peri majestic the real

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Αξύριστοι, αγραβάτωτοι, χωρίς ρολόγια, ο Πατούλης έχει ένα κορδόνι-δέρμα στο χέρι, μανίκια σηκωμένα, εργατιά και σφυροδρέπανο...

 

Στημένο το παιχνίδι, από την αρχή! Σημασία έχει να μην μασήσει ο κόσμος και να τους καταψηφίσει..

Είναι ντροπή να σε δουλεύουν συμμορίες..

3 σχόλια:

  1. Κόμπλεξ ,απίστευτο, αυτοί είναι οί δήθεν ,"χαλαροί¨ .Οί δήθεν "ανατρεπτικοί",που σπάνε δήθεν ,τά στεγανά,και το "κατεστημένο¨. Πουλάνε παραμύθι κάργα όλοι αυτού τού είδους.
    όταν όλοι φοράνε κοστούμι,αυτοί είναι δήθεν "επαναστάτες". "Λογικό"! Οταν είσαι τενεκές κομπλεξικός,και χάνεσαι στο πλήθος,προασπαθείς να ξεχωρίσεις,μέ άλλον τρόπο. Με τίς παντόφλες δέν πήγε ο άλλος; Δίχως γραβάτες δέν ήταν ο πατερούλης; Γύφτοι που παριστάνουν τούς "επαναστάτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ένστασή μου Πέρι που προφανώς δεν έχει καμία σημασία, εστιάζεται και με μπερδεύει είναι στο εξής, ενώ αντιλαμβάνομαι ότι έχεις αξιολογική κρίση και όχι μονομερή ανάγνωση των ιστορικών δεδομένων, ενώ καταλαβαίνεις απόλυτα ότι όσο υπάρχει και αναπαραγάγεται ο δικομματισμός που σε επίπεδο προσώπων τον χαρακτηρίζεις βενιζελισμό, που στην ουσία είναι ένα καθαρά τεχνητό δίπολο στήριξης των θεμελίων του συστήματος που δυστυχώς όλα τα σε διατεταγμένη υπηρεσία φερέφωνα αποφεύγουν έντεχνα να ονοματίσουν , που δεν είναι τίποτε άλλο από τον καπιταλιστικό τρόπο ανάπτυξης, που στην τελική γιατί να το κρύψομεν άλλωστε, άπαντες δεξιοί, ακροδεξιοί, χουντικοί, φιλοβασιλικοί,νεοφιλελεύθεροι, φιλελεύθεροι σκέτο,φιλοναζί κλπ συγγενείς κατοικοεδρεύοντες στην δεξιά πολυκατοικία, το καπιταλιστικό σύστημα έχουν ως εικόνισμα και υπηρετούν με το ένα ή άλλο αφήγημα. Η όλη στάση συνέχεια μιας εθνικοφροσύνης, μια προσπάθεια παλιννόστησης μια εθνογραφίας ελληνορθόδοξης παιδαγωγίας που κατά την γνώμη μου εμφορείται από εθνοποιητικά άγχη, μια ΄ασκηση πατριδογνωσίας, για το που πάει το καράβι με καπεταναίους τους ηγέτες των κομμάτων του δικομματισμού.Μην ξεχνάς Περι ότι τούτος ο λαός το "νυν υπέρ πάντων αγών " πολλάκις χειροκροτούσε στο ιστορικό διάβα, αλλά άλλες τόσες φορές το ίδιο σύνθημα γράφτηκε και στα μπράτσα φασιστών που δολοφόνησαν έλληνες με την άνεση της διεστραμμένης εθνικοφροσύνης τους. Από κεί και πέρα ειλικρινά με προβληματίζει αυτή η εμμονή στα πρόσωπα και όχι στις ιδεολογίες και πολιτικές που είναι εντεταλμένοι να εφαρμόσουν,Είπαμε χομπίστικο ιστολόγιο αλλά όχι μυθεύματα, ρητορήματα και μυθοπλασίες δλδ βερμπαλισμοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα πλάκα Περι αν ήσουν στην χούντα , άνετα θα έπιανες στασίδι στην επιτροπή λογοκρισίας, ρε παιχταρά τι σου έθιξα προφανώς δεν είναι πρώτη φορά και έκανες κόψιμο του σχολίου μου, και καλά αλλά αφήνεις το μισό και πρέπει κάποιος να είναι μυημένος και νοητικά πλούσιος σε γνώσεις για να βγάλει νόημα, δεν θα ρωτήσω το τετριμένο ποιά η αιτία της λογοκρισίας γιατί είναι πρόδηλο΄ χύνω από την καρδάρα του ιερού σου δισκοπότηρου τις ανεδαφικές έωλες ανιστόρητες κλπ απόψεις και νάλεγα ότι παίρνεις και επίδομα να το καταπιώ αμάσητο, αλλά δεν σε έχω για τέτοιον απλά καλοκαίρι έχουμε, οι εκλογές τελείωσαν η αποχή και οι λοιποί εθνικοπατριώτες έδωσαν στη ΝΔ δεν γράφω Μητσοτάκης , αν και για να λέμε και αλήθειες το 41% πιστώνεται αποκλειστικά στον ίδιο , αν ήταν άλλος αρχηγός στην ΝΔ ούτε το 30% δεν θα έπιανε και ξέρω ότι συμφωνείς, όσοι λοιπόν θέλουν να παίξουν με τον δούρειο ίππο,ζητώντας οι πραγματικοί δεξιοί να τον αποκαθηλώσουν μάλλον επιζητούν το ακριβώς αντίθετο, λειτουργούν ως αρνητική διαφήμιση και καλό του κάνουν, γιαυτό κρατώ επιφύλαξη στους δαναούς που κομίζουν γλαύκας και διαχέουν μια εμμονή στο πρόσωπο αφήνοντας την ιδεολογία στην άκρη.Πάντως ο χρόνος θα δείξει πώς απόψεις έωλες αφορούν μόνο τους κινούμενους στα σύννεφα, όταν θα κάνουν αναγκαστική προσγείωση θα πέσουν αρχικά οι μάσκες , θα φανερωθούν οι προβοκατόρικοι ρόλοι και στην συνέχεια θα πέσει το γέλιο της αρκούδας.Εσύ πάντως μην πτοείσαι συνέχισε το κόψιμο , είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου δική σου η ιστοσελίδα, μακριά από προστάτες, δεν άγεσαι και φέρεσαι από κανέναν είσαι ανεξάρτητος και μην το ξεχνάμε χομπίστας, προσωπικά διατηρώ άλλη εικόνα δεν είναι η ιστοσελίδα χομπίστικη ποικίλης ύλης, είναι ενημερωτική, καυτηριάζει πράξεις, κριτικάρει συμπεριφορές δλδ είναι ιστοσελίδα ενημέρωσης για όσους θέλουν να ενημερωθούν, υπάρχουν και οι χομπίστες σε αυτή την ζωή που επιζητούν οάσεις γέλιου ας τις ψάξουν αλλού, εδώ κυριαρχεί η ζύμωση και σύνθεση έστω και διαφορετικών απόψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Ουάσινγκτον!…

  https://traianou.gr/2024/06/sfiggei_o_kleios_washington.html