peri majestic the real

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

H Kροατία είναι η Ουκρανία των Βαλκανίων. Έχει γαλουχηθεί με την Γερμανική κουλτούρα. Αυτή η χώρα Γερμανοκρατείται από το 1991 (ανεξαρτησία από τη Γιουγκοσλαβία), στο Ζάγκρεμπ, την πρωτεύουσα της Κροατίας, ζουν οι περισσότεροι νεοναζί σκίνχεντ. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι μέλη της ποδοσφαιρικής εταιρείας «Bad Blue Boys» της Δυναμό Ζάγκρεμπ. H Kροατία είναι μέλος της Ε.Ε από τον Ιούλιο του 2013. Η εκάστοτε κυβέρνηση της Κροατίας κάθε χρόνο τιμά την Ναζιστική οργάνωση Ούστασε και δεν τρέχει κάστανο...

DANILO KIŠ: O nacionalizmu :: Novice :: LupigaSymbols of croatian fascism - No UstašaUkrajinskog špiljskog nacionalizma se stide svi pošteni Ukrajinci i to će  biti njegov kraj – Vijesti – LogičnoShort history of Neo-Nazi skinhead subculture in Croatia | libcom.orgundefined 

Μαχαίρι που ονομάζεται «Srbosjek» ή «Σερβοκόφτης», προσδεμένο στο χέρι, που χρησιμοποιείτο από την πολιτοφυλακή των Ούστασε για τη γρήγορη δολοφονία των κρατουμένων στο Γιασένοβατς. Εμπνεόμενοι και στηριζόμενοι από τους Γερμανούς ναζιστές, η Ούστασε, εξόντωσε χιλιάδες Σέρβους, Ορθόδοξους στο αποκαλούμενο “Άουσβιτς των Βαλκανίων” ή “Γιουγκοσλαβικό Άουσβιτς”.

 Τα μαχαίρια είναι τα αγαπημένα αντικείμενα των νεοναζί.

1 σχόλιο:

  1. Εχουμε μέλλον.. Όσο η πλέμπα δέν αντιλαμβάνεται,πώς το παιχνίδι,εξακολουθούν να το παίζουν ,και αυτό έχει επιτυχία,καθώς ακόμα κάποιοι δεινόσαυροι,πιστεύουν σε "αντιθέσεις'`-Ναζισμού-κουμουνισμού,και δέν ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΩΣ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ τότε έχουμε μέλλον..
    Οσο υπάρχουν ανόητοι ,που έχουν "πιάσει" το ένα "στασίδι`',και φοβούντε τό άλλο,τότε αυτοί ακόμα θα μας ματώνουν.
    ΟΣΟ οι "αριστεροφιλελέ" βλέπουν εχθρό τον "Ναζισμοδεξιό",και οι "ναζοδεξιοί" βλέπουν εχθρο τον "αριστεροφιλελέ",δείχνει πώς ακόμα είναι βαθιά ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ. Εάν δεν βλέπουν τον πραγματικό εχθρο,και κυνηγούν την σκιά του,έχουμε ΠΟΛΥ ΜΕΛΛΟΝ ΑΚΟΜΑ.
    Οσοι πιστεύουν ακόμα τίς σκιές,και δέν έχουν αντιληφθεί τον ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΑ που τίς παίζει,και που ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ,ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ.ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΑΚΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή