peri majestic the real

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Μετά τις ελογές...Και αν δεν είναι η εφορία; Θα είναι ο Κόβιντ, μέχρι να έρθουν οι χιλιάδες κάμερες στους δρόμους.. Ολοκληρωτισμός: Ως ολοκληρωτικό καθεστώς ορίζεται η ανελεύθερη πολιτειακή κατάσταση σε ένα κράτος. Το καθεστώς αυτό ελέγχει και κατευθύνει άμεσα ή έμμεσα τις κοινωνικές δραστηριότητες των ατόμων.

 

Ολοκληρωτισμός είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται από ορισμένους πολιτικούς επιστήμονες για να περιγράψει ένα πολιτικό σύστημα στο οποίο το κράτος κατέχει το σύνολο των εξουσιών πάνω από την κοινωνία και επιδιώκει να ελέγχει όλες τις πτυχές της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί με την προσωρινή κυβέρνηση, δύο μήνες, πριν τις εκλογές, δεν είχαμε πάνω από 14 νεκρούς την εβδομάδα, από covid, αλλά μόλις ανέλαβε ο Μητσοτάκης, ανέβηκαν ξαφνικά οι νεκροί σε 30 με 40 την εβδομάδα; Μιλάμε για πρόγραμμα στοχευμένης ευθανασίας. Όλα για τα εμβόλια. Για τα λεφτά. Για τον μεγάλο τρόμο. Στην Βρετανία ξεκίνησε ο εμβολιασμός της γρίπης χωρίς συνταγή ιατρική Απλά πας στο φαρμακείο πληρώνεις γύρω στα 20 ευρώ. Οι άνω των 60 χρόνων δεν πληρώνουν φάρμακα στη Βρετανία. Είναι νόμος. Στην Ελλάδα έχουμε πρόγραμμα στοχευμένης ευθανασίας και ουδείς μιλά. Αν κάνετε μια βόλτα από τα Φαρμακεία δεν υπάρχουν ούτε αντιβιοτικά. Θα συμφωνήσω ότι έχουμε να κάνουμε με ολοκληρωτικό καθεστώς που δίνει μόνο θάνατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή