peri majestic the real

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

…«Τον νου σας ρεμάλια» —όπως θα έλεγε κι ο Κωνσταντάρας—!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, περιοδικό, αφίσα και κείμενο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...του Παναγιώτη Τραϊανού
 
ΓΙΑ ΤΟΝ
 
«Κασσελάκης» …ΚΑΙ το «colpo grosso» τού Τσίπρα!
 
Με τη βοήθεια της CIA προετοιμάζεται μια αμερικανικού τύπου «επιστροφή» του στην ηγεσία τού ΣΥΡΙΖΑ…
 
…Ο Κασσελάκης έχει τ’ «όνομα», αλλά ο Τσίπρας έχει τη χάρη!
.
Ο βρωμερός γόνος των εργολάβων τής Χούντας «εκδικήθηκε» την Αχτσιόγλου με τον «αντρίκιο» τρόπο που αρμόζει σ’ έναν τζαμπατζή τής ζωής, γιατί τέτοιος είναι ο Τσίπρας. Όταν έχεις ανέβει στην κορυφή τής κοινωνίας εντελώς άκοπα κι απολύτως τζάμπα, έχεις συγκεκριμένη «οπτική» για τη ζωή και τη θέση σου μέσα σ’ αυτήν. Στο ΕΜΠ «τρύπωσες» από τα βουλγαρικά «παράθυρα» και το τελείωσες ως γνήσιος ΚΝΙΤΗΣ με «τηλεεξετάσεις»! Στη δημόσια ζωή «τρύπωσες» με τη δεξιά Παναγιωταρέα, συνωμοτώντας με το παρακράτος, όταν οι συμμαθητές σου απλά έκαιγαν θρανία! Στην πολιτική ζωή «τρύπωσες» με τον πρωτοφανή κι αυθαίρετο «διορισμό» τού Αλαβάνου, όταν οι «σύντροφοί» σου έλιωναν «παπούτσια», μαζεύοντας συνδικαλιστικά «ένσημα» στις διαδηλώσεις! Στο Μαξίμου «τρύπωσες» βάζοντας «ενέχυρο» ένα «δικαίωμα» του λαού σε Δημοψήφισμα και με την αντιπαροχή τής Μακεδονίας!.
 
Όταν τα έχεις κάνει όλα αυτά, θεωρείς κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα βρίσκεσαι στην εξουσία για την υπόλοιπή σου τη ζωή, επειδή απλά είσαι χρήσιμος στα «αφεντικά» και στις «πρεσβείες» …Επειδή σου «χρωστάνε» …Επειδή έχεις «πίστωση» …Άκοπα …Απροβλημάτι­στα …Όπως ακριβώς «θριάμβευσες» στις εσωκομματικές εκλογές χωρίς αντίπαλο με ποσοστό «Τσαουσέσκου»! …Νομίζεις ότι θα έχεις σωματοφύλακες, οδηγούς και Range Rover για την υπόλοιπή σου τη ζωή …Νομίζεις ότι θα φτιάξεις «τζάκι», που θα βολέψει και τα παιδιά σου …Όμως, πάνω απ’ όλα νομίζεις ότι θα παίζεις τα παιχνίδια των δωσίλογων και των πρεσβειών χωρίς κόστος! …Όπως έκανες με το «μαγικό» Δημοψήφισμα, στο οποίο το «ΟΧΙ» έγινε «ΝΑΙ» ή το «Go back Madame Merkel» που έγινε «Jawohl Frau Merkel» Κάπως έτσι ο Τσίπρας θεώρησε ότι θα γινόταν και με την «πώληση» των εκλογών στον Μητσοτάκη. Τότε, που —γεμάτος αλαζονεία και με το σταυροπόδι τού τεμπέλη— πήγε σε μια εκπομπή life-style και μάς έλεγε ότι πρέπει να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης σε περίπτωση ήττας του, ενώ οι δικές του ήττες ούτε καν που θα «μετρούσαν»!

Όπως βέβαια στη συνέχεια με «εκκωφαντικό» τρόπο αποδείχθηκε, οι ήττες του τελικά «μετρούσαν»! …Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στις πρώτες εκλογές «έσωσε» τον Μητσοτάκη, στις επαναλη­πτικές εκλογές «γκρεμίστηκε» …και μαζί μ’ αυτόν κι ο «κόσμος» τού τεμπέλη. Πραγματικά «γκρεμίστηκε» και ο μέχρι τότε «Τσιπροκεντρικός» ΣΥΡΙΖΑ άρχισε την κριτική …Άρχισαν τα «μαχαιρώματα» μεταξύ των συντρόφων που γεύτηκαν την εξουσία κι έβλεπαν ότι οι «μπίζνες» τού «άχαστου» θα έκαναν την εκ νέου «επαφή» με την εξουσία όνειρο μακρινό. Αυτοί στράφηκαν εναντίον τού Τσίπρα με πρώτη την Αχτσιόγλου, η οποία ήταν από τους μεγάλους κερδισμένους τής κυβερνητικής θητείας τού ΣΥΡΙΖΑ. Όταν όμως είσαι «τζαμπατζής» —όπως ο Τσίπρας— έχεις μια πολύ συγκεκριμένη άποψη περί κριτικής κι ανταγωνισμού. Θεωρώντας ότι ακόμα και η προδοσία και ο δωσιλογισμός ήταν ο δικός του προσωπικός «κόπος», που μεγάλωσε το κόμμα, θεώρησε και το ίδιο το κόμμα δικό του «καρπό» …Έναν «καρπό», τον οποίο δεν ήθελε να τον μοιραστεί με κανέναν.
 
Θεωρώντας ότι αυτός ο ίδιος πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ —και όχι οι δανειστές, η Μέρκελ και οι ΗΠΑ— από το 3% και το έκανε Κυβέρνηση, ούτε καν διανοούνταν ότι θα το έχανε μέσα από το χέρια του, για να γίνει αυτό «προίκα» τής Αχτσιόγλου …Ούτε καν ήθελε να σκεφτεί ότι αυτός θα έμενε με τον «μουτζούρη» τού αποτυχημένου, του «κωλοτούμπα» ή του προδότη και θα έκανε την Αχτσιόγλου μεγάλη «κυρία» τής πολιτικής σκηνής με κόμμα εξουσίας στα χέρια της. Ούτε στον χειρότερό του «εφιάλτη» ο «άχαστος» δεν θα ανεχόταν να δει την Αχτσιόγλου Αρχηγό τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης …Να του πάρουν τη «μπουκιά» από το «στόμα» τώρα που έκανε και την ανακαίνιση στα γραφεία τού ΣΥΡΙΖΑ; …Τώρα που έβαλε νέες τουαλέτες κι αγόρασε νέα έπιπλα γραφείου; Τι έκανε; …Ό,τι κάνει ο χαφιές τής τάξης …Όταν κάποιος απειλεί τη θέση του, τον «καρφώνει» στον «δάσκαλο».

Ως γνήσιος χαφιές και δωσίλογος, πήγε στα «αφεντικά» του για να «τακτοποιήσει» το θέμα. Ως γιος βενιζελικού εργολάβου τής Χούντας, πήγε στους Βενιζελικούς να βρει λύση …Πήγε στους ...διαβάστε ολη την συνέχεια..«Κασσελάκης» …το «colpo grosso» τού Τσίπρα!
panagiotistraianou.substack.com
«Κασσελάκης» …το «colpo grosso» τού Τσίπρα!
...του Παναγιώτη Τραϊανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...