peri majestic the real

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Κατάλαβες;

  

Για να ταιριάζει απόλυτα με το έθνικ κοινό από Μπαγκλαντές, Λαχώρη, Ινδία και βάλε....που θα συγκεντρωθούν ως είθισται... στην Πλατεία Συντάγματος για να γιορτάσουν Πρωτοχρονιά και να στείλουν selfies στις χώρες τους.  Είναι έθιμο πλέον...Τι ζούμε...

Ιντεάλ δηλαδή; Μέγαρο Σλήμαν. Και γιατί τέλος εποχής για τον ιστορικό κινηματογράφο που επί σειρά ετών φιλοξενούσε τις δημοσιογραφικές πρεμιέρες, αλλά και το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αθηνών, Νύχτες Πρεμιέρας; Θα γίνει Ξενοδοχείο από τον όμιλο Mitsis Hotels που κέρδισε τον πλειοδοτικό διαγωνισμό του e-Efka επί Χατζηδάκη!!! 

Μια απέραντη Κούβα του Μπατίστα η νέα Ελλάδα...με τζόγο, φαγάδικα, μανικιούρ-πεντικιούρ, λάθρο με νόμιμα χαρτιά, τουρίστες και πόρνες...Ο Mickey Cohen θα είναι ευτυχισμένος...ήδη το Ελληνικό προχωράει και μαζί με αυτό δεκάδες πόρνες ετοιμάζονται...Μια διαφορετική Ελλάδα ξημερώνει με δυνατές μπίζνες και Ελληνίδες βίζιτες με καλλίγραμμα πόδια...με διεφθαρμένους μπάτσους μέχρι το μεδούλι, γραβατωμένους κωλομπαράδες έτοιμους για όλα....σκατά, παράσιτα, κρότοι και σφυρίγματα...Που φτιάχνεται το μεγαλύτερο Καζίνο της Ευρώπης; Μα στο Ελληνικό φυσικά με αφεντικά από την Φλόριντα παρέα με "έξυπνους" Γεραπετρίτες!!!!!!!!!! Υπό την επίβλεψη της Αμερικανικής Πρεσβείας!!! Με τις σουίτες να είναι ήδη καπαρωμένες!!
 
Τόσα πολλά Ξενοδοχεία τι τα θέλουνε; Πάντα θα δημιουργούνται μικρά η μεγάλα Νταστ Μπόουλ. Αυτά τα Νταστ Μπόουλ φέρνουν εργάτες...ταλαιπωρημένους ανθρώπους. Με καημούς και βάσανα. Μια γεύση πήραμε τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλία. Νταστ Μπόουλ είναι η ονομασία με την οποία έγινε γνωστή η ευρύτερη περιοχή των με-σοδυτικών πολιτειών λόγω υπερεκμετάλλευσης της γης που μετατράπηκε σε έρημο στη δεκαετία του 1930...Θέλουνε ένα ένα μεγάλο σκορποχώρι από πολλές φυλές εντός της Ελλάδος...που θα εργάζονται σε ξενοδοχεία και όχι μόνο. Ακρόπολη και μουσεία για πλούσιους τουρίστες με μπόλικα ΞΕΝΑ φαγάδικα πολυεθνικών και νησιά για ξενοδοχειακούς ομίλους.

 
Ένα πεταμένο las vegas του οργανωμένου εγκλήματος όλη η Ελλάδα. Και οι Έλληνες; Χαμένοι στο όνειρο σε όλη την επικράτεια να γεμίζουν φωτοβολταϊκά στις στέγες τους για λίγο φτηνό ρεύμα, χωμένοι σε τάφους από τα νοσοκομεία του θανάτου, φευγάτοι του εξωτερικού και αποκλεισμένοι πολιτισμικά σε 4 τοίχους..δηλ;Μίζεροι, κακόψυχοι άνθρωποι παρέα με βενζοδιαζεπίνες που θα προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι η κατάθλιψη τους οφείλεται στην «ανωτερότητα» τους και ότι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τους Βαλκάνιους συμπολίτες τους. Θα είναι αυτή η τάξη που θα θέλει να έχει για γείτονες Γάλλους και Γερμανούς...η τάξη των φιλόζωων και των υπερευαίσθητων...με όνειρο ζωής τις σπουδές στο Gay Harvard...
 
Καταλάβατε ; Είναι ένα παιχνίδι που παίζεται παντού...
 
 O Γιώργος Μαζωνάκης με φούστα | Celebrities Ειδήσεις
Είναι ένα παιχνίδι επικίνδυνο. Με πολλούς λαγούς. Με αρκετούς πληρωμένους κομπάρσους. Αλήθεια ο Κώστας Μπακογιάννης δεν θα ηγείται της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αθηναίων; Θα παραιτηθεί; Θα αφήσει αντικαταστάτη; Ναι, θα αφήσει. Το δούλεμα του "επιτυχημένου γόνου" πρέπει να συνεχιστεί για την γελοία πλέμπα που ψάχνει λύσεις μέσα από τα ΜΜΕ της διαπλοκής.. ο Κώστας Μπακογιάννης θα διδάξει στο Χάρβαρντ στη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης John F. Kennedy. Εκεί που οι βενιζελικοί των Αθηνών κάνουν τις χορηγίες τους... στη Σχολή John F. Kennedy όπου η Γιάννα Αγγελοπούλου για ένα φεγγάρι υπήρξε αντιπρύτανης!!


Τα μνημόνια δεν ήρθαν για πλάκα. Έχουν δημιουργήσει νέα πολιτικά τζάκια δίπλα στα παλιά. Μια νέα αστική τάξη με μεγάλα δόντια, που δεν ξέρει τι πάει να πει συνείδηση, ό,τι δεν γνωρίζει το κοροϊδεύει, έχει ορμή και συνθήματα από ατσάλι, ξέρει πολύ καλά ότι μας έχει κλέψει την ελπίδα... Είναι άγρια και ποταπή. Αδίστακτη και σκληρή...με μοναδικό κίνητρο το χρήμα. .

Δεν μπορείς να επιβιώσεις με όλους αυτούς. Δεν γίνεται. Μια βόλτα στο ίντερνετ και τρομάζεις...Οι μπίζνες τους είναι μεγάλες....Άνοιξε η Κερκόπορτα των μνημονίων και αναποδογύρισε μια ολόκληρη χώρα...Για παράδειγμα το αγαθό της δημόσιας Υγείας που εξασφαλίζεται από το Σύνταγμα, θα μετατραπεί σε ένα εμπόρευμα που πάντα θα υστερεί σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα, για να αντλείται πελατεία από τους κλινικάρχες....Όλοι αυτοί οι άδικοι θάνατοι, ο τρόμος για μια απλή εποχική γρίπη αυτόν τον στόχο εξυπηρετούν... 
 
4 χρόνια μάσκες και θάνατος παντού!!

Είναι ένα παιχνίδι επικίνδυνο. Με πολλούς λαγούς. Με πληρωμένους κομπάρσους...Ένα καθεστώς κακούργο που ΔΕΝ συγχωρεί να κάνεις λάθη...
 
Κατάλαβες; Τρέξε...
 
 True detective season 3 detectives todo GIF - Encontrar en GIFER

9 σχόλια:

  1. Αν δεν ξυπνήσουν τά ζώα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ---.Όλοι αυτοί οι άδικοι θάνατοι, ο τρόμος για μια απλή εποχική γρίπη αυτόν τον στόχο εξυπηρετούν...

    4 χρόνια μάσκες και θάνατος παντού!!

    Είναι ένα παιχνίδι επικίνδυνο. Με πολλούς λαγούς. Με πληρωμένους κομπάρσους...Ένα καθεστώς κακούργο που ΔΕΝ συγχωρεί να κάνεις λάθη...

    Κατάλαβες; Τρέξε...---

    ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΨΙΛΑ "ΓΡΑΜΜΑΤΑ" ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ;
    ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ "ΕΠΕΣΕ" ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΚΟΨΕΙ" ΟΛΟΥΣ..ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ .
    ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΣΑΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΜΗΛΕΣ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ". ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΖΟΥΜΕ; ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΙΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ.
    "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ. ΤΡΕΞΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ..
    ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΝΕΣ ΑΓΡΙΕΣ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΠΟΙΟ "ΤΥΧΑΙΟ" ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ..ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ.
    ΣΤΗΝ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ" ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο "ΕΚΛΕΚΤΟΣ" ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ. ΕΣΥ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ.
    ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ" ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ" ΚΑΙ "ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ.
    ΑΠΟ ΚΙΝΑ ΙΝΔΙΑ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ "ΚΛΙΝΙΚΕΣ" ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΘΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ..ΜΠΙΣΝΑ ΓΕΡΗ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Η ΓΗ ..ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΤΟΥΝ.
    ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΡΦΑΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ .
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΙΝΔΙΑ Η ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΣ; ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
    ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.. ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΕΨΗ; ΒΟΣΚΟΥΝ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ! ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ..ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ "ΤΣΟΜΠΑΝΙ".ΣΤΟΝ "ΥΠΝΟ" ΞΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράπεζα Δεδομένων με τις νέες ταυτότητες? Αν έχεις όρεξη και χρόνο γράψει κάτι....

      peri

      Διαγραφή
  3. "Θα φορολογήσουν και τα κοτέτσια".. Με τις "αεροφωτογραφίες",θα ξεσκονίσουν ακόμα και τίς καπονάρες,γιά τίς κότες..
    Και θα ζήσουμε γάμους ομοφυλόφιλων και τα "μωρά" τους..Οι "παρένθετες" δέν θα έχουν ρόλο,ή γυναίκα δέν θα έχει κανέναν ρόλο.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ "ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ " ΤΟΥ ΧΑΞΛΕΥ..ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ .
    Χάξλευ-θαυμαστής του ΔΑΡΒΙΝΟΥ και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΗΣ.. ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ.
    Σημεία τών καιρών. Το περιμέναμε ,είχαν ειπωθεί όλα αυτά τα σημάδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέν έχω κάτι άλλο να σου γράψω,παρά μόνον τήν σκέψη μου.
    Ολα τα "στοιχεία" τών "πολιτών" υπάρχουν σέ ένα κέντρο,μιά τράπεζα( ίντερνετ,διακυβέρνηση κτλ).Που νομίζεις πώς πάνε όλα τα στοιχεία όλων που συλλέγονται; Χάνοντε στο υπερπέραν; ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΜΕΛΕΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΙΧΕΙΡΙΖΟΝΤΕ.
    Αυτή θα είναι η τράπεζα δεδομένων ,η κάπως έτσι. Οταν λοιπον τα Νοσοκομεία θα είναι στά χέρια "ιδιωτών",θέλει πολύ σκέψη για να πάς παρακάτω; Κονόμα γερή, έλεγχος ,και νομος πουθενά. όποιος λοιπόν πλερώνει,θα έχει και του πουλιού το γάλα. Οποιος θα έχει ανάγκη ,ένα μόσχευμα,δέν θα παρακαλάει ,να βρεθεί. Θα του το βρίσκει η "μεγαλο-κλινική" ,με τίς "ακρες" της. Για αυτό θα είναι "μεγαλο-κλινική" δέν θα ανήκει σε κάποιον τυχαίο. Καμμιά "κλινική" δέν θα ανήκει σε τυχαίο. Και αυτο το "αγαθό" της υγείας και της ανάγκης του ανθρώπου,θα το διαχειρίζοντε... ΜΑΝΤΕΨΕ!!! Εκει να δείς ΘΡΙΛΕΡ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. Θα ανοίγει τό "διαδικτυακό" "κανάλι" που θα έχει πρόσβαση σάν "επιστήμων" και "σωτήρας',και θα βρίσκει τον "συμβατό" δότη..Που ζεί αυτός, τίς δραστηριότητες του,τήν οικογένεια του,τά πάντα γιά αυτόν.
    Αυτό από μόνο του ανοίγει τον δρόμο για "εμπόριο" σάρκας,και δείχνει πώς θα έρθει μια εντελώς τρελή και δολοφονική, κατάσταση απο συμμορίες,που θέλουν το χρήμα και μόνον.
    Ο ΆΤΥΧΟΣ θα κάνει τον περίπατο του,και ξαφνικά θα τον κτυπήσει ένα αυτοκίνητο.,θα πέσει από ένα ποδήλατο,θα κάνει εισαγωγή για "επισκευ'η" και θα βγεί με τέσσερις.Και μείον το η τά
    ανταλακτικά. Θα φεύγουν απ ευθείας με το αεροπλάνο που θα περιμένει το μόσχευμα,και άντε να πάρει είδηση κανείς πώς το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω του δέν ήταν ατύχημα.
    Ολα καταγεγραμμένα θα είναι ,για τον καθένα. Τι πίνει,εάν πίνει,τι τρώει,εάν κάνει αγωγή,εάν είναι αθλητής εάν έχει γερή καρδιά. Από τώρα ήδη σού στέλνουν μν να πάει για το τέστ πάπ,η γιά το ζάχαρο ,η τσεκάπ. Δέν έχεις πονηρέψει;
    ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΆΤΗΜΑ ΕΝΌΣ ΚΟΥΜΠΙΟΎ.
    "Θέλω νεφρό, ομάδας τ'αδε με τα στοιχεία τάδε" σε τρία λεπτά το σύστημα,θα του λέει πόσοι υπάρχουν ,που μένουν και θα διαλέγει..
    Θα τρελαθεί ο κόσμος στά "ατυχήματα" .
    Τώρα θα αντιδράσουν οι πολίτες,αλλά αυτοί το ξέρουν το κόλπο τους,θα αφήσουν πεντε δέκα αμόρφωτους να φωνάξουν γιά "αντίχριστο" και κάρτες πολίτη και τσιπάκια,και θα ξεγελάσουν τους κουτούς,που αντί να τρέξουν να σωθούν θα γελάνε με τους "γραφικούς",που κάτι θέλουν να πούν αλλά δέν το λένε σωστά ,γιατί δέν το γνωρίζουν όλο.. Και αυτό θα μου πείς γιατί; Γιατί κανείς δέν ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ..
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ "ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟ" "ΓΡΑΦΙΚΟ" ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ.
    ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΙΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΘΕΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ !ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΧΑΜΕΝΟΣ.
    αυτα,δέν έχω κατι άλλο,έτσι και αλοιώς έτυχε και στο έγραψα,έχω αποφασίσει να μην ξαναπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στά αλήθεια σου λέω,πώς αυτά που ζούμε τώρα δέν είναι τίποτα μπροστά σέ αυτά που έρχοντε να ζήσουμε. Αν μπορούσαν να αντιληφθούν έστω και λίγα ,όχι μόνον δέν θα "κελαιδούσαν' και θα σκότωναν τον χρόνο τους,αλλά θα έτρεχαν σαν παλαβοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβασε τον Χαξλευ,"θαυμαστος καινουργιος κόσμος'.Δεν έχουν ανάγκη ούτε την γυναίκα,έχουν "μήτρες" για παιδιά τής μηχανής! Οπως τα κοτόπουλα.
    Εκεί που η γυναίκα είχε τον ευνούχο για υπηρέτη,ο ευνούχος την στέλνει σήμερα στά άχρηστα.
    Η γυναίκα θα είναι η "σκύλα' ,και οί άντρες εαν δεν ειναι τυχεροί να είναι πούστηδες θα είναι γλύφτες,για να ζήσουν.
    Εννοείται πώς αυτό θα τελειώσει,όταν... Οταν ο Θεός αποφασίσει.. Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ.
    Προς το παρόν την βλέπεις στούς ανθρώπους;.. αρα έχουμε δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ σού έδωσα την "πονηρή" μου σκέψη,και εσύ που έχεις την "πένα" και το ταλέντο "ανοιξε το" "κάνε το άρθρο ,ενημέρωσε τα βόδια.,Εάν ξυπνήσουν και σωθεί η κατάσταση..
    Ειπαμε "ΘΕΟΣ-ΣΟΦΙΑ-ΓΝΩΣΗ" ΕΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΝΩΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .
    Καί στό άλλο θέμα που σού έγραψα να περιμένουμε σύντομα ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΘΙΓΕΤΑΙ .ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΘΙΓΟΝΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ" ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΝ ΣΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ . ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑΠΙ..ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΜΑΖΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΤΛ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ! ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΤΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ¨ΚΛΕΙΔΙΑ'.
    ΤΟ ΣΟΥΕΖ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΧΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ) ΟΙ "ΧΟΥΤΟΥ" "ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ"..ΑΡΑ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΤΗΣ ΑΚΑΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΥΣΗ"..Η "ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ "..
    ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΜΑΚΑΒΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την αλήθεια λέει η γυναίκα. Είναι επιχειρηματίας ( καταγωγή από την Κρήτη) και βγάζει κρατικό χρήμα από τα υπουργεία των Βενιζελικών Φιλελευθέρων. Δεν είναι και η πρώτη φορά...

Δεν είναι και "τόσο συγκλονιστικό". Τα ίδια παντού. Αυτό το διάστημα γίνεται ένας άλλος χαμός. Κυριολεκτικά σκοτώνονται κομματόσ...