peri majestic the real

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

Δεν άξιζε η Ελλάδα τέτοια τύχη. Κάπου δεν έχεις όρεξη πλέον να γράφεις....Δεν γίνεται...Είναι όλα ένας εφιάλτης δίχως τέλος...Κάτι το πρωτοφανές για την ανθρωπότητα. Αυτό το καθεστώς ΔΕΝ συγκρίνεται με ΚΑΝΕΝΑ άλλο καθεστώς της σύγχρονης ιστορίας. Η απόλυτη ύβρις...

Image

Παρακάτω κάντε ένα κλικ. Μιλάμε για θανατικό τρομερό.
 
 https://thepressproject.gr/o-georgiadis-ekleise-to-loimodon-kai-to-panigyrizei-polites-tis-thessalonikis-palevoun-na-to-xananoixoun/

5 σχόλια:

  1. Από τη στιγμή που φέρει το όνομα του Υψίστου Θεού οφείλουμε να υπακούσουμε.Στις δεκαπέντε δόσεις εξασφαλισμένος ο ουρανός.
    https://youtu.be/H3XeDh1hrv8?feature=shared

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτόν δέν τον είχε κατηγορήσει ο Μητσοτάκης,όταν ήταν στο "προστασίας"- λέμε τώρα- του πολίτη,πώς είχε αυξηθεί η εγκληματικότητα; Αλαξοκωλιές,γιά να φάνε και να εξουσιάσουν κάποιες ημέρες όλοι. Μιά σάπια κατάσταση. Ξανά και ξανά και ξανά. Πότε είπαμε "εκλογές"; Για να ησυχάσουν τα κτήνη,μην και δέν πάρουν την "εντολή" και είναι "παράνομοι". .Ορεξη να έχουν οι "ελληνες" να τούς δουλεύουν ("ελληνες" -ιουδαίοι,στήν αντίληψη και στήν μόρφωση.)..
    Πότε θα "καμει ξαστεριά¨να κυβερνήσει και το ΚΚΕ.. Τους άδειασε και μαρτύρησε η πατσαβούρα η Παπαρήγα,που δήλωσε πώς και να νικήσει το Κκε δέν θα κυβερνήσει,αλλά που να πάρουν είδηση τα βόδια. Την αλήθεια τους είπε και αυτοί χαμπαρι δεν πήραν. Εκει να καταλάβεις την παιδεια και την αντίληψη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " Αν ξυπνήσεις μονομιάς θάρθει ανάποδα ο ντουνιάς" έγραφε πρίν από μισό αιώνα ο Βάρναλης και συνέχιζε "¨δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι αντάμα προσμένουμε το θαύμα και χρέος σου με τα δικά σου χέρια να σηκωθείς για να σωθείς. " Οταν Περι στο στρατοδικείο που δικάζονταν μαζί με τον Λουντέμη, ο στρατοδίκης του ζήτησε να κάνει μια δήλωση μετάνοιας και αποκήρυξης των ιδεών του , προκειμένου να μην τραβιέται στα ξερονήσια του απάντησε " Κύριε πρόεδρε, ο άνθρωπος έκανε κάτι εκατομμύρια χρόνια για να σταθεί όρθιος στα δύο του πόδια, δεν θα ξαναγυρίσω εγώ στα τέσσερα " Ο Βάρναλης δεν χαρίζεται στο σύστημα , δεν ανέχεται μια κάστα να κουμαντάρει τον πολίτη, αλλά ταυτόχρονα κατσαδιάζει τον λαό ΄'οταν υποτάσσεται , συμβιβάζεται και επιζητεί σωτήρες. ' Και εσύ τσούλα των δημίων επιστήμη της αλήθειας εσχάτη τεφροδόχα,εσύ πρόστυχη πένα και ψοφίμι του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα ¨"Αλίμονο ΄'εγραφε προφητικά Περι, στον δούλο πολίτη που φθάνοντας στα έγκατα της απελπισιάς, παραδίνεται να σωθεί στο έλεος του Θεού και στους νόμους των κλεφτών.Πέρασαν 44 χρόνια που ο Κώστας Βάρναλης άφησε τον μάταιο κόσμο, αλλά άφησε παρακαταθήκη το έργο του, αιρετικό για το σύστημα εξουσίας και τους υπηρέτες του, αλλά προφανέστατα ζωογόνο για ΄'οσους κοινούς θνητούς θελήσουν να το ανιχνεύσουν εμβαθύνοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Και ένα πρωί όλα αυτά καίγονταν
    κι ένα πρωί οι φωτιές
    βγαίναν από τη γη
    κατατρώγοντας όντα.
    κι από τότε φωτιά,
    και μπαρούτι από τότε΄
    και από τότε αίμα.
    Κακούργοι , μ΄αεροπλάνα και
    μαυριτάνους
    κακούργοι με δαχτυλίδια και
    δουκέσσες
    κακούργοι που τους ευλογούσαν
    μαύροι καλόγεροι
    ερχόνταν απ΄τον ουρανό να
    σκοτώσουν παιδάκια,
    και μες στους δρόμους το
    παιδικό το αίμα
    έτρεχε , έτσι απλά, σαν αίμα παιδικό.
    Πάμπλο Νερούδα,
    'εξηγώ μερικά πράγματα "
    αφιερωμένο στους άπιστους Θωμάδες, στους υποκριτές και φαρισαίους, στους υπερπατριώτες, σε όλους έχουν βουλιάξει τον καναπέ και κουνούν το δάχτυλο έτσι γενικά και αόριστα, μίζερα και υποκριτικά, στους γκρίζους εσωτερικά και εξωτερικά, σε όλους αυτούς που ήρθαν και θα φύγουν κάποτε από τον μάταιο αυτό κόσμο χωρίς να αφήσουν κανένα αποτύπωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χθές έντρομος άνοιξα τα βλέφαρά μου, συγκράτησα με χίλια ζόρια το έρκος των οδόντων,ανακάθισα στο ανάκλιστρο καναπέ ίδιο με των ρωμαίων αυτοκρατόρων,μαγνητισμένος προσπάθησα να φέρω στην μνήμη μου , τι όνειρο ήταν αυτό που με τάραξε , βαθμηδόν ο τρομακτικός εφιάλτης μετατράπηκε σε θεσπέσιο όνειρο ιστορικής αποτύπωσης.είδα λοιπόν ότι ζούσα στην δεκαετία του 1940, συγκεκριμένα την αποφράδα ημέρα 23 του Γενάρη του 41, που ο κυβερνήτης Ι Μεταξάς αποδήμησε σε τόπο χλοερό και σκεφτόμουν ποιά θα ήταν η εξέλιξη του πολέμου αν ζούσε.Ιδού Περι τι θα γινόταν, Απρίλης του 41 και αφού οι Ιταλοί είχαν εγκαταλείψει ολοκληρωτικά ηττημένοι την Αλβανία, ο Χίτλερ κυρήσσει τον πόλεμο στην Ελλάδα και περνά τα σύνορα.Ο Μεταξάς παρότι γερμανόφιλος, ήταν πάνω από όλα Ελληνας πατριώτης, δεν συνθηκολογεί , αμύνεται και απωθεί τους Γερμανοναζί.Η επιχείρηση Μπαρμπαρόσα αναβάλλεται επ αόριστον,οι σύμμαχοι μετά από αυτή την εξέλιξη παίρνουν κουράγιο από της ελληνική ανδρεία, τότε μάλλον ειπώθηκε το ότι οι Ελληνες πολεμούν σαν ήρωες, ανασυντάχτηκαν και η Γερμανία δέχεται εισβολή από τρία μέτωπα.Ανατολικά από τον κόκκινο στρατό,δυτικά από τους Αγγλοαμερικανούς και νότια από τον ενωμένο ελληνοσερβικό στρατό.Φεβρουάριο του 42, μετά την πτώση του Βερολίνου από τον κόκκινο στρατό, οι τέσσερις μεγάλοι ηγέτες αποφασίζουν στην Γιάλτα την μοιρασιά του κόσμου,κάτι σαν το μοίρασμα των λαφύρων των μαχών της αρχαιότητας, οι τέσσερις ηγέτες στο όνειρο πάντα , ήταν ο Τσώρτσιλ,Ρούσβελτ, Στάλιν και ο Μεταξάς. Για σκέψου Περι αν όντως αυτό το σκηνικό ήταν αληθινό, όντως η Ελλάδα σήμερα θα ήταν μια υπολογίσιμη δύναμη πλανητικά , που προφανέστατα θα αποδείκνυε αυτό που ακούμε από επίσημα χείλη , ότι άσχετα από τον πληθωρισμό, τις αυξήσεις, τα χρωματιστά, είμαστε σε ρυθμούς ανάπτυξης τέταρτη στην παγκόσμια κατάταξη, τώρα δεν έχω κατανοήσει από την αρχή ή από το τέλος, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, απλά κράτα το 4η

    ΑπάντησηΔιαγραφή