peri majestic the real

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια!... …κι o Μητσοτάκης μικρός δεν είναι !!!

 

5 σχόλια:

  1. εχουμε δολοφονήσει πολλούς Ρώσους στον πόλεμο της ουκρανίας με τα όπλα που στέλνουμε. Οι Ρώσοι δεν θα μας το συγχωρέσουν ποτέ. Ο ελληνικός λαός του Μητσοτάκη, του κασσελάκι , του fame story, του ολυμπιακού κ παναθηναικου και δεν μπορεί και δεν θελει να το καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://twitter.com/i/status/1707613307165634983

    στον δρόμο προς Κοζάνη οι ανεμογεννήτριες του Κούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αφού έπεσε ο κουνιαρχτός που τα συστημικά μέσα στήριξης της εξουσίας επέβαλαν στο για μεγάλο χρονικό διάστημα να ασχολείται η παρακμάζουσα ελληνική φτωχοποιημένη οικονομικά και αξιακά κοινωνία με τον νέο αρχηγό, αφήνοντας πίσω φαφλατάδες με ξένα κόληβα δλδ μόνιμους αναπαραγωγητές απόψεων άλλων, οκ πολιτικά αφηνιασμένος και αφορεσμένος από την εξουσία, αφήνω λοιπόν πίσω την διαδικτυακή καφρίλα και πούστικη βαρβατίλα ορισμένων γνωστών αγνώστων και τον νεοαυριανισμό που ασυνείδητα εκπέμπουν με τις χυλοποιημένες απόψεις τους,εμφανίστηκε ο σωτήρας -μεσσίας που αναμέναμε, ένα πρόσωπο ξένο σε σχέση με την αριστερά, μάλλον τώρα με τον Κασσελάκη έρχεται και κουμπώνει το τέλος της δεξιστεράς του Τραιανού, ένας γιάπης που ουδεμία σχέση έχει με την ελληνική πραγματικότητα,ένα golden boy με αμφίβολη διαδρομή αλλά με στόχευση που με την βοήθεια των ντόπιων ελίτ σε λίγο θα γευτούμε απαξάπαντες τα αποτελέσματα, αφού δεξιστερά τέλος οκ λουστείτε με την νέα πραγματικότητα της ελευθεριότητας, ένα πρόσωπο λοιπόν μέσα σε μια επίχρυση φούσκα, δεν άκουσα τίποτε αναφορικά με την αναδιανομή του πλούτου, τις ανισότητες, την ακρίβεια, για την άσκηση πολιτικής σχετικά με τομείς όπως της υγείας,της παιδείας κλπ που τα προβλήματα και οι διαχρονικές παθογένειες ενός συστήματος ακραιφνώς νεοφιλελεύθερου δεξιού και προφανώς της πρώτης φοράς '"αριστεράς " δημιούργησαν στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.Ακουσα μια μόνιμη αναφορά περί του "ελληνικού ονείρου ¨" , μόνο που τα όνειρα για να τα δείς πρέπει να είσαι κοιμισμένος ή στην καλύτερη των περιπτώσεων υπνωτισμένος. Καλη σας νύχτα και όνειρα αμερικάνικα γλυκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καποιος βλάκας ψάχνει τις ...αρβύλες του; Και παιρνει τηλέφωνα τον κόσμο να του τίς δώσει; Ο ξυπόλυτος βλάκας;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ok μην ψάχνεις άλλο τις βρήκα σε ένα σεντούκι, βολεύτηκα οπότε ευτυχώς δεν μετεβλήθην σε ξυπόλυτο stupit, πάντως σε ευχαριστώ από καρδιάς για τα καλά σου λόγια και κοσμητικά επίθετα, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος να με λούσεις λούσε με με κοσμητικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή