peri majestic the real

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Έτσι γίνονται οι «σωστές» μοιρασιές! ...του Παναγιώτη Τραϊανού

 

Μητσοτάκηδες (Μπακογιάννης)

…Μαρινάκηδες (Μώραλης)

…και Εβραίοι     (Ζέρβας)

…Να πάνε τώρα οι δεξιοί να ψηφίσουν,

για να «νομιμοποιήσουν» τη μοιρασιά των Βενιζελικών και των Εβραίων!

Όπως ψήφισαν τη σημερινή κυβέρνηση-«ΠΑΣΟΚ» υπό τον Μητσοτάκη,

έτσι να τους παραδώσουν και τους μεγάλους Δήμους τής χώρας!…

…Να τα πάρουν όλα!…

…μη τυχόν και μας «θυμώσουν» κι έχουμε κι άλλα!

Επίσημη σελίδα των φίλων τού Παναγιώτη Τραϊανού

3 σχόλια:

  1. (Παραμένει προφυλακισμένος ο Φρέντι Μπελέρης – «Η Δημοκρατία δεν φυλακίζεται» λέει ο Κώστας Μπακογιάννης.
    Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης θα μεταβεί τη Δευτέρα 14 Αυγούστου στη Χειμάρρρα, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της ελληνικής ομογένειας, σε εκδήλωση που θα γίνει για την άμεση απελευθέρωση του εκλεγμένου δημάρχου της Φρέντι Μπελέρη, ώστε να καταστεί δυνατή η ορκωμοσία του και η ανάληψη των καθηκόντων του.

    Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της ομογενειακής οργάνωσης «Ομόνοια» τη Δευτέρα, στις 18:00, στον Κεντρικό Πεζόδρομο Σπηλαίων στη Χειμάρρα, καθώς εκπνέει η τρίμηνη προθεσμία που προβλέπει ο εκλογικός νόμος για την ορκωμοσία του Μπελέρη.)
    ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ "ΟΜΟΡΦΑ" ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΕΤΣΑΚΙ; Ο ΡΑΜΑ ΔΟΥΈΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ "ΟΡΦΑΝΟΥ"..Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ "ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ". ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ!! ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΟΛΟΙ! ΓΙΑΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ . ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό και δεν ασχολήθηκα με το θέμα Μπελέρη.Είναι δυνατόν έλεγα;; Κάτι παίζει. Και το είχα γράψει. Εγώ τους Βορειοηπειρώτες δεν τους πάω...Μην ξεχνάς με τον Πύρρο τι καλαμπούρια έκαναν πριν τις εκλογές...Μαζί και ο Ράμα...

      peri

      Διαγραφή
  2. Εχουν τον "ασσο" έτοιμο από πρίν.Τίποτα δέν είναι τυχαίο,και ο χρόνος δείχνει τα πάντα.Αρκεί να είσαι ΠΟΝΗΡΕΜΕΝΟΣ.
    Ο Ράμα έπαιξε γιά τήν οικογένεια του Μητσοτάκη. Από κόλπα άλλο τίποτα.
    Και επιμένω. Τυχαίο δέν είναι αυτό με τους "οπαδούς". Η Νέα τάξη είναι σε δύσκολη φάση. Η Ουκρανία αιμοραγεί,και αιμοράγησε όλες τις χώρες,ακόμα και αυτές που το οργάνωσαν.
    Στην Αμερική γίνεται της κακομοίρας,άστεγοι ,πλιάτσικο καθημερινά. κανόνια βαράνε αβέρτα,και ο Ατλαντικός δέν "ανοίγει". Θα τούς βρεί μέσα και θα φάνε κυνήγι,άγριο.
    Η Γερμανία εξαφανίστηκε απο "προσώπου γής".Άφαντη ,αόρατη μουγκή..
    Όλα εδώ μέσα παίζοντε. Είπαμε το "χρυσομαλο δέρας ",θέλουν με όποινδήποτε τρόπο. Και εδώ μέσα τα πράγματα έχουν ζορίσει΄
    Είδες μετά τίς εκρήξεις στο στρατόπεδο,πώς εξαφανίστηκε απο τήν εικόνα ο καραγκιόζης ο άρρωστος; Έπαιζε με τα "σπίρτα" το καθηστερημένο και του έσκασαν στά "χέρια" οβίδες..! Χεστήκανε πάνω τους να ξέρεις. Τώρα ΚΑΙΝΕ ΜΟΥΓΚΑ. Ούτε απ ευθείας ,ούτε συνεντεύξεις. Και όταν και όπου θα έρθει η ώρα για τις ανεμογενήτριες θα κλάψουν και θα με θυμηθείς.
    Γιά αυτό έβγαλαν τούς τρελαμένους με τις "πετσέτες". Μόλις η Ρόδος έδωσε το σφύριγμα,κλασανε μέντες,μην και γενικευτεί.Το γύρισαν στην "τρελίτσα"
    Αποσύρθηκε γιά τις διακοπές του,και κουμαντάρουν οι ξένοι. Αυτός είναι μιά καρικατούρα,που πρέπει να κάνει τα μπάνια του γιατί πολύ "φορτώθηκε" και δεν είναι για πολλά..!
    Ολα καταρέουν. Όλα είναι για την "τρελή¨. Μια χαοτική κατάσταση παντού. Μέσα στον πανικό τους στέλνουν ταγματα για να τρομοκρατήσουν τον λαό. Και κανέναν διχασμό ,τύπου ¨πόλεμος των πόλεων". Μανούλες στίς πουστιές! Πόσο όμως ρε μαλάκα; ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΘΑ ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΙΚΤΟ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ.
    ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΙΚΗ -FAUDA.- κυριολεκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή