peri majestic the real

Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Ποιος ασχολείται; Η χώρα είναι κρανίου τόπος πλέον...

 ImageImage

5 σχόλια:

  1. Τελικά είμαστε κράτος ανάδελφο κατά την ρήση πολιτικού της δεξιάς. είμαστε για κλωτσιές ή είμαστε για τα πανηγύρια, η εικόνα της καμμένης σημαίας δείχνει εμπόλεμη κατάσταση, κατάσταση συναγερμού που δυστυχώς πάντα κρατά όσο χρόνο διαρκεί η κρίση, στην συνέχεια πάντα ο ελληνικός θεός της λήθης δίνει την λύση μέχρι την επόμενη κρίση και η ζωή συνεχίζεται παρέα με τους σαρανταένα,.Στα πανηγύρια του Αυγούστου , εκδηλώσεις για τις λεγόμενες αρπαχτές των τραγουδοποιών, στο όνομα κάποιου Αγίου που γιορτάζεται πάντα καλοκαίρι,καταγράφηκε η παρουσία εκατοντάδων υποψηφίων σωτήρων σε τοπικό επίπεδο , αυτοδιοικητικές εκλογές έχουμε,, κοίτα δεν είναι κακό ας μην το δαιμονοποιήσω, υποψήφιοι πολλοί μεν αλλά νέες πολιτικές ελάχιστες και κυρίως προέρχονται από δεξιά εκδοχή του 41 % , γιατί το αριστερό αφήγημα ασχολείται με το ποιός ή ποιά θα ηγηθεί της νέας σοσιαλδημοκρατικής ελπίδας,Μοιάζει σαν να μην υπάρχει αριστερή ή κεντροδεξιά πρόταση για την διοίκηση των πόλεων που ζούμε, ενδεχομένως να είναι μια από τις κεντρικές επιτυχίες της δεξιάς,να εμφανίζει αφού η νίκη είναι δεδομένη,τις πιο συντηρητικά ακραίες πολιτικές και να τις περνάει στο πόπολο ως κανονικότητα , σαν κάτι το φυσιολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψάχνουμε να βρούμε όμως και εμείς, γράφουμε , ματαγράφουμε, βγάζουμε την οργή και τον θυμό μας, σιχτιρίζουμε , απορούμε αν όντως είμαστε απόγονοι των αρχαίων ημών και υμών προγόνων, αν όντως μεταλαμπαδεύτηκε η παιδεία τους και ο πολιτισμός τους, αλλά αν λάβουμε υπόψη την όλη πορεία του έθνους , μάλλον ο ομφάλιος λώρος σύνδεσης του dna αποκόπηκε βίαια με την οθωμανική κυριαρχία των 400 χρόνων.Να βρίσκουμε να λέμε Περι, και το λέω εγώ αυτό που δεν σταματώ το λακριντί, την κριτική επί παντός επιστητού, που βάζω στόχους και ρίχνω μπινελίκια, Θα μου πείς εύλογα σκεπτόμενος , ίσως να φταίει η πανδημία, κλειστήκαμε με άνωθεν εντολή μέσα, αποδεχτήκαμε ένα σωρό απαγορεύσεις, αναλάβαμε την ατομική μας ευθύνη, άλλοι βρήκαν ευκαιρία να αναδείξουν το ταλιμπανίστικο εγώ τους, έδερναν τις γυναίκες τους,άλλοι τα παιδιά τους, άλλοι σκότωσαν κιόλας, ο εγκλεισμός έβγαλε όλο το κακό από τον κόσμο.Απο την άλλη οι απαγορεύσεις που σήμερα μου φαίνονται αδιανόητες δλδ απο τις εξι το απόγευμα να μην παίρνουμε καφέ, να σταματάει το μετρό στις 12 τα μεσάνυχτα γιατί πριν από τις 12 δεν κόλλαγε ο ιός,σκέψη να αυξηθούν τα δρομολόγια ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός ούτε λόγος, να αυξηθεί το ιατρικό προσωπικό ούτε λόγος. Μείναμε μόνοι, έγκλειστοι, δίχως καμία κρατική πρόνοια πέραν των απαγορεύσεων, και μετά από λίγο ξαναψηφίσαμε αυτούς τους ίδιους που είχαμε στο σιχτίρισμα, πρίν και μετά μούγκα. Και μετά απορείς και απορώ που δεν κινείται τίποτε παρά τα σκάνδαλα, τις αλυσιδωτές και μόνιμες αυξήσεις, στις λογικές τις επιδοματικές, τις διαχρονικές συνεχιζόμενες αστοχίες, τον κυνισμό και την υποκρισία,από την μια έχουμε απέναντι την αυτοδύναμη κυβέρνηση δλδ αυτή που ελέω εκλογικού νόμου με τα μπόνους και του ποσοστού της αποχής, άσχετα αν κάποιοι επιμένουν ότι η αποχή τους άφησε άυπνους, αντίθετα λειτούργησε ενισχυτικά και έδωσε την αυτοδυναμία του 41 %, προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με την επιλογή της βρούβας, είναι μια πολιτική πράξη που αφορά τον συμβιβασμένο νεοέλληνα, όμως με ενοχλεί που κάποιοι μας σέρβιραν την αποχή ώς επαναστατική πράξη που αποδομεί το σύστημα εξουσίας.Προφανώς το εκλογικό αποτέλεσμα απέδειξε την συλλογιστική μου, από εκεί και πέρα μην προσδοκάς τίποτε, όσο ζουν ανάμεσά μας οι νοικοκυραίοι , άστα να πανε στο διάλο όλα σιάδι που λέν και οι νιοράντηδες,Οι νοικοκυραίοι έδωσαν αυτοδυναμία και οι νοικοκύρηδες πήγαν για βρούβες και οι δύο συνομοταξίες απλοί περαστικοί που σφυρίζουν αδιάφορα για τα τεκταινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο ειδήσεις πού τα λένε όλα!!!
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/i-oikonomiki-anaptyksi-tis-kyvernisis-mitostaki-mia-oikonomia-pou-den-paragei-tipota-kai-xrostaei-4047-disek-eyro/

    Δηλαδή, το μόνο πράγμα πού ''υποτίθεται'' ότι ρολλάρει στη χώρα, είναι ο τουρισμός. Ό τουρισμός του ''μιά σαλάτα στα τέσσερα'' και πιοτό μέχρι την ερχόμενη βδομάδα.
    Ή χώρα δεν παράγει ούτε οδοντογλυφίδα, αλλά η κυβέρνηση των ''ότι φάμε ότι πιούμε κι'ότι αρπάξει ο κ@λος μας'' μάς λέει ότι με ''πορδές τελικά βάφονται τ'αυγά''.
    Ή χώρα καίγεται αλλά οι διακοπές, διακοπές..........

    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%91%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%ce%88%cf%86%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%ac%cf%83%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82/

    Δέν είναι πλέον χώρα αυτό πού ζούμε, δέν είναι η Ελλάδα μας αυτή, δέν είναι κόσμος με ΠΑΙΔΕΊΑ αυτός. Μπουκωμένα ένστικτα και αντανακλαστικά, μια παλινωδία συνεχόμενου τρόμου.

    https://www.protothema.gr/greece/article/1404047/varkiza-tora-tha-gineis-kanonikos-aggelos-thlipsi-gia-ton-40hrono-pou-skotothike-stin-athinon-souniou/

    Τα πάντα γύρω μας, βρωμάνε θάνατο. Αντιστράφηκαν τα πάντα, ή κάποτε παραδεισένια Ελλάδα μεταμορφώθηκε σε κάτι άλλο.....ένα σκοτεινό κάστρο γοτθικού τρόμου, ένας Ρημαγμένος Τόπος στον Χρόνο.
    Μιά Αντι-Ντίσνευλαντ, εδώ όπου ό Ντόναλντ Ντάκ στραγγαλίζει τον Χιούι, τον Λιούι και τον Ντιούι.
    Ό Μίκυ μπουκώνει με ηρωίνη την Μίνι και ό Πρίγκιπας του παραμυθιού, σάν άλλος Αντεροβγάλτης της Νέας Υόρκης, ξεκοιλιάζει με ξυράφι την Χιονάτη.
    Ένα παγκόσμιο, ελιτίστικο πείραμα πού απέτυχε.......πετυχαίνοντας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πλανήτης στις φλόγες !!!
    Είμαστε ΘΥΜΑΤΑ ενός Παγκοσμίου Πολέμου
    ...και ΔΕΝ το γνωρίζουμε !!!
    ...Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Ζελένσκι «πυρπόλησε» την Ουκρανία, για να την παραδώσει στον ΕΒΡΑΙΟ Φινκ και στη ΣΥΜΜΟΡΙΑ του !!!
    ...Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Γκριν την ΙΔΙΑ ώρα παραδίδει στον ΙΔΙΟ ΕΒΡΑΙΟ και στην ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ τη Χαβάη !!!...
    …Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ τού Κίσινγκερ, του Σβαμπ και του Χαράρι σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της !!!
    Παναγιώτης Τραϊανού
    https://panagiotistraianou.substack.com/p/e9a
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχεις καταλάβει ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ; ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΦΛΥΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ; ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ¨ΠΑΤΑΝΕ" ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕ. ΟΣΟ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΡΟΝΟ.
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ -ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ,ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η "ΓΝΩΣΗ" ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΡΗΜΑΖΟΥΝ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.
    Ο ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ
    Ο ΑΛΛΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ
    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ-ΡΑΓΙΑΣ! ΕΔΩ ΓΕΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ. ΓΙΑΤΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΡΑΓΙΑ.
    ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ
    ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΧΡΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗ..
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ "ΑΓΓΙΞΕΙ" ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ!! ΟΛΑ ΟΜΩΣ!!
    ΕΠΡΕΠΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝ ΑΥΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ..ΔΛΔ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ!!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Την αλήθεια λέει η γυναίκα. Είναι επιχειρηματίας ( καταγωγή από την Κρήτη) και βγάζει κρατικό χρήμα από τα υπουργεία των Βενιζελικών Φιλελευθέρων. Δεν είναι και η πρώτη φορά...

Δεν είναι και "τόσο συγκλονιστικό". Τα ίδια παντού. Αυτό το διάστημα γίνεται ένας άλλος χαμός. Κυριολεκτικά σκοτώνονται κομματόσ...