peri majestic the real

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Ο Ολλανδός “Λαϊκιστής” Γκέρντ Βίλντερς, είναι Ένας Εβραίος Σιωνιστής! Παρακάτω ο Wilders σε ένα κιμπούτς στο Ισραήλ....

 

 Το 2009 όμως η ανθρωπολόγος Lizzy van Leeuwen αποκάλυψε τις Εβραϊκές ρίζες του Βίλντερς σε άρθρο στην εφημερίδα «De Groene Amsterdammer» 

 Σύμφωνα με το άρθρο η γιαγιά του Γκέρντ, Johanna Meijer αναφέρεται πως καταγόταν από εύπορη Εβραϊκή οικογένεια......Ο Γκέρντ απ΄ όταν ήταν νέος είχε ισχυρούς δεσμούς με το Εβραϊκό κράτος και είχε επισκεφθεί το Ισραήλ τουλάχιστον 40 φορές. Σαν νέος είχε πάει να εργαστεί στο Κιμπούτς (σ.σ. Το Κιμπούτς είναι ισραηλινή συλλογική κοινότητα. Όταν δημιουργήθηκαν τα κιμπούτς λειτουργούσαν με τα σοσιαλιστικά πρότυπα: τα μέλη τους έκαναν διάφορες εργασίες και όλες οι ανάγκες τους καλύπτονταν από την κοινότητα δωρεάν. 

 

1 σχόλιο:

  1. Πάλι "καπελώθηκαν" οι λαοί. Ομως όσο και να πιστεύουν πώς κερδίζουν,δέν βλέπουν την ΟΥΣΙΑ.
    Η Ουσία και σε αυτήν την περίπτωση ,είναι αυτό που δέιχνει ,και όχι αυτό που "φαίνεται",Και οι Ολανδοί το μν τό έστειλαν. Μόλις αντιληφθούν πώς τούς την έσκασαν,δέν θα τελειώσει όμορφα. Απλά λίγο χρόνο κερδίζουν ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...