peri majestic the real

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Καταλάβατε; Γ. Παπαχρήστος: Όσο θεωρούμε ότι το Αιγαίο μας ανήκει δεν θα έχουμε καλές σχέσεις με την Τουρκία!

5 σχόλια:

  1. Μην ξεχνάμε αν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, πέρασαν 78 χρόνια απί την ρίψη της ατομικής βόμβας των Αμερικανών στην Χιροσίμα που άφησε 100.000 νεκρούς και ισοπέδωσε την πόλη, ενώ η Ιαπωνία ήταν έτοιμη να συνθηκολογήσει και μάλλον δεν χρειάζονταν οι ατομικές βόμβες σε Χιροσίμα και Ναγκασάκι, Φέτος το τραγελαφικό Περι, στους εορτασμούς μνήμης δεν καλέστηκαν να παραστούν Ρώσοι λόγω του Ουκρανικού, παρέστησαν όμως οι Αμερικανοί που σκόρπισαν με την ρίψη της ατομικής βόμβας τον όλεθρο. Σύνδρομο της Στοκχόλμης άραγε ;ή η απόδειξη ότι δεν είμαστε μόνο εμείς για ψυχανάλυση, υπάρχει διάχυση ηλιθιότητας στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι η Ιαπωνία βρίσκεται υπο κατοχή και σήμερα όσο και το 46, δεν σου έχει περάσει απο το μυαλο;

      Διαγραφή
  2. Πάντως Περι δεν θα διαφωνήσεις ότι είμαστε τελικά για τα μπάζα, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω μια κοινωνία που συνεχώς πέφτει από τα σύννεφα, πότε ρε αδερφέ προλαβαίνει και ξανανεβαίνει ;θα μου πείς εύλογα αποδεικνύουμε συνεχώς πόση παιδεία, μόρφωση και γνώση έχουμε σαν λαός, κάποτε σου έγραφα σε μια αποστροφή του γραπτού λόγου, αν οι αρχαίοι μας πρόγονοι είχαν την δυνατότητα να προβλέψουν σε ποιούς μεταλαμπάδευσαν παιδεία και πως την καταντήσαμε μάλλον θα την είχαν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, η εικόνα στο μυαλό μου απότομα γκριζάρισε, σκέφτηκα Πέρι αλήθεια, που είναι οι κήνσορες του νόμου και της τάξης, όλοι αυτοί που σε όλους τους τόνους διατυμπάνιζαν την αλφαδιά αναφορικά με την ασφάλεια, που είναι οι πρυτάνεις του νόμου και της τάξης, οι υψιπέτες κονδυλοφόροι και υπερασπιστές της έννομης τάξης, οι παρουσιαστές , οι νομικοί, οι ιερείς , όλοι οι ακροκεντρώοι, με τα τέλεια ελληνικά και το θαυμάσιο συντακτικό, αλίμονο Περι που πήγαν ; τι ήθελα να ήξερα έχουν τώρα ως αφήγημα οι σαρανταεκατό, απάντηση προφανώς δεν θα πάρω, έχω όμως τις προσωπικές μου προσλαμβάνουσες και βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι όλα είναι εδραζόμενα στο επικοινωνιακό παιχνίδι.Διερωτώμαι πόσο κάτω του πάτου πρέπει ως κοινωνία να φτάσουμε ώστε να αφυπνιστούμε ,να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο που δεν μας έβαλε μόνο το ΄σύστημα αλλά και οι διάφοροι μηχανισμοί αποπροσανατολισμού, ; θλίβομαι αλλά πλέον δεν αναμένω τίποτε, είμαστε άξιοι υ-της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέρω Πέρι διαφωνείς με την ιδεολογία και το ΚΚΕ, και προφανώς δεν έχεις άδικο να έχεις ενστάσεις, αλλά διαβάζοντας την ανακοίνωση για την δολοφονία του νέου οπαδού, δεν μπορεί παρά να πείς ότι έχει δίκιο βουνό,' Η κυβέρνηση θεωρεί λογικό να απαγορεύει συναθροίσεις εργαζομένων, γιατί δήθεν διαταράσσουν την οικονομική και κοινωνική ζωή, αλλά αφήνει ανενόχλητους οπλισμένους φασίστες χούλιγκαν να δολοφονούν και να καταστρέφουν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή