peri majestic the real

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

θα «πάμε» με Κίσινγκερ και Χαράρι!!! …μέχρι να «παγώσει» ο Ήλιος !!! Παναγιώτης Τραϊανού

 Οι Εβραίοι διαλύουν τον Χριστιανισμό!!!……Με πρώτες τις πάλαι ποτέ πανίσχυρες ΗΠΑ, ο Χριστιανισμός «γκρεμίζεται» στην «άβυσσο» της καταστροφής και στον απόλυτο εκφυλισμό!!!…
…ΑΛΛΑ «μην τα λέτε αυτά δημοσίως στα κοινωνικά δίκτυα», γιατί θα σας βάλουν την ετικέτα τού «Αντισημίτη» και του «Συνωμοσιολόγου»!!!...
Κίσινγκερ: Η Ταϊβάν πρέπει να μείνει εκτός των διαπραγματεύσεων μεταξύ  ΗΠΑ-Κίνας
…Θα «θυμώσει» ο Ζούγκεμπεργκ και θα σας αφαιρέσει το Δικαίωμα του Λόγου!!!...

…«Αντισημίτης» και «ρατσιστής» είναι όποιος κατηγορεί αυτούς τους «άγιους» ανθρώπους! …«Εκφραστής ρητορικής μίσους» είναι!…

Βέβαια, «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ»…
…που ο ΕΒΡΑΙΟΣ Κίσινγκερ δεν μπορεί να ταξιδεύσει ΠΟΥΘΕΝΑ στον Ελεύθερο Κόσμο, γιατί απλούστατα παντού υπάρχουν σε εκκρεμότητα εντάλματα σύλληψής του για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!!!

…που ο ΕΒΡΑΙΟΣ Ζελένσκι θυσίασε τον «ανθό» ενός ολόκληρου λαού, για να κάνει «μπίζνες» ο Εβραίος Φινκ εις βάρος του!!!

…που ο ΕΒΡΑΙΟΣ Μπλίνκεν, μαζί με τους ομοεθνείς του Νιούλαντ και Σάλιβαν, οδηγούν την ανθρωπότητα στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και είναι οι ίδιοι που ανατίναξαν τον Nord-Stream, προκαλώντας ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική καταστροφή των τελευταίων δεκαετιών!!!

…που ο ΕΒΡΑΙΟΣ Μπουρλά έχει διαφθείρει όλες τις ηγεσίες των χριστιανικών κρατών και έχει δηλητηριάσει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων με τα «δηλητήρια» που υποχρεωτικά πουλάει στους λαούς!!!

…που ο ΕΒΡΑΙΟΣ Ζούγκεμπεργκ και η συμμορία του «λογοκρίνει» ολόκληρο τον Πλανήτη!!!

…που ο ΕΒΡΑΙΟΣ Γκριν έκαψε τα παιδιά τής Χαβάη, για να πουλήσει τα σπίτια τους στον Εβραίο Φινκ!!!

…που ο ΕΒΡΑΙΟΣ Σόρος και οι «στρατοί» του απειλούν με αποσταθεροποίηση όλα τα κράτη και αλλοιώνουν τις εθνικές τους συνθέσεις!!!

…που ο ΕΒΡΑΙΟΣ Μπάφετ λεηλάτησε το Αμερικανικό Χρηματιστήριο με «άλλοθι» τη δήθεν «Πανδημία»!!!

…που ο ΕΒΡΑΙΟΣ Γκόλντσταϊν οδήγησε στον εκφυλισμό την παγκόσμια κοινωνία, επιβάλλοντας τη «νομιμότητα» του σκληρού πορνό!!!

…που ο ΕΒΡΑΙΟΣ Άιγκερ, μέσω της WOKE-Ντίσνεϊ, προσπαθεί να «δηλητηριάσει» όλες τις μελλοντικές γενιές των Χριστιανόπαιδων και όχι μόνον!!!
Woke - Wikipedia
…που ο ΕΒΡΑΙΟΣ Έπσταϊν με το «Λολίτα Εξπρές» «απογείωσε» την παιδεραστία σε παγκόσμιο πρόβλημα, το οποίο πλέον αφορά και την ίδια την παγκόσμια ηγεσία!!!

ΔΕΝ υπάρχει μάστιγα αυτήν τη στιγμή στον Κόσμο, η οποία να απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα με σήψη και η οποία να μην αποτελεί κάποια μεθόδευση των ΕΒΡΑΙΩΝ, προκειμένου να τον ελέγξουν! …Προκειμένου να τα πάρουν όλα από τους Χριστιανούς, για να τους κάνουν «ευτυχισμένους»! Φτάσαμε στο σημείο ο ΕΒΡΑΙΟΣ Χαράρι να θέλει, μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης, να δημιουργήσει τον νέο Θεό των ανθρώπων!!!

Ακόμα και η Κόλαση, στην οποία έχει σήμερα βυθιστεί η Ελλάδα, αποτελεί ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ έγκλημα των ΕΒΡΑΙΩΝ!!!...

…Των ΕΒΡΑΙΩΝ Παπανδρέου …
σε συνεργασία με τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ Τρισέ, Στρος Καν, Μπενράνκε, Σαρκοζί, Μέρκελ, Μπλανκφάιν, Άκερμαν! Ακόμα και στο έγκλημα της Μακεδονίας ο  ΕΒΡΑΙΟΣ Νίμιτς πρωταγωνίστησε με «άλλοθι» το Μνημόνιο. 

ΕΒΡΑΙΟΙ βρίσκονται πίσω από τα πιο άγρια κι επιθετικά Funds, τα οποία αυτήν τη στιγμή εκμεταλλεύονται το ΕΒΡΑΪΚΟ Μνημόνιο και λεηλατούν τον ελληνικό λαό!!!...

…Τέτοια «ΣΥΜΠΤΩΣΗ» με τους «περιούσιους»!!!...

...,................

https://www.facebook.com/photo/?fbid=866281025019544&set=a.803540227960291

2 σχόλια:

  1. Αντιφα-τσαφετσουλας7 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9:51 μ.μ.

    χεχεχεχε εσεις με ξεπερασατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...