peri majestic the real

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

"θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κακές ειδήσεις" μας λέει ο Νορβηγός Βρυκόλακας γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ με αφορμή τον πόλεμο της Ουκρανίας. Δηλαδή; Διπλωματική λύση; ή μήπως ήρθε η ώρα για τους μισθοφόρους-εθελοντές της Ευρώπης; Ανδρείκελα πρωθυπουργούς έχουμε για κάτι τέτοιο.... Μόλις την Παρασκευή ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε διάταγμα για την αύξηση του αριθμού των στρατιωτών κατά περίπου 170.000, σε συνολικά 1,3 εκατομμύρια....

  

Αφγανιστάν και Ιράκ...μια ατελείωτη σιωπή...ένας βουβός θρήνος για τα νιάτα....Η Ευρώπη έχει πολλές δεκαετίες να γνωρίσει πόλεμο...Γενικά ΤΙΠΟΤΑ δεν θεωρείται δεδομένο όταν σε κυβερνά το οργανωμένο έγκλημα...όταν την ίδια στιγμή στην Γάζα συντελείται μια γενοκτονία. Πιόνια των Αμερικανών και των σιωνιστών είναι οι "Ευρωπαίοι ηγέτες"...

 

«Η Ουκρανία χρειάζεται πεζικό σε άριστη φυσική κατάσταση», δήλωσε ο Franz-Stefan Gady, ανώτερος συνεργάτης του Διεθνούς Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών. «Οι σωματικές απαιτήσεις για το πεζικό είναι απαιτητικές και έχουν αυξηθεί, καθώς αυτή η σύγκρουση έχει εγκατασταθεί σε μικρής κλίμακας εμπλοκή πεζικού που πολεμάται πεζή σε συστήματα χαρακωμάτων».

2 σχόλια:

  1. Γ παγκόσμιος δεν θα γίνει άμεσα, στο απώτερο μέλλον υπάρχει πιθανότητα αλλά αν γίνει οι επιπτώσεις για το ανθρώπινο είδος θα είναι αρνητικά καταλυτικές όπως καλά αντιλαμβάνεσαι, κάτι σχετικό ανέφερε ο ΑΙνστάιν λέγοντας ότι δεν ξέρει πότε θα γίνει ο Γ ΠΠ αλλά είναι σίγουρος ότι ο Δ θα γίνει με τόξα. Τέλος πάντων παλαιότερα σου έγραψα ότι το Ουκρανικό αποτελεί για το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ άσκηση επί χάρτου, δεν τους ενδιαφέρει ο ουκρανός πολίτης, απλά ήθελαν να δοκιμάσουν αντοχές της οικονομίας της Ρωσίας, να δοκιμάσουν οπλικά συστήματα, κλπ απεδείχθη οτι η ρωσική οικονομία όχι μόνο άντεξε αλλά είχε και ανοδική πορεία, ο Πουτιν ενδυναμώθηκε , τα οπλικά ρωσικά συστήματα διέλυσαν τα δυτικά, ο ρωσοκινεζικός άξονας πλαισιώθηκε από Ιραν, Ινδία, Βραζιλία, Ν Αφρική κλπ, η Ρωσία από τον πόλεμο βγαίνει ισχυρότερη,η Ουκρανία θα βγει η μισή , ένα κράτος υποτελές στη Ρωσία, η ρωσική πολεμική βιομηχανία απέδειξε ότι είναι ισχυρότατη, στην τελική , η Ρωσία σε αυτόν τον πόλεμο είχε απέναντι το ΝΑΤΟ, τώρα θα προσπαθήσουν να συμβιβαστούν θυσιάζοντας τον ηθοποιό. Να ένας από τους λόγους που παγκόσμιος δεν θα γίνει, η Ρωσία δεν είναι Ιρακ, Λιβύη,Γιουγκοσλαβία κλπ, η τράπουλα την γεωπολιτική ανακατώθηκε,τώρα θα προσπαθήσουν να μαζέψουν τα αμάζευτα ή ΄όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν, το ίδιοι θα ισχύσει για το μιλιταριστικό σιωνιστικό Ισραήλ, πάντως πάντα αποτελεί θέσφατο οι διαπιστώσεις που κάνουμε, τίθενται στην βάσανο της απόδειξης, αν παραμείνουν απλές διαπιστώσεις δεν προσφέρουν τίποτε και δεν μένω μόνο στον πόλεμο, αλλά και στα δικά μας,είπαμε δεν είναι φταίχτες οι υπάλληλοι μιας επιχείρησης αν το παραγόμενο προσφερόμενο προιόν είναι σκάρτο, φταίει η πολιτική της επιχείρησης που καλούνται να υλοποιήσουν, αν θέσουμε αντί της επιχείρησης το πολιτικό σύστημα, αντί των εργαζόμενων βάλουμε το πολιτικό προσωπικό, αντί του επιχειρηματία τον εκάστοτε αρχηγό-κυβερνήτη, δεν γράφω ηγέτη γιατί τα χαρακτηριστικά ενός ηγέτη σαν του Μακιαβέλι δεν υφίστανται ή τουλάχιστον δεν είναι ορατά σε μένα,τότε αντιλαμβάνεσαι άσχετα αν δεν θέλεις να το αποδεχτείς για λόγους καθαρά ιδεολογικούς , ότι τα πρόσωπα απλά κάνουν την δουλειά που τους ανετέθη, αν ο επιχειρηματίας τους απολύσει και οι νέοι που θα προσληφθούν την 'ίδια δουλειά θα κάνουν, θα ακολουθήσουν πιστά τις εντολές, τους σχεδιασμούς άνωθεν , θα ασκήσουν την πολιτική της επιχείρησης 'ώστε να την κρατήσουν όρθια, γιατί από αυτήν ζούν αυτοί και από αυτή θα ζούν και τα παιδιά τους. Από εκεί και πέρα συντάσσομαι με τον Βολταίρο , ενίοτε συμφωνώ με διαπιστώσεις σου διαφωνώντας για τις αιτίες που τις γεννούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικα αγαναχτισμενος πολιτης4 Δεκεμβρίου 2023 στις 6:02 π.μ.

    Βλεποντας τις φωτογραφιες της αναρτησης θυμαμαι οτι οι εβραιοι εχουν στησει μαγαζακι για να κονομησουν παλι, υπο μορφην ...φιλανθρωπιας.
    Εχουν βγει στην ζητιανια και ζητανε μεσω αλληλογραφιας λεφτα/δωρεες απ τους αμερικανους πολιτες για να στηριξουν αυτους που πολεμησαν για την ......ελευθερια της Αμερικης και οσοι ησαν τυχεροι γυρισαν πισω ανθρωπινα σαπακια, ειτε σωματικα, ειτε ψυχικα, ειτε και τα δυο.
    https://www.woundedwarriorproject.org/
    Οι πιο ατυχοι γυρισαν πισω καρβουνιασμενοι σε μαυρες σακκουλες.
    Δειτε νεα παιδια στις φωτογραφιες παραλυτοι με παραμορφωμενα προσωπα για το υπολοιπο της ζωης τους με αλουμινενια ποδια και χερια, ενω ο παλιοπουστας που ταστειλε στο θανατο για χαρι των εβραιων εχει και τα δυο του ποδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή