peri majestic the real

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Το γράφουμε εδώ και καιρό. Μας κάνουν με ύπουλο τρόπο Βενεζουέλα....Προφανώς σύντομα θα απαγορευτούν και οι εκπτώσεις στα εμπορικά...και θα παραμείνουν οι Πολυεθνικές.

 


(Θα τρελαθούμε εντελώς). Και ναι θα τρελαθούμε...γιατί έχουν βάλει σκοπό ακόμα να ρημάξουν τα πάντα. Τι θέλουν; Τι επιδιώκουν; Να παραδώσουν και οι τελευταίοι Έλληνες επιχειρηματίες..

Απορία νοικοκυράςΜου λέει η γυναίκα μου, δηλαδή, τα μακαρόνια Barilla προσφορά 1+1 δώρο με 1,70 ευρώ είναι καλύτερα να την καταργήσουν και να πουλούν το 1 τεμάχιο προς 1,20;; 

Βασικά το 1+1 είναι απάτη, αλλά και πάλι είναι λίγο φτηνότερο σε εποχή ακρίβειας. Ειδικά σε σαμπουάν, δημητριακά, ζυμαρικά και αφρόλουτρα αξίζει.

Επίσης, οι προσφορές βοηθάνε αρκετά... Ειδικά ο Σκλαβενίτης που είναι ΚΑΘΑΡΑ Ελληνικό Σούπερ μάρκετ κάνει και καλές προσφορές..

Τι θα συμβεί στο μέλλον; Θα πληρώνεις για τρία προϊόντα και θα παίρνεις ένα μόνο ... το μακρύτερο !!! Δεν θα έχεις ΚΑΜΙΑ απολύτως ελευθερία, να χαζεύεις προσφορές....ως ελεύθερος πολίτης. 

Μακάρι να διαψευστώ αλλά...με τις τιμές του ρεύματος στα ύψη και τα καύσιμα στον θεό τι θα γίνει δηλαδή; Ήδη το ΔΝΤ ζητά για αρχή να αυξηθούν οι τιμές στα καύσιμα....
 
Θα γίνει πολύ δύσκολη η επιβίωση για όλους μας..
 
...μια απόγνωση μαζί με απογοήτευση.. κατάθλιψη και πικρία για το αύριο.. αυτοί οι άθλιοι που μας κυβερνούν, θα αποδειχτούν Τράγκες μετά θάνατον κ' όλα κομπλέ αλλά η ρουφιανιά θα υπάρχει... Είναι σαν να μας λένε: Δικαιώματα που ξέρατε τώρα δεν υπάρχουν, υπάρχει μια σκατοζωή και μια τυφλή υπακοή...

6 σχόλια:

  1. Και στην Βρετανία θα απαγορευτεί τό κάπνισμα γιά να μην πεθαίνουν από καρκίνο...
    Οτι ναναι,και ότι τούς σκάσει,όπως ξυπνήσουν ένα πρωινό με ότι τούς έχει σφηνωθεί στο κράνος τους.
    Καλά κάνουν.. Δέν φταίνε ρέ φίλε αυτοί. Οσο υπάρχουν "πειθαρχημένοι" καραγκιόζηδες ,τόσο αυτοί θα παριστάνουν τούς "αρχηγούς",που αποφασίζουν γιά τους άλλους, που δέν θέλουν να σκεφτούν μόνοι τους.
    Είπαμε! Η ανθρωπότητα πήγε μπροστά,όχι από τους ¨καλούς" και "πειθαρχημένους" ηλίθιους,αλλά από τούς απείθαρχους,που δέν συμβιβάζοντε.
    Εδώ μιλάμε ένα μήνα τώρα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ "ΑΝΑΛΥΟΥΝ" ΟΣΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ . ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΑΡΤΑΚΙΣΜΟΣ .
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΑΝ ΓΙΔΙΑ.
    ΜΕΣΣΑΙΩΝΑΣ ΜΙΛΑΜΕ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΜΑΥΡΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ¨ΑΝΘΡΩΠΩΝ".
    ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ .
    "Η κακία και η Μωρία τών ανθρώπων ,θα μπορούσαν να αφανίσουν τον κόσμο,για αυτό και τόν τελευταίο λόγο τόν έχει ο ΘΕΟΣ"..
    Αλλά άντε να καταλάβουν τί λές οι αμόρφωτοι ,-παραμορφωμενοι βλάκες.
    Ούτε τί λέω δέν αντιλαμβάνοντε. Απο εκεί να καταλάβεις τον βαθμό της βλακείας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΣΣΑΙΩΝΑΣ δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Δεν είδες με τους νέους λογαριασμούς του ρεύματος; Πράσινα, μπλε και κόκκινα χαρτάκια θα μας στείλει....κανείς δεν ξέρει τι μας περιμένει...Μας πήραν στον λαιμό τους οι μαλάκες. Έτρεξαν για τον αυτιστικό...

      peri

      Διαγραφή
  2. ..Νομίζουν πώς θα έρθει ο Θεός καβάλα στό σκουπόξυλο,και αρχίζουν τίς "αναλύσεις" γιά τον νόμο της βαρύτητας και του πετάγματος πάνω στο ξύλο.. Μιλάμε πώς είναι ώρες που δέν μπορώ να πιστέψω τά όσα ζούμε.
    Νομίζουν πώς ο Θεός ,είναι "γέρος Θεός " της παλαιάς διαθήκης και της τιμωρίας,που τελικά το εμπέδωσαν πώς είναι παραμύθι της χαλιμάς , και τους φαίνεται ηλίθιο αυτό που λέμε. Οχι αυτό που τούς είχαν πεί ,αλλά αυτό που έρχεται..Και πάλι δέν ψάχνουν να μάθουν τι ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ.
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ Τι εννοούμε λέγοντας ΘΕΟΣ. Τι "γλώσσα" μιλάει,τί σκέψεις έχει,τί κατευθύνσεις δίνει, πότε "εμφανίζεται"..ΧΑΟΣ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΝΑΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!
    ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι να προλάβω ,να ζήσω την αλαγή στην ΠΑΙΔΕΙΑ . Να διδάσκεται στά σχολεία ,από τά νηπιαγωγεία μέχρι τό τέλος όλων τών σπουδών ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ/ - "ΤΟ ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ"..
    Οι άνθρωποι δέν θα είναι θνητοί,και ένα θυλαστικο όπως η μαιμού. Θα ειναι οι ΙΔΙΟΙ ΘΕΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.
    Καλή συνέχεια περί..
    Εχει δρόμο μέχρι τό τέλος ακόμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε μια ωραία ατμοσφαιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πιό πάνω σχολιο αφορά αυτόν που θελει "ατμόσφαιρα",και δέν του αρέσει. Σέ όποιον δέν αρέσει να την "κάνει" και να μην σχολιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την αλήθεια λέει η γυναίκα. Είναι επιχειρηματίας ( καταγωγή από την Κρήτη) και βγάζει κρατικό χρήμα από τα υπουργεία των Βενιζελικών Φιλελευθέρων. Δεν είναι και η πρώτη φορά...

Δεν είναι και "τόσο συγκλονιστικό". Τα ίδια παντού. Αυτό το διάστημα γίνεται ένας άλλος χαμός. Κυριολεκτικά σκοτώνονται κομματόσ...