peri majestic the real

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Κα-CIA-λάκης και ΠΑΣΟΚ…

 

Κα-CIA-λάκης και ΠΑΣΟΚ…

…Για το ΠΑΣΟΚ και τον Μητσοτάκη δουλεύει ο Κασσελάκης!...

…«Made in USA» επιχείρηση «νεκρανάστασης» του ΠΑΣΟΚ.

Κάποιοι επιχειρούν να «στήσουν» ξανά

το δικομματικό σκηνικό τής Μεταπολίτευσης.

Το σύνολο του σχεδιασμού, που στα χρόνια τής Μεταπολίτευσης έδινε τον απόλυτο έλεγχο της Ελλάδας στους Αμερικανοσιωνιστές, στηρίζεται στον δικομματισμό! …Στον δικομματισμό, που —ελέω Αμερικανών— έστησαν δύο βενιζελικοί παράγοντες! …Ο Εβραίος «παπατζής» Ανδρέας Παπανδρέου και ο δωσίλογος Αποστάτης Κωνσταντίνος Μητσοτάκης! Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι μας έβαλαν στη Χούντα, ήταν αυτοί που κυριάρχησαν και στην επόμενη εποχή. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ήταν τα ιδιόκτητα πολιτικά «μαγαζιά» τους. Αυτά τα δύο κόμματα —με τα δάνεια, τους κομματικούς διορισμούς και τη διαφθορά— οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή των Μνημονίων. ΠΑΣΟΚ και Μητσοτάκης πρωταγωνίστησαν στο Μνημόνιο κι απλά το ΠΑΣΟΚ «χρεώθηκε» την «υπογραφή» και έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης. Για να μην ακολουθήσει γενική κατάρρευση του πολιτικού σκηνικού, θυσίασαν σε πρώτη φάση το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να «εκτονωθεί» η λαϊκή αντίδραση και να μην καταστραφεί συνολικά ο δικομματικός σχεδιασμός.

Όπως συμβαίνει και στη φύση με τα θηρία, «αυτοακρωτηριάστηκαν» για να σώσουν τη «ζωή» τους. Το σύνολο του πολιτικού σχεδιασμού στα χρόνια που ακολούθησαν είχε ως στόχο να προστατεύσουν τον κομματικό «πυρήνα» τού ΠΑΣΟΚ και, όταν ο κόσμος θα «ξεχνούσε» τον ρόλο του στην καταστροφή τού Μνημονίου, να το επαναφέρουν στην παλιά του τη μορφή …Να επαναφέρουν τον δικομματισμό στην αρχική του «ρύθμιση»! «Πάρκαραν» τους αδερφούς Παπανδρέου στη Βουλή και στην Ευρωβουλή αντίστοιχα και περίμεναν. Τους άφησαν να «ξεκοκαλίσουν» ελεύθερα τα απίστευτα πλούτη που αποκόμισαν από τα … … 

…η συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

Κα-CIA-λάκης και ΠΑΣΟΚ…

6 σχόλια:

  1. Na υποθέσω ότι με διαβάζει και ο Τραιανού; τα ΄'εγραψα σε παρελθοντικό χρόνο , αλλά τιμή μου που δεν περνάω απαρατήρητος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.facebook.com/PanagiotisTraianou/videos/646122111051229

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως παρότι προσπαθώ μέσα στην παράνοια και την αντιφατικότητα που ζούμε σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς και που προσωπικά δεν αναμένω κάποια βελτίωση , καλά για δομικές ανατροπές ούτε λόγος, τίποτε δεν φαίνεται στο μέλλον, πχ το σύστημα αποδεικνύεται αποτελεσματικό όταν πρόκειται να σταθεί όρθιο, μέχρι και σωτήριες λύσεις εξ αμερικής φέρνει και κάπως έτσι παίρνει τις αναγκαίες ανάσες, .από το έρκος των οδόντων , αθυρόγλωσσων, που από την έπαρση που δίδει , το ποσοστό του 41 % αποδομούν ή προσπαθούν να το πράξουν ανεπιτυχώς θα έλεγα, για τα Τέμπη, όπου στο μοιραίο δυστύχημα με τους 57 νέους , που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ,με όλο όσα αχαρακτήριστα ακούμε, έχει πληγεί ο δείκτης ενσυναίσθησης εκατομμυρίων πολιτών που είναι οι ίδιοι που έδωσαν το προανεφερθέν ποσοστό αμετροέπειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,κυκλοφορεί βίντεο , με μια νοσοκόμα η οποία ισχυρίζεται ότι κάτω από το νοσοκομείο στη Γάζα βρίσκεται το αρχηγείο της Χαμάς και ότι οι της Χαμάς κλέβουν φάρμακα από το νοσοκομείο, όλα αυτά προφανώς για να δικαιολογηθούν οι συνεχείς βομβαρδισμοί υγειονομικών δομών στην Γάζα.Το βίντεο αναπαράχθηκε από τον Εντι Κοέν, ακροδεξιό σιωνιστή υποστηρικτή του κόμματος του Νετανιάχου.Τελικά δεν άργησε να αποκαλυφθεί η αλήθεια, πρόκειται για μεξικάνα ηθοποιό ονόματι Χιμένα Οράσκα, γνωστή για την συμμετοχή της σε σαπουνόπερες,που παντρεύτηκε ισραηλινό, ασπάστηκε τον ιουδαϊσμό και πήρε το όνομα Χάνα.Ενα ακόμα αποτυχημένο Fake news,για το έγκλημα που συνεχίζεται ανενόχλητο,με τον "πολιτισμένο¨" δυτικό κόσμο εν υπνώσει, να παρακολουθεί με κυνική απάθεια την σφαγή νηπίων από τον σύγχρονο Ηρώδη.,, Να μην ξεχάσουμε το νέο βολικό αφήγημα, ο πόλεμος είναι μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, όχι εναντίον της Παλαιστίνης , για να δικαιολογήσουν ότι άλλο Χαμάς και άλλο Παλαιστίνιος, μόνο που από ό,τι φαίνεται σκοτώνονται κατά χιλιάδες άμαχοι παλαιστίνιοι χωρίς να ακούμε για πόσες είναι οι απώλειες των μαχητών της Χαμάς, μήπως στο θέατρο του παραλόγου οι ηθοποιοί είναι οι της Χαμάς και του Νετανιάχου, με στόχευση τον εκτοπισμό των παλαιστινίων, απλός προβληματισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 38,5% η ΝΔ, για πρώτη φορά δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ με 16% στην εκτίμηση ψήφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν από τον ερχομό του μεσσία από την αμερική, ο κυβερνήτης της χώρας σε ανύποπτο χρόνο λίγο μετά το 41% είπε ότι η ΝΔ θα ασκήσει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, τότε το πέρασα αφιλτράριστο στο μυαλό μου, αλλά σήμερα όντως πιστεύω ότι είχε δίκιο, αντιπολίτευση δεν υπάρχει , τίποτε δεν κινείται παρά μόνο οι τιμές και πάντα προς τα πανω, όλα στον αυτόματο πιλότο, οι πλεμπαίοι σε βαθιά ύπνωση, απλα μονολογούν κάνοντας τον σταυρό τους ως καλοί χριστιανοί και υπάκουοι ιθαγενείς μπροστά από τα ράφια στα σούπερ μάρκετ, κάνουν αυστηρή κριτική στους ασκούντες κυβερνητικά καθήκοντα, σε συζητήσεις μεταξύ τους χαμηλόφωνα ψελλίζουν να μου κοπεί το χέρι αν τους ξαναψηφίσω, τρίβουν τα χέρια τους οι πωλητές ψεύτικων χεριών, αλλά είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι στην επόμενη εκλογική διαδικασία, μη έχοντας άλλη επιλογή , αφού στο μεταξύ ο Συριζα θα μετατραπεί σε δεκανίκι όχι ότι δεν ήταν , είπαμε οι όψεις του ιδίου νομίσματος, το Πασόκ τροφοδότης της ΝΔ και του Συριζα, απλές ντουφεκιές για το θεαθήναι,και η ζωή θα συνεχίζεται με οργή, ακύρωση,θυμό και πράξεις ανατροπής και επανάστασης σκισίματος του καλσόν, φωνασκίες και μουτζώματα πάντα από την ασφάλεια που παρέχει ο καναπές, προφανώς όσοι βγαίνουν στους δρόμους για τα αυτονόητα, θεωρούνται από τους καναπεδάτους άνθρωποι του συστήματος, βολεμένοι, παρασυρμένοι, τενεκέδες, άμυαλοι, χαμηλού επιπέδου, ενω οι καναπεδάτοι στη ραστώνη τους και βέβαια στην διαχρονική τους ύπνωση , δεν παρασύρονται ποτέ, απέχουν άρα γίνονται για μια μόνο ημέρα επαναστάστες του κώλου το 40ήμερο,αλλάζουν επάγγελμα πάλι για μια μερα γινόμενοι κρεοπώλες, τρίβουν τα χέρια τους από χαρά που τους κατάλαβαν και δεν πηγαν να ψηφίσουν, έντεχνα αναμυρικάζουν μασώντας την επαναστατική καραμέλα ότι την αυτοδυναμία την έδωσαν οι συμμετέχοντες , ενώ η αποχή απλά καταντά απόχη για τους πολίτες που καλώς ή κακώς , κακώς θα έλεγα επιλέγουν το μικρότερο κακό . αφού απουσιάζουν οι εναλλακτικές, αντιπολίτευση υπάρχει μόνο στο εσωτερικό των κομμάτων των μνημονίων-σωτήρων του συστήματος και ουχί των πολιτών.Τελικά το θέλουμε δεν το θέλουμε άπαντες μέσα στο ίδιο καζάνι βράζουμε, γνωρίζουμε ότι το πολιτικό προσωπικό απλά είναι ο καθρέπτης μας, αποτελούν και αποτελούμε όλοι μέρος του προβλήματος και ουσιαστικά όχι την λύση, τώρα αν κάποιοι ευελπιστούν , όπως οι χριστιανοί την 2η παρουσία αφού η 1η ήταν αποτυχημένη προσκρούοντας στο θρησκευτικό ιερατείο του τότε και στους ισχυρούς στυλοβάτες της εκάστοτε εξουσίας, αν σήμερα κάποιοι λοιπόν ευελπιστούν στον ερχομό του μεσσία που σημειωτέον θα είναι και ελληνικού dna, δεν θα είναι από τους άλλους τους μπασταρδεμένους οκ καλο το αφήγημα αλλά δεν μας αφορά, ας περιμένουν στον αιώνα τον άπαντα, μόνο που θα χρειαστούν αλλαγή καναπέ, λόγω του βουλιάγματος., βαποράκια λοιπόν ιδεών , γιουσουφάκια του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.