peri majestic the real

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Η αφόρητη δικτατορία της Κρήτης!

 Μηδέν αγάπη για τον λαό. Κανένα ενδιαφέρον. Παλάτια και χρυσάφια και ο λαός φυγάς στην ίδια του την χώρα. Ένα ανελέητο, ασταμάτητο κυνηγητό.

Μια μεγάλη αρρώστια σε όλη την χώρα...Ο ακραίος βενιζελισμός των ανύπαρκτων προσόντων και της αισχρής αναξιοκρατίας. Δεν αντέχουμε άλλο...υποφέρουμε καθημερινά. Με τις πλάτες του Παγκόσμιου σιωνισμού, μας δουλεύουν άγρια μονοπωλώντας την εξουσία.. την οποιαδήποτε εξουσία. Είτε είναι κοινοβούλιο. Είτε είναι καράβια. Είτε είναι θέατρο, ομάδες του ποδοσφαίρου, ΜΜΕ...στρατός, δικαιοσύνη, αστυνομία...Μιλάμε για μια κλίκα που όμοιά της δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ και σε μια χώρα του κόσμου. Ακόμα και απλός βουλευτής να είσαι, πρέπει να δηλώσεις υποταγή μπροστά τους...διαφορετικά δεν έχεις τύχη. Πολύ απλά θα σε κλαίνε οι ρέγγες. Δεν θα είσαι στα μεγάλα κόλπα...

.
.Αυτά τα μεγάλα κόλπα που ζηλεύει ο Τσίπρας...Ο Αλέξης της Καλιφόρνιας των Δημοκρατικών...του ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας και των μνημονίων..Ο μυστικοπαθής κνίτης και σωτήρας των βενιζελικών...Αυτός που φόρτωσε ΟΛΑ τα τοκογλυφικά χρέη των βενιζελικών, στην πλάτη του Ελληνικού λαού κάνοντας πλάκα...
 
Τι καλό περιμένουμε από όλους αυτούς; Τίποτα απολύτως
 
 Η εκλογή Κασσελάκη θα σπρώξει πνευματική αναπηρία...Ο  αντινατιβιστής Μητσοτάκης από τον Δεκέμβριο και μετά θα ντυθεί πατριώτης, θα παραμείνει όμως ακλόνητος στον στόχο του φέρνοντας νομοσχέδια  υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ, διαλύοντας τους Ελ. Επαγγελματίες και φτωχοποιώντας ένα μεγάλο τμήμα του λαού για καλό σκοπό...Δηλαδή; "Οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο και το ελαιόλαδο δεν είναι για όλους!"
 
Μετά τον χειμώνα της ακραίας ακρίβειας είναι ευκαιρία για τον Κασσελάκη να βάλει τον Tyler να εργαστεί στο ΕΣΥ. Και μάλιστα στο γυναικολογικό. Για να μαζέψουν ψηφαλάκια για τις Ευρωεκλογές..? Κι αυτό, αλλά για να φανεί ο μοντερνισμός του παιδιού της νέας αλλαγής, της νέας εποχής..." Όλοι με όλους από παντού είναι το νέο ιδανικό"...
 
Τι ζούμε θεέ μου...και να δείτε αν όλα πάνε καλά : Λίγο η Ακρίβεια, λίγο ο επίμονος πληθωρισμός, λίγο οι φυσικές καταστροφές, λίγο οι θάνατοι στα νοσοκομεία, λίγο τα εξωτερικά ζητήματα, λίγο τα εσωκομματικά, λίγο η σιωπηλή δυσαρέσκεια κάποιων στελεχών της Ν.Δ η βενιζελική συμμορία θα μας πάει σε δυνατές εξελίξεις...αφού θα έχει λεηλατήσει τα πάντα..
 
 Μου 'παν είσαι μοσχομάγκας είσαι και μπελαλής..." - slpress.gr
 
Πρωθυπουργός ο Κασσελάκης!!! .. Λαμπρά!!!
 
 Ο μεγάλος βενιζελικός πολιτικός ηγείται! Τώρα πλέον επειδή δεν είναι και πολύ φανατικός ''άνδρας'' μένει να του βρούν έναν καλό σύμβουλο που να είναι μάγκας, νταής, καφενόβιος λίγο παλαιάς κοπής αριστερός με μουστάκι και κομπολόι για να τον διδάξει πως θα φέρεται σε "περίεργους" άνδρες με τρίχες, που καπνίζουν, σε άντρες που δεν έχουν ιδέα από Tom Ford...και δεν γνωρίζουν από μετασχηματισμούς και πολλές επιστήμες..
 Εμανουέλ Μακρόν: Τον κατηγορούν για… τοξική αρρενωπότητα επειδή ήπιε  μονορούφι ένα μπουκάλι μπύρα!
Πρέπει να γίνει λίγο πιο μπρούταλ, να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι, να πίνει μπύρα, όπως ο φιλελές καθυστέρας Μακρόν, να τρώει βρώμικο, να ρεύεται, δηλαδή να προπονηθεί για να δείξει πιο αρσενικός απέναντι σε άλλους....και εννοείται περιοδείες, πολλές περιοδείες παντού...  στην ταραγμένη ψυχή της «Ψωροκώσταινας» ένας "ξενιτεμένος" Gay Χανιώτης θέλει κάτι να μας πει...θέλει κάτι να μας ψιθυρίσει...Είναι η μεγάλη ελπίδα του τόπου...με την θεία Ντόρα από τα Χανιά να κοίτα τάχα μου αποσβολωμένη....
 
Τίποτα. Μηδέν. Εφιάλτης. Παρακμή και τέλος.

8 σχόλια:

  1. https://panagiotistraianou.substack.com/p/cfe?fbclid=IwAR3iVhqez8Am6tR-Zq5MYU_OXDRG4S_JAxo82r5mBkzJpR1BPg-fJzhm6f8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ εσείς οι Αθηναίοι είστε πιο μπρουταλ;Άσε ρε τυπε μουρατε με την ακριβή κολωνια και το άνετο βάδισμα με το τσιγάρο στο χέρι..Μια χαρά σας ταιριάζει ο Κασσελακης,και πολύς σας πέφτει.
    https://youtu.be/XZVpR3Pk-r8?feature=shared

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τύπος έχει τη δυναμική να κάνει τις επόμενες εκλογές ντέρμπι. Γιατί πάντα και παντού είναι θεμιτό και αναγκαίο να υπάρχουν 2 πόλοι της Κρήτης.

    απλά ειρωνεύομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ...του Παναγιώτη Τραϊανού
    .ΓΙΑ ΤΟΝ
    «Κασσελάκης» …ΚΑΙ το «colpo grosso» τού Τσίπρα!
    Με τη βοήθεια της CIA προετοιμάζεται μια αμερικανικού τύπου «επιστροφή» του στην ηγεσία τού ΣΥΡΙΖΑ…
    …Ο Κασσελάκης έχει τ’ «όνομα», αλλά ο Τσίπρας έχει τη χάρη!
    .
    Ο βρωμερός γόνος των εργολάβων τής Χούντας «εκδικήθηκε» την Αχτσιόγλου με τον «αντρίκιο» τρόπο που αρμόζει σ’ έναν τζαμπατζή τής ζωής, γιατί τέτοιος είναι ο Τσίπρας. Όταν έχεις ανέβει στην κορυφή τής κοινωνίας εντελώς άκοπα κι απολύτως τζάμπα, έχεις συγκεκριμένη «οπτική» για τη ζωή και τη θέση σου μέσα σ’ αυτήν. Στο ΕΜΠ «τρύπωσες» από τα βουλγαρικά «παράθυρα» και το τελείωσες ως γνήσιος ΚΝΙΤΗΣ με «τηλεεξετάσεις»! Στη δημόσια ζωή «τρύπωσες» με τη δεξιά Παναγιωταρέα, συνωμοτώντας με το παρακράτος, όταν οι συμμαθητές σου απλά έκαιγαν θρανία! Στην πολιτική ζωή «τρύπωσες» με τον πρωτοφανή κι αυθαίρετο «διορισμό» τού Αλαβάνου, όταν οι «σύντροφοί» σου έλιωναν «παπούτσια», μαζεύοντας συνδικαλιστικά «ένσημα» στις διαδηλώσεις! Στο Μαξίμου «τρύπωσες» βάζοντας «ενέχυρο» ένα «δικαίωμα» του λαού σε Δημοψήφισμα και με την αντιπαροχή τής Μακεδονίας!.
    Όταν τα έχεις κάνει όλα αυτά, θεωρείς κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα βρίσκεσαι στην εξουσία για την υπόλοιπή σου τη ζωή, επειδή απλά είσαι χρήσιμος στα «αφεντικά» και στις «πρεσβείες» …Επειδή σου «χρωστάνε» …Επειδή έχεις «πίστωση» …Άκοπα …Απροβλημάτι­στα …Όπως ακριβώς «θριάμβευσες» στις εσωκομματικές εκλογές χωρίς αντίπαλο με ποσοστό «Τσαουσέσκου»! …Νομίζεις ότι θα έχεις σωματοφύλακες, οδηγούς και Range Rover για την υπόλοιπή σου τη ζωή …Νομίζεις ότι θα φτιάξεις «τζάκι», που θα βολέψει και τα παιδιά σου …Όμως, πάνω απ’ όλα νομίζεις ότι θα παίζεις τα παιχνίδια των δωσίλογων και των πρεσβειών χωρίς κόστος! …Όπως έκανες με το «μαγικό» Δημοψήφισμα, στο οποίο το «ΟΧΙ» έγινε «ΝΑΙ» ή το «Go back Madame Merkel» που έγινε «Jawohl Frau Merkel» Κάπως έτσι ο Τσίπρας θεώρησε ότι θα γινόταν και με την «πώληση» των εκλογών στον Μητσοτάκη. Τότε, που —γεμάτος αλαζονεία και με το σταυροπόδι τού τεμπέλη— πήγε σε μια εκπομπή life-style και μάς έλεγε ότι πρέπει να παραιτηθεί ο Μητσοτάκης σε περίπτωση ήττας του, ενώ οι δικές του ήττες ούτε καν που θα «μετρούσαν»!
    Όπως βέβαια στη συνέχεια με «εκκωφαντικό» τρόπο αποδείχθηκε, οι ήττες του τελικά «μετρούσαν»! …Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στις πρώτες εκλογές «έσωσε» τον Μητσοτάκη, στις επαναλη­πτικές εκλογές «γκρεμίστηκε» …και μαζί μ’ αυτόν κι ο «κόσμος» τού τεμπέλη. Πραγματικά «γκρεμίστηκε» και ο μέχρι τότε «Τσιπροκεντρικός» ΣΥΡΙΖΑ άρχισε την κριτική …Άρχισαν τα «μαχαιρώματα» μεταξύ των συντρόφων που γεύτηκαν την εξουσία κι έβλεπαν ότι οι «μπίζνες» τού «άχαστου» θα έκαναν την εκ νέου «επαφή» με την εξουσία όνειρο μακρινό. Αυτοί στράφηκαν εναντίον τού Τσίπρα με πρώτη την Αχτσιόγλου, η οποία ήταν από τους μεγάλους κερδισμένους τής κυβερνητικής θητείας τού ΣΥΡΙΖΑ. Όταν όμως είσαι «τζαμπατζής» —όπως ο Τσίπρας— έχεις μια πολύ συγκεκριμένη άποψη περί κριτικής κι ανταγωνισμού. Θεωρώντας ότι ακόμα και η προδοσία και ο δωσιλογισμός ήταν ο δικός του προσωπικός «κόπος», που μεγάλωσε το κόμμα, θεώρησε και το ίδιο το κόμμα δικό του «καρπό» …Έναν «καρπό», τον οποίο δεν ήθελε να τον μοιραστεί με κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρώντας ότι αυτός ο ίδιος πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ —και όχι οι δανειστές, η Μέρκελ και οι ΗΠΑ— από το 3% και το έκανε Κυβέρνηση, ούτε καν διανοούνταν ότι θα το έχανε μέσα από το χέρια του, για να γίνει αυτό «προίκα» τής Αχτσιόγλου …Ούτε καν ήθελε να σκεφτεί ότι αυτός θα έμενε με τον «μουτζούρη» τού αποτυχημένου, του «κωλοτούμπα» ή του προδότη και θα έκανε την Αχτσιόγλου μεγάλη «κυρία» τής πολιτικής σκηνής με κόμμα εξουσίας στα χέρια της. Ούτε στον χειρότερό του «εφιάλτη» ο «άχαστος» δεν θα ανεχόταν να δει την Αχτσιόγλου Αρχηγό τής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης …Να του πάρουν τη «μπουκιά» από το «στόμα» τώρα που έκανε και την ανακαίνιση στα γραφεία τού ΣΥΡΙΖΑ; …Τώρα που έβαλε νέες τουαλέτες κι αγόρασε νέα έπιπλα γραφείου; Τι έκανε; …Ό,τι κάνει ο χαφιές τής τάξης …Όταν κάποιος απειλεί τη θέση του, τον «καρφώνει» στον «δάσκαλο».
    Ως γνήσιος χαφιές και δωσίλογος, πήγε στα «αφεντικά» του για να «τακτοποιήσει» το θέμα. Ως γιος βενιζελικού εργολάβου τής Χούντας, πήγε στους Βενιζελικούς να βρει λύση …Πήγε στους ...διαβάστε ολη την συνέχεια
    https://panagiotistraianou.substack.com/p/colpo-grosso?fbclid=IwAR1Y7udcsg7ACaQdK6EqGuJJQsQGVV_vdzUoB-z2B9nLRELUVeSGffimtbA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καί γιά να βοηθήσουμε λίγο το.. "κοινό" περί "συντρόφων",να του θυμίσουμε τις "πηγάδες του Μπούλκες".Μην μας εντυπωσιάζει ο Σταυλιτης Τσιπρας με την "τακτική του". Επιβάλεται,γιά τέτοιους τύπους οποιαδηποτε τακτική,μέχρι τέρμα.Ειδικά το ξεκαθάρισμα,όπως οι καλοί συμμορίτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρκετά ασχοληθήκαμε νομίζω με το ονομαζόμενο από τα συστημικά μμε φαινόμενο του Στέφανου-σωτήρα-μεσσία, αλήθεια θυμάμαι ο φανατισμένα υποστηρικτής του κρητικός εγκαλούσε τα βοθροκάναλα του συστήματος, αλλά σήμερα που μας λιβανίζουν όλο το 24ωρο με το πότε κατούρησε, αν κοιμήθηκε , αν πήγε ως ζωόφιλος βόλτα τον σκύλο, αν είναι δίπλα του ο σύντροφός του, αν έφαγε και πόσες πίτσες κλπ σήμερα λοιπόν ούτε λόγος αφού μας στηρίζουν πλέον δεν είναι βοθροκάναλα αλλά ποιοτικά κανάλια ορθής ενημέρωσης της πλέμπας, δεν υπονοώ προφανώς υποκρισία, απλά στον βωμό της πρωτοκαθεδρίας σφάζονται ενίοτε παλικάρια,Μέσα λοιπόν στην φαιδρότητα , στην παρακμή και την μόνιμη παράνοια, ξεχάσαμε το ουκρανικό, το οποίο έντεχνα συντηρούν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης για τους γνωστούς λόγους, αλλά δυστυχώς για τους νατοικούς και περισσότερο για τους δυστυχείς ουκρανούς τα ψέματα τελείωσαν.Η Ρωσία κέρδισε, δεν θα υπάρξει καμία άλλη να το θυμάστε ουκρανική αντεπίθεση,αλλά ο, Λευκός οίκος, που δεν ξέρω πόσο λευκός είναι,κρατά το ψέμα ζωντανό, μετά από 15 εβδομάδων βαριών απωλειών σε έμψυχο δυναμικό και ελάχιστων κερδών σε εδάφη, τρομερών απωλειών σε άρματα μάχης και τεθωρακισμένα , ο ουκρανικός στρατός βρίσκεται πλέον σε δυσμενή θέση σε σημείο που αν οι στρατηγοί διατάξουν νέα αντεπίθεση , ο στρατός θα επαναστατήσει, οι στρατιώτες δεν θέλουν πια να πεθάνουν σε εναν πόλεμο με προδιαγεγραμμένο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λάσπη και στον ανεμιστήρα για το τι συνέβη στον Θεσσαλικό κάμπο, που βέβαια αποτυπώνει ανάγλυφα όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Δανιμαρκίας,κουβέντες για αντιπλημμυρικά ύψους δισεκατομμυρίων που όπως είναι φυσικό δεν υλοποιήθηκαν ποτέ,για τα φράγματα που δεν άντεξαν,κατάντησαν λασπωμένο μπαλάκι από την περιφέρεια στους δήμους και αντίστροφα η μετακύλιση των ευθυνών. Λάσπη και στα μάτια μας με την ενημέρωση για τους αρχικά τραυματίες που αργότερα έγιναν νεκροί,, λασποτροφή το εργασιακό νομοσχέδιο που αφαιρεί από τους εργαζόμενους κάθε δικαίωμα διαπραγμάτευσης με τα αφεντικά τους.Λασπολογίες , λασπομαχίες και λασπομαχαιρώματα πρόβαλαν στην εκλογική διαδικασία για τον ερχομό από την μάνα Αμερική του σωτήρα μας, αλλά είμαστε τυχεροί η λάσπη ξηραίνεται , πέφτει και όλα ξεγυμνώνονται, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, που στην χώρα μας είναι μπόλικες οι μέρες με ηλιοφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υπάρχει αλβανική "κοινότητα" στην Ελλάδα... Θέλουν και ψάχνουν έναν μεγάλο χώρο .Το μήνυμα; Η Ελλάδα χρειάζεται τους Αλβανούς. Και ειδικά ο Μητσοτάκης μαζί με τα κόμματα της βουλής...

    Ανοίγουν πόρτες που δεν πρέπει...κάνουν φιλικές εξυπηρετήσεις , μάλλον με το αζημίωτο σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Ο Αλβανικός εθ...