peri majestic the real

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Η δημοσκόπηση για λογαριασμό του Σκάι ολοκληρώθηκε πριν από δύο ημέρες και δεν συμπεριέλαβε την επίπτωση των μαζικών αποχωρήσεων από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης..

 

 Ο «ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΑ» ΑΧΡΗΣΤΟΣ Κασσελάκης είναι βέβαιον ότι προέκυψε από συμφωνία μεταξύ Μητσοτάκηδων και Παπανδρέου, που απλά «σερβιρίστηκε» από τον Τσίπρα!!! …Αυτό που είπαμε στην αρχή! …Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να επανέλθει το ΠΑΣΟΚ πριν το «ξεχάσει» η νέα γενιά …Συμπληρώθηκε ο χρόνος που ήταν αρκετός για να έχουν «ξεχαστεί» τα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ, αλλά που δεν έπρεπε να αφεθεί να «κυλίσει» κι άλλο, γιατί στο τέλος θα «ξεχνούσε» ο κόσμος το ΠΑΣΟΚ ως επιλογή. Προφανώς οι ιδιοκτήτες τού δικομματισμού έκριναν ότι έφτασε η ώρα να πάρουν πίσω τον κόσμο που «δάνεισαν» στον ΣΥΡΙΖΑ …και, για να το κάνουν αυτό, χωρίς να φαίνονται, επέλεξαν την εκ των έσω διάλυσή του!

Δεν υπάρχει κάποιο μυστήριο σ’ αυτό το οποίο λέμε …ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πιστεύει ότι κάποιοι επέλεξαν τον Κασσελάκη με πολιτικά κριτήρια …ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να είναι τόσο αφελής να πιστεύει ότι ο «νιόπαντρος» θα μπορέσει να «παράγει» πολιτική, ώστε να κρατήσει τον κόσμο στο «μαντρί» τού ΣΥΡΙΖΑ! Αυτό, το οποίο θα παράγει —και γι’ αυτό ακολουθεί την εκούσια προκλητική στάση ζωής— είναι απώθηση μεγάλου μέρους των ψηφοφόρων και διχασμός των στελεχών σε συνδυασμό με μια αυταρχική ηγεσία των διαγραφών …Μια αυταρχική ηγεσία με εμμονές, η οποία είναι πολύ εύκολη για μια κακιασμένη «αδερφή», που νομίζει ότι όλοι τον κρίνουν και τον σχολιάζουν και διαμέσου τής εξουσίας μπορεί να τιμωρήσει και να εκδικηθεί. Με αυτού του είδους την ηγεσία εύκολα θα διαλύσει το «μόρφωμα» που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και θα δώσει στο «βαθύ» ΠΑΣΟΚ το «άλλοθι» να επανεμφανιστεί σαν δήθεν «πατριωτικό» ΠΑΣΟΚ …Να βγει στην επιφάνεια ο παλιός σιωνιστικός «δεινόσαυρος», ο οποίος απλά σήμερα βρίσκεται σε βαθιά «ψύξη» με επικεφαλής τον ατάλαντο γιδοβοσκό Ανδρουλάκη.

Ο Ανδρουλάκης είναι κι αυτός ένα είδος Κασσελάκη, ο οποίος επιλέχθηκε με πολύ συγκεκρι­μένα κριτήρια για να παίξει έναν επίσης συγκεκριμένο ρόλο …Άλλος ένας κομπάρσος «ρολίστας», ο οποίος τοποθετή­θηκε στη θέση του για να «βγει» ο σχεδιασμός των αφεντικών! …Ο απαραίτητος «στόκος», για ν’ απομονώσει το ΠΑΣΟΚ στην περίοδο του «παγετού». Συνειδητή επιλογή ήταν ο άεργος και παντελώς ανεπάγγελτος Ανδρουλάκης στην ηγεσία τού ΠΑΣΟΚ! Γιατί; …Γιατί είναι ο μόνος τόσο ανύπαρκτος, τόσο ανίκανος, τόσο κενός και πιθανόν τόσο εκβιάσιμος, που μπορεί να δώσει την ευκαιρία ακόμα και σ’ έναν Γιωργάκη να «επανέλθει» σαν δήθεν «σωτήρας» τού κόμματος και «ελπίδα» για τη χώρα. Είναι ένας πολιτικά «τετραπληγικός», που είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει στο «κουτσάλογο» των Παπανδρέου τη δυνατότητα να εμφανιστεί σαν «δρομέας». Ένας άνθρωπος τοποθετημένος εκεί για να βαστά μια «καρέκλα» απλά και μόνον για να υπάρχει και να μην την πάρει κάποιος άλλος.

Όμως, για να γίνουν όλα αυτά —όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα—, θα πρέπει να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες …Θα πρέπει να οδηγηθεί στην «αυτοκτονία» αυτός που θίγεται …και στην περίπτωσή μας ο ΣΥΡΙΖΑ …Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πλέον καλόμαθε σε πόστα και οφίτσια …Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καλόμαθε σε λιμουζίνες και σωματοφύλακες …Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος «γλυκάθηκε» από τις δημοσία δαπάνη χλιδές …Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ανακαίνισε τα ιδιόκτητα πλέον κομματικά του γραφεία κι άρχισε να αισθάνεται «κατεστημένο» τής εξουσίας. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι απαραίτητος ο Κασσελάκης …Ο Κασσελάκης είναι αυτός, ο οποίος θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην «αυτοκτονία» …Αυτοί, οι οποίοι ψήφισαν τον Κασσελάκη, στην πραγματικότητα θα οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοκτονία —και είδαμε πιο πάνω ποιοι είναι αυτοί—!!!

Εξωγενείς παράγοντες, δηλαδή, μπήκαν σε μια «εξίσωση», η οποία με βάση την απλή κομματική λογική έπρεπε να μείνει «κλειστή» και ν’ αφορά μόνον τα πολιτικά στελέχη τού κόμματος. Όμως, «ανοίγοντας» η «εξίσωση αυτή», κάποιοι κατέστρεψαν τις ασφαλιστικές δικλείδες της και μπόρεσαν κι άλλαξαν το αποτέλεσμά της εις βάρος τού ίδιου του κόμματος …Μια «εξίσωση», την οποία οι μεγάλοι κομματάρχες τού παρελθόντος φρόντιζαν να παραμένει πάντα «κλειστή» και ν’ αφορά μόνον τα μέλη των κομματικών «κονκλαβίων» …«Κονκλάβια», τα οποία πολύ ορθά λειτουργούσαν πίσω από «κλειστές» πόρτες!

Μόνον οι κομματικοί «Καρδινάλιοι» μπορούσαν ν’ αποφασίσουν για τον νέο «Πάπα», ο οποίος θα ηγούνταν τού κομματικού «δόγματος» και όχι όποιος «Μουσουλμάνος», «Σιχ» ή «Βουδιστής» τύχαινε εκείνη τη στιγμή να περνάει έξω από το «Βατικανό» και είχε επάνω του 2 ευρώ. Αυτό ακριβώς έγινε στις τελευταίες παντελώς άκυρες, βλακώδεις και παράνομες εσωκομματικές εκλογές τού ΣΥΡΙΖΑ!!Ήδη άρχισε να φαίνεται το «σενάριο» της νέας κατάστασης, εφόσον οι τελευταίες δημοσκοπήσεις εμφάνισαν τον Ανδρουλάκη πίσω από τον Μητσοτάκη και μπροστά από τον Κασσελάκη. Όλα πηγαίνουν με βάση το σχέδιο των «αφεντικών»! Από τη στιγμή που μπόρεσαν κι εξασφάλισαν μια πολύ δύσκολη —λόγω Μνημονίων— δεκαετία με το ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, τώρα τους είναι πολύ ευκολότερο να επανέλθουν δριμύτεροι. Αφού επιβίωσαν από το μίσος και την οργή τού λαού απέναντι στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ Εβραίους συνεργάτες τού Στρος Καν, τώρα, που έχει περάσει ο χρόνος, όλα αυτά έχουν χάσει την «έντασή» τους …Τώρα είναι ώρα να επανεμφανιστεί το ΠΑΣΟΚ …Το «αυθεντικό» …Το «πατριωτικό» …Όχι το «κακό» των Σημίτηδων, των Βενιζέλων, των Λοβέρδων και των Καηλίδων …Το παλιό, των Παπανδρέου και των πρασινοφρουρών, που «αγωνίστηκαν» και κατά τής Χούντας …Των «μουστακαλήδων» σαν τον Χαραλαμπόπουλο τού «άντρακλα» Ανδρέα! …Αυτό, που φώναζε «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»! …ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ» οι νέοι «παπατζήδες»! …και μάλιστα με τη «ροζ γατούλα» από απέναντι!

Δημοσκόπηση GPO: Πτώση 5 μονάδων για ΣΥΡΙΖΑ -Στήριξη σε Κασσελάκη μόνο από  ψηφοφόρους του κόμματος - iefimerida.grΤα «παπατζηλίκια» —έτσι κι αλλιώς— στην Ελλάδα είναι τζάμπα! …ΠΟΤΕ κανένας δεν πλήρωσε το κόστος αυτών που είπε ή έταξε προεκλογικά! …Ο Γιωργάκης κέρδισε εκλογές με το «λεφτά υπάρχουν» και λίγους μήνες μετά τη νίκη του οδήγησε την Ελλάδα σε χρεοκοπία χειρότερη απ’ αυτήν του Τρικούπη! …Ο Τσίπρας κέρδισε εκλογές «ξεσκίζοντας» τα Μνημόνια κι απειλώντας τη Μέρκελ και μετά τη νίκη του αποδέχθηκε δύο Μνημόνια, υπέγραψε ένα τρίτο κι έγινε το πιο υπάκουο «κατοικίδιο» της Μέρκελ! …Ο Μητσοτάκης κέρδισε εκλογές αμφισβητώντας την προδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών» και μετά τη νίκη του την έκανε ο ίδιος Νόμο τού Κράτους! «Πλήρωσε» κανένας τα ψέματά του; Τα ίδια θα γίνουν και με την επανεμφάνιση του ΠΑΣΟΚ …Η «μοιρασιά» τού Αιγαίου θα γίνει «Ευκαιρία» για τους «πατριώτες» τής «Ελλάδας που «ανήκει» στους Έλληνες» να «δοξαστούν», καταγγέλλοντας! …Θα γίνει ευκαιρία να κερδίσουν εκλογές. Πάλι θα ξεκινήσει το παιχνίδι τού δικομματισμού, όπου ο ένας θα καταγγέλλει τον άλλο για προδοσία και όλοι θα είναι «κολλητοί» μεταξύ τους. Αυτό το ΠΑΣΟΚ θα διαδεχθεί σύντομα τη ΝΔ, μέχρι να γίνει ξανά το αντίθετο …Θα αρχίσουν οι Παπανδρέου τις «πάσες» με κάποιους από τους συγγενείς Μητσοτάκη —οι οποίοι βρίσκονται σε «αναμονή» για τη διαδοχή— και από εδώ πάνε και οι άλλοι.

Αυτός είναι ο σχεδιασμός τής Μετά-μεταπολίτευσης …Όρεξη να έχουν οι Έλληνες για «δούλεμα»!

https://traianou.gr/2023/11/ka-cia-lakis_and_pasok.html.

6 σχόλια:

  1. Ας πηγαίνουν οι Έλληνες στίς κάλπες,και οι "δημοσκοπήσεις" θα "βγαίνουν" . Θα επιβεβαιώνουν τίς "δημοσκοπήσεις". Ήδη ξεκίνησαν να "βγάζουν" αυτό που θα "βγάλει" η "κάλπη. Καί εκατό ακόμα χρόνια να τούς δουλεύουν ,πάλι θα τήν ξαναπατάνε. όρεξη ναχουνε να τρέχουνε,για "αντιδραση" ,για "επιβεβαίωση" ,Αρκεί να έχουν κάποιον λόγο για να περάσουν στό παραβάν. ¨Μετά η θεία όλγα ξέρει"
    Γιά πόσο "έφτασε" το ΠΑΣΟΚ στό 15% !! Μωρέ "μπράβο". Και όμως θα το πιστέψουν κάποια κορόιδα,και εάν δέν γουστάρουν Πασοκ θα τρέξουν να ψηφίσουν Μητσοτάκη,μην βγεί το Πασοκ. Εάν πάλι το παίξουν απο την ανάποδη,πάλι τό ίδιο. Και μετά ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αλλάζει απολύτως τίποτα. Γιατί ; Είναι χαμηλό το επίπεδο. Τι περιμένεις; Από ποιους; Mας αξίζουν τα τέρατα που μας κυβερνούν...Ουρές θα κάνουν για το Πασοκ... στα χρόνια της μεγάλης κρίσης ΟΥΤΕ μια νορμάλ προσωπικότητα δεν βγήκε...Αυτό δεν προβληματίζει??

      peri

      Διαγραφή
    2. Δεν το χει η Ελλάδα...δεν μπορεί...Μέχρι και οι κρυόκωλοι Ιρλανδοί βόγκηξαν και δικαιολογημένα... Η κατάσταση συνεχώς θα χειροτερεύει..

      peri

      Διαγραφή
    3. 30 χρόνια να σε κοροϊδεύει ένας φαύλος Χατζηδάκης και ακόμα εκεί...Ποιος λαός; έθνος ανάδελφο...Γιατί νομίζεις ενδιαφέρεται κανείς τους για τους ιδιοκτήτες των καναλιών; Ποιοι είναι; Τι δουλειές έχουν; Βάλε Mega λένε σε σπίτια και καφενεία.....έχει ειδήσεις...
      peri

      Διαγραφή
    4. Δηλαδη αν πανε οι ελληνες μαζικα στη καλπη, και στηριξουν π.χ. ενωση αγροτων και κυνηγων θα "βγουν" οι δημοσκοπησεις τους; Θυμιζω στις τελευταιες τουρκικες εκλογες ολοι εβγαζαν κιλιτσαρογλου αλλα με ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχη των τουρκων προεκυψε ξανα ερντογαν.

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  2. Ας πάνε μαζικά να ψηφίσουν χελώνες Θα "βγει"αυτός που γράφει το σκονακι.Συμετοχη να έχουν και αυτό αρκεί.Αλλα και να σας το ζωγραφίσουν πάλι δεν θα το αντιληφθείτε.Μαζικα ψήφισαν κιλινζταρογλου.Αρκει που πήγαν σαν τα πρόβατα μαζικά να τους δώσουν την συμμετοχή που τους δίνει την ευκαιρία.Το Σκονακι είπε Ερντογάν.Ας ψάξουν τώρα τι είχαν οι κάλπες.Μιλαμε πώς σε κάποιους δεν "κόβει"το μυαλό ούτε με σφαίρες.Ας πάνε τώρα μαζικά να μετρήσουν τα ψηφοδέλτια και να βρουν τον νικητή.Ελεος τι έχουν μερικά κεφάλια;Πιτουρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...