peri majestic the real

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Ο Απόστολος Γκλέτσος, που έχει την επίσημη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας, υποδέχθηκε θερμά τον κ. Κασσελάκη στον Δομοκό..


 

Πέρα από την πλάκα... Η ίδια εικόνα είναι παντού....σε όλη την Ελλάδα. Είναι τα χάλια της πολιτικής. Της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Μαζεύονται σιγά-σιγά όλα τα "μεγάλα" παιδιά μια εβδομάδα πριν τις εκλογές...Παττακό, θυμίζει η εικόνα, κάπου στο πολύ νέο και πιο ανέμελο. Τότε οι στρατιωτικοί συνταγματάρχες της καθαρεύουσας, σήμερα η Gay ιδεολογία των "υπερήφανων" Λοχαγών. Μην ξεχνάμε ότι και ο γραφικός Παττακός Χανιώτης ήταν..,Να πούμε ότι ο Μπέος μπορεί να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο. Όλοι οι άνθρωποι του Μητσοτάκη είναι δίπλα στον Μπέο. Με πρώτο και καλύτερο τον πρώτο Αντιδήμαρχο του βόλου...παλιό φίλο του γέρου Μητσοτάκη και νυν ταμία του Ιδρύματος Μητσοτάκη. . Τι; Πάθατε σοκ; Όλοι οι άνθρωποι του βενιζελικού Μητσοτάκη, μια γροθιά παντού...να δίνουν και καμιά βοήθεια στον βενιζελικό Κασσελάκη..."δικό" μας παιδί ο Στέφανος..

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι πέρα για πέρα μια σκοτεινή υπόθεση. Μια μαφιόζικη υπόθεση για λίγους και εκλεκτούς. Το κρυφό φαγοπότι που πέφτει είναι τρομερό. Δεν υπάρχουν Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες ανεξάρτητοι. Είναι ουτοπία. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι η μεγάλη γάγγραινα της Ελλάδος...είναι ο πρόθυμος δήμιος της διπλανής πόρτας με την μαύρη κουκούλα...ο ευνούχος χαφιές των τοπικών κοινωνιών...Το φυματικό κτήνος που περιφέρεται σε πλατείες και πεζοδρόμια ανάμεσα σε λακέδες...5 χρόνια είναι αυτά...

Aποχή από παντού...

1 σχόλιο:

  1. Ο "λεβέντης νιός της αριστεράς"και ο "επαναστάτης της αριστεράς".! Και όπως προβλεπεται ,τα κάνουν όλα. Κάθε αριστερό σκουπίδι ,από τό ψέμα και την υποκρισία μέχρι την πουστιά και την κλεψιά είναι γιά αυτούς τα "ταλέντα" της ιδεολογίας τους.. Τώρα όμως φανερώθηκαν , Τώρα δέν μπορούν να πουλάνε "αντίδραση" στο "κατεστημένο" και "επανάσταση". Τώρα φαίνοντε ξεκάθαρα,πώς ήταν κηφήνες τεμπελχανάδες ,άρπαγες, Κοιτουσαν μόνον τσέπες,και πουλούσανε και εξυπνάδες.,περί "λιτότητας" . Οταν πλήρωνε άλλος ξεχνουσαν την λιτότητα.. Τώρα κάθε κλέφτης στην μεριά του.Κοροίδα δέν υπάρχουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή