peri majestic the real

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Ο Πλανήτης στις φλόγες !!! ...του Παναγιώτη Τραϊανού

 

2 σχόλια:

  1. Εγκλωβισμένοι,οι Εβραίοι,μέσα στήν ίδια χώρα που τους έσωσε κάποτε. Στήν χώρα αυτή που τούς φιλοξενησε και τους "ανέβασε".Αυτός είναι ο παντοντινά ΓΥΦΤΟΣ. Αυτός δέν αλάζει ποτέ! Ο Αχάριστος ζήτουλας.. Ο Τεμπέλης που ζηλεύει,ο βρωμύλος που δέν θέλει να υδρώσει.
    Στό τέλος διώχνει τον ιδιοκτήτη ακόμα και από τό κρεβάτι του. Τού βάζει φωτιές στό σπίτι του.Αρκεί να κάνεις το λάθος και να τούς ανοίξεις την πόρτα σου! Την έχεις πατήσει!
    Εγκλωβισμένοι οι βρωμύλοι καίνε τα πάντα.
    Οπως όταν έκαναν εκείνην την "ηρωική" τους "ΕΞΟΔΟ" απο την Αιγυπτο.
    Σύμφωνα με καταγραφές,τέτοια καταστροφή έκαναν στο "φεύγα " τους,που ούτε σκυλί δεν αλυχτούσε.
    Ομως τότε ΠΑΣΑΡΑΝ ΤΟΝ ΜΥΩΣΗ ! ΚΑΙ ΤΟ "ΘΑΥΜΑ" ΤΟΥ..
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΑΝΟΙΞΕ" ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ..
    ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ..ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ. ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ !. ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΛΗΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Επρεπε να μπούνε "μπροστάρηδες" οι πιό αδίστακτοι γιά το χρήμα και την εξουσία,για να φτιάξουν στρατό από όμοιους τους.
    ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΜΩΥΣΗΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ "ΦΑΡΑΩ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΕΙ.
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ.
    ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΡΩΜΙΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΑ ΖΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ. ΠΑΝΤΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ.ΚΛΑΨΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ. ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ.
    ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ..
    ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΚΑΠΟΙΟΥΣ"
    ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ.ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΝΙΚΗΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΟΛΟ. ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ "ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ" ! δουλευεις; θα φας! να ΠΟΥΛΆΣ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ.ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΙΠΟΤΕΣ!! ΤΙΠΟΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΟΥΜΕ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ Η ΑΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ"..
    ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΘΑ ΨΩΦΙΣΕΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΙΤΟ.Αργά και βασανιστικά τιμωρείται ο άπληστος γιά χρήμα. Ο Άθεος,που πίστεψε στο χρήμα. Αυτός που προσκύνησε το χρήμα και "πούλησε" τήν ζωή και τίς αξίες της γιά το χρήμα.. ! \ΤΩΡΑ ΔΙΧΩΣ ΧΡΗΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ. ΣΑΝ ΣΚΥΛΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ "ΨΩΦΙΣΕΙ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ "ΤΕΙΧΗ" ΤΗΣ ΛΑΜΠΕΡΗΣ ΠΟΛΗΣ..
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΛΑΜΠΕΡΗ ΝΕΑ ΠΟΛΗ" ΤΗΝ "ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ"..Μονον ο καθαρός θα μπορέσει να ΜΠΕΙ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΣ.
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερχεται ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ..
    "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

BREAKING NEWS: Rudy Giuliani Issues Fiery Warning To Anyone 'Behind' Trump Assassination Attempts

  Τρομερός ο Rudy Giuliani. Παθιασμένος. Έχει καταλάβει πολύ καλά τι διακυβεύεται.