peri majestic the real

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 -Το «πράσινο φως» του ΥΠΕΝ έλαβε νέο αιολικό πάρκο του Ομίλου Motor Oil που θα αναπτυχθεί σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου!

 

...σύμφωνα με την Α.Ε.Π.Ο. η οποία εκδόθηκε στις 28 Ιουλίου από τη Γενική Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Πολιτικής του ΥΠΕΝ, αφορά Α.Σ.Π.Η.Ε. συνολικής ισχύος 53,6 MW, στις θέσεις “Μάτι-Κοσκινά”, “Φουντούκια-Κορφοβούνι” και “Σκοπιά Βραχάκι” καθώς και τα συνοδά – υποστηρικτικά έργα, στις Δημοτικές Ενότητες Σαπών, Αρριανών και Αλεξανδρούπολης, των Δήμων Μαρωνείας – Σαπών, Αρριανών και Αλεξανδρούπολης αντίστοιχα, των Περιφερειακών Ενοτήτων Ροδόπης και Έβρου.

Το έργο προωθείται από τους θυγατρικούς βραχίονες της Motor Oil Renewable Energy (MORE) «Αιολικό Πάρκο Foxwind Farm Ltd Έβρος 1 EE» και «Αιολικό Πάρκο Portside Wind Energy Ltd Θράκη 1 ΕΕ».

2 σχόλια:

  1. ¨ΔΈΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΙΟΛΙΚΟ ¨ΠΑΡΚΟ"!!
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΓΙΑΤΙ... "ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ"
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ -ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΗΔΕΡΕΝΙΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΧΤΑΡΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ.
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΝΟΣΕΙ ΒΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΞΥΠΝΟΥΣ" -ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑ "ΞΕΡΟΥΝ" ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΔΥΩΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΑ..
    ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ . ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ "ΦΑΓΩΘΗΚΕ" ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ Η "ΒΑΣΗ" -ΤΟ "ΚΟΡΜΙ ",ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ..ΑΛΟΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΑΛΤΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΑΜΕ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ "ΤΡΑΒΗΞΕΙ" Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ; ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΟΛΑΣΗ ΖΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.. ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο "ΣΚΥΛΟΣ"-ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΚΑΛΟ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ;
    ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ξυπνήσουμε μία μέρα και δεν θα μας ανήκει ούτε μια πετρα απο το χωμα που παταμε τότε θα είναι αργά ο ελληνας ποτέ δεν πρόκειται να ξυπνήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη

  ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ… …ο «Μινώταυρος» από την Κρήτη, που —εδώ κι έναν αιώνα— «τρώει» τα παιδιά ΟΛΩΝ των Ελλήνων !!!… …Το «βουβό» ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ε...