peri majestic the real

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν το γνώριζα. Είναι τρομερά πράγματα αυτά...


Η ΔΟΜΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΆΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 

https://noumer.blogspot.com/2023/09/blog-post_51.html

1 σχόλιο:

  1. Μήν ανησυχείς.Σύντομα θα "έχουν" και τα σπίτια τους. Ολα δουλεύουν "ρολόι". Τα ζωντανά κοιμούντε με τα τσαρούζια και περιφέροντε όπου μπορούν παριστάνοντας πώς τα γνωρίζουν όλα,και οι ¨αφέντες" τους,τρίβουν τα χέρια τους από την χαρά της επιτυχίας τους.
    Αλήθεια δέν το γνώριζες; Γιά αυτά δεν "κελαιδάνε"! Για "τις γνώσεις" τους στένουν εκθέσεις εντυπωσιασμού.
    Απο εκεί να καταλάβεις την κρίση τους. Δέν δίνουν καμμιά προσοχή σε αυτό που τούς ετοιμάζουν. "Φωστήρες"είναι και τα γνωρίζουν όλα. Ετσι και εκείνην την ώρα θα την βρούν την λύση σαν "φωστήρες"! Ξέρεις! Πάλι κλαψούρα,πάλι φταίει ο ραγιάς και ο νεοέλληνας.
    Μόλι ξεκίνησε "δυνατά" η αρπαγή,μέσω του airbnb,θα ανοίξουν βιβλία οι "επιχειρηματίες'!! Θα περνάνε απο τον νταβατζή που όλο και θα σκληραίνει την στάση του για το laggan..Και ύστερα μπαίνουν οι "εταιρίες",real estate που θα δώσουν σπιτάκια στά "ορφανά" που συμ΄πονεσε ο Ανισσοροπος της ¨Λεβεντογέννας" !! Εκεί έχουνε γίνει ξεφτίλες μέχρι και οι παλιόγριες,που σου κάνουν ad και tsat.. Αυτή ήταν η Κρήτη του βενιζέλου και της βενιζελικής. Σκουπίδια όλοι τους και μέσα στο κόλπο. Για αυτό και αθ γραφτεί στην Ιστορία,σαν το νησί που γέννησε τα πιό "μεγάλα μυαλά"... Λένε!! Εμείς πάντως λέμε τα πιο μακρύα χέρια και τους μεγαλύτερους κατσικοκλέφτες.
    Ηπειρος,Πελοπόνησος,και Κρήτη. Μέσα στην προδοσία πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σοβαρά; The Iraq War Wasn't About Oil

  Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό το τι συμβαίνει στην Αμερική. Ουσιαστικά ΔΕΝ υπάρχει Αμερική. Μιλάμε για μια χώρα του Ισραήλ. Για μια πλεκτάν...