peri majestic the real

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Καμμένη γή, πλημμυρισμένη γή, ανεμογεννήτριες παντού σαν ρομπότ σε ταινία δυστοπική, φτωχοί γηγενείς πρόσφυγες, λαθρομετανάστες παντού, θάνατος παντού και κυβέρνηση ένα δύσοσμο πολίτμπιρo με αιμοπότες και gay.

 Πατινάζ πάνω στα αποκαΐδια, πάνω σε πλημμυροπαθείς, σε όσους ζούνε στο πετσί τους το μαστίγιο της βενιζελικής, ξενόδουλης κυβέρνησης.

Εξαγγελίες π@παριές, δηλ. καθρεφτάκια στούς ιθαγενείς, όταν ο αόρατος δικτάτωρ (μνημόνια και θεσμοί) συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους.

https://www.tvopen.gr/watch/183194/eispraktikespairnoynthlefonoplhmmyropatheissththessaliaanastolhtonpleisthriasmon

Είναι τα έργα και οι ημέρες μιάς κυβέρνησης φονιάδων, μιάς μαφίας πού μπροστά της ωχριούν οι ομάδες των Καπόνε, Τζιανκάνα, Σίγκελ. Ό πρωθυπουργός, νέτα-σκέτα, είναι η μετεμψύχωση του ''Iceman'', Richard Kuklinski. Αδίστακτα σκοτώνει έναν ολόκληρο λαό, χωρίς τύψεις, έτσι ευχάριστα, γιά την κ@υλάδα του, όλα είναι μπίζνες, χορεύοντας την ''Λίμνη των κύκνων'' πάνω σε νεκρούς. Μπορεί η μισή Θεσσαλία να βρίσκεται κάτω από το νερό και χιλιάδες άνθρωποι να έχουν μείνει άστεγοι και να έχουν καταστραφεί οικονομικά, οι εισπρακτικές εταιρείες συνεχίζουν τη δουλειά τους, κάνοντας τηλεφωνήματα σε πλημμυροπαθείς.

Δέν είναι οι Έλληνες η οικογένεια του Μητσοτάκη. Η CVC, είναι το αγαπημένο κερδοσκοπικό fund της οικογένειας Μητσοτάκη. Αυτή είναι Ή Οικογένεια, ή Sagrada Familia. Eκεί πού όλοι βρίσκουν δουλειά, όπως η κόρη του Σοφία. Το fund πού έχει αγοράσει την Δ.Ε.Η και την Εθνική Ασφαλιστική. Έχει ακόμα ''λίπος'' η χώρα και ο λαός, ώστε ετοιμάζεται η κυβέρνηση των Α(χ)ρί(η)στων να βάλει και άμεση φορολόγηση των πολιτών με την μέθοδο του «Ειδικού Τέλους».

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%87%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%86%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84/


Τί επιθυμούν; Ή χώρα να γίνει ολάκαιρη, μιά Αθήνα του 1850, κατεστραμμένη και γεμάτη Αλβανούς, πάσης φύσεως λαθρομετανάστες, με την εγκληματικότητα να χτυπάει κόκκινο, με λαό γηγενή χωρίς αντανακλαστικά, μιά χώρα-μπαταρία της Ευρώπης γεμάτη ανεμογεννήτριες, ένα εξιλαστήριο θύμα-πεθαίνουμε εμείς γιά να ζήσουν όλοι οι άλλοι.

Δέν μάς κυβερνούν μαφιόζοι, σ' αυτούς υπήρχε στυλ και κώδικας τιμής. Μάς κυβερνούν εκτελεστές, είναι χειρότεροι και από τους Giovanni ‘The Pig’ Brusca και Giuseppe Greco.

Ή Θεσσαλία θα γίνει ο ''κήπος της Εδέμ'' για λαθρομετανάστες, ενώ υπάρχει καταγγελία ότι ο Δήμος Πύλου-Νέστορος κάλεσε τους πλημμυροπαθείς να μεταβούν στην Καλαμάτα για να δουλέψουν ως εργάτες γής εφόσον στην Θεσσαλία τώρα δεν έχουν δουλειά.

Αυτή είναι η Ελλάδα του χθες, του σήμερα, του αύριο. Καμμένη γή, πλημμυρισμένη γή, ανεμογεννήτριες παντού σαν ρομπότ σε ταινία δυστοπική, φτωχοί γηγενείς πρόσφυγες, λαθρομετανάστες παντού, θάνατος παντού και κυβέρνηση ένα δύσοσμο πολίτμπιρo με αιμοπότες και gay........
 Image

All is neat and correct, orderly !!

 ΜΑΝΚΟ

1 σχόλιο:

  1. Δεν λέγεται ατυχία, αυτή είναι ήττα.
    Τελευταίες λεύτερες μέρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σοβαρά; The Iraq War Wasn't About Oil

  Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό το τι συμβαίνει στην Αμερική. Ουσιαστικά ΔΕΝ υπάρχει Αμερική. Μιλάμε για μια χώρα του Ισραήλ. Για μια πλεκτάν...