peri majestic the real

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023

Με το Παραδοσιακό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο του 1lt να φτάνει τα 15,38 €. Έρχεται λιμός και θάνατος ( καταστροφή του ΕΣΥ από τα μνημόνια) . Ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει. Δεν μετράει ο λόγος του πουθενά και σε καμία χώρα. Το πολιτικό σύστημα είναι νεκρό. Τα κόμματα άχρηστα και σάπια. Τα διεφθαρμένα ΜΜΕ έχουν τεράστια ευθύνη για τους θανάτους από πείνα στην Ελλάδα. Τα debates στα ΜΜΕ είναι στημένα. Οι δημοσιογράφοι εξαγορασμένοι. Η Ελλάδα παντού συρρικνώνεται. Δεν έχει φωνή. Δεν παράγει τίποτα ουσιαστικό. ΕΣΠΑ σε φίλους, κολλητούς, ψευτο-ιδρύματα και ΜΚΟ είναι η Ελλάδα...Ζούμε τη μετατροπή της δηλαδή σε προσωπικό τους φέουδο...Ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει. Δεν μετράει ο λόγος του. Είναι ανακόλουθος. Παραμένει στην εξουσία με εκβιασμούς και με φτιαγμένους εχθρούς. Η Ελλάδα είναι στον γύψο!! ... και η εικόνα φιλτραρισμένη σε πλάνο με γαλάζιο ουρανό και ατελείωτη θάλασσα.

 


2 σχόλια:

  1. σας τα ελεγα αλλα σεις το ...δημοκρατικο βιολι σας29 Νοεμβρίου 2023 στις 4:08 π.μ.

    ...μισο κουνουπιδι;;;;;;;;
    Μου θυμιζει τον αξεχαστο Παπαγιαννοπουλο που για να εξαγορασει καποιον ψηφοφορο τον κερναει ουζο με ....ολοκληρη σαρδελλα.
    https://www.youtube.com/watch?v=of-kcrdEe7M

    Ειμαι σιγουρος οτι Μιχαλολιακος και λοιποι χρυσαυγιτες θα χαμογελανε μεσα απ τα κελια τους μουρμουριζοντας.....
    Δημοκρατια δεν θελατε; Φατε την τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και περίμενε να δείς την εξαθλίωση των Γερμανών. Όπου ναναι "σκάει" και γελάει ο κάθε πικραμένος,και επιτέλους γλυτώνει ο κόσμος. Εβραίοι και Γερμανοί θα κλάψουν αντάμα. Φασισμός Ναζισμός Σιωνισμός..Όλο το παρεάκι τόν ¨πίνει"..
    Η Κυρά Μέρκελ που τήν θαύμαζαν κάποιοι ηλίθιοι,να δούμε τι θα λέει.Αυτή σε αντίθεση με τον Κίσιγκερ,που ψώφισε και γλύτωσε,είναι ¨νεαρή¨και θα το ζήσει το έργο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...