peri majestic the real

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Έχει καταδικαστεί για διαφθορά και παράνομες επιχειρηματικές πρακτικές σε πολλές χώρες ο σιωνιστής και φίλος του Νετανιάχου Μπένι Στάινμετζ

.....στο δημοσίευμα γίνονται αναφορές στο όνομα της Αλεξίας Μπακογιάνη. Ο συντάκτης γράφει ότι στα ταξίδια του Στάινμετζ σε Ρώμη και Μιλάνο τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022 τον «συνόδευε η Αλεξία Μπακογιάννη, η οποία κατέχει μετοχές στην εταιρεία GOI Energy με έδρα την Κύπρο (η εταιρεία η οποία εξαγόρασε το ιταλικό διυλιστήριο), στην οποία για κάποιο διάστημα υπήρξε και μέλος του διοικητικού συμβουλίου» «το υπόλοιπο 4% (σ.σ. της GOI Energy) είναι χωρισμένο ανάμεσα στην Completicos Holdings, στην οποία μέτοχος είναι η Αλεξία Μπακογιάννη, και τον Ιτζίκ Γκουρ, από το Ισραήλ».

 Πηγή Financial Times
 
 Όπως σημειώνει η Corriere della Sera, η συνεργασία μεταξύ Trafigura και Goi Energy θα εγγυάται την προμήθεια αργού πετρελαίου στο διυλιστήριο, το οποίο είναι το μεγαλύτερο της Ιταλίας και παράγει περισσότερο από το 20% των συνολικών καυσίμων της Χώρας.
 
 Πηγή: ert news.gr

11 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι μέσα στην σαπίλα του συστήματος, αυτό είναι η κανονικότητα, γιατί να θεωρείται η σήψη και η σαπίλα τρομερό, αλήθεια κάποιοι υποκριτικά ως μόνιμοι πεφτοσυννεφάκηδες, παθαίνουν σε κάποιες ειδήσεις ορθοτριχίαση, σκίζουν τα ιμάτιά τους από οργή , ταυτόχρονα απορούν μονολογώντας μα είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά, μάλλον ζούν σε παράλληλα σύμπαντα, κάποιες φορές ακυρώνουν το ανάλγητο σύστημα με αποχές και παπαρολογίες του στύλ ανατροπές του κώλου τα εννιάμερα, μάλλον το προσωπικό τους αφήγημα αναμασούν, δλδ αυτό που βρίσκεται [παρατημένο καιρό που κακοφόρμησε στο πίσω μέρος του εγκεφάλου. Ξέρεις γελάω πραγματικά με μερικούς που ενώ υποτίθεται τις δομές και ανισορροπίες του συστήματος τις εντοπίζουν και μάλιστα καλούν όλους τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς να επαναστατήσουν χωρίς να σηκωθούν από την ασφάλεια του καναπέ τους, όσοι δεν μασάνε και τους ξεμπροστιάζουν, αμέσως αρχίζουν τα κοσμητικά τα οποία προφανώς επιστρέφουν πίσω , γιατί κολλάν μόνο στην περιφερόμενη αμάθεια, και μην αρχίσεις πάλι τα κοψίματα , η χούντα έπεσε μαζί με τις επιτροπές λογοκρισίας.Αντε με τους αεροβατούντες , αιθεροβάμονες που αναφωνούν τρομερό,, για ένα ζήτημα κανονικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντιπολίτευση υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πας καλά?? Που την είδες? Δεν υπάρχει τίποτα...δες εδώ https://youtu.be/lnj9AKuQbBk

      Διαγραφή
  3. Ειναι μεγάλη η λεηλασία της χωρας και κανεις δε μιλα, είναι το μεγαλύτερο διυλιστήριο της Ιταλίας και έχουμε μετόχους 2 εβραίους και μια ελληνίδα η οποία κατέχει μετοχές στην εταιρεία και ο θείος της είναι πρωθυπουργός και η μανα της υπεύθυνη στο εξωτερικών. Από που τα λεφτα? δεν μιλαμε για το μπακαλικο της γετονιας αλλά για ενα από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια του πλανήτη. Oι μετοχές θα είναι δεκάδες εκατομμυρια ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ αγαναχτιση αδερφε μου17 Νοεμβρίου 2023 στις 3:37 μ.μ.

    Παντως η Σια ειχε ωραια μπουτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfUYwMKVr93T1vE_dgB_QF2AZ-bFDIQgXZ5m7lB_z9aL0OCZCg1vEi5lYBxTsIEq8_h6mOWQYplp4PCerhOHLURDvxh49HOY-jVwRmKFUcQAe1y3_mi5jH6Cqj6LztaC-wxuwce2a3p-v4BQL5GseYnbZTWLMdYha3ZbC2lPHEk7dui_ir6N1vhqaksDY/s1600/11.jpg

      Διαγραφή
  5. Που βρήκε τόσα χρήματα η Α.Μπακογιάννη? Νομίζω, ότι πρόκειται για σκάνδαλο μεγαλύτερο και από το χρηματιστήριο. Bγάζουν τα λεφτά έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οφείλω να παραδεχτώ ότι έχεις απόλυτο δίκιο, αναφορικά με το τρέξτε κλπ κλπ, αλλά κάπου σε χάνω, όταν μέσα σε όλο τον συμφερτό της παρακμής δλδ όλους όσους καταγράφεις βάζεις στην βάσανο της σκέψης και τους πλανόδιους ιντερνετικούς γυρολόγους ,περιφερόμενους μάγους και εθνοσωτήρες ; αν ναί που όντως υπάρχουν με συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης και που ενώ φαινομενικά δείχνουν ότι κτυπούν με μανία το σύστημα απλά για προσέλκυση αφελών, παρατηρούμε και παρατηρείς και ως γνώστης των συστημάτων πληροφορικής αντιλαμβάνεσαι ότι το σύστημα με τους μηχανισμούς του, αφήνουν τους πλανόδιους γητευτές ιδεατών και ουτοπικών , ανεδαφικών και έωλων απόψεων ελεύθερα να διακινούν στο διαδίκτυο τις απόψεις τους βαπτιζόμενες ως γνώση, αλλά το ξέρεις πολύ καλά αν το σύστημα εξουσίας διαισθάνονταν ότι απειλείται η συνοχή του από όλους αυτούς, προφανέστατα θα έκανε διορθωτικές κινήσεις,, προκειμένου να τους περιορίσει ή ακόμα και να τους φιμώσει. Επομένως η ένστασή μου έγκειται ακριβώς σε αυτόν τον ανορθολογισμό, δλδ ενω κάποιος κτυπά τους αρμούς και τους μηχανισμούς εξουσίας, η πανίσχυρη εξουσία δεν βάζει κανένα φραγμό, έχω δικαίωμα λοιπόν να διατηρώ ως πρός τις προθέσεις και την στόχευση σοβαρές επιφυλάξεις ..Κατά τα λοιπά σε σχέση με τα συγκοινωνούντα δοχεία της διαπλοκής οκ δεν με κάνουν να απορώ και να κάνω ελεύθερη πτώση από τα σύννεφα, είμαι χρόνια τώρα γειωμένος με την στυγνή και φαιδρά πραγματικότητα, αντιλαμβάνομαι το παιχνίδι που παίζεται κάπου χάνω τους παίκτες , αλλά οι ίδιοι εμφανίζονται στο προσκήνιο αποδεικνύοντας τον ρόλο που τους ανετέθη να παίζουν, το πρόβλημα θεωρώ και συμφωνείς είμαι απόλυτα σίγουρος δεν είναι οι παίκτες οι συστημικοί, αλλά το πόπολο που τους δίνει το δικαίωμα να παίζουν και να μας εμπαίζουν, στην τελική ο πολίτης επιλέγει την μυθοπλασία και τους ηθοποιούς -πολιτικό προσωπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας αφήσω πίσω την κανονικότητα της διαπλοκής και ας μεταφέρω την σκέψη μου στην πολύπαθη Παλαιστίνη,που βρίσκεται σε κατοχή από το 1947 να μην το ξεχνάμε,από τότε έχουμε πάνω από 100.000 σκοτωμενους, 6 εκατομμύρια πρόσφυγες ξεριζωμένους από την ίδια τους την πατρίδα,5000 πολιτικούς κρατούμενους από το σιωνιστικό καθεστώς.Οι Ισραηλίτες έποικοι στα παλαιστινιακά εδάφη έχουν επταπλασιαστεί αλλά ο λαός του Ισραήλ,πιστεύω ακράδαντα ότι δεν θα ανεχτεί για πολύ αυτήν την κατάσταση, σήμερα μετρούν τις απώλειες των παλαιστινίων, στο τέλος θα γίνει το ταμείο και η καταμέτρηση και των δικών τους απωλειών, που αναμφίβολα θα δημιουργήσουν πρόβλημα και στο Ισραήλ.Μέσα σε ένα μήνα εισβολής του Ισραήλ στην λωρίδα της Γάζας, δλδ στον πόλεμο Ισραή΄-Παλαιστίνης και όχι ,μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς,50.000 παλαιστίνιοι διώχτηκαν από την πόλη της Γάζας , συγκεντρώνονται στην νότια λωρίδα και βομβαρδίζονται με το πρόσχημα ότι μεταξύ των αμάχων υπάρχουν και μαχητές της Χαμάς.Ο κυβερνήτης του Ισραήλ, εμφανίζεται αδιάλλακτος,αδίστακτος, καταφεύγει σε εσχατολογικές αναφορές της Βίβλου , δήλωσε ότι εφαρμόζει τις προφητείες του Ησαϊα και προφανώς γίνεται Ηρώδης στην θέση του Ηρώδη.Εδω και ένα μήνα συντελείται από το μιλιταριστικό Ισραήλ ένα φρικιαστικό 'έγκλημα, βάρβαρο , παρότι ισχυρίζεται πως αμύνεται και πως έχει αυτό το δικαίωμα, που δυστυχώς αυτό το βολικό αφήγημα ενστερνίζονται και οι ηγέτες της "πολιτισμένης " Δύσης. Ενω η αντιδραστική ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ, τσαλαπατάει το δίκαιο, σε βάρος ενός λαού ιστορικού και αρχαίου,που διώκεται και εξοντώνεται μέσα στον τόπο του,οι δυτικοί αποδέχονται αυτήν την κατάσταση,τσαλαπατώντας και οι ίδιοι τον νομικό και ιστορικό πολιτισμό της ανθρωπότητας. Οι ιθύνοντες της Δύσης και παρά την μαζική αντίδραση των λαών τους,ευθυγραμμίζονται με την νόμιμη άμυνα του διαχρονικά επιτιθέμενου. αυτός είναι ο πολιτισμός αυτών που "αγωνίζονται" ενάντια στην βαρβαρότητα και στο σκοτάδι, το ίδιο έπραξαν στην Γιουγκοσλαβία που την μοίρασαν σε γεωπολιτικά οφίτσια, το ίδιο στο Βιετνάμ, Λιβύη, κάπου έχασαν λόγω Ασαντ και Ρωσίας στην χώρα των Σελευκιδών, κάπου έχασαν αλλά έβαλαν τους υποτιθέμενους εχθρούς τους , τους Ταλιμπάν να συνεχίσουν τον ισλαμοφασισμό τους, στην Ουκρανία από ό,τι φαίνεται το παιχνίδι χάθηκε, μόνο την Γερμανία που ήταν το αίτιο δύο παγκόσμιων πολέμων, την κράτησαν όρθια , δυνατή και καθαρή από τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, μάλιστα μετά το Ουκρανικό και υπό τον φόβο της Ρωσίας, την ενίσχυσαν στρατιωτικά δικαίωμα που είχε χάσει μετά την ήττα της, ενδεχομένως για να μπορεί όταν το παγκόσμιο σύστημα νοιώσει ότι χάνεται γιατί ΄όχι να είναι ξανά η αιτία ενός παγκόσμιου που θα είναι βέβαια το τέλος του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσπάθησα να σε αποκρυπτογραφήσω, οκ έχεις δίκιο στις διαπιστώσεις , αλλά ακόμα δεν παρατήρησα να δεχτείς λίβελο για την τοποθέτησή σου , ειλικρινά. αιρετική η τοποθέτηση πλήρης νοημάτων , αρκεί κάποιος να μπορεί να σε εμβαθύνει για να καταλάβει τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής δλδ η αφεντιά σου, δεν στόχα να πάρεις θέση για ζητήματα που κάποιοι γνωστοί άγνωστοι σφυρίζουν αδιάφορα και προκειμένου να έχουν στασίδι ώστε ανέμελα και χαρωπά τα δυο μου χέρια να κτυπώ να σχολιάζουν ανερμάτιστα επί παντός επιστητού, κοίτα δεν είναι αναγκαία κακό, αλλά ρε αδερφέ δεν μπορώ στην άχαρη ζωή μου τους εμμονικούς και κολλημένους , έχω καταλάβει και μεταφράζοντας και εσένα ότι περίπου κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος , η ιδεολογική αφετηρία όντως είναι διαφορετική αλλά στο δια ταύτα συγκλίνουμε και αυτό είναι θετικό, δλδ οι διαπιστώσεις οι δικές σου που δεν εδράζονται σε ιδεολογήματα, ρητορήματα , θέσφατα , ιστορικές ανακρίβειες κλπ όταν δεν αναπαραγάγεις ιδεοληψίες ξένες πρός εσένα, όταν στην αρχή αποστασιοποιείσαι από καραβανάδες, στρατόκαυλους,βλάκες εννοείς τους ημιμαθείς, αυτόκλητους πατερούληδες κλπ συγγενείς , στην πορεία κάποιες φορές σε ΄χάνω αλλά το σώζεις με κάποιες στοχευμένες σου παρεμβάσεις, οκ προχώρα μην πτοείσαι θα κυκλοφορούν και μυρικάζοντες, διακορευτές της γλώσσας και της ιστορίας, ε δεν μπορούμε να αποφύγουμε σύγκρουση νοητική με όλους αυτούς , θα τους υποστείς -στούμε αναγκαστικά. άλλωστε αυτοί δίνουν αυτοδύναμες λύσεις και μετά οδύρονται και το παίζουν απογοητευμένοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.