peri majestic the real

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Κα-CIA-λάκης …Αποστολή εξετελέστη!!!…

 

Πρώτη η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ σε δημοσκόπηση της Opinion | Business Daily

Το ΠΑΣΟΚ «αποσωληνώνεται»!!!…

…Σώζεται η «επένδυση» των Σιωνιστών!…

…Βγαίνει από το «τεχνητό κώμα», όπου το είχαν βάλει οι ιδιοκτήτες του για να επιβιώσει από την προδοσία των Μνημονίων!

Ο ιστορικός τού μέλλοντος ίσως κατατάξει τον Κασσελάκη στους πιο αποτελεσματικούς πολιτικούς τής εποχής μας …Μια μυστηριώδη κι αμφιλεγόμενη πολιτική φιγούρα, η οποία έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις τού καιρού του και που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να φέρει εις πέρας τον πολιτικό στόχο τον οποίο είχε αναλάβει …Ένας «ουρανοκατέβατος» πολιτικός παράγοντας, ο οποίος με ανύπαρκτα προσόντα και απίστευτο θράσος έγινε μέσα σε ελάχιστες ημέρες μια «μπουλντόζα», που άλλαξε άρδην το υπάρχον πολιτικό «τοπίο». Αυτά είναι που θα καταγράψει η ιστορία και θα έχει και τα αντίστοιχα επιχειρήματα κι αποδείξεις για την περίπτωση Κασσελάκη. Απλά στην περίπτωσή του το δύσκολο είναι μέσα στην «αντάρα» τής απάνθρωπης οικονομικής κρίσης, που μαστίζει σήμερα τη χώρα μας, να εντοπιστεί ο πολιτικός του στόχος, ώστε ν’ αξιολογηθεί ο ρόλος του στον απόλυτο βαθμό.

Θα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, για να καταλάβει ο αναγνώστης τι συμβαίνει. Αυτό, το οποίο βλέπουμε σήμερα, είναι η προσπάθεια των «τζακιών», που μονοπωλούσαν την εξουσία καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, να ρυθμίσουν την κατάσταση, ώστε να συνεχιστεί αυτό το μονοπώλιο …Ένα δικομματικό μονοπώλιο, που το σοκ των Μνημονίων και η φυσική αντίδραση του λαού έδειχνε ικανή να το ανατρέψει. Αυτό το μονοπώλιο στήθηκε επάνω στο ΠΑΣΟΚ. Δεν προέκυψε από τύχη ή από «εκφυλισμό» μιας λάθος κατάστασης …Προέκυψε από προμελέτη και έγινε μέσα από έναν πολύ ακριβή σχεδιασμό. Το ΠΑΚ, το οποίο αποτελούσε τη «μήτρα» τού ΠΑΣΟΚ, ήταν η μεγάλη πολιτική «επένδυση» των Σιωνιστών τοκογλύφων τής Νέας Υόρκης …Των Σιωνιστών φίλων τού Ανδρέα Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ …Των Σιωνιστών, τους οποίους κάποιες δεκαετίες αργότερα τούς γνωρίσαμε ως «δανειστές», οι οποίοι μας έβαλαν στα Μνημόνια …Των Σιωνιστών, που, μέσω του Γιωργάκη Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ, μας έβαλαν στα Μνημόνια και στην απόλυτη φτώχεια …Των Σιωνιστών φίλων τού Κίσινγκερ, ο οποίος «προφητικά» είχε εξηγήσει κάποτε ότι στην εποχή μας η Ελλάδα θα βρίσκεται σε προγραμματισμένη οικονομική κρίση.

Αυτό λοιπόν το ΠΑΣΟΚ ήταν η «επένδυση» των Σιωνιστών, το οποίο τους επέτρεπε τον έλεγχο της Ελλάδας …Τον απόλυτο έλεγχο! Το ΠΑΣΟΚ με δάνεια, επιδοτήσεις, διορισμούς πρόωρες και πολλαπλές συντάξεις και κάθε λογής προεκλογικά «πακέτα» παροχών, μονοπώλησε την εξουσία στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης. Απέκτησε «επαγγελματίες» οπαδούς και άλωσε το κράτος. Μεγιστοποίησε το μέγεθος και την ισχύ τού «βαθέως» παρακράτους και έλεγξε τα πάντα —ακόμα και με την απειλή βίας, εάν το επέβαλαν οι ανάγκες του—. Με την απειλή «τρομοκρατικών» πιστολιών τύπου 17 Νοέμβρη έγινε μια τρομερή κομματικοποίηση του κράτους, η οποία μεθοδεύτηκε από το ΠΑΣΟΚ τού Εβραίου βενιζελικού Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτή η κομματικοποίηση έδωσε την ευκαιρία στον βενιζελικό «συνέταιρό» του Μητσοτάκη να κάνει το ίδιο και για λογαριασμό τής ΝΔ και φτάσαμε στο μονοπώλιο της εξουσίας από δύο κομματικούς «δεινόσαυρους», οι οποίοι κατέλυσαν τη Δημοκρατία και παρέδωσαν την εξουσία σε δύο οικογένειες …Τις οικογένειες των Παπανδρέου και των Μητσοτάκηδων …Τους ιδιοκτήτες των δύο κομμάτων που μονοπωλούν την εξουσία χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο, έχοντας μάλιστα συγκεντρώσει χρέη, τα οποία σύντομα θα αγγίξουν το απίστευτο ποσό τού ενός δισεκατομμυρίου ευρώ!

Τι σχέση έχει με όλα αυτά ο «ελαφρύς» —και λίγο «ροζ»— Κασσελάκης; …Ο Κασσελάκης «φυτεύτηκε» από τους Σιωνιστές,, για να «σώσει» την επένδυσή τους!!! Ο βενιζελικός Κασσελάκης, ο οποίος, με τον ερχομό του στην Ελλάδα, έσπευσε να «προσκυνήσει» τους τάφους των Βενιζέλων, ανέλαβε να φέρει εις πέρας ένα συγκεκριμένο έργο. Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος προσελήφθη στη σιωνιστική Goldman Sachs —που μας έβαλε στα Μνημόνια— ανέλαβε να εξυπηρετήσει τα αφεντικά της στην ελληνική «επένδυσή» τους …Να γίνει κι αυτός ένα ακόμα «swap», που θα βυθίσει ακόμα πιο πολύ τη χώρα στην αθλιότητα. Ο «ροζ» οπαδός τού Κούλη και θαυμαστής τού Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος ανέλαβε την ηγεσία τού πάλαι ποτέ ΚΚΕ-Εσωτερικού, ήρθε στην Ελλάδα με συγκεκριμένη ατζέντα! Ο «ομογάλακτος» του Ανδρέα Παπανδρέου, του Γιωργάκη Παπανδρέου, του Αντώνη Σαμαρά, του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κολέγιο Αθηνών ήρθε στην Ελλάδα με πολύ συγκεκριμένο στόχο, ο οποίος θα επιτευχθεί βάση ενός πολύ συγκεκριμένου σχεδίου! Ακόμα και τα «φτερά και τα πούπουλα» που αφήνει στο πέρασμά του είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και όχι τυχαίες γραφικότητες.

Εάν το καταλάβει κάποιος αυτό, καταλαβαίνει όλα τα «μυστήρια» που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα: …Το ΠΑΣΟΚ των Παπανδρέου είναι η δύναμη των Σιωνιστών στην Ελλάδα και όχι η ΝΔ τού «πειρατή» Μητσοτάκη …Το ΠΑΣΟΚ είναι ο «πυλώνας» αυτός, ο οποίος εξασφαλίζει ακόμα και στους Μητσοτάκηδες τον έλεγχο της Δεξιάς. Χωρίς το ΠΑΣΟΚ οι δεξιοί θα αποβάλουν τους αντιδεξιούς «πειρατές» Μητσοτάκηδες από την παράταξή τους, όπως την τρίχα από το ζυμάρι. Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο διαλύσει το ΠΑΣΟΚ —και το «βαθύ» σιωνιστικό παρακράτος του—, τότε είναι θέμα χρόνου η γενική κατάρρευση του σχεδιασμού τους! Από την επιβίωση του ΠΑΣΟΚ εξαρτάται η επιβίωση ΟΛΟΥ του βενιζελικού κυκλώματος, το οποίο μονοπωλεί την εξουσία από την προδοσία τής Μικρασιατικής Καταστροφής κι εντεύθεν …Του κυκλώματος των δωσίλογων της Κατοχής, των εγκληματιών του Εμφυλίου, των «εμπνευστών» τής Χούντας, των κρατικοδίαιτων δισεκατομμυριούχων και τέλος της καταστροφής των Μνημονίων.

Κοινή Συνέντευξη Στρος Καν - Γ. Παπανδρέου - ΤΟ ΒΗΜΑΑυτό το παρακράτος, το οποίο εδώ κι έναν αιώνα πλουτίζει μέσα από την προδοσία και τη φτώχεια του ελληνικού λαού, βασίζεται στον σχεδιασμό αυτόν, που βασικό του «πυλώνα» έχει το ΠΑΣΟΚ! Αυτό λοιπόν το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ήταν το μόνο που είχε την πολιτική «πίστωση» και τη δύναμη ν’ αναλάβει να φέρει εις πέρας την προδοσία των Μνημονίων, ρίσκαρε την επιβίωσή του. Οι Σιωνιστές ιδιοκτήτες του έδωσαν εντολή στον Σιωνιστή Παπανδρέου κι αυτός μας οδήγησε στην καταστροφή των Μνημονίων. Δεν λέμε κάτι, το οποίο δεν το γνωρίζει ο αναγνώστης …Οι Σιωνιστές Μπενράνκε, Στρος Καν, Ζαν Κλωντ Τρισέ, Μπλανκφάιν, Άκερμαν και υπό την πίεση και τις ωμές απειλές των Σιωνιστών Σαρκοζί και Μέρκελ, διέλυσαν το ελληνικό κράτος. Αυτό, όμως, δεν θα μπορούσαν να το καταφέρουν, εάν η Ελλάδα αντιστεκόταν στις πιέσεις …Εάν αρνούνταν ν’ «αυτοκτονήσει», όπως είναι κυριαρχικό της δικαίωμα να κάνει! …Έπρεπε να προδοθεί εκ των «έσω», για να μην χρησιμοποιήσει τα δικαιώματα και τη δύναμη που της έδινε ο λαός —όπως αποδείχθηκε με τους «Αγανακτισμένους» ή το γνωστό προδομένο «Δημοψήφισμα»—…

…Η Ελλάδα προδόθηκε από την ηγεσία της, η οποία ήταν ελεγχόμενη από τους Σιωνιστές …Παραδόθηκε από Εβραίους προδότες σε Εβραίους τοκογλύφους. Πρωταγωνιστές σ’ αυτήν την τρομερή προδοσία ήταν οι γνωστοί παράγοντες του σιωνισμού …Οι Παπανδρέου και οι Μητσοτάκηδες. Την ώρα που ο ηλίθιος Γιωργάκης έδειχνε να «λυγίζει» υπό το βάρος τής αντίδρασης των «Αγανακτισμένων», ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν εκείνος που έβαλε «πλάτη» για το Μνημόνιο. Μαζί με το «κεφάλαιο» του Παπανδρέου μπήκε «υποθήκη» και το μητσοτακικό «κεφάλαιο» τού ΛΑΟΣ. Από τη στιγμή που κατάφεραν κι έβαλαν την Ελλάδα στα Μνημόνια, το αμέσως επόμενο πράγμα που έπρεπε να πετύχουν ήταν να σώσουν την «επένδυσή» τους και σε έναν ασφαλή χρόνο να επιστρέψουν στον αρχικό σχεδιασμό και στην αρχική του ρύθμιση …Στη δοκιμασμένη κι απολύτως ασφαλή —και γι’ αυτούς— δικομματική ρύθμιση της Μεταπολίτευσης!

Για να το καταφέρουν αυτό, έκαναν πολύ συγκεκριμένα πράγματα …«Μετακίνησαν» οργανωμένα ένα μέρος τού «βαθέως» συστήματος του ΠΑΣΟΚ ατόφιο στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μην χαθεί η «συνέχεια» της εξουσίας —και τα κρίσιμα κρατικά πόστα— και προπάντων να μην αναδειχθούν νέες πολιτικές προσωπικότητες, οι οποίες θ’ αναζητούσαν την αλήθεια των Μνημονίων και βέβαια θα «σκάλιζαν» τα «ιερά και τα απόκρυφα» του σιωνιστικού παρακράτους στην Ελλάδα. Σε έναν κόσμο, που από τον καιρό τού «παπατζή» Παπανδρέου είχε μάθει ν’ ακολουθεί «ψευδοήρωες» —οι οποίοι δήθεν προκαλούσαν τους ισχυρούς στο όνομα των Ελλήνων—, έβαλαν έναν απατεώνα Τσίπρα να κάνει το ίδιο. Σε ένα κοινό, δηλαδή, το οποίο γοητευόταν από συνθήματα του τύπου «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», οι ίδιοι άνθρωποι έδωσαν το σύνθημα «Go back Madame Merkel». Οι ίδιοι άνθρωποι των ίδιων πρεσβειών τα έκαναν όλα αυτά! Με αυτόν τον τρόπο και με αυτό το ηρωικό «καρότο» μετακίνησαν τον κόσμο προς την κατεύθυνση που τους βόλευε. Για να είναι απόλυτα ασφαλείς σ’ αυτήν τη «μεταφορά», μαζί με τους ψηφοφόρους τού ΠΑΣΟΚ, «μετακινήθηκαν» —για να τους «υποδεχθούν» στον ΣΥΡΙΖΑ— και γνήσιοι ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ «ποιμένες», οι οποίοι μέχρι τότε πιάνονταν στα χέρια με τα «κουμμούνια».

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2015 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΨΟΝΙΑ ΣΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟΙΧΙΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΙΚΟΣΑΕΥΡΑ  ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ! | Psaxna.grΤο ζητούμενο ήταν να μην «ξαναμοιραστεί» η πολιτική «τράπουλα» —λόγω των Μνημονίων— σε νέους «παίκτες». Δεν έπρεπε ν’ αλλάξουν ούτε οι «παίκτες» ούτε τα κόμματα που θα μονοπωλούσαν την εξουσία στον μεταμνημονιακό σχεδιασμό …Να μην γίνει σε καμία περίπτωση η «πατάτα» που έγινε πρόσφατα με τον Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων. Για να γίνει όμως αυτό, θα έπρεπε όλοι αυτοί, οι οποίοι είχαν εξοργίσει τον λαό με την προδοσία τους, να προστατευτούν …Να περάσουν σε ένα ασφαλές «απυρόβλητο». Αυτό ακριβώς και έγινε. Όλον αυτόν τον καιρό το ΠΑΣΟΚ είχε μπει σε ένα τεχνητό «πολιτικό κώμα», που, ελλείψει Ελλήνων πολιτών, το συντηρούσαν και με πακιστανικό «ορό» υποστηρικτών. Το διατηρούσαν «ζωντανό», αλλά όχι κινητικό …«Ζωντανό», αλλά όχι προκλητικό. Ακόμα και οι ίδιοι οι Παπανδρέου «εξαφανίστηκαν» από το πολιτικό προσκήνιο «αδιαμαρτύρητα» …«Αδιαμαρτύρητα», γιατί, ως δισεκατομμυριούχοι πλέον —και πολύ μακριά από τα ταπεινά «Πάμπερς» τού Ανδρέα— απολάμβαναν τη θέα του Hyde Park στα πανάκριβα διαμερίσματα του Knightsbridge. Γι’ αυτόν τον λόγο ανέλαβε την ηγεσία τού ΠΑΣΟΚ ένας ατάλαντος κι απολύτως άχρωμος κι άγευστος γιδοβοσκός, όπως ο βενιζελικός Ανδρουλάκης …Πιο βαρετός από τον θάνατο …κι αυτό βέβαια ήταν το προσόν του για την ηγεσία αυτού του «ημιθανούς» πολιτικού «οργανισμού».

Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να παραμείνει «ζωντανό», αλλά όχι τόσο ώστε να προκαλεί …«Ζωντανό», για να μπορέσει σε κάποια στιγμή να εκμεταλλευτεί τη λήθη τού λαού, ώστε να επανέλθει ως πολιτικός παράγοντας, που θα διεκδικήσει ξανά την εξουσία. Γι’ αυτόν τον λόγο ήταν πολύτιμος ο Ανδρουλάκης …Ο απόλυτα ελεγχόμενος άεργος κι ανεπάγγελτος «πελάτης» τού Μητσοτάκη και του Predator. Τώρα, προφανώς, ήρθε η ώρα τής «αποσωλήνωσης» και έχουν δρομολογηθεί οι απαραίτητες εξελίξεις …Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, προκειμένου να «ξεχαστεί» ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ στο Μνημόνιο, αλλά όχι τόσο μεγάλο, που να υπάρχει κίνδυνος να «ξεχαστεί» το ίδιο από τη νέα γενιά ψηφοφόρων. Αυτό είναι που επιχειρείται να γίνει σήμερα …Θα γίνει μια απολύτως οργανωμένη «μετάγγιση» οπαδών από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να «ξυπνήσει» ο γίγαντας …Οι ίδιοι οπαδοί θα «επιστρέψουν» στο παλιό κομματικό «μαντρί». Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος τού Κασσελάκη! …Γι’ αυτόν τον λόγο τον έφεραν από τις ΗΠΑ!

Ο Τσίπρας με κιπά στο Μουσείο Ολοκαυτώματος του Ισραήλ | LiFOΈφεραν από τις ΗΠΑ έναν φαιδρό πολιτικό «παράγοντα», για να «μετακινήσουν» τους ψηφοφόρους τού ΣΥΡΙΖΑ. Έφεραν έναν αμφι­λεγόμενο κι απολύτως ερασιτέχνη πολιτικό, για τον οποίον τα στελέχη τού ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχαν «αντίμετρα» —εφόσον δεν είχε «προϊστορία»— να τον αντιμετωπίσουν με τον ευθύ και συμβατικό πολιτικό τρόπο. Τους αιφνιδίασαν απόλυτα με τον Κασσελάκη. Τους εξουδετέρωσε η γραφικότητα του gay υποψηφίου και ο φόβος να μην εκτεθούν σε θέματα politically correct, τα οποία τρομάζουν τους αριστερούς. Τον υποτίμησαν και την «πάτησαν». Αυτό ακριβώς ήταν το ζητούμενο της συνωμοσίας. Στόχος αυτών, οι οποίοι έστειλαν στην Ελλάδα τον Κασσελάκη, ήταν να πάρουν την ηγεσία τού ΣΥΡΙΖΑ και να τον «αδειάσουν» από οπαδούς …Από τους δικούς τους οπαδούς τού ΠΑΣΟΚ που του είχαν «δανείσει».


Ο Κασσελάκης τούς είναι χρήσιμος, γιατί θα έβαζε «λουκέτο» σ’ αυτό το «μαγαζί». Τους ενδιέφερε να κρατήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα-«ετικέτα», απλά για να μην είναι χρήσιμο σε κανέναν άλλον …«Αδειανό πουκάμισο» …Να μην μπορεί κανένας να το χρησιμοποιήσει, εκμεταλλευόμενος τα χαρακτηριστικά του. Αυτό δεν είναι κάτι το πρωτοφανές. Το ίδιο είχαν κάνει κάποτε με την πανίσχυρη ΕΔΑ και αργότερα η Ένωση Κέντρου, την οποία την «κατάπιαν», για να ενισχύσουν και πάλι το δικό τους ΠΑΣΟΚ. Γι’ αυτό και δρομολόγησαν τον σχεδιασμό-Κασσελάκη. Ήθελαν να διώξουν τους κομμουνιστές από το ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να τους απομακρύνουν από τη φιλοδοξία μιας νέας κυβερνητικής θητείας …Να τους απομακρύνουν από ένα κόμμα, το οποίο είχε αποκτήσει «ώσμωση» με τους διαδρόμους τής κυβερνητικής εξουσίας. Ο «τίτλος» τού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ με το κυβερνητικό παρελθόν τούς ενδιέφερε να περιέλθει υπό την κατοχή τους, ώστε να διώξουν τον κόσμο του οργανωμένα προς το ΠΑΣΟΚ. Δεν φοβήθηκαν να διώξουν με τον χειρότερο τρόπο τα γνωστά και προβεβλημένα ιστορικά του στελέχη, εφόσον γνωρίζουν ότι αυτοί οι οποίοι «έφυγαν» από το κόμμα είναι αδύνατον να δημιουργήσουν νέο κόμμα, το οποίο θα διεκδικήσει την πολιτική δύναμη τού ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ - NewsbombΓι’ αυτόν τον λόγο παρέδωσαν τα «κλειδιά» τού ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη. Δεν τους τρομάζει η εκκωφαντική ασχετοσύνη του, καθώς όχι μόνον δεν τους απειλεί το γεγονός ότι στο τέλος θα μείνει «μόνος» του, αλλά αντίθετα αυτό είναι το ζητούμενο της πολιτικής του δραστηριότητας. Δεν τους τρομάζει που ο εκλεκτός τους μοιάζει περισσότερο με τελειωμένη ανδρική «πόρνη» που πουλάει «υπηρεσίες» σε όποιον πληρώνει, παρά με φιλόδοξο πολιτικό. Δεν τους τρομάζει η πολιτική του καθοδήγηση από έναν εκδικητικό και κομπλεξικό γιδοβοσκό, όπως είναι ο Πολάκης. Όλα αυτά είναι επιθυμητά γι’ αυτό το οποίο επιθυμούν να δρομολογήσουν. Γι’ αυτόν τον λόγο τα «φτερά και τα πούπουλα» του νέου αρχηγού δεν είναι αρνητικά, αλλά απολύτως επιθυμητά για τον σχεδιασμό τους. Είναι «ελατήρια», που με το θράσος ενός Πολάκη «σπρώχνουν» τον κόσμο τού ΣΥΡΙΖΑ προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε ο Κασσελάκης. Ποιος ξέρει σε ποιο παρακμιακό gay-bar των ΗΠΑ τον «ψάρεψαν».

Αυτός ήταν ο ρόλος τού διεφθαρμένου και τρισάθλιου Τσίπρα στην προδοσία τού ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς. Ο δόλιος Τσίπρας—ο οποίος είναι καθαρά βενιζελικός …και θαυμαστής και μίμος τού Ανδρέα Παπανδρέου— «μετέφερε» τον Κασσελάκη στην ελληνική πολιτική «σκηνή» ως έναν μολυσματικό «ιό», προκειμένου να τη «μολύνει». Πήρε ο ίδιος την προσωπική του ανταμοιβή με πρωθυπουργική θητεία ως αρχηγός τού ΣΥΡΙΖΑ και τώρα επέστρεψε τα «δανεικά» στα αφεντικά του. Γι’ αυτόν τον λόγο πήγε ο ίδιος στις ΗΠΑ, για να συναντηθεί μ’ αυτούς που κάποτε «επένδυσαν» στον Ανδρέα και στο ΠΑΚ …Πήγε ο ίδιος να συναντηθεί με τα «αφεντικά», όπως είχε κάνει και στο Παρίσι. Αυτός, ο οποίος δήθεν απειλούσε τις «αγορές» —και άρα τους Σιωνιστές τοκογλύφους— με «νταούλια», για να «καπελώσει» τον πολιτικό κόσμο, προκειμένου να μην «γεννήσει» η οικονομική κρίση νέα πολιτικά πρόσωπα …Ο γιος των βενιζελικών εργολάβων τής Χούντας. Αυτόν πλαισιώνουν όλοι οι βενιζελικοί «κομμουνιστοφάγοι» τού ΣΥΡΙΖΑ …Ο βενιζελικός γιδοβοσκός Πολάκης, ο βενιζελικός Αποστολάκης των Βαρδινογιάννηδων, η πασοκτζού Τζάκρη, ο χασικλής Καρανίκας. Αυτοί είναι που «κυνηγάνε» τους κομμουνιστές από το ΣΥΡΙΖΑ και «σπρώχνουν» τον κόσμο στο ΠΑΣΟΚ. Αυτοί είναι που κυνηγάνε τώρα την Αχτσιόγλου. Αυτοί, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν οι «εγγυητές» προς τους Σιωνιστές ότι η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επηρεάσει τα Μνημόνια. Τώρα, που με «δανεικά» πραγματοποίησαν αυτό το οποίο είχαν εγγυηθεί, θα ξαναστείλουν «πακέτο» τον κόσμο στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο θα νεκραναστηθεί!

Πρώτη η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ σε δημοσκόπηση της Opinion | Business DailyΉδη, μέσα σε ελάχιστες ημέρες παρουσίας τού Κασσελάκη στην Ελλάδα, έχει σχεδόν δρομολογηθεί το σχέδιό τους …«Άδειασε» ο ΣΥΡΙΖΑ πιο γρήγορα κι από σπασμένη «δεξαμενή». Για πρώτη φορά, μετά την «επιτυχία» τού ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ άρχισε να το «προσπερνά» στις δημοσκοπήσεις. Για πρώτη φορά, μετά την προδοσία τού Μνημονίου από το ΠΑΣΟΚ, άρχισαν πασοκτσήδες να ψελλίζουν κάτι για κυβερνητικές φιλοδοξίες. Αργά αλλά σταθερά αρχίζουν και προετοιμάζουν με μεγάλη μεθοδικότητα τη μεγάλη «επιστροφή». Επένδυσαν στον «σωτήρα» Μητσοτάκη και τώρα αρχίζουν κι εκδηλώνουν φιλοδοξίες. Άρχισαν να «πυκνώνουν» οι εμφανίσεις των Παπανδρέου. Άρχισαν να εμφανίζονται «νοσταλγοί» τού «πατριώτη» Ανδρέα Παπανδρέου. Το «πατριωτικό» ΠΑΣΟΚ άρχισε να εμφανίζεται ως «αντίπαλο» του σημιτικού ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει αποφασιστεί να πάρει τον «μουτζούρη» της ιστορίας. Απέκτησε «νοσταλγούς» το παλιό ΠΑΣΟΚ των «αντιαμερικανών» και των «φιλοπαλαιστινίων» …Όχι το «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ των Σημίτηδων, των Βαγγέλων και των Διαμαντοπούλων, οι οποίοι «ευχαριστούσαν τους Αμερικανούς» και «πρόδωσε» τον «πατριώτη» Ανδρέα και άρα και το ΠΑΚ των «επενδυτών».

Εάν τα γνωρίζει κάποιος όλα αυτά, μπορεί να καταλάβει τα συμβαίνοντα …Μπορεί από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να καταλάβει προς τα πού «πάει» η κατάσταση …Μπορεί να καταλάβει ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές, οι οποίοι θα δώσουν «πρόσωπο» στο νέο ΠΑΣΟΚ. Κατά «σύμπτωση» τώρα αυτός, που βλέπουμε δειλά-δειλά να «προκρίνεται» ως το νέο πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, είναι ο Γερουλάνος …Άλλος ένας «γαλαζοαίματος» του βενιζελισμού, που προσπαθεί μέσω των «Τικ-Τοκ» να έρθει σε «επαφή» με την «πλέμπα» και να επαναλάβει την επιτυχία» τού Κασσελάκη …Άλλος ένας «ομογάλακτος» των παρακρατικών βενιζελικών …Άλλο ένα «κράμα» αντιφατικών μεταξύ τους χαρακτηριστικών, όπως αυτά που χαρακτήριζαν πάντα τους βενιζελικούς προδότες, οι οποίοι ήταν αναγκασμένοι ως «ηθοποιοί» να φέρουν πολλές ιδιότητες-«κουστούμια», ώστε να μπορούν να «κινούνται» στο σύνολο του πολιτικού «φάσματος» και να το «καπελώνουν»!

Όπως για παράδειγμα ο αντιδεξιός και αντινατιβιστής Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κυβερνά την Ελλάδα σαν αρχηγός τής πατριωτικής Δεξιάς. Κάτι ανάλογο είναι και ο συμμαθητής του στο Κολέγιο Αθηνών Γερουλάνος …Παπανδρεϊκός πασόκος, βασιλικός και σοσιαλιστής ταυτόχρονα …και ξάδερφος του δεξιού «υπερπατριώτη» Σαμαρά …Δισέγγονος του δολοφόνου τού Ίωνα Δραγούμη. Αυτές οι ιδιότητες συγκεντρωμένες επάνω στο ίδιο πρόσωπο ΜΟΝΟΝ στην Ελλάδα —και ίσως και σε κάποια «Μπανανία» τής υποσαχάριας Αφρικής— θα μπορούσαν να συνυπάρξουν …Τα απόλυτα προσόντα για να πάρει την έγκριση των Αμερικανών και των Σιωνιστών «επενδυτών» και να γίνει ο επόμενος Πρωθυπουργός τού ΠΑΚ στη «Μπανανία» …Το επιθυμητό «pedigree», για τη «φάρμα» των ιδιόκτητων πολιτικών «ζώων».

Εάν τα πράγματα δεν ήταν τόσο επικίνδυνα για τα εθνικά και κοινωνικά μας συμφέροντα, θα ήταν τουλάχιστον για γέλια! …Κασσελάκης, Μητσοτάκης, Παπανδρέου και Γερουλάνος από την ίδια βενιζελική «φωλιά» τού Κολεγίου Αθηνών, θα παριστάνουν τους «αντιπάλους» στη νέα «παράσταση», την οποία έχουν σκοπό ν’ «ανεβάσουν» οι Σιωνιστές στην Ελλάδα. Όπως αντιλαμβανόμαστε ΟΛΟΙ έχουν να περιμένουν κέρδος από τα «φτερά και τα πούπουλα» τού κολεγιόπαιδα Κασσελάκη και όχι το αντίθετο! Γι’ αυτόν τον λόγο τον αφήνουν τώρα ν’ «αλωνίζει» και, ενώ είναι πανάσχετος κι εξαιρετικά αδύναμος, δεν του επιτίθενται …Δεν του επιτίθενται τα παλιά «τζάκια» και δεν τον αντιμετωπίζουν με τον γνωστό δικό τους βρώμικο τρόπο ως νεοεισερχόμενο παρείσακτο και απειλή …Δικός τους άνθρωπος είναι και τα δικά τους συμφέροντα υπηρετεί! Τον αφήνουν μέσα από τα δικά τους ΜΜΕ να «αερολογεί» εναντίον τού Μητσοτάκη, ώστε να μην εκμεταλλευτεί κανένας άλλος την απέχθεια του κόσμου προς το πρόσωπο του γιου τού Αποστάτη. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι «χαριτωμένος» αυτός, που, εάν στη θέση του ήταν πραγματικά κάποιος νεοεισερχόμενος, θα ήταν για το κατεστημένο τής οικογενειοκρατίας ένας ««ανώμαλος» και «φυτευτός» από τη CIA». Κοινός στόχος όλων αυτών είναι ο κόσμος ν’ απομακρυνθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να επιστρέψει στο πράσινο «μαγαζάκι» τους! Το «κόκκινο» γι’ αυτό έγινε «ροζ» και θα ενισχύσει το «πράσινο»! …Ο «βρικόλακας», που μας έβαλε στα Μνημόνια, ετοιμάζεται για τη μεγάλη «επιστροφή»!

Όλα αυτά τα κατάφεραν με την εφαρμογή τής «ιδέας» που είχε ο πιο ηλίθιος άνθρωπος που περπατάει όρθιος στην Ελλάδα. Χάρη στην «ιδέα» τού κολεγιόπαιδα Γιωργάκη Παπανδρέου, μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οικογένειες ελέγχουν τα πάντα …Οικογένειες ελεγχόμενες από τους Σιωνιστές και τα ΜΜΕ ελέγχουν τις ηγεσίες των κομμάτων …Με δύο ευρώ τα μέλη ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ βενιζελικού παρακράτους επιλέγουν τις ηγεσίες των «διαφορετικών» κομμάτων ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ μονοπωλίου τής εξουσίας …Τόσο απλά! …ΟΙ ΙΔΙΟΙ άνθρωποι, οι οποίοι σαν νεοδημοκράτες ψήφισαν τον Κούλη, είναι αυτοί που σαν πασοκτσήδες ψήφισαν τον Γιωργάκη και τώρα σαν συριζαίοι ψήφισαν και τον Κασσελάκη …ΟΙ ΙΔΙΟΙ ακριβώς!!! …ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ από ένα ποσοστό τού λαού τής τάξης τού 20% —το οποίο, είτε άμεσα είτε έμμεσα, έχουν βολέψει σε κάποιο κρατικό πόστο— κάποιοι ελέγχουν την ψευδοδημοκρατία μας! Εάν δεν «ξυπνήσουν» οι Έλληνες να πιέσουν τη Δικαιοσύνη να σταματήσει αυτό το παράνομο παιχνίδι των ψευδοεκλογών των ηγεσιών των υπερχρεωμένων κομμάτων —τα οποία είναι «όμηροι» των Σιωνιστών τοκογλύφων—, δεν υπάρχει «σωτηρία» για την πατρίδα μας!…

…ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ;;;

Παναγιώτης Τραϊανού

4 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με την ανάλυση, αλλά προφανώς οι διαπιστώσεις μένουν να επαληθευτούν , ιστορικά και με αυτό θα κλείσω την αναφορά μου στο άρθρο, το 1974 πάλι από τας Αμέρικα ήρθε ο μάγος-σωτήρας , του ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, έξω οι βάσεις του θανάτου,ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά που την έβαλαν δια παντός στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά νάτη νάτη πετιέται βγήκε από το σεντούκι με 41%, τότε ΄ λέγονταν Ανδρέας, σήμερα ιδού ο νυμφίος ονόματι Στέφος, η ιστορία επαναλαμβάνεται. Λαός όμως χωρίς μνήμη δυστυχώς είναι αποδεδειγμένο να παθαίνει ήττες, για αυτό ας θυμηθούμε σήμερα τιμούμε δεν γιορτάζουμε την εθνική αντίσταση όταν στις 25 Νοεμβρίου 1942 86 αντάρτες του ΕΛΑΣ υπό τον Βελουχιώτη μαζί με αντάρτες του Ζέρβα, ανατίναξαν την γέφυρα στο Γοργοπόταμο. τότε που οι αγωνιστές πρίν την μάχη εναντίον των Ναζί κατακτητών εύχονταν " ψυχή βαθιά " για να δείξουν θάρρος, ευψυχία και δύναμη για να αντισταθούν σε κάθε εξουσία, καταπίεση, απέναντι στο άδικο. Απόφαση των αγωνιστών να δώσουν και την ζωή τους για την λευτεριά της πατρίδας, στην πάλη εναντίον του ναζισμού και φασισμού , να σώσουν την τιμή της Ελλάδας. Μνημονεύοντας σήμερα την αντάρτικη ευχή δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το " Αιν τσβάϊ, άιν τσβά,, φουστανέλα , τσαρούχ, φούντα φες, καμάρι, λεβεντιά , περηφάνια εμείς των Ες -Ες ! " που έλεγαν οι γερμανοντυμένοι γερμανοτσολιάδες έλληνες " πατριώτες ". οι μετέπειτα μετά την απελέυθέρωση έλληνες που ενδυνάμωσαν τους αρμούς της εξουσίας ., τα αριστερά μιάσματα του ΕΛΑΣ απλά πολύ απλά υπέστησαν τις διώξεις, τα ξερονήσια και την μετανάστευση στην ανοικοδόμηση της Γερμανίας και του Βελγίου της στοές , για να γλυτώσουν από τους πατριώτες εθνοπάτέρες τους μόνιμα απόντες από τους αγώνες για την ελευθερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://traianou.gr/2023/11/ntora_efi_vioi_paralliloi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντελως αγαναχτισμενος πολιτης25 Νοεμβρίου 2023 στις 10:33 π.μ.

    Αφηστε τα ολα και ψαξτε την Ριζα του Κακου.
    Κι οταν την ξεριζωσετε τοτε θα παει καθε κατεργαρεος στον παγκο του.
    https://wikispooks.com/wiki/9-11/Israel_did_it

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκέφτομαι και προβληματίζομαι καιρό και βέβαια συμφωνώ με σένα για το αποτέλεσμα που βλέπουμε στην παρακμάζουσα ελληνική κοινωνία, εντοπίζουμε τις διαχρονικές παθογένειες και προφανώς τις αιτίες, συμφωνούμε διαφωνώντας πολλές φορές , αλλά βρε αδερφέ κάποτε θα πρέπει έντιμα να μιλήσουμε για το "ξένο " και τότε θα διαπιστώσουμε ότι ο πιο άγνωστος ξένος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός και αυτό ενδεχομένως να οφείλεται στην έλλειψη αυτογνωσίας και ελλείμματα παιδείας,που αποτελούν το σημείο , την αφετηρία που ξεκινούν όλες οι αρνητικές προβολές,που κάνουμε σε οποιονδήποτε ΄'αλλον. .Υποκρινόμαστε ότι μας ενοχλούν οι μετανάστες,οι πρόσφυγες, αλλά δεν έχουμε έλεος ούτε για τους ομοεθνείς μας.Η φτώχεια, η ανισότητα , οι κοινωνικοί αποκλεισμοί που συμβαίνουν στην πατρίδα μας,δείχνουν ότι δεν έχουμε ΄έλεος για κανέναν. Οταν η αλληλεγγύη έχει χαθεί, τότε όντως θα πρέπει να αναρωτηθούμε τι είδους κοινωνία έχουμε δημιουργήσει.Θα συμφωνήσεις ζούμε σε μια κοινωνία παρακμής σε όλα τα επίπεδα, μια φοβισμένη κοινωνία, γιατί για τους εξουσιαστές αυτή η κατάσταση ανασφάλειας και φόβου κουμπώνει στις επιδιώξεις τους,μια κοινωνία φοβισμένη δεν μπορεί να σηκωθεί όρθια να φωνάξει, να διεκδικήσει τα αυτονόητα.Αντιπαραβάλλοντας αυτά που συμβαίνουν στην Γάζα,παρατηρούμε ότι ο αποκλεισμός έφτιαξε θηρία τα οποία σε δεδομένη στιγμή βγήκαν και ξέσκισαν αθώους,ανύποπτους που μπορεί να ήταν και αλληλέγγυοι στα προβλήματά τους και στον αγώνα των παλαιστίνιων για ειρήνη και ανεξάρτητο κράτος.Η απάντηση των ακραίων του Ισραήλ, βούτυρο στο ψωμί τους,ήρθε και ακύρωσε ακόμα και το Μωσαϊκό ηθικό δίκαιο, εδώ πράγματι έχουμε το κεφαλή αντί οδόντος. Αναμφίβολα και θα συμφωνήσεις , το κτήνος κατασκευάζεται από το μίσος, δεν γεννιέται. Ιστορικά αν το προσεγγίσουμε θα δούμε ότι είτε πρόκειται για επαναστατικές ανατροπές ή για πόλεμο,οι άνθρωποι που έχουν καταπιεστεί, μετατρέπονται σε πολεμικά στίφη,αυτή η εικόνα επαναλαμβάνεται και δεν θα σταματήσει όσο ζούμε σε ακραίες ταξικές κοινωνίες που εδράζονται σε ανισότητες.Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι όσο δεν υπάρχει ένα ταβάνι για τον πλούτο και ένα πάτωμα για την φτώχεια,θα έχουμε πολέμους, όσο και αν υποκριτικά κοπτόμαστε για ειρήνη, τελικά η αφέλεια μας μην κοροιδευόμαστε υποτάσσεται στην βούληση του ισχυρού., δημιουργεί ένα μίσος που διαιωνίζεται συνεχώς. Πόλεμος, μεταναστευτικό, εγκληματικότητα, ανεργία, παρακμή αξιακή, οικονομική εξαθλίωση,φτώχεια , όλοι ξέρουμε ποια είναι η αιτία τους,η παγκοσμιοποίηση και η νέα τάξη, μοιάζει σαν μια φούσκα που σπάζοντας έχει όλα όσα προανέφερα.Αλλωστε ένας εχέφρων και ισορροπημένος άνθρωπος δεν ζητά και πολλά, από το να εξασφαλίσει απλά πράγματα, παιδεία,υγεία, τροφή και στέγη, αλλά πως είναι δυνατόν τα τρόφιμα τόσο άμεσα για την επιβίωση να γίνονται χρηματιστηριακό προΙόν ;ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, ζούμε σε ταξικές κοινωνίες αλλά έχουμε κοινούς στόχους, απλά το πολιτικό προσωπικό δικής μας επιλογής κρίνεται ανεπαρκές και κατώτερο των περιστάσεων, αναφορικά με το να δώσει λύσεις στο πρόβλημα.Εναλλακτική και φως στο τούνελ δυστυχώς δεν βλέπω να υφίσταται, όλα στον αυτόματο πιλότο και μετά έρχεται ο πόντιος πιλάτος να νίψει τα χέρια του, αποστασιοποιημένος και προφανώς ανεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...