peri majestic the real

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Η Άνδρος είναι από τα πρώτα νησιά που έχουν μπει οι βάσεις για ανεμογεννήτριες ...του Κοπελούζου και του Μυτιληναίου...Προβλέπεται η ανάπτυξη 8 αιολικών πάρκων σε Νάξο, Πάρο, Τήνο και Άνδρο καθώς και η διασύνδεση με το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης!! Ο τύπος ανεμογεννήτριας που θα χρησιμοποιηθεί είναι η Enercon E-70/2,3 MW με ύψος πυλώνα 64 μέτρα και διάμετρο πτερωτής 71 μέτρα!!!

 

Για ημέρα καίγονται δασικές εκτάσεις στον Έβρο, σε μια καταστροφή που δεν έχει όμοιά της στην ΕΕ.

 Ο Έβρος είναι πλέον, με την πιστοποίηση της Ε.Ε. (σύστημα Copernicus), η μεγαλύτερη καμένη έκταση που έχει καταγραφεί σε ευρωπαϊκό έδαφος εδώ και αρκετά χρόνια (720.000 στρέμματα). Με λίγα λόγια εξαφανίζεται ο Έβρος!!!

 Image

1 σχόλιο:

  1. Ολα γιά το ΠΟΙΟΣ θα "ηγηθεί¨ την νέα εποχή. Την εποχή της τεχνολογίας την εποχή της κυριολεκτικά διαστημικής τεχνολογίας,θέλουν την ανθρωπότητα ακόμα στά κάρβουνα και στα μαυρα σκοτάδια. Λίγο πρίν μπεί η ανθρωπότητα στην βιομηχανική εποχή ,έφτιαξαν την "επανάσταση" και την έριξαν στα χαντάκια της "βιομηχανικής επανάστασης". Πήραν τον έλεγχο και σήμερα δέν θέλουν να αφήσουν σε ΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ,όπως προβλεπεται! Προβλημμα τους.
    Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    Με ανεμΙστηράκια και τα γελοία πάνελ,θέλουν να μας 'ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ " για να είμαστε πάντα φυλακισμενοι εξαρτημένοι και ελεγχόμενοι απο τους "μαγαζάτορες¨.
    Γιά να δούμε όμως τήν ανατροπή γιατί "άλλα τάζει ο γάιδαρος και άλλα ο γαιδουριάρης"..
    Ερχεται η σφαλιάρα γιά αυτούς. Θα αντέξει η κρύα Γερμανία έναν ακόμα χειμώνα ,που ήδη έχει ξεκινήσει γιά αυτήν; Θα τους πεί ξανά να ρίξουν καμμιά κουβέρτα γιά να μην κρυώνουν;
    Η Απελευθέρωση του ανθρώπου θα έρθει με το ΥΔΡΟΓΟΝΟ.
    Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ.ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ..
    ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...