peri majestic the real

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Με αφορμή τις «εκλογές» τού —made by CIA— ΣΥΡΙΖΑ,…

 Panagiotis Traianou
…Περί μαρξισμού ο λόγος!...
Με αφορμή τις «εκλογές» τού —made by CIA— ΣΥΡΙΖΑ,…
…Περί μαρξισμού ο λόγος!...
…Μας «δουλεύουν» οι Κασσελάκηδες και οι Μητσοτάκηδες
 
Ο μαρξισμός των γύφτων, των μαχαιροβγαλτών, των μαστροπών και των τοκογλύφων των εβραϊκών γκέτο είναι το μόνο «ιδεολόγημα» —λέμε τώρα— που έφτασε στο σημείο να απειλεί με θάνατο τον ίδιο τον Ελληνισμό …Μια πραγματική μάστιγα για την ανθρωπότητα του τελευταίου αιώνα!
 
Όμως, ο Ελληνισμός είναι αυτός που θα τον «τελειώσει»! Όπου τίθεται θέμα γνώσης, ο Ελληνισμός πάντα στο τέλος νικά …Σαν «κατσαρίδα» θα «λιώσει» τον μαρξισμό, γιατί αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ ενός θηρίου που «σκοτώνει» και ενός ασήμαντου παράσιτου, το οποίο απλά προκαλεί μολύνσεις.
 
Περί αυτού πρόκειται! …Ο μαρξισμός «μολύνει»! …Ο μαρξισμός ΔΕΝ είναι ιδεολόγημα! …ΔΕΝ πολεμάει! …Είναι νοοτροπία! …Κακή νοοτροπία! …Είναι η νοοτροπία αυτών που τον δημιούργησαν στα καταγώγια των γκέτο και των μπυραριών! …Είναι η νοοτροπία τού Μαρξ, του Λένιν και του Μαρκούζε, αλλά και του Χίτλερ και του Γκέμπελς! …Είναι η νοοτροπία αυτού, που, ό,τι κι αν έχει στα χέρια του, δεν το χρησιμοποιεί για τον λόγο που αυτό επινοήθηκε, αλλά το χρησιμοποιεί σαν «όπλο». Είτε κατσαβίδι είτε νυστέρι είτε σφυρί έχει αυτός ο άνθρωπος στα χέρια του, δεν θα επιδιορθώσει κάτι χαλασμένο …ΔΕΝ θα κάνει μια χειρουργική επέμβαση, για να σώσει έναν άρρωστο και δεν θα κατασκευάσει κάτι χρήσιμο. Ό,τι και να έχει στα χέρια του, θα το χρησιμοποιήσει για να σκοτώσει, για να εκβιάσει, για να απειλήσει! …Θέμα τύχης και επιλογής «εργαλείου» είναι το εάν ένας μαρξιστής γίνει Λούξεμπουργκ ή Χίτλερ …Εάν θα γίνει κομμουνιστής ή ναζιστής —που είναι καθαρά μαρξιστικές εκδοχές τού ίδιου φασισμού— …Σε όλα ίδιοι είναι! …εκτός από το «εργαλείο» που κρατάνε στα χέρια τους και απειλούν!
 
Αυτός είναι ο μαρξισμός των Εβραίων και εκεί διαφέρει από τον Ελληνισμό …τον οποίον επίσης εκμεταλλεύεται ως χρήσιμο «εργαλείο» —ακόμα και εις βάρος του—. Πώς γίνεται αυτό; Ας φανταστεί κάποιος τον απόλυτο ορισμό των πιο ισχυρών μαρξιστών, που είναι τα κολεγιόπαιδα του Μαρκούζε, του Φρίντμαν και του Ντέρσοβιτς. Ένας κολεγιόπαις γνωρίζει τα πάντα για τον Πλάτωνα, για τον Αριστοτέλη ή για τον Σωκράτη και αρέσκεται στο Κολέγιο να ονομάζεται «Greek» …αλλά, απ’ αυτόν η κοινωνία δεν θα δει ΠΟΤΕ κέρδος! …ΠΟΤΕ δεν θα γίνει Έλληνας φιλόσοφος με διάθεση κοινωνικής προσφοράς και με απώτερο στόχο τη μέγιστη δόξα. …Θα βγει από το Κολέγιο σαν πεινασμένος κι άπληστος Εβραίος έμπορος με στόχο το χρήμα …Θα ορμήσει στην κοινωνία, προκειμένου να την κλέψει, να την εκμεταλλευτεί και να την εκβιάσει με τις γνώσεις που απέκτησε και πλέον «εμπορεύεται». Όσο πιο μεγάλο είναι το οικονομικό και χρονικό τίμημα των σπουδών του, τόσο πιο σκληρός και άπληστος θα είναι ο μαρξιστής.
 
Οι μαρξιστές είναι πάντα «δικηγόροι» —έτοιμοι να εκπροσωπήσουν τους πάντες— και ποτέ οι ίδιοι δεν είναι «γιατροί», «μηχανικοί», «βιομήχανοι», «αγρότες» ή οτιδήποτε άλλο επιστημονικό ή παραγωγικό …Όταν δεν είναι δικηγόροι προσώπων, είναι αυτόκλητοι εκφραστές «συνόλων» ή «εννοιών». Είναι πάντα κάτι σε «…-λόγοι» …«Κοινωνιολόγοι», «Οικονομολόγοι», «Εργατολόγοι», «Δημοσιολόγοι», «Επικοινωνιολόγοι» …«Παπαρο-λόγοι» συνήθως, οι οποίοι είναι πάντα όμοιοι μεταξύ τους …«έμποροι» παντός είδους …και ποτέ συγκεκριμένοι «παραγωγοί» κάποιου συγκεκριμένου «προϊόντος»! ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι δικό τους δημιούργημα και ψωνίζοντας «χοντρική» στα Κολέγια, διεκδικούν να βάλουν ΟΛΑ τα δημιουργήματα στον προσωπικό τους «πάγκο» στη «λιανική», όπως αντιλαμβάνονται την ιδιωτική οικονομία. Γι’ αυτόν τον λόγο μισούν θανάσιμα και τον Ελληνισμό, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος πνευματικός «παραγωγός» και βέβαια ΔΩΡΗΤΗΣ γνώσης στην ανθρώπινη ιστορία! …Τόσο απλά!!!...
 
…Όλες οι δήθεν πνευματικές «μάχες» μεταξύ τους είναι «παιχνίδια» ψευδοσυγκρούσεων, για να «δουλεύουν» τον κόσμο και να τον κλέβουν με απειλές πολέμων, «πουλώντας» λύσεις και «νταβατζηλίκι» επιπέδου «πεζοδρομίου»! …Διαφωνίες και διαμάχες σε προκαθορισμένο επίπεδο, το οποίο συμφέρει τους ίδιους και εις βάρος όλων των υπολοίπων. Σαν τον κολεγιόπαιδα τον Κασσελάκη, ο οποίος μάς υπόσχεται «σωτηρία» από τον κολεγιόπαιδα τον Μητσοτάκη! Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για «μάστιγα» απληστίας, αθλιότητας και υποκρισίας, που ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ να τελειώσει!!!
 
ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

7 σχόλια:

  1. είναι ήδη παντρεμένοι στην Αμερική, τον γάμο ομοφυλοφίλων στην Ελλάδα θα τον θεσμοθετήσει ο Κυριάκος. Το επανέλαβε και χθες στην ΔΕΘ. Μας δουλεύουν οι Κρητικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προβληματιζομαι γιατι ενοχλησε ο κασελακης το παρακρατος; και ως κρητικος εχω να πω ότι οι γνησιοι κρητικοί το επωνυμο δεν τελειωνει σε -ακης, το ακης το εβαλαν οι τουρκοι για να μειωνουν ως υποκοριστικό τους αυτοχθονες, τωρα αν ειναι ομοφυλοφιλος δεν με ενοχλει ειδαμε και τους γαμιαδες ποσο σηκωσαν ψηλα την ελλαδα, πολυ υποκρισια αδερφια νησαφι πια καταντησατε πεοθηλαζοντες του διαδικτυου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια είναι η άποψή του για την εμπλοκή τής Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας; Θα πρέπει να στέλνει όπλα και χρήματα σε έναν πόλεμο καθαρά νεοταξικό;
      Ποια είναι η άποψή του για την αντιμετώπιση των επερχόμενων «πανδημιών»; Θα πρέπει να ισχύει ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και το «φακέλωμα» των πολιτών;
      Ποια είναι η άποψή του για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την ολοκληρωτική ενεργειακή εξάρτηση της χώρας από ξένες χώρες;
      Ποια είναι η άποψή του για την ιδιωτικοποίηση του νερού;
      Ποια είναι άποψή του για τη γεωργική «ατζέντα» τής Ε.Ε., η οποία περιλαμβάνει την απόλυτη απαγόρευση της ατομικής παραγωγής και καλλιέργειας γεωργικών προϊόντων;
      Ποια είναι η άποψή του —ως πρώην στέλεχος της Goldman Sachs— για τις νέες ταυτότητες και το ψηφιακό νόμισμα;
      Ποια είναι η άποψή του για τους πλειστηριασμούς ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ;
      Ποια είναι η άποψή του για τη μάστιγα του Airbnb, που διώχνει τους πολίτες από τις πόλεις τους και, για τα κέρδη κάποιων λίγων —ντόπιων και ξένων—, δεν επιτρέπει σε εκατομμύρια νέους να ξεκινήσουν τις ζωές τους;
      Ποια είναι η άποψή του για το νομοσχέδιο των διπλών οκταώρων εργασίας;
      Ποια είναι η άποψή του για τα ιδιωτικά Α.Ε.Ι;
      Ποια είναι η άποψή του για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και του ελέγχου των συνόρων;
      Όταν θα μας τα πει όλα αυτά, ας μας πει και το «ποίημα» για τους γάμους και τα δικαιώματα τεκνοθεσίας των Gay!
      Μετά μπορεί να πάει καί στη Μακρόνησο καί στον Γράμμο …και να φορέσει όχι ένα αλλά δύο γαρύφαλλα στο πέτο για να παραστήσει τον αριστερό.
      Γι’ αυτόν τον λόγο τον ξαναρωτάμε …Κασσελάκη είσαι σίγουρος ότι θέλεις να ηγηθείς τής Αριστεράς; Κακώς προσφέρθηκες, για να γλιτώσουν κάποιοι άλλοι. Σε έναν αγώνα, όπου είναι σίγουρο ότι θα τελειώσει με πολλές μπουνιές και κλωτσιές, δεν μπαίνει κανένας «αλλαγή» στο 90’…
      ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

      Διαγραφή
    2. Σε έναν αγώνα, όπου είναι σίγουρο ότι θα τελειώσει με πολλές μπουνιές και κλωτσιές, δεν μπαίνει κανένας «αλλαγή» στο 90’…
      ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ


      ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ..
      ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
      ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΣΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ "ΚΑΠΟΙΩΝ"
      ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΕΝΕΚΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ.

      Διαγραφή
  3. Αγανακτισμενος πολιτης20 Σεπτεμβρίου 2023 στις 4:36 π.μ.

    @ανώνυμος19 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9:59 μ.μ.
    ΠΟΥ τους ειδες του γαμιαδες, ωρε προβληματισμενε συντεκνε;
    Απ' το '73 και δωθε η Ελλαδα σπαραζει με τους ρουφιανους και τα καραπουσταρια οι οποιοι 'δημοκρατικα' ξηλωσαν τον Ελληνικο Κρατος που ειχε δημιουργησει ο Παπαδοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό λέγεται "πρόοδος"!! Μάλιστα! Η εξέλιξη στήν τελική του μορφή,είναι οι αδερφές και οι κρυφοαδερφές! Από τίς επαναστάσεις στίς επικύψεις,δίχως κανέναν ενδοιασμό πλέον. Αυτό μάλιστα ΛΕΓΕΤΑΙ Η 'ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥ!
    Ο κασελάκης δέν ενόχλησε το παρακράτος! Είναι ό ίδιος μέσα στο παρακράτος. Αλλά είπαμε μυαλό κουκούτσι και θράσσος απιστευτο.
    Το μαυρο άσπρο τό άσπρο μαύρο ,τό ίσιο ανάποδο. Αλοιώς τί αριστερά "μυαλά" ,θα ακολουθούσαν ¨αριστερούς σταυλίτες;! Πολύ βλακεία ρέ αδερφέ!! ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ.
    Καθόλου ρε "άντρακλα",δέν μας απασχολεί εάν είναι πούστης . Μας απασχολεί πώς οι Πούστηδες θα κουμαντάρουν τήν κοινωνία ,ενω και ο πιό ηλίθιος γνωρίζει πως δεν μπορεί να κουμαντάρει τόν κωλο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να μας "συγχωρεσουν" εμάς τους συνομωσιολόγους, λέμε πώς ,δέν είναι "σύντεκνος" από την Κρήτη,ο "ανώνυμος"..Και πιστεύω πώς ούτε ο "θαυμαστής' του Παπαδόπουλου,είναι ΆΛΛΟΣ. Ο ΊΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΖΕΡΤΖΕΛΟ.

      Διαγραφή