peri majestic the real

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Ντόρα Μπακογιάννη, Έφη Αχτσιόγλου …Βίοι παράλληλοι

 

Ντόρα Μπακογιάννη, Έφη Αχτσιόγλου…

…Βίοι παράλληλοι για τις κυρίες τής πολιτικής, που, τελικά, μπορεί να μην έγιναν ΠΟΤΕ «Μεγάλες», αλλά μεγάλα «ΛΑΘΗ» έκαναν καί οι δύο…!

Αυτών τα «ΛΑΘΗ» «πληρώνουμε» σήμερα …και θα συνεχίσουμε να τα «πληρώνουμε» και στο μέλλον!!!

Όταν το 2009 δρομολογήθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές τής ΝΔ, γιατί «έπεσε» ο Καραμανλής —υπό το βάρος τού εγκλήματος των εγκληματικών ανακεφαλαιοποιήσεων των ιδιωτικών τραπεζών— το «άστρο» τής Ντόρας «έλαμψε» με όλη του τη δύναμη. Οι «πειρατές» Μητσοτάκηδες ήταν πιο ισχυροί από ποτέ και μάλιστα με δεδομένη την ύπαρξη και του ανταγωνισμού όλων των δεξιών «δελφίνων» μέσα στο κόμμα. Εν μέσω πανίσχυρων «δελφίνων» ήταν κυρίαρχη η Ντόρα! …Όχι όπως τώρα, που ο Κούλης «περπατά» σε «καμένη γη» —ανάμεσα σε «αποκαΐδια» τύπου Γεωργιάδη— απολύτως μόνος του. Στην κυριολεξία η Ντόρα απολάμβανε την απόλυτη και καθολική κυριαρχία …Κάτι, το οποίο δεν είχε απολαύσει ούτε ο ίδιος ο πατέρα της.

Η Ντόρα ήταν πλέον η αδιαμφισβήτητη «Αντουανέττα» τής Δεξιάς …Περπατούσε με το γνωστό βαρύ της βήμα κι «έτρεμε» ο κόσμος τής Δεξιάς …Αρκούσε ένα νεύμα της κι ολόκληρος ο κομματικός μηχανισμός έπαιρνε «φωτιά», για να εκτελέσει την επιθυμία της …Το πολιτικό της γραφείο ήταν πιο πολυσύχναστο ακόμα κι από υπουργείο σε ώρα αιχμής …Η ίδια κυκλοφορούσε με μια «αυλή», η οποία —εκτός από το να «δοξάζει» την κόρη τού Αποστάτη— κρατούσε σημειώσεις για αιτήματα κι έδινε υποσχέσεις σε προσκυνημένους. Όλη αυτή η «αυλή» κυκλοφορούσε σύσσωμη με τεράστιες θωρακισμένες αυτοκινητο­πομπές, που «βραχυκύκλωναν» το κέντρο τής Αθήνας. Μιλάμε για μεγαλεία βασιλικού τύπου.

Όλα έδειχναν ότι η Ντόρα θα γινόταν όχι μόνον η νέα αρχηγός τής ΝΔ, αλλά η πρώτη γυναίκα Πρωθυπουργός στην ιστορία τής Ελλάδας …Τίποτε δεν φαινόταν ότι μπορούσε να τη σταματήσει. Η ΝΔ έδειχνε ότι θα άλλαζε «σελίδα» και μαζί μ’ αυτήν θα άλλαζε «σελίδα» και η πατρίδα μας. Ο Καραμανλής ήταν «πεσμένος» στο «καναβάτσο» με μια ολόκληρη χώρα να τον μισεί για την πρωτοφανή προδοσία κι ανικανότητά του και η άλλοτε μισητή οικογένεια του Αποστάτη αυτό το μίσος των δεξιών κομματόσκυλων το «εισέπραττε» σε συμπάθεια, εφόσον ήταν αυτήν που θα τον «παρόπλιζε». Τα πάντα ήταν τέλεια …Δεν έδειχναν απλά τέλεια …Ήταν τέλεια. Η Ντόρα και οι συνεργάτες της είχαν ήδη αρχίσει να πίνουν από τα μπουκάλια τής σαμπάνιας τής ενδοκομματικής τους νίκης.

Μπακογιάννη: Νοθεία στις εκλογές της ΝΔ το 2009 και σαμποτάζ τώρα - YouTube Όμως, σ’ αυτήν τη ζωή, όπως έχει αποδειχθεί, το μόνο σίγουρο είναι ο θάνατος …Τίποτε άλλο! Με ένα κομματικό καταστατικό, το οποίο προέβλεπε την ανάδειξη αρχηγού μέσα από τα κομματικά όργανα —και με τη Ντόρα να ελέγχει απόλυτα την απόλυτη πλειοψηφία των προσώπων που στελέχωναν τα όργανα αυτά —, νέος αρχηγός τής ΝΔ έγινε ο Σαμαράς; Πώς έγινε αυτό το «θαύμα»; …Από ένα λάθος! …Από μια βλακεία! …Από τη «Νέμεση», η οποία ΠΑΝΤΑ τιμωρεί την αλαζονεία! …Αρκούσε μια στιγμή αδράνειας κι ολιγωρίας τής «Αντουανέττας» και όλα πήγαν στον «κουβά» —όπως θα έλεγε κι ένας τζογαδόρος—.

Πως είχαν ψηφίσει οι Καβαλιώτες στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2009 -  ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ | Kavala News Τα Νέα της Καβάλας Online Για μια στιγμή ολιγωρίας το «μεγαθήριο»-Ντόρα έπεσε σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Αρκούσε μια χαλαρή τηλεοπτική εμφάνιση ρουτίνας διαφημιστικού στόχου και μια αφελής ερώτηση από τη χαζή Τρέμη και τέλος …Ούτε καν θύμα «παγίδευσης» δεν μπορεί κάποιος να πει ότι έγινε! …Μια χαζή ερώτηση, η οποία θα μπορούσε να είναι και για «διαφήμιση», προκειμένου η δημοσιογράφος ν’ αναδείξει την απόλυτη υπεροχή κι ανταγωνιστικότητα της Ντόρας …Να της το κάνει λίγο πιο «δύσκολο» από τον απλό «περίπατο» …Αυτό ήταν! …Η καταστροφή! …«Δεσμεύτηκε» η Ντόρα ν’ απεμπολήσει τα κομματικά της «όπλα» και να πάει σε κομματικές «κάλπες» και, ως γνωστόν, αυτές είναι πάντα «γκαστρωμένες» …Δεν ξέρει κανείς τι θα «γεννήσουν» …και μάλιστα όταν αυτοί, οι οποίοι θα σπεύσουν να τις «γκαστρώσουν», είναι ένα ετερόκλητο πλήθος αγνώστων, των οποίων τις προθέσεις και τα «ελατήρια» κανείς δεν γνωρίζει!

Αυτό και έγινε! …«Γκρεμίστηκαν» τα πάντα μέσα σε μια τραγική νύχτα ανώφελων κι ανούσιων εσωκομματικών εκλογών …Η Ντόρα είχε «πέσει» χωρίς αντίπαλο …Η Ντόρα ήταν εκείνη που «έχασε» και ΔΕΝ «νίκησε» ο Σαμαράς σ’ αυτήν την κομματική φαρσοκωμωδία, την οποία έφερε στα πολιτικά μας «ήθη» ο πανίβλακας Γιωργάκης …Μια περιττή καταστροφή, η οποία θα μπορούσε ν’ αποφευχθεί με μια απλή άρνηση …Μια άρνηση, η οποία θα έδειχνε το πάθος τής Ντόρας για κομματική «νομιμότητα» …«Ό,τι προβλέπεται από το κομματικό καταστατικό! …Στις επόμενες εκλογές και υπό την αρχηγία μου …Θα δούμε …Εάν και εφόσον συμφωνούν τα όργανα και βέβαια η κομματική επιτροπή δεοντολογίας». Ποιος θα τολμούσε ν’ αμφισβητήσει τη νομιμότητα; …Θα τους «τάραζε» στη νομιμότητα και κανείς δεν θα την αμφισβητούσε.

Ο άλλος Κυριάκος Μητσοτάκης: Μίλησε για τη Μαρίκα, τη γνωριμία με τη Μαρέβα  και την υπόσχεση στη μικρή του κόρη Δάφνη - iefimerida.gr Η χαζοΝτόρα, όμως, εξαιτίας τής αλαζονείας της, δεν είδε τον κίνδυνο και δεν «κρύφτηκε» πίσω από τα καταστατικά, τα οποία έχουν ακριβώς αυτήν τη χρηστικότητα. Το αποτέλεσμα ήταν η ήττα. Αυτό το «λάθος» ήταν που έγραψε την ιστορία. Η ιστορία, όχι μόνον της ΝΔ, αλλά και της χώρας, εξαιτίας εκείνου του ΛΑΘΟΥΣ θα ήταν διαφορετική. Γιατί; …Γιατί, εάν η Ντόρα γινόταν Πρωθυπουργός στη «βάρδια» που έκανε ο Σαμαράς, η ίδια της θα ήταν εκείνη που θα έπαιρνε επάνω της τα κόστη που πήρε ο Σαμαράς …Αυτή θα «έπεφτε» υπό το βάρος των νέων Μνημονίων και των αναγκαστικών δεσμεύσεων απέναντι σε Μέρκελ και Σόιμπλε …Αυτή θα έπαιρνε τις «υποθήκες» για την «αντιπαροχή» τής Πρωθυπουργίας. Τι σημαίνει αυτό; …Ότι το μητσοτακαίικο θα έμπαινε σε φάση «αγρανάπαυσης» μέχρι την επάνοδό του …Αυτό σημαίνει ότι θα «προσπερνούσε» τον Κούλη …Ο χρόνος επανόδου για το επόμενο μέλος τής οικογένειας θα τον «κάλυπτε» …Ο βλάκας τής οικογένειας θα παρέμενε τέτοιος στο παρασκήνιο και δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τη διαδοχή τής αδερφής του. Άρα, σήμερα θα είχαμε κάποιον άλλον Πρωθυπουργό …Λιγότερο ψυχοπαθή και σίγουρα όχι τόσο αδίστακτο …Δεν θα ήταν αναγκασμένη η Μαρίκα να πει για τον μειωμένης αντίληψης γιο της το περίφημο «απορώ».

Εάν η σημερινή μας ιστορία συνδέεται με τεράστιες πυρκαγιές κι ανεμογεννήτριες, που συνδέονται με τον Κυριάκο, αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα συνέβαινε σ’ αυτόν τον απόλυτο βαθμό με κάποιον άλλο πιο αδύναμο και πιο λογικό Πρωθυπουργό …Η ΜΟΝΙΜΗ «ΠΡΟΣΒΟΛΗ» και συστηματική υποβάθμιση των θεσμών και της Βουλής ΔΕΝ θα ήταν στο ΗΜΕΡΗΣΙΟ πρόγραμμα! …Το Πρέντατορ ΔΕΝ θα είχε κάποιος το θράσος να το δρομολογήσει! …Η «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ» συμμαχία με την Ουκρανία ΔΕΝ θα γινόταν εν αγνοία τής Βουλής! …Η αποστρατικοποίηση των νησιών τού Αιγαίου επίσης! ΟΛΑ ΑΥΤΑ έγιναν από έναν εμμονικό ΨΥΧΟΠΑΘΗ, ο οποίος στηρίζεται στην αίσθηση της παντοδυναμίας τής οικογενειοκρατίας και βέβαια του «χρίσματος» της Μπίλντερμπεργκ και του Σβαμπ …Ο βλάκας θα παρέμενε βλάκας κάπου «παρκαρισμένος» να τρώει από τα «κλοπιμαία» τής οικογένειας.

Η Ντόρα και οι τούμπες του Καρατζαφέρη | News 24/7 Βλέπουμε λοιπόν το πώς το «ΛΑΘΟΣ» τής Ντόρας ήταν που «έγραψε» ιστορία και όχι η ίδια! …Το «ΛΑΘΟΣ» της ήταν εκείνο που γέννησε τη σημερινή κατάσταση και όχι η ίδια! Η συνέχεια είναι γνωστή και ολίγον φαιδρή …Το λάθος προσπάθησε να το διορθώσει με ένα ακόμα μεγαλύτερο λάθος για την ίδια προσωπικά …Αντί να μείνει στο κόμμα και να πολεμήσει τον Σαμαρά εντός τού κόμματος με τα «όπλα» της —και άρα υπό συνθήκες υπεροχής που θα ακύρωναν την νίκη του— πήγε και ίδρυσε δικό της κόμμα. Επειδή, ως γνωστόν, τα «μαντριά» στην Ελλάδα δεν διαλύονται έτσι, και η τύχη τής Ντόρας ήταν προδιαγεγραμμένη …Το κόμμα της με τον προφητικό τίτλο ΔΗ.ΣΥ, προμήνυε τη «Δύση» της και το τέλος τής ηγετικής της παρουσίας …Πήγε «άπατο» και την ανάγκασε να γυρίσει πίσω στο «μαντρί», ταπεινωμένη και χωρίς καμία δυνατότητα ανάκαμψης!

Τα ανάλογα αφορούν και την Αχτσιόγλου …Κι αυτή είχε «μεθύσει» με την αναπάντεχη «επιτυχία» της. Ο άλλοτε «άχαστος» Τσίπρας, υπό τα βάρος των αλλεπάλληλων ηττών —συνεπεία στρατηγικών λαθών—, ήταν κι αυτός «πεσμένος» στο καναβάτσο …Στην κυριολεξία είχε «εκπαραθυρωθεί» από το γραφείο τού «αρχηγού», το οποίο μέχρι τότε ήταν απόλυτα προσωποπαγές. Όμως, οι συνεχόμενες ήττες και οι κακές ηγετικές επιλογές είχαν μετατρέψει το άλλοτε «παιδί»-θαύμα τής Αριστεράς σε ένα πρόσωπο αντιπαθές για τους Αριστερούς …Ένα πρόσωπο «συμβιβασμένο» σε έναν δεύτερο ρόλο …Έναν «σύντροφο», ο οποίος είχε «παραδοθεί» στις απολαύσεις και τα βολέματα της «μπουρζουαζίας» κι ως εκ τούτου είχε «προδώσει» τους «συντρόφους» του.

Supremacia Feminina - Desperate Housewives, 2004-2012,Episode: Come Back to  Me In one scene, Sharon Lawrence plays a dominatrix who walks across Rex  Van de Kamp's back in stiletto heels. Rex Van de

Το «άστρο»-Αχτσιόγλου είχε βρει επιτέλους τη «σχισμή» ν’ ανατείλει με όλη του τη δύναμη …Η «Ντόρα τής Αριστεράς» είχε κι αυτή την ευκαιρία της …Ήταν η «εκλεκτή» τού «πολίτ μπιρό» που εκπαραθύρωσε τον Τσίπρα …Ήταν η «αμαζόνα», που με τα γυαλιστερά της Christian Louboutin πατούσε τον γιδοβοσκό Πολάκη στο κεφάλι, σαν να ήταν ξεδοντιασμένο φίδι …Έλεγχε όλους τους πιθανούς κι απίθανους κομματικούς αντιπάλους της …Ήταν απολύτως σίγουρη για τη νίκη της …Καινούριο συνολάκι είχε ράψει για τη νύχτα τού θριάμβου της …«Προκαταβολή» νίκης έδωσε στον εαυτό της η άλλοτε αξύριστη «συντρόφισσα», κάνοντας διακοπές στο Κόστα Ναβαρίνο …Μέχρι και το προεδρικό Range Rover το έστειλε για σέρβις και βιολογικό καθαρισμό, προκειμένου να λάμπει τη νύχτα τού θριάμβου…

…Και πάλι, όμως, η αλαζονεία οδήγησε στο λάθος! …Έκανε κι αυτή το ίδιο λάθος με τη Ντόρα …«Μέθυσε» …Υποτίμησε τις καταστάσεις και υποτίμησε και τον κίνδυνο της «γκαστρωμένης» κάλπης …Θέλησε κι αυτή να ξεκινήσει την πορεία της προς την ηγεσία τού κόμματος —και πιθανότατα σε μια πρωθυπουργική θητεία— με έναν «θρίαμβο» …Νόμισε ότι θα είναι ασφαλές ν’ αφήσει το πλήθος να την «αποθεώσει» …Νόμισε ότι τη συνέφερε πιο πολύ να βγει στο μπαλκόνι τής Κουμουνδούρου σαν νέα «Πάπισσα Ιωάννα», παρά να γίνει τριτοτέταρτο θέμα στα ΜΜΕ ο κομματικός της «διορισμός» στην ηγεσία τού ΣΥΡΙΖΑ  …«Έβλεπε» τον προβοκάτορα Παππά σαν αντίπαλό της, ενώ αυτός ήταν «λαγός» τού Τσίπρα …«Έβλεπε» εκεί όπου της «έδειχναν» αυτοί που τη «μέθυσαν» και όχι εκεί όπου υπήρχε ο πραγματικός κίνδυνος …Κίνδυνος πραγματικός, ο οποίος ενέπλεκε στα κομματικά τού ΣΥΡΙΖΑ τις πρεσβείες των ΗΠΑ, του Ισραήλ και βέβαια του εκδικητικού Τσίπρα.

Εκ των προτέρων έπρεπε ν’ αντιδράσει σ’ αυτήν την προφανή συνωμοσία …Οι μάχες δίνονται όταν πρέπει και όχι όταν πλέον είναι αναπόφευκτες! …Οι ηγέτες είναι αυτοί που αποφασίζουν πότε θα δώσουν τις μάχες και άρα «οδηγούν» τις εξελίξεις και δεν τρέχουν πίσω απ’ αυτές όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο! Τι σημαίνει αυτό; …Ότι η χαζοΈφη έπρεπε να «καθαρίσει» τον Κασσελάκη πριν καν βάλουν κάποιοι στην «εξίσωση» της εκλογής κομματικής ηγεσίας τούς δήθεν οπαδούς τού ΣΥΡΙΖΑ …Όταν στον ΣΥΡΙΖΑ κυρίαρχο ήταν το καταστατικό, η ιδεολογία και βέβαια η λογική …Όταν ο Κασσελάκης ήταν απλά μια αμερικανόφερτη «αδερφή», που μπουρδολογούσε στο Τικ-Τοκ …Ένας gay, ο οποίος περιφερόταν με το φανελάκι τής γυμναστικής, μόνιμα αγκαζέ με ένα Αμερικανάκι γκόμενο, που με τα σπαστά ελληνικά του «ξεπατίκωνε» όλες τις ατάκες των καφενείων και όχι μόνον.

Τότε ήταν που έπρεπε να τον «καθαρίσει» …Όταν η ίδια ήταν κυρίαρχη του κομματικού μηχανισμού, ο οποίος είχε διαολοστείλει τον Τσίπρα …Όταν κυρίαρχος στον αγώνα τής διαδοχής ήταν ο πολιτικός λόγος και όχι οι ατάκες και τα like τού Τικ-Τοκ …Όταν αυτοί που μιλούσαν ήταν ιστορικά στελέχη τής Αριστεράς και όχι πρώην αμερικανόφερτοι μητσοτακικοί, θαυμαστές τού Ανδρέα Παπανδρέου και ψευδοεφοπλιστές …γνωστοί μόνον στα gay-bars των ΗΠΑ …Όταν μπορούσε με τους συνυποψηφίους της να δημιουργήσει κοινό «μπλοκ» απέναντι σε μια εξόφθαλμα «έξωθεν» παρέμβαση …Όταν θα μπορούσε να κρύψει τα προσωπικά της συμφέροντα πίσω από τα συλλογικά συμφέροντα των συνυποψηφίων της και βέβαια πίσω από τα ζωτικά πολιτικά συμφέροντα του κόμματος…

…Έπρεπε κι αυτήν να τους ταράξει στη νομιμότητα …«Δεν τον ξέρουμε τον κύριο, δεν μπορεί να συμμετάσχει στις εκλογικές διαδικασίες ως υποψήφιος …Μπορεί να εγγραφεί ως μέλος και, εφόσον μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα κριθεί για την κομματική του «νομιμοφροσύνη» και προσφορά, πολύ «ευχαρίστως»». Ποιος θα την κατηγορούσε για την εμμονή της στη λογική και τη νομιμότητα και μάλιστα όταν ο Κασσελάκης φαινόταν εξαιρετικά ασήμαντος, ώστε αυτή η στάση της να μην «μεταφραστεί» σε φόβο ή αδυναμία; Κανένας δεν θα τολμούσε να την αμφισβητήσει, εάν έδιωχνε με τις κλωτσιές τον ουρανοκατέβατο «τικτόκερ». Αυτό είναι που υπαγορεύει όχι μόνον η έξυπνη πολιτική σκέψη —η οποία προστατεύει τους μηχανισμούς παραγωγής πολιτικής—, αλλά και η κοινή λογική.

Ούτε σε εξωραϊστικό σύλλογο της επαρχίας δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό, το οποίο επιχειρήθηκε και τελικά εφαρμόστηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Στον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ σύλλογο της χώρας υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες, οι οποίες προστατεύουν τα μέλη του και βέβαια τη λειτουργία του …Υπάρχουν κάποια μίνιμουμ απαιτήσεων για τους υποψηφίους στις αρχαιρεσίες …Κάποια ελάχιστη χρονική παρουσία ως απλό μέλος και κάποια καταγεγραμμένη θέση ως εσωτερική «αντιπολίτευση» με ηγετική στόχευση …ΠΟΥΘΕΝΑ δεν μπορεί να πάει άγνωστος και με ψήφους αγνώστων να αρπάξει έναν εν λειτουργία σύλλογο μέσα από τα χέρια των μελών και δημιουργών του!!! …ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει υποψήφιος με μόνο γνωστό στοιχείο του τις σεξουαλικές του προτιμήσεις!

 Αυτό ήταν που έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό το «χρεώνεται» στο ΑΚΕΡΑΙΟ η Αχτσιόγλου …Αυτή, η οποία έδιωξε με τις κλωτσιές από τη θέση του έναν ολόκληρο Τσίπρα —ο οποίος διετέλεσε ως πρώτος Πρωθυπουργός τής Αριστεράς—, θα μπορούσε να κάνει το ίδιο με έναν «τίποτα», όπως ο Κασσελάκης. Όμως, δεν το έκανε και το «πλήρωσε»! Τώρα είναι έτοιμη να μιμηθεί τη Ντόρα και το λάθος της να το συνεχίσει, κάνοντάς το μεγαλύτερο. Αντί να μείνει στο κόμμα και να κάνει με πλήρη ισχύ «αντάρτικο» στον «πουθενά», ετοιμάζεται κι αυτή για τη μεγάλη «έξοδο» …Ετοιμάζεται κι αυτήν να κάνει ένα κόμμα, το οποίο θα πάει άπατο …Άλλη μία «ΔΗ.ΣΥ», που θα σηματοδοτήσει μια νέα δύση ηγετικής πολιτικής παρουσίας. Θέμα χρόνου είναι ν’ απαξιωθεί και να βρεθεί σε θέση να παρακαλά για την άνευ όρων «επιστροφή» της.

Στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη | πιτσιρίκος Όπως και στην περίπτωση της Ντόρας, έτσι και σ’ αυτήν της Αχτσιόγλου, το «ΛΑΘΟΣ» της είναι αυτό που θα γράψει ιστορία και όχι η ίδια …Το «ΛΑΘΟΣ» της είναι αυτό που θα τη συνδέει με τη Ντόρα, εφόσον ενισχύει το δικό της «ΛΑΘΟΣ»!!! …Το ψυχοπαθές τέρας, που λέγεται «ΚΟΥΛΗΣ», «γεννήθηκε» εξαιτίας τού «ΛΑΘΟΥΣ» τής Ντόρας και τώρα είναι πανίσχυρο κι ανεξέλεγκτο εξαιτίας τού «ΛΑΘΟΥΣ» τής Αχτσιόγλου, η οποία διέλυσε την αντιπολίτευση! …Το «ΛΑΘΟΣ» τής Ντόρας έδωσε δικαίωμα στον Κούλη για «σειρά» στην Πρωθυπουργία και το «ΛΑΘΟΣ» τής Αχτσιόγλου θα επιμηκύνει αυτήν τη «σειρά» επ’ αόριστον!

Η Ελλάδα «πληρώνει» ατόφια τα ΛΑΘΗ των κυριών τής πολιτικής και περιμένει ένα «θαύμα», για να ξεφορτωθεί τον χαφιέ τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ! …Τον κολαούζο τού Σβαμπ και του Χαράρι! …Τον μισητό ΨΥΧΟΠΑΘΗ γιο τού Μητσοτάκη! …Τον «κύριο 41%» ενός λαού, ο οποίος απείχε ΜΑΖΙΚΑ από τις εκλογές! …Τον «φωτισμένο» ηγέτη, τον οποίο τον βρίζει ένας ολόκληρος λαός σε δρόμους και πλατείες! …Τον «λαοφιλή» ηγέτη, ο οποίος κυκλοφορεί στο κέντρο τής Αθήνας σαν τους Δικτάτορες της Αφρικής με συνοδεία πέντε αυτοκινήτων και πέντε μοτοσυκλετών ασφαλείας!

Είναι προφανές ότι με το «κόλπο» τού Γιωργάκη κάποιοι έχουν στήσει «φάμπρικα» κι ελέγχουν το σύνολο των πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Το «κόλπο» τής επιλογής τής κομματικής ηγεσίας μέσα από μια απροσδιόριστη κι ανεξέλεγκτη κομματική βάση —η οποία εκφράζεται μέσα από αδιαφανείς και άνευ νομιμότητας εκλογικές διαδικασίες— είναι βέβαιον ότι θα διαιωνίσει τη σημερινή πολιτική αθλιότητα. Με δύο-τρία ευρώ βάζουν τους ίδιους ανθρώπους τού ίδιου κρατικοδίαιτου κομματικού παρακράτους να επιλέγουν τις ηγεσίες των δήθεν «διαφορετικών» κομμάτων ολόκληρου του πολιτικού φάσματος! …Το ίδιο «βαθύ» μητσοτακοπασοκικό παρακράτος επιλέγει δια της «ψήφου» του ΟΛΕΣ τις κομματικές ηγεσίες ΟΛΩΝ των κομμάτων! Η Ντόρα ήταν το πρώτο «θύμα» τής «ιδέας» τού Γιωργάκη και η Αχτσιόγλου το τελευταίο —μέχρις στιγμής—.

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Νέος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης με 13 μονάδες διαφορά -  CNN.gr Από τη στιγμή που μέσα απ’ αυτό το «κόλπο» μπόρεσαν κι επέβαλαν στο «σκληροπυρηνικό» κόμμα τής Αριστεράς —των καταστατικών, των διαδικασιών και των συνιστωσών— ως ηγέτη του ένα «ουρανοκατέβατο» «τίποτε», δεν έχουν να φοβούνται τίποτε …Η οικογενειο­κρατία θα συνεχίσει να «βασιλεύει» και το σύνολο των υποτιθέμενων «ανεξάρτητων» εξουσιών θα συνεχίσει να είναι ένα μπερδεμένο «κουβάρι», που θα διατηρεί την πατρίδα μας στην υποτέλεια και την οικονομική εξαθλίωση! …Τον Κούλη θα τον διαδεχθεί ο γιος τής Ντόρας και αυτόν ο γιος τού Κούλη …Οι Παπανδρέου θα «επιστρέψουν» και η «τραγωδία» ΔΕΝ θα πάψει ΠΟΤΕ να επαναλαμβάνεται!!!

Τώρα η «μπάλα» είναι στην «πλευρά» τού λαού …Πώς θα αντιδράσει σ’ αυτήν τη φασιστική μεθόδευση; …Θα τους αφήσει να τον δουλεύουν με μια ΝΕΑ δικομματική «μετα-Μεταπολίτευση» της περιόδου τού «μετα-Μνημονίου», όπως έγινε στα τριάντα χρόνια τής Μεταπολίτευσης στη «μετα-χουντική» εποχή;

 

Παναγιώτης Τραϊανού 

Traianou.gr

7 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις ικανές να ασκήσουν πίεση και δυστυχώς θα μείνουμε με τον Κούλη για αρκετό καιρό. Το θέμα Στάινμετς-Αλεξίας Μπακογιάννη πέρασε στα ψιλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αφορμή τον πόλεμο στην Γάζα, ας κάνω μια προσπάθεια να αναλύσω το φαινόμενο του ναι με αντι του αντισημιτισμού, που προφανέστατα είναι απότοκος του χριστιανισμού. Οι Εβραίοι ευθύνονται για το μέγιστο απόλυτο αμάρτημα, σταύρωσαν τον Χριστό παρότι και ο ίδιος Εβραίος,οι Ρωμαίοι τους έδιωξαν από τον τόπο τους, εκδίωξη που είναι παρόμοια με των Παλαιστινίων σήμερα,και αναγκάστηκαν να ζούν εν μέσω χριστιανών σε μικρές κλειστές κοινότητες τα γκέτο, στιγματισμένοι για την θεοκτονία. Ετσι για σχεδόν 2000 χρόνια,οι Εβραίοι,υπέστησαν τα πάνδεινα, διωγμούς, πογκρόμ,και το ολοκαύτωμα με την θανάτωση από τους ναζιστές έξι εκατομμυρίων. Ο σιωνισμός ήταν η αντίδραση σε όλα αυτά, ως κίνημα διεκδίκησε το δικαίωμα των απανταχού εβραίων να επαναπατριστούν στην Παλαιστίνη.Μόνο που αυτά τα 2000 χρόνια, στην γη της επαγγελίας, κατοίκησαν και ζούν Παλαιστίνιοι Αραβες, οι οποίοι ουδέποτε τους μάντρωσαν και ποτέ δεν τους καταδίωξαν, όπως οι χριστιανοί, με άλλα λόγια το τίμημα για την μεταμέλεια όσων ευθύνονται για όσα υπέστησαν οι Εβραίοι, κλήθηκαν να το πληρώσουν οι Παλαιστίνιοι που δεν έχουν φταίξει σε τίποτε, δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι στον πόλεμο της Γάζας, η Γερμανία είναι η χώρα που υποστηρίζει περισσότερο από κάθε άλλη χριστιανική δυτική το Ισραήλ. Η στάση της ακροδεξιάς κυβέρνησης Νετανιάχου στηρίζεται σε απλή λαθροχειρία, δλδ έντεχνα ταυτίζουν ως αυτονόητο τον αντισημιτισμό με τον αντισιωνισμό, δλδ όσοι διαφωνούν με την σκληρή πολιτική του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων στην δυτική όχθη και την παράνομη κατοχή καταγγέλλονται με την ρετσινιά του αντισημιτισμού, βέβαια οι πραγματικοί αντισημίτες προσυπογράφουν με χαρά το σκεπτικό , αν είσαι Εβραίος είσαι εξ ορισμού σιωνιστής. Ξεχνούν εσκεμμένα 'ότι και μέσα στο Ισραήλ και εκτός βρίσκονται Εβραίοι που υποστηρίζουν πως η μόνη λύση είναι η ειρηνική συνύπαρξη Ισραηλινών-Παλαιστινίων με την ίδρυση ανεξάρτητου κράτους., υπάρχουν παντού Εβραίοι που επικρίνουν την ιδεολογία του σιωνισμού , κυρίαρχη ιδεολογία των ακροδεξιών του τεχνητού κράτους Ισραήλ, δυστυχώς το κτύπημα της Χαμάς έδωσε την ευκαιρία στους ακραίους να λύσουν μια και καλή το παλαιστινιακό πρόβλημα, μην μας διαφεύγει ότι την Χαμάς την δημιούργησαν οι Ισραηλινοί απέναντι στην παλαιστινιακή οργάνωση Φατάχ., ισοπεδώνοντας την Λωρίδα της Γάζας κάνοντας εθνοκάθαρση. Στις ΗΠΑ κυβερνά το εβραΙκό λόμπι και τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές , είναι βέβαιο ότι βιώσιμη λύση δεν θα υπάρξει, οι μόνοι που θα την πληρώσουν ξανά είναι οι άμαχοι, όχι πως και εκλογές και να μην είχαν θα είχαν άλλη πολιτική , αφού αναφανδόν στηρίζουν , οπλίζουν το κράτος χωροφύλακα .Απλά για όσους καλοπροαίρετα θέλω να πιστεύω προσπάθησαν να ακυρώσουν ανεπιτυχώς ότι υπάρχει ειδοποιός διαφορά μεταξύ αντισημιτισμού και αντισιωνισμού, ας θέσουν το ερώτημα στον Τραιανού για να καταλάβουν., εσύ ιδιοκτήτα είναι πρόδηλο 'ότι το έχεις ξεκαθαρισμένο και δεν περιμένεις γραμμή από κανένα πατερούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρατηρείται συνωστισμός στην πόρτα εξόδου της πρωτοδεύτερης φοράς αριστεράς, που σιγά αλλά σταθερά κατάντησε τριτοτέταρτη στις δημοσκοπήσεις, φεύγουν οι μνημονιακοί "αριστεροί " και μένουν οι παλιοί από το Πασόκ προερχόμενοι που μετεπήδησαν βλέποντας το φως το αληθινό και οι "αυριανιστές " όπως αποκαλούνται αυτοί που γοητεύονται από τον αφύ σφακιανό.Οι νεοπροεδρικοί τα έβαλαν με το μαξιλάρι που οι φορολογούμενοι έλληνες παρέδωσαν μέσω Συριζα στην ΝΔ, αφού οι πρώτοι εφάρμοσαν ανάλγητη "αριστερή " μνημονιακή πολιτική,δεν ενήργησαν εν αγνοία του. Τσίπρα Πάντως αν το σχέδιο ήταν η αποδόμηση-διάλυση του Συριζα, οφείλω να ομολογήσω ότι ο εξ αμερικής ορμώμενος κατάφερε εντός διμήνου να διαλύσει το τελευταίο μόρφωμα της μνημονιακής περιόδου, δεν το λες και λίγο το εγχείρημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέν υπάρχει πολιτικό σύστημα,όχι δυνάμεις. Αυτό το παραμύθι κατέρευσε. Ακόμα περιμένουμε δυνάμεις από ένα νεκρό σύστημα; Αυτό ήδη έχει ξεβρωμίσει τον τόπο σαπίλα.Από τέτοιες σκέψεις έχουμε κολλήσει στόν βάλτο και περιμένουμε το "μάνα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 705 ακριβώς τα ίδια πρεσβεύει και ο κασελακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7.05..Τά ίδια πρεσβεύουν και τα μανιτάρια,τά ίδια και οι κότες.!((11.35) αλοδαπός είσαι; Άλλα γράφουν και άλλα καταλαβαίνεις; Λέμε πώς ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,και μας "συμπληρώνεις" γιά Τον Κασελάκη;
    ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ και μας λές γιά Κασελάκη; Για τον ασήμαντο πούστη που ήρθε γιά να τελειώσει τον Σύριζα ,γιά να "ξαναγενηθεί" το Πασοκ;
    Σέ άλλον κόσμο είστε ;
    ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΠΟ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΒΙΔΑ";
    Στό άρθρο περιγράφει τόν ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ "ΦΕΡΝΟΥΝ" ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΣΕΛΑΚΗ;
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ;
    Μέ άλλα λόγια η Μπακογιάννη "εφαγε" και τον Σαμαρά. Τόν παγίδευσε γιά να γλυτώσει η οικογένεια της, -η ίσως και ο ίδιος να "χρωστούσε" στην "αγια" και να της εξαργύρωσε με την "θυσία" του-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαλλον είμαι ημιμαθής 941 και δεν κατανοώ την παρέμβασή σου, παρακαλώ την επόμενη φορά καντο λιανά για να αντιληφθώ τι ακριβώς θέλεις να μου υποδείξεις, από την Μπακογιάννη, στον Κασελακη, στο πασοκ που αναγεννιέται, στις παγκόσμιες βιδες και εργαλεία, στους σχεδιασμούς τους νεοταξίτικους, στα κόλπα, μανιτάρια και όρνιθες , αλλοδαπός δεν είμαι λαθρομετανάστης από την Η[πειρο είμαι, αλλά στην τελική μην αναπαραγάγεις αποσπασματικά απόψεις άλλων, γράψε με δικά σου λόγια την άποψή σου αλλά πρίν την αποστολή μπές στον κόπο να την ξαναδιαβάσεις γιατί η συνολική εικόνα του σχολίου αποτελεί νοητικό αχταρμά, σου το λέω καλοπροαίρετα γιατί μπορεί να διαφωνώ οριζόντια και κάθετα , αλλά δέχομαι ως οπαδός του Βολταίρου την προσπάθειά σου να καταθέσεις την προσωπική σου ένσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...