peri majestic the real

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Δεν δείπνησαν με κατοίκους αλλά με κομματικά στελέχη....

 


Με γερασμένα κομματικά 
στελέχη....με έναν Έβρο ερειπωμένο από νέους ανθρώπους. Εξαφανισμένο! 

Λιτότητα ετών, μνημόνια ετών! Τι άλλο;  Με τις πυρκαγιές καταστράφηκαν 3 εκατομμύρια στρέμματα μέσα σε τέσσερα χρόνια! Η ύπαιθρος ρήμαξε. Τώρα έρχεται να προστεθεί και ο κάμπος της Θεσσαλίας ο οποίος είναι ἡ ατμομηχανή της Ελληνικής οικονομίας. Μάλλον ήταν. Μιλάμε για έναν ρημαγμένο τόπο. Από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη τίποτα δεν πάει καλά εδώ και δεκαετίες. Δεν τα ξέρει αυτά ο Μητσοτάκης; Βεβαίως και τα ξέρει. Παίζει όμως με την εικόνα. Δεν τον ενδιαφέρει το μέλλον ( ανύπαρκτο) των νέων ανθρώπων. Χρόνο αγοράζει για τους τοκογλύφους δανειστές. Είναι απολύτως βέβαιο ότι οι πολίτες στον Ἕβρο, στην Θεσσαλία, στην Ήπειρό και οπουδήποτε άλλου σύντομα θα χάσουν την γη τους. Ολοι οι αγρότες είναι χρεωμένοι μέχρι τον λαιμό και αυτό δεν είναι μυστικό.  
 
 Ἡ ερημοποίηση της ελληνικής γης και ἡ αλλαγή χεριών της ελληνικής γης είναι πέρα από σίγουρο. Η καταστροφή του κάμπου της Θεσσαλίας, αποδιοργανώνει την ήδη παραπαίουσα αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία. 
 
Προσωπικά ΔΕΝ θεωρώ τυχαίες τις φωτιές αλλά ούτε και τις πλημμύρες ( σε άλλη χώρα θα υπήρχε εισαγγελική διερεύνηση)....Το οργανωμένο έγκλημα κυβερνά. Αυτό το οργανωμένο έγκλημα είναι σε ανοιχτή σύγκρουση με τον λαό. Τι γιγάντωσε το οργανωμένο έγκλημα; Η απουσία δικαιοσύνης. Η άδικη είσοδος στα μνημόνια...Για παράδειγμα η αποτρόπαια δολοφονία του άτυχου Αντώνη στον Πειραιά αποδεικνύει περίτρανα την ύπαρξη του οργανωμένου εγκλήματος...

2 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=zVaISV75NUA


    Α Κ Α Τ ΟΙ Κ Η Τ Ο!!!!!!!!!
    Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούς συνέχεια τετριμμένες, άστοχες αναλύσεις από δακρύβρεχτους και γιομάτους απελπισία και υποκριτική ρητορική ρεπόρτερ και δημοσιογράφους, που αναρωτιούνται λές και είναι άγνωστο γιατί δεν υπάρχουν οι αναγκαίες υποδομές ανάσχεσης των φυσικών καταστροφών.Μια χώρα που μεταπολιτευτικά παλινδρομεί ανάμεσα στην φαντασίωση της ανάπτυξης και του ολέθρου από τις απανωτές φυσικές καταστροφές,Ακούς λέξεις όπως φερτά υλικά που όντως στην συμβολική και πραγματική τους διάσταση αφορούν τους πάντες που από ατυχία κατοικούν σε αυτή την πολύπαθη χώρα. μια χώρα εγκαταλειμμένη στην τύχη της που δεν ερμηνεύει τίποτε από όσα προσπαθεί να δικαιολογήσει ή να κρύψει ο μηχανισμός εξουσίας. Πόλεις και χωριά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και πόσιμο νερό. δίχως υποδομές, ακινητοποιημένα τρένα, κλειστές οδικές αρτηρίες, υπερχειλισμένα ποτάμια, καταστροφές περιουσιών και επιχειρήσεων,, πνιγμένα όνειρα , χαμένες ζωές , αβέβαιο μέλλον, από την άλλη συνέπεσαν λες και ήταν νομοτέλεια με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ταξίματα και υποσχέσεις, όχι αλήθειες , καμία αυτοκριτική για κοινωνική ανάταξη. Από την άλλη όταν σαρώνονται όλα τα αναχώματα της καλής κοινωνίας , μιας κοινωνίας που οκ ουτοπία αλλά θα υπάρξει κάποτε, εδώ ξανά υπεισέρχεται η νομοτέλεια, μια κοινωνία χωρίς ανισότητες και αποκλεισμούς που ο άνθρωπος θα δίνει το χέρι του στον αδύνατο, η σημερινή της μορφή με τους πατριώτες που πωλούν αισχροκερδώς το νερό σε πανταπλάσια τιμή στους συνέλληνες που δοκιμάζονται, τότε κάτι παέι στραβά. Μια εικόνα χίλιες λέξεις , από τα Τέμπη, την Πύλο, την κάθοδο των δωριαίων -κροατών νεοναζί,την δολοφονία από τους πορτιέρηδες του καραβιού, όλες αυτές οι εικόνες δείχνουν το επίπεδο , την σαπίλα και παρακμή , που το ίδιο το ΄σύστημα εξουσίας έφτιαξε την κοινωνία, απανθρωπιά, υποκρισία, κυνισμός , κομποσκίνια, σημαίες και άναρθρες φωνές , σιχτιρίσματα, αγανάκτηση , θυμός, οργή και στις κάλπες αυτοδυναμία.Η εικόνα της λέμβου στα χωριά και στα χωράφια του θεσσαλικού κάμπου είναι προφανώς παράταιρη,η εικόνα ανθρώπων να ρίχνουν άνθρωπο στην θάλασσα αποκρουστική, ομοίως η εικόνα της βίας και του μίσους των αυτόκλητων τιμωρών του Εβρου,τα είδαμε όλα, τα ζούμε όλα, με τόσα φερτά υλικά είτε από τα ορμητικά νερά είτε από τα σκουπίδια του διαδικτύου, στην τελική δεν καταλάβαμε ότι γίναμε γοργόνες στο παραμύθι του παραλόγου, αλλά ούτε ότι γίναμε ξαφνικά γονδολιέρηδες στα θεσσαλικά κανάλια ποτίσματος των χωραφιών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σοβαρά; The Iraq War Wasn't About Oil

  Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό το τι συμβαίνει στην Αμερική. Ουσιαστικά ΔΕΝ υπάρχει Αμερική. Μιλάμε για μια χώρα του Ισραήλ. Για μια πλεκτάν...