peri majestic the real

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Σε πρώτο καλοκαιρινό πλάνο...μια Ελλάδα πέφτει...

 Image  

Στην Ελλάδα, οι ιδιωτικοί στρατοί τραμπούκων και, ενίοτε, δολοφόνων εξυπηρετούν σκοπιμότητες, επιχειρηματικές και πολιτικές. 

Ο Μαρινάκης του Ολυμπιακού, του Mega και του ΔΟΛ, παρακολουθεί διακριτικά το πανό προς τιμήν του Βασίλη Ρουμπέτη στο στάδιο Καραΐσκάκη, την ώρα που ο Αλαφούζος το αφεντικό του Παναθηναϊκού και του ΣΚΑΙ, παρακολουθεί διακριτικά την μερσεντές του που την οδηγούσε ο Βασίλης Ρουμπέτης....

Αυτό λέγεται υπόκοσμος και οργανωμένο έγκλημα. Και ναι, όλα γίνονται γα τους ψήφους!

Η παραπάνω φωτογραφία είναι σημερινή. Μας έρχεται από το στάδιο Καραΐσκάκη......

Πότε θα ξυπνήσει ο λαός; Ποτέ. Έχει πάθει ζημιά από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ..

2 σχόλια:

  1. Συγκοινωνούντα δοχεία, οι ποδοσφαρικοί κομματικοί στρατοί στην υπηρεσία του δίπολου, στην υπηρεσία του συστήματος εξουσίας, όσο υπάρχουν αυτοί οι μηχανισμοί, τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει. Να το πάρουμε όσοι ακόμα είναι ανεβασμένοι στα σύννεφα και υποκριτικά μετά , κυνικά αναλογίζονται πως φτάσαμε κάτωθεν του βαρελίσιου πάτου, είμαστε μια ανθρώπινη μεταβλητή που ζει ερήμην της της ίδιας μας της υπόστασης, επενδύοντας στην παραχάραξη των αυτονόητων και χειροκροτώντας κάθε ουτοπική άποψη που απλά ΄κατατίθεται για να θέσει φραγμό σε οποιαδήποτε προσπάθεια ανατροπής αυτού του σκηνικού.Η ζωή μας Περι δεν έχει μέλλον, είναι προσομοιωμένη, δεν υπάρχει πίστη για αλλαγή πλεύσης, άλλοι ασχολούνται με ξαπλώστρες και πετσέτες, το ποσοστό σαρανταεκατό διαμορφώνει αντιλήψεις συμβιβασμού, η μόνη αγωνιστική παρέμβαση των πολιτών είναι το διαρκές σταυροκόπημα έμπροσθεν των ραφιών των σούπερ μάρκετ και το τρέμουλο των χεριών στην προσπάθεια ανοίγματος του φακέλου της ΔΕΗ, καλό λοιπόν οι ευπαθείς πολίτες να έχουν στην τσέπη υπογλώσσιο για την αποφυγή εγκεφαλικού. Εχουμε ως κοινωνία αποστραγγιστεί, η λήθη υπερτερεί της μνήμης, ζούμε σε αμνησιακό μεθύσι,να γιατί βλέπουμε τις φυσικές καταστροφές ως κανονικότητα,να γιατί ζούμε μέσα σε ένα αναισθητικό κύκλωμα, να γιατί στην τελική επιλέγουμε τις πολιτικές ηγεμονίες και στην συνέχεια πέφτουμε στις αντιφάσεις μας, αναγνωρίζοντας το λάθος της επιλογής του μικρότερου κακού, που μετατρέπεται σταδιακά σε μεγάλο, αλλά είπαμε μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ανάρτηση του συγκεκριμένου πανό, συνέβη λίγα 24ωρα μετά την δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, με μαχαίρι που είναι ως ναζιστικό το μοναδικό που φτάνει μέχρι το κόκκαλο,. Περι όταν το οργανωμένο έγκλημα τιμάται μέσα στα γήπεδα με την ανοχή των διοικήσεων των ομάδων, τότε μην γινόμαστε πεφτοσυννεφάκηδες όταν ο φασισμός ατή η μισάνθρωπη ιδεολογία εμφυλλοχωρεί στα αθλήματα. Οταν οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών παίζουν και ρόλο κομματικών στρατών, όταν οι ποδοσφαιρικοί ταλιμπάν χρησιμοποιούνται από το ίδιο το σύστημα, όπως και οι εκτός γηπέδων που ακολουθούν ειρηνικές πορείες για την βρόμικη δουλειά δλδ δημιουργίας επεισοδίων ώστε να διαλυθούν οι ειρηνικές πορείες διεκδίκησης, τότε προφανώς το πρόβλημα δεν λύνεται και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα γινόμαστε μάρτυρες δολοφονιών δυστυχώς. Αν ήθελαν την λύση μέσα σε 24 ώρες θα έλυναν, με την διάλυση και το κλείσιμο όλων των συνδέσμων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή