχη εμπόρων όπλων,τραπεζιτών και επενδυτών του πολέμου.Μπροστά στην τραγωδία της Γάζας η παγκόσμια υποκρισία διαπρέπει για μια ακόμα φορά, μην ξεχνάμε την υποκρισία με τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς και την διάλυση της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, το ίδιο σκηνικό με την Λιβύη του Καντάφι, την Συρία του Ασαντ, το Ιρακ, το Βιετνάμ κλπ αμέτρητες οι περιπτώσεις κυνικής χριστιανικής υποκρισίας. Οπως πάντα, η αδιαφορία, οι κενές ανακοινώσεις καταδίκης στον ΟΗΕ,οι κούφιες ανέξοδες δηλώσεις ανδρών επιφανών, οι βαρύγδουπες διακηρύξεις, οι διφορούμενες θέσεις , απλά αποτελούν φόρο τιμής στην ιερή ατιμωρησία. Μπροστά στην ισοπέδωση της Γάζας, οι συμβιβασμένες ηγεσίες των αραβικών χωρών νίπτουν τας χείρας.όπως κάνουν πάντα , αφού μερίμνησαν οι ΗΠΑ να εγκατασταθούν στις αραβικές χώρες ηγεσίες κομμένες και ραμμένες στα γεωπολιτικά συμφέροντα των αμερικανών και ευρωπαίων συμμάχων τους., που και αυτές με την σειρά τους ακολουθούν το νίπτω τα χέρια του Πόντιου Πιλάτου ή του ηθοποιού Παπαδόπουλου στην πανδημική κρίση στο σποτάκι μεταβίβασης της ατομικής ευθύνης.Η παλιά Ευρώπη του διαφωτισμού, απεδείχθη ικανή και στην ομορφιά την πολιτισμική αλλά και στην διαστροφή των ιδεών της, χύνει περιστασιακά κανένα δάκρυ κροκοδείλου, ταυτόχρονα πίσω από την κουρτίνα γιορτάζει το επιδέξιο παιχνίδι της υποδαύλισης της διένεξης και της αιματοχυσίας, είναι απλούστατο χωρίς την στήριξη πολιτική και στρατιωτική από ΗΠΑ και δυτικούς υποτακτικούς, ο Νετανιάχου θα είχε λουφάξει στην γωνία αποδεχόμενος τις αποφάσεις του ΟΗΕ για ίδρυση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού κράτους που θα έλυνε τον γόρδιο δεσμό τελεσίδικα.Από την άλλη μην ξεχνάμε ότι το κυνήγι των Εβραίων υπήρξε πάντα μια ευρωπαΙκή συνήθεια, αλλά δυστυχώς εδώ και μισό αιώνα, από το 1947, αυτό το ιστορικό χρέος το πληρώνουν οι Παλαιστίνιοι που είναι σημίτες και ποτέ δεν ήταν αντισημίτες. Εκείνοι πληρώνουν με άφθονο αίμα που ρέει τοις μετρητοίς, έναν ξένο λογαριασμό, χωρίς στη ουσία να φταίνε, αφού το Ισραήλ το μιλιταριστικό, κατέχει παλαιστινιακά εδάφη πχ η λωρίδα της Γάζας είναι διαχρονικά έδαφος που κατοικούσαν οι Παλαιστίνιοι και την σημερινή εισβολή τα δυτικά μμε την βαπτίζουν νόμιμη άμυνα του Ισραήλ, δλδ θα καραφλιάσουμε οι έχοντες ακόμη κόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλές φορές Περι σκέφτομαι, ποιός χάρισε στο Ισραήλ, τελικά θα καταντήσω εμμονικός αλλά δεν μπορώ να καταπιώ αυτή την απανθρωπιά,το δικαίωμα να αρνείται όλα τα δικαιώματα του παλαιστινιακού λαού ;από που πηγάζει η ατιμωρησία με την οποία το Ισραήλ,διαπράττει την σφαγή και την γενοκτονία στη Γάζα ; Σκέπτομαι αλήθεια αν η ισπανική κυβέρνηση αποφάσιζε να βομβαρδίσει την Χώρα των Βάσκων για να τελειώνει με τους αυτονομιστές της ΕΤΑ ή η βρετανική κυβέρνηση να ισοπέδωνε την Ιρλανδία προκειμένου να εξαρθρώσει τον ΙRA, ποιά θα ήταν η επόμενη μέρα ;Μήπως αλήθεια η τραγωδία του Ολοκαυτώματος αποτελεί ένα είδος ασφαλιστηρίου αιώνιας ατιμωρησίας ; Ή μήπως αυτό το πράσινο φως προέρχεται από την παντοκρατόρισσα δύναμη που έχει στο Ισραήλ τους πιό ανεπιφύλακτους υποτελείς της.Ο ισραηλινός στρατός , ο πιό προηγμένος στον κόσμο, ξέρει ποιόν σκοτώνει, δεν σκοτώνει κατά λάθος, σκοτώνει κατά φρίκη. Οι άμαχοι αποκαλούνται παράπλευρες απώλειες, όπως όλων των αυτοκρατορικών πολέμων, στην Γάζα στις δέκα παράπλευρες απώλειες οι τέσσερις είναι παιδιά, και προστίθενται χιλιάδες ακρωτηριασμένα θύματα της τεχνολογίας του πολέμου, στα πλαίσια της επιχείρησης εθνοκάθαρσης. Δυστυχώς στα μέσα μαζικής χειραγώγησης, ακούμε εξωφρενικά πράγματα, νόμιμη άμυνα,μας καλούν Περι να πιστέψουμε πως μια ισραηλινή ζωή αξίζει όσο εκατό παλαιστινιακών ζωών. ή ότι οι βόμβες είναι ανθρωπιστικές.Πόση ακόμα προπαγάνδα, οι μάσκες έπεσαν όπως έπεσαν στην Ουκρανία, στην Συρία, στο Ιρακ που έγινε εισβολή των Αμερικανών γιατί ο Σαντάμ είχε πυρηνικά που τελικά δεν βρέθηκαν, παντού προπαγάνδα για να δικαιολογηθούν οι επεμβάσεις και εμείς ασχολούμαστε αν ο Γιάννης που είναι ζευγάρι με τον Μπούλη θα νυμφευθούν , βίον ανθόσπαρτο λοιπόν και όσοι αντέξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά σιγά και μεθοδικά και με τις γνωστές συνταγές παρακαταθήκη του Αδόλφου, η Παλαιστίνη λιγοστεύει, βήμα βήμα το Ισραήλ την σβήνει από τον χάρτη.Οι έποικοι ακραίοι σιωνιστές εισβάλλουν και πίσω τους οι στρατιώτες διορθώνουν τα σύνορα.Οι σφαίρες και οι βόμβες καθαγιάζουν την λεηλασία και εισβολή σε νόμιμη άμυνα.Δεν υπάρχει Περι επιθετικός πόλεμος που όπως ξέρεις να μην μας λέει ότι είναι πράξη άμυνας.Ιστορικά ο Χίτλερ εισέβαλε στην Πολωνία για να εμποδίσει την Πολωνία να εισβάλει στην Γερμανία, προσχήματα εν αμαρτίαις, ο Μπούς εισέβαλε στο Ιράκ για να αποτρέψει στο Ιράκ να εισβάλει στα γειτονικά κράτη.Σε καθέναν από τους αμυντικούς πολέμους,το Ισραήλ καταπίνει και άλλο κομμάτι της Παλαιστίνης και το φαγοπότι συνεχίζεται με εκατόμβες νεκρών αμάχων,η καταβρόχθιση δικαιολογείται από τους τίτλους ιδιοκτησίας που η Βίβλος παραχώρησε για τα δυο χιλιάδες χρόνια διωγμού που υπέστη ο εβραϊκός λαός, αλλά στο μεταξύ η λωρίδα απέκτησε νέους ιδιοκτήτες.Τελικά τι θα απομείνει ; μα το γεγονός ότι το Ισραήλ που ποτέ δεν συμμορφώνεται με συστάσεις και αποφάσεις του ΟΗΕ,το κράτος που δεν τηρεί τις αποφάσεις για ιδρυση ανεξάρτητης Παλαιστίνης,τα διεθνή δικαστήρια και η διεθνής νομοθεσία χλευάζονται ασύστολα και επίσης είναι η μόνη χώρα όνειδος που έχει νομιμοποιήσει τα βασανιστήρια κρατουμένων, μετά από όλα αυτά άδικα διερωτώμαι που αλήθεια βρίσκεται η πολιτισμένη δύση που μάλλον αποτελεί το καλλιτεχνικό προσωνύμιο που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ όταν παίζουν θέατρο το έργο του Ντολστογιέφσκυ "Πόλεμος και ειρήνη ".Περι για να δικαιολογηθεί η τρομοκρατία κατασκευάζει τρομοκράτες, σπέρνει μίσος και θερίζει άλλοθι, όλα δείχνουν ότι το σφαγείο στην Γάζα που σύμφωνα με τους εκτελεστές επιδιώκει να τελειώνει με τους τρομοκράτες, θα πετύχει να τους πολλαπλασιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την αλήθεια λέει η γυναίκα. Είναι επιχειρηματίας ( καταγωγή από την Κρήτη) και βγάζει κρατικό χρήμα από τα υπουργεία των Βενιζελικών Φιλελευθέρων. Δεν είναι και η πρώτη φορά...

Δεν είναι και "τόσο συγκλονιστικό". Τα ίδια παντού. Αυτό το διάστημα γίνεται ένας άλλος χαμός. Κυριολεκτικά σκοτώνονται κομματόσ...